ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         

Bella Italia

Оферта номер: Е1253
Вид транспорт: Автобус Автобус
Отпътуване с автобус,връщане със самолет
София – Венеция - Остров Мурано – остров Бурано Флоренция – Пиза - Рим/Ватикана – София
Цена от: 798.00 лв


ДАТА ЦЕНА ЗАПИТВАНЕ


Програма
1 ДЕН / София – Венеция
Отпътуване от София в 04.00ч. Транзитно преминаване през Белград – Загреб - Италия. Пристигане вечерта. Настаняване в хотел в района на Венеция. Нощувка.

2 ДЕН / Венеция
Закуска. Отпътуване за Венеция и островите във Венецианската лагуна. Разглеждане на островите Мурано известен с производството на стъкло и Бурано с разноцветните си къщи и производството на дантели. Свободно време. Туристическата програма във Венеция започва от сърцето на града площад ”Сан Марко” с едноименната Базилика, където се пазят мощите на Св. Марко - покровител на града и през великолепния Дворец на Дожите /отвън/, Моста на Въздишките, Камбанарията, Часовниковата кула и по тесните улички с пъстри сувенирни магазинчета до покрития мост Риалто с колоритния пазар. Отпътуване за Монтекатини терме. Настаняване в хотел. Нощувка.

3 ДЕН / Флоренция - Пиза
Закуска. Отпътуване за Флоренция. Туристическа програма в града: църквата Санта Кроче, катедралата Санта Мария дел Фиоре, камбанарията на Джото / отвън/, Баптистерията с прочутите златни Райски врати, Пиаца дел Фиоре, пиаца Дел Синьория, понте Векио, най-красивият мост над река Арно от 4 век, двореца Пити /отвън/, площада със скулптурата копие на Давид, Уфици отвън. Отпътуване и посещение на площада на чудесата в Пиза с прочутата наклонена кула. Отпътуване за Рим. Настаняване в хотел. Нощувка.

4 ДЕН / Рим
Закуска. Туристическа програма в Рим с разходка на Капитолийския хълм, Палатинския хълм, Колизеума, Форума, Арката на Константин, Колоната на Траян, площад Венеция, стълбата на Микеланджело, площад Навона, Пантеона, площад ди Треви с фонтана ди Треви, площад Испания, пиаца дел Пополо. Свободно време в Рим. Настаняване в хотел в Рим. Нощувка.

5 ДЕН / Рим / Ватикана
Закуска. Разглеждане на Ватикана и Ватиканските музеи с местен екскурзовод. Свободно време в Рим. Връщане в хотела. Нощувка.

6 ДЕН / Рим - София
Ранна закуска. Отпътуване за България. Пристигане късно вечерта.

Красива Италия
Отпътуване с автобус, връщане със самолет
 
6 дни/5 нощувки/ 5 закуски



Хотели 2*/3* На човек в стая с две легла На човек в стая с три легла Единична стая дете 0-10г
Ранни записвания до 15.05.2016г  
798 лв.
698 лв 998 лв 658 лв
След промоция  
878 лв.
778 лв 1078 лв 738 лв
 

Цената включва:
-Самолетен билет  с редовен полет  Рим- София с АК „България Еър“;
-Летищни такси;
-Транспорт с лицензиран автобус за международни превози;  
-5 нощувки със закуски в хотели 2*/3* при настаняване в стая с 2/3 легла; 3 в Рим, 1 в Монтекатини Терме , 1 в Лидо ди Йезоло /;
-туристическа програма във Венеция, Флоренция, Пиза, Рим;
-Пътни,  гранични такси и чек пойнт такси;
-Медицинска застраховка за периода на пътуването с покритие 5000 EUR;
-Водач – екскурзовод по време на цялото пътуване;

 
Цената не включва:
-входните такси за посещаваните туристически обекти;
-корабчето до Венеция и островите Мурано и Бурано - около 25 EUR
-Ватикански музеи и Сикстинската капела – 38.00 EUR за възрастен и 30 EUR за лица до 18 год. - цената включва входна такса, екскурзоводска беседа на бълг. език, слушалки и определен час на влизане, необходима е предварителна заявка при доплащането.-Провежда се при мин. 10 човека.
-Екскурзия до Неапол и Помпей – 42 EUR
 

Допълнителна информация:
  • Офертата важи при минимум 25 туриста.
  • Мероприятията по желание се осъществяват при минимум 20 записани туриста.
  • Отстъпките за деца са валидни при настаняване с двама възрастни.
  • Ваксини – няма няма изискване за задължително ваксиниране преди влизане в посещаваните страни
  • Агенцията предоставя възможността на клиента да сключи застраховка „Отмяна на пътуване“, застраховка за разходите за съдействие, включително при репатриране, както и за случаите на злополука, болест или смърт. Застраховка „ Отказ от пътуване” има 100% оскъпяване за лица над 65г.
 
Срокове за анулации и неустойки:
-от деня следващ деня на подписване на договора до 60 календарни дни преди датата на тръгване– глоба в размер на 100 лв на турист. 
-от 59 до 30 календарни дни преди датата на тръгване - 100% от внесения депозит. 
-от 29 до 14 календарни дни преди датата на тръгване - 75% от общата цена на организираното пътуване; 
-под 14 календарни дни преди датата на тръгване - 100% от общата цена на организираното пътуване; 


 
*Резервацията се прави с 30% от сумата!!! Остатъкът до пълния размер на сумата трябва да бъде внесен не по-късно от 30 дни преди отпътуване.
*Агенцията не носи отговорност в случай на увеличение на цените на допълнителните екскурзии,
музейни и други такси на място.
*Агенцията си запазва правото да промени цените в случай на значителна промяна във валутните курсове, при увеличаване стойността на транспортните разходи, в т. ч. на горивото, както и  увеличаване размера на такси, свързани с ползвани услуги по договора, като летищни, пристанищни и други такси. При промяна на курса цените ще бъдат актуализирани към датата на плащане. Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата.


33/08
Етикети
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах