Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         

Уикенд в Париж

Оферта номер: Е1062
Вид транспорт: Самолет Самолет
Пролет/Лято/Есен 2016/6 дни - 5 нощ
София - Париж - София
Цена от: 710.00


ДАТА ЦЕНА ЗАПИТВАНЕ


Програма
1 ДЕН
09.40 ч. - отпътуване от аерогара София с полет на България Еър, 11.40ч. -пристигане в Париж. Трансфер до хотела. Свободно време. Нощувка

2 ДЕН
Закуска. Панорамна обиколка на Париж с автобус и екскурзовод: квартала „Монмартр” (базиликата Сакре Кьор, площада на художниците), Гранд Опера, “Плас Вандом”, “Плас Конкорд”, Шан-з- Елизе, Триумфалната арка, Айфеловата кула, Дома на Инвалидите, квартала Монпарнас, Латинския квартал (Пантеона, Сорбоната, Люксембургската градина). След обяд - разглеждане на острова Сите (катедралата „Нотр-Дам-дьо-Пари”, Пале дьо Жюстис, Светия параклис, Консиержери, площад „Шатле”) и острова Сен Луи. Възможност за разходка с корабче по Сена. Нощувка

3 ДЕН
Закуска. Свободно време. Нощувка

4 ДЕН
Закуска. По желание - Посещение на двореца Версай. Нощувка

5 ДЕН
Закуска. Свободно време. Нощувка

6 ДЕН
Закуска. Трансфер от хотела до аерогарата. 12.35 ч. - отпътуване за София с полет на България Еър. 16.10 ч. – пристигане в София

Самолетна екскурзия до Париж, Франция с продължителност 6 дни / 5 нощувки

 
Пакетна цена на човек
01.03.2016
01.04.2016
06.05.2016
21.10.2016

 17.06.2016
21.07.2016
25.08.2016
21.09.2016
Двойна стая 710 евро 760 евро
Индивидуална стая 890 евро 940 евро
 

* Екскурзията се осъществява с екскурзовод на български език при група от минимум 10 човека;

Цената включва :

- самолетен билет София – Париж – София на  България Еър, с включени летищни такси;
- трансфери аерогара – хотел – аерогара;
- 5 нощувки на база закуска в хотел категория 3 звезди, централно разположен,
- панорамна обиколка на Париж е екскурзовод на български език;
- медицинска застраховка

Цената не включва:
- Допълнителна екскурзия до двореца Версай. Цена: 95 евро (или 186 лв.) на човек.
- Входна такса за Айфеловата кула; 
- Възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходитев случай на отказа от пътуване от страна на потребителя и на разходите за съдействие, включително при репатриране, както и за случаите на злополука, болест или смърт. 
- Доплащане за застраховка на лица от 70 до 80 г. - 3 евро (или 6 лв); над 80 г - 8 евро (или 16 лв)
- Доплащане за застраховка на лица над 80 г - 8 евро (или 16 лв.);

Допълнително можем да Ви предложим: настаняване в хотели категория 4 звезди

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:
1. Копие от лична карта или задграничен паспорт и предплата в зависимост от заявеното пътуване:
- при самолетни екскурзии и почивки в Европа - 250 евро (или 500 лв)  предплата при записването, доплащане - 15 дни преди обявената дата на тръгване.
* Имат се предвид работни дни
2.  Настаняването в хотели се извършва след 14.00 ч в деня на пристигане, а освобождаването на стаите трябва да бъде до 12 ч в деня на отпътуване.Ако за заявената от Вас дата няма места в полета, Ви предлагаме най-близката възможна дата за пътуване.
3. Договорената обща цена на туристическото пътуване може да се промени в следните случаи:
3.1. При промяна в стойността на транспортните разходи, в това число на горивото. Редът и начинът за преизчисляване на цената в тои случай са: цената се увеличава единствено с реалното увеличение на компонента, повлиял върху изменението на цената.
3.2. При промяна в размера на такси, свързани с ползвани услуги по настоящия договор, като летищни такси и др.
3.3. При промяна на обменния валутен курс, относим към договора с повече от 5% в периода между сключването му и датата на отпътуване.
4. Анулации и неустойки
4.1.  В случай на отказ от пътуването, фирмата възстановява заплатената сума при следните удръжки в зависимост от заявеното пътуване  /* Имат се предвид работни дни./ : При самолетни екскурзии и почивки в Европа:
- от датата на записване до 63 работни дни преди отпътуване: без неустойки
- от 63 рaботни дни до 15 дни преди отпътуване: 250 евро;
- от 14 до 0 дни: 100%
5. При несъбран минимален брой участници, ако такъв е необходим, за осъществяване на пътуването, ТУРОПЕРАТОРЪТ се задължава да уведоми ПОТРЕБИТЕЛЯ, най – късно до 10 дни преди датата на отпътуването, и си запазва правото да анулира пътуването, без да дължи неустойки на ПОТРЕБИТЕЛЯ.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ:
1. При отказ на граничните служби да допуснат влизане на ПОТРЕБИТЕЛЯ на територията на съответната държава, ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност и не дължи връщане на заплатената за туристиеското пътуване сума.
2. Ако деца под 18 г. не пътуват с двамата родители и не носят нотариално заверена декларация от родителите при отказ на граничните власти да напуснат страната, ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност и не дължи връщане на заплатенита за туристическата услуга сума.
3. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати пътуването си по свое желание, всички разходи, включително и транспорта са за негово сметка. ТУРОПЕРАТОРЪТ не възстановява пари за неизползвани предплатени услуги.
4. При дублиране на стаите от страна на хотела, ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да настани ПОТРЕБИТЕЛЯ в друг хотел от същата или по-висока категория, без да дължи неустойки.
5. ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност при форсмажорни обстоятелства.
6.При форсмажорни обстоятелства ТУРОПЕРАТОРЪТ възстановява суми, ако то е прието като такова от приемащата страна или превозвача, и възстановява действително върнатите суми от контрагентите.
7. ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност за вреди, причинени от неизпълнение или неточно изпълнение на договора, когато причините за това се дължат на ПОТРЕБИТЕЛЯ; действия на трето лице, несвързано с изпълнение на договора, които не могат да се предвидят или избегнат; непредвидено събитие, което не може да бъде избегнато от страна туроператора и неговите контрагенти при добросъвестно изпълнение на задълженията им.
8. ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност за щети нанесени на транспортното средство или хотела от ПОТРЕБИТЕЛЯ. Те се заплащат на място от потребителя с протокол.
9. Настоящият договор може да бъде отменен, променен и допълнен с двустранни писмени анекси в съгласие с разпоредбите на Закона за туризма.

29/10
Етикети
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах