Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         

Великден във Венеция

Оферта номер: Е1237
Вид транспорт: Самолет Самолет
4 дни/ 3 нощ
София–Тревизо–София
Прикачен файл:
1237Dopalnitelni ekskurzii -veneciq.doc
Цена от: 750.00 лв


ДАТА ЦЕНА ЗАПИТВАНЕ


Програма
1 ДЕН / 30.04.2016
Събиране на летище София. Отпътуване за Тревизо с полет на авиокомпания “Bulgarian Air Charter”. Кацане на летището в Тревизо – 12:30 ч. Трансфер до Венеция. Пешеходен тур на Венеция (включена в цената): площад "Сан Марко" с едноименната катедрала и Камбанарията; Дворецът на дожите; Мостът на въздишките. Свободно време. Настаняване в Лидо ди Йезоло. Нощувка.

2 ДЕН / 01.05.2016
Закуска. Свободно време или целодневна екскурзия по желание до Падуа и Верона. Свободно време. Трансфер до хотела. Нощувка

3 ДЕН / 02.05.2016
Закуска. Свободно време или целодневна екскурзия по желание до остров Мурано и остров Бурано (цената включва билет за корабче в двете посоки). Свободно време. Трансфер до хотела. Нощувка

4 ДЕН / 03.05.2016
Закуска. Трансфер до летището в Тревизо. Полет на “Bulgarian Air Charter” от Тревизо в 10:00 ч. Каца в София в 13:00 часа.

Великден във Венеция 30.04-03.05.2016/4 дни- 3 нощ

Цените са на човек в ЛЕВА, с включени летищни такси.

Дата Хотел Човек в двойна / Тройна стая Единична стая Дете 2-11.99г в стая с 2 възрастни
30.04 – 03.05 Sofia 3* 750 850 710
30.04 – 03.05 Europa 4* 820 910 780
 

 
Хотели по-програмата
 
 
Хотел Sofia 3* - 
//www.sofiahotel.com/

Лидо ди Йезоло/Район

Местоположение
Хотел Sofia 3* e чудесен 3-звезден хотел, намиращ се в курортното селище Лидо ди Йезоло, Венеция.  Само на няколко минути пеша от главния площад Mazzini, където ще намерите много магазини, барове и заведения.
Стаи
Разполага с 75 стаи:
  • стандартни двойни стаи;
  • двойни стаи с изглед към басейна или морето;
  • единични;
  • фамилни стаи (до 4 човека).
Всички стаи разполагат с балкон, баня с душ, телевизор, сателитна телевизия, климатик, телефон, предлагащи на гостите си уют и комфорт. Стаите са с изглед към града, басейна или морето.
 Ресторант
Храната предлагана в хотел Sofia 3* е висококачествена и разнообразна, приготвена с любов от персонала. Използват се продукти местно производство, както и винаги прясна риба. Имате избор от пресни и заленчуци, салати, няколко вида основни ястия, сладкиши и плодове.
 Спорт и развлечения
На територията на хотела има зала с телевизор, зала за игра и бар, където вечер може да се насладите на питие с приятели. Бара край басейна също е чудесна възмогност да прекарате време. Хотелът предлага и колела, за да може гостите да опознаят възможно най-добре близките околности.
 Wi Fi
Безплатен интернет достъп в общите части на хотела.
 Плаж
Хотелът разполага с частен плаж, само на няколко крачки от него. Обширната плажна ивица с фин пясък, в съчетание с кристалните води на морето, ще направят почивката ви още по-приятна. Плажът на Лидо ди Йезоло, се отличава със своята чистота и заслужено е получил отличието ‘‘син флаг‘‘.
 
Хотел Europe 4* - //www.hoteleuropajesolo.it/

Лидо ди Йезоло/Район
 
 Местоположение
Хотел Europe 4* се намира  в центъра на курортното селище Lido di Jesolo, на пешеходно разстояние от морето. Това е елегантен 4-звезден хотел, подходящ за възрастни и деца. Хотелът е разположен в центъра, до най-голямата търговска улица, която вечер се превръща в най-дългата пешеходна зона в Европа.
 Стаи
Стаите са големи и просторни, със самостоятелни балкони с изглед към морето. Оборудвани са с: климатик, мини бар, плазмен телевизор, безплатен WiFi. Хотелът разполага с големи стаи с по 3 или 4 легла за семейства, както и преходни стаи. Има стаи, оборудвани за хора с увреждания.
 Ресторант
Изисканият ресторант на хотела предлага на гостите си висококачествена храна, представена по изискан начин. Ресторанта е разделен на две:
  • зала „Нептун“, предназначена за закуска и обяд;
  • зала „Престиж“, в която се сервира вечерята. 
Шеф готвача приготвя различни специалитети от прясна риба, идваща директно от рибните пазари в околността. Предлага се избор от 5-6 първи и втори ястия, както и  разнообразна селекция от сладкиши и десерти.
 Спорт и развлечения
На плажа се предлагат различни спортове и развлечения за още по-приятното прекарване на гостите на хотела. За любителите на голфа, игрището на курорта също се намира в непосредствена близост до хотела.  Друга възможност за забавление е  „Aqualandia“, първият воден увеселителен парк в Италия.
 Плаж
В близост до хотела се намира прекрасният пясъчен плаж с лазурно сини води, известен в цяла Европа. Лидо ди Йезоло се гордее с един от най-красивите и чисти плажове – от 2004г.  има отличие „син флаг“.
 Домашни любимци
Хотелът приема домашни любимци. Не се допускат край басейна и в ресторанта.
 
 
Цената включва:
-Самолетен билет София – Тревизо – София с авиокомпания „Bulgarian Air Charter“, с включени летищни такси и багаж – чекиран багаж 20 кг. ; ръчен 6 кг. с размери 55/40/20 см.
-3 нощувки със закуски в хотел 3* или 4*
-Пешеходен тур на Венеция с екскурзовод на български език
-Трансфер летище – хотел – летище;
-Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро;
-Представител на агенцията по време на пътуването.

  Цената не  включва:
-Целодневна екскурзия до Падуа и Верона – 105 лв. за възрастен / 53 лв. за дете
-Целодневна екскурзия до островите Мурано и Бурано - 90 лв. за възрастен / 45 лв. за дете
-Двупосочен билет за корабче до Венеция (за първия ден от програмата): 28 лева
-Градски транспорт във Венеция;
-Градски транспорт от Лидо ди Йезоло до Пунта Сабиони – 6 EUR на човек (хотелите се намират в близост до спирки на градския транспорт)
-Туристическа такса във Венеция, която се заплаща индивидуално от всеки турист на рецепцията: 4 - 6 EUR на турист/вечер;
-Разходи от личен характер;

Резервации
-Депозит: 300 лв при записване
-Доплащане: 22 дни преди дата на тръгване 

Условия за анулация
-До 22 дни преди датата на пътуване – 100 лв
-При по-малко от 22 дни до датата на пътуване – 100% неустойка 


Часове на полетите
София – Тревизо: Излита в 12:30 / Каца в 13:30
Тревизо – София: Излита в 10:00 / Каца в 13:00
 
Забележки
-Минимален брой за провеждане на пътуването няма. Полета и стаите в хотела са гарантирани.
-Минимален брой за провеждане на допълнителните екскурзии е 25 пълноплащащи
-Възможна е промяна на полетното разписание, като клиентите ще бъдат уведомени своевременно.
-Туроператора си запазва правото да прави промени в програмата.

 

32/01

Етикети
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах