Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         

Пътеките на Андалусия и Магреба

Оферта номер: Е1372
Вид транспорт: Самолет и автобус Самолет и автобус
30.08.2018 /7 дни - 6 нощ . Last minute!
Малага- Алхабра*- Гранада*- Ронда*- Гибралтар- Тарифа- Танжер- Рабат- Казабланка- Маракеш
Прикачен файл:
13721372Dopulnitelni ekskurzii.doc
Цена от: 1380.00 лв


ДАТА ЦЕНА ЗАПИТВАНЕ


Програма
1 ДЕН / София – Коста дел Сол
Среща на Летище София, Терминал 2 за директен полет до Малага. Кацане на летището в Малага. Настаняване в хотел 4* в района на Коста дел Сол. Вечеря. Нощувка.

2 ДЕН / Коста дел Сол- Ронда и Ел Дахо
Закуска. Денят започва със сутрешен обзорен тур на град Малага. Малага се намира на брега на Средиземно море, част от Коста дел Сол, заобиколена от планини. Известен е и като родното място на художника Пабло Пикасо. В обзорната екскурзия ще може да направите снимки от панорамната площадка на крепостта Гибралфаро, Катедралата и двореца Алкасаба. Посещения с входове по време на тура не са предвидени. Свободно време или целодневна екскурзия: Красивата Ронда и каньона “Ел Дахо“: Жителите на Ронда живеят буквално на ръба. Ронда се намира на върха на отвесни скали, образувани от каньона на река Гуадалевин. Обаянието на града е превъранало Ронда в любимо място за вдъхновение на Орсън Уелс и Ърнест Хемингуей. Впечатление прави 98 метровият мост “Пуенте Нуеве“, от който се разкрива живописна гледка към каньона “Ел Дахо“. Разходка из уличките на стария град, изобилстващ с магазинчета за сувенири. “Плаза дел Торо “ с най- старата испанска арена за бикоборство, а пред нея се намира паметникът на известния тореадор Педро Ромеро. Прибиране в хотела. Вечеря. Нощувка.

3 ДЕН / Коста дел Сол – Алхамбра и Гранада
Закуска. Свободно време или допълнителна целодневна екскурзия: Алхамбра и Гранада: С тази екскурзия ще можете да надникнете в света на гранадските емири с посещението в Двореца и Градините на Алхамбра, както и да се разходите из Гранада, където се намира Капелата с гробниците на Исабел Кастилска. Прибиране в хотела. Нощувка.

4 ДЕН / Коста дел Сол – Гибралтар- Танжер
Закуска. Напускане на хотела и потегляне към държавата Гибралтар, която е задморска територия на Великобритания.Това е единственото място в Европа, където живеят диви маймуни от вида Маготи. Внимавайте защото малките маймунки са много крадливи. По време на разходката ще имаме възможност да се качим с кабинковия лифт на Скалата(Планината на Тар). За кабинковия лифт има такса, която се заплаща на място. Свободно време за снимки от върха, от където се разкриват гледки към Европа и Африка. Потегляне към град Тарифа за Фериботно преминаване през Тарифа- Танжер. Обзорна обиколка на град Танжер. . Наричан Тингис в миналото, градът е играл важна историческа роля в обединението на днешно Мароко. С население от 600 хил. души, той е важен икономически и културен център на страната. Настаняване в хотел 4* в Танжер. Вечеря. Нощувка.

5 ДЕН / Танжер – Рабат- Казабланка
Закуска. Напускане на хотела.Отпътуване за Рабат. След пристигане в Рабат, посещение на Мавзолеят на Мохамед V, кулата на Хасан и Кралския дворец – разглеждане отвън. Продължаваме с Казабланка. Разглеждане на Казабланка. Ще имаме възможност да се насладим на очарованието на тази космополитна крайбрежна столица, като посетите шикозния жилищен квартал Анфа, както и да се разходите по прохладния булевард “Кормиш“. Грандиозната джамия на Hassan II ще ни смае с величествената си осанка. Настаняване в хотел 4* в Казабланка. Вечеря. Нощувка.

6 ДЕН / Казабланка – Маракеш
Закуска. Напускане на хотела.Отпътуване за Маракеш. Пристигане в “Перлата на Запада“. Обзорната обиколка на Маракеш включва: разглеждане на стария град, на един от най- известните африкански площади Джема Ел Фна, джамията Култубия и двореца Бахия. Свободно време. Прибиране в хотела. Вечеря. Възможност за Мароканска вечер „Фантазия“ с шоу програма. Нощувка.

7 ДЕН / Маракеш – София
Закуска. Напускане на хотела. Посещение на градините на Менара. Възможност за допълнителна екскурзия: Градините на Жак Мажорел – един от най-важните обекти в Маракеш, характерен със своите уникални растителни видове! Трансфер до летището за полет Маракеш- София.

Екскурзия като добре написана книга и с всяка следваща страница историята става все по-интересна и по-увлекателна. Първата страница започва с Малага, действието се развива от двете страни на Гибралтарския проток, през имперските градове, а последния абзац е написан в “Перлата на Запада“- Маракеш.
 

Самолетна екскурзия - Пътеките на Андалусия и Магреба 2018

Цените са в ЛЕВА на човек, в стандартна стая, на закуска и вечеря,
с включени летищни такси 

Период 1-Ви възрастен
двойна  стая
2-ри възрастен в
двойна стая
Единична стая 3-ти възрастен Дете 2 – 11,99г.
30.08-05.09 1450   1380 890* 1710 1390 1350
*Промоцията важи за нови резервации, направени 22.08 или до изчерпване на промоционалните количества.

Цената е на човек в ЛЕВА и включва:
- Самолетен билет София – Малага с директен полет на Bulgaria Air;
- Самолетен билет Маракеш – София с редовен полет на Bulgaria Air;
- Летищни такси;
- Трансфер летище – хотел – летище;
- Регистриран багаж 20 кг. и ръчен багаж 10 кг с размери до 60x40x30 cm.
- 3 нощувки със закуски и вечери в района на Коста Дел Сол в хотел 4*
- 1 нощувка със закуска и вечеря в Танжер в хотел 4*
- 1 нощувка със закуска и вечеря в Казабланка в хотел 4*
- 1 нощувка със закуска и вечеря в района на Маракеш в хотел 4*
- Посещение и разглеждане на Малага
- Посещение и разглеждане на Гибралтар
- Посещение и разглеждане на Рабат
- Посещение и обиколка на Казабланка
- Посещение и обиколка на Маракеш
- Посещение и обиколка на Танжер
- Билет за ферибот през Гибралтарския проток
- Медицинска застраховка “Асистънс“ с покритие 10 000 евро
- Представител на туроператора с български език за целия престой

Цената не включва:
- Такса гориво и вредни емисии – обявява се 21 дни преди полета;
- Цените са калкулирани с параметри 450$/ тон и 1 евро = 1.15 долара
- Общинска такса- заплаща се на рецепция от всеки клиент при налична такава;
- Допълнителните екскурзии на място, услуги упоменати срещу доплащане и разходите от личен характер;
- Входна такса на джамията „Хасан ІІ“ – 12 евро на човек – заплаща се на място;
- Допълнителна полудневна екскурзия – Посещение на градините Мажорел – 19 евро с включена входна такса;
- Допълнителна целодневна екскурзия –Алхамбра и Гранада. – 64 евро/ 32 за деца до 11,99г.;
- Допълнителна целодневна екскузия – Красивата Ронда и дефилето “Ел Дахо“ – 35 евро/ 20 евро за деца до 11,99г.;
- Традиционна мароканска вечер “Фантазия“, с включена напитка и шоу програма–танци и езда на коне – 36 евро на човек;
- Бакшиши от 10 евро на човек за целия престой, които се заплащат на място;
- Други разходи за мероприятия, посещавани по желание.

Описание на допълнителните екскурзии може да намерите в прикачения файл!

Полетно разписание:

София- Малага: излита: 15:20 / каца:18:20
Маракеш- София: излита: 17:00/ каца:21:05
*Полетното разписание не е потвърдено.

Условия за резервации:
- Депозит 350 лв. на човек при резервация
- Доплащане 31 дни преди датата на пътуване

Условия за анулации:
- до 60 дни преди датата на полета: 100 лв
- от 60 до 31 дни: 350 лв
- от 30 до 1 ден преди датата на пътуване: цялата дължима сумa.

Забележки:
- Минимален брой за провеждане на пътуването 40 човека. Полета и стаите в посочените хотелите или подобни са гарантирани.
- Възможна е промяна на полетното разписание, като клиентите ще бъдат уведомени своевременно.
- Всички екскурзии се провеждат с лицензиран екскурзовод на място с превод на български език.
- Туроператорът си запазва правото да прави промени в програмата.

Необходими документи:
- Международен паспорт с валидност 6 месеца преди датата на заминаване
- Няма визови, санитарни или други специфични изисквания за пътуване в Мароко.

32/08*03

Етикети
екскурзия андалусия , казабланка , гранада , екскурзии андалусия , екскурзии казабланка , екскурзии гранада , екскурзия до гранада , испания 2018 , екскурзия до гранада , екскурзия до андалусия , пътеките на андалусия и магреба , toptravels , малага , екскурзия до андалусия , пътеките на андалусия и магреба 2018 , екскурзия до маракеш , екскурзии гибралтар , танжер , маракеш , екскурзия до казабланка , екскурзии казабланка , екскурзии гибралтар , почивка мароко , екскурзии андалусия , екскурзии гибралтар , андалусия , гибралтар , екскурзия до маракеш , ронда , екскурзии мароко , тарифа , екскурзия до гибралтар , екскурзия до казабланка , екскурзии казабланка , ронда , пътеките на андалусия и магреба 2018 , алхабра , екскурзии танжер , екскурзии танжер , екскурзия до маракеш , top travel , гранада , малага , почивка мароко , екскурзии гранада , тарифа , гибралтар , екскурзии танжер , танжер , оферти мароко , екскурзии маракеш , екскурзии гранада , екскурзии маракеш , маракеш , казабланка , почивка мароко , пътеките на андалусия и магреба , рабат , андалусия , пътеките на андалусия и магреба , ранни записвания 2018 , алхабра , екскурзия до гибралтар , рабат , екскурзии мароко , мароко 2018 , пътеките на андалусия и магреба , екскурзия до гибралтар , екскурзия до казабланка , екскурзии маракеш , екскурзия андалусия , екскурзия до гранада , екскурзии мароко
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах