Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         

Обиколна екскурзия Португалия 2017

Оферта номер: Е254
Вид транспорт: Самолет Самолет
21.06.2017 - 28.06.2017 8 дни / 7 нощувки
София - Мадрид - Фатима - Порто - Коимбра - Лисабон - Назаре - Алкобоса - Мадрид - София
Прикачен файл:
254Dopulnitelni ekskurzii Portugalia 2017.doc
Цена от: 1310.00 лв


ДАТА ЦЕНА ЗАПИТВАНЕ


Програма
1 ДЕН / София – Мадрид
Среща на Терминал 2 Летище София. Директен полет до Мадрид. Кацане на Летище Мадрид и трансфер до хотела. Настаняване. По повод деня на Европейската музика от 21:00 ч. ще можете да посетите оперният концерт по произведения на Джузепе Верди, който ще се проведе в древният египетски храм на Депод в Мадрид. Нощувка.

2 ДЕН / Мадрид- Фатима
Закуска. Отпътуване към град Фатима, област Сантарен, Португалия. Настаняване в хотела. Вечеря.Свободно време.Нощувка.

3 ДЕН / Фатима - Коимбра
Закуска. Посещение на Богородичното светилището на Фатима, един от основните центрове на католическите поклонници. Всяка година светилището се посещава от над 5 милиона поклонници. Смята се ,че на мястото преди 97 години, Дева Мария се явява на три овчарчета. След посещението на Богородичното завръщане в хотела за обяд. Следобед разходката продължава към град Коимбра. Разходката ще премине през един от най-старите университети в Европа – Университета на Коимбра, посещение на манастира „Санта Круз“, разглеждане на новата Катедрала на града. Свободно време. Завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

4 ДЕН / Порто
Закуска. Отпътуване за вторият по големина град в Португалия – Порто. Градът е вписан в списъка на ЮНЕСКО за световно културно наследство и столица на района Норте. Обиколката ще започне с посещение на катедралата Порто един от най – старите паметници в града, и един от най – важните в Португалия, църквата Кедофейта-средновековна църква в римски стил, готическата църква Св. Франсис (интериора на църквата е в стил барок), останките на крепостните стени и няколко къщи от XV век. Обяд. Градът е известен със своите изби и широк избор на вина. Посещение на една от известните изби в града. Свободно време. Завръщане към хотела. Вечеря. Нощувка.

5 ДЕН / Лисабон
Закуска. Отпътуване за Лисабон. Посещение на площад “Маркеш де Помбал”, кварталът Байша, реставриран след земетресението през 1755 г., разходката продължава през площадите “Росио”, “Фигейра” и “Комерсио”, Статуята на мореплавателите, кулата “Белем” и манастира “Жеронимош”, считан за шедьовър на португалското мануелско изкуство, чийто основоположник е крал Мануел. Обяд. Свободно време за самостоятелни разходки. Завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

6 ДЕН / Назаре
Закуска. Отпътуване за курорта Назаре – там където океанът среща брега с огромните си вълни. Разглеждане на Назаре.Градът е разделен на три части: A Praia – частта, по протежение на плажа, O Sítio – стария град на скалата над морето и Pederneira – стария град на хълма. Интересна забележителност в стария град е бароковата църква Nossa Senhora da Nazaré. Там се намира и чудотворната икона на Дева Мария.Обяд.Отпътуване за град Алкобаса. Посещение на известното абатство на Алкобоса.Строежът на абатство Алкобаса започва през 12 век и през следващите шест века дава много за развитието на културата и просветата в Португалия. Прибиране в хотела. Вечеря. Нощувка.

7 ДЕН / Назаре - Мадрид
Закуска. Отпътуване за Мадрид. Привечер пристигане в Мадрид. Настаняване в хотела. Нощувка.

8 ДЕН / Мадрид – София
Закуска. Освобождаване на хотела. Панорамна обиколка на Мадрид. Обиколката преминава през музеят „Кралица София“, с експонати предимно от испанското съвременно изкуство; гара Аточа; булевард „Прадо“ известен с името си „Алея на изкуството“; музея „Прадо“, един от най-известните музеи в света, прочут с колекциите си от картини на Веласкес, Гоя и други испански майстори; музеят „Тисен-Борнемиса“, с богата колекция от картини на западноевропейски художници; парка „Ретиро“, наричан често „Зеления дроб“ на испанската столица“; площад „Сибелес“, един от символите на Мадрид, на който привържениците на Реал Мадрид празнуват всеки успех на любимия отбор; Испанската национална банка; Дворецът на съобщенията, където днес се помещава кметството на Мадрид; булевард „Кастеляна“ и квартал „Саламанка“; стадион „Сантиаго Бернабеу“; булевард „Гран Вия“, пулсиращото сърце на Мадрид; Трансфер до летище Мадрид за полет към България.

Цена на човек в стандартна стая,
с включени летищни такси за ранни резервации до 30.05.2017г.: 


Период Човек в двойна/тройна стая Единична стая Дете с 2-ма възрастни до 2 – 11,99 г.
21.06.2017- 28.06.2017 1310 лв. 1630 лв. 1220 лв.
 
Пакетната цена включва:

- Самолетен билет София – Мадрид – София с директен полет с Air Europa;
- Летищни такси;
- Ръчен багаж до 6 кг. с размери 55-35-25см;
- Чекиран багаж – 158 см. обща дължина на багажа и до 20 кг.;
- Трансфер летище-хотел-летище;
- Лицензиран автобус по време на обиколките по програма;
- 6 нощувки в хотел Coroa de Fátima 3* или подобен Santa Mafalda 3*, Azinheira 3* или Santo Amaro 2*;
- 1 нощувка е хотел Madrid Hotel 3*;
- 7 закуски,5 обяда и 5 вечери;
- Целодневна екскурзия до Фатима и Коимбра;
- Целодневна екскурзия до Порто;
- Целодневна екскурзия до Лисабон;
- Целодневна екскурзия до Назаре и Алкобос;
- Панорамна обиколка на Мадрид с екскурзовод на български език;
- Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро;
- Представител на туроператора с български език за целия престой.

Пакетната цена не включва:
- Лични разходи;
- Моля, да имате предвид ,че е възможно да бъде начислена градска такса.
- Такса гориво и вредни емисии – обявява се 21 дни преди полета.
(Цените са калкулирани с параметри 600 $/ тон и 1 евро = 1.10 долара.)

Описание на допълнителните екскурзии можете да намерите в прикачения файл.

Резервации:
- Депозит 300 лв при резервация
- Доплащане 22 дни преди датата на пътуване
 
Условия за анулации:
*до 60 дни преди датата на полета: без неустойка
*от 60 до 30 дни: 100лв
*от 30 до 22 дни: 300 лв
*под 22 дни преди датата на пътуване: цялата дължима сума
 
Полетно разписание:
Превозвач: Air Europa (подлежи на потвърждение)
София – Мадрид – 08:15 – 12:35
Мадрид – София – 23:50 – 02:35

Информация за хотела: 
Хотел Santa Mafalda 3*  //www.santamafaldahotel.com/
 
Местоположение
Хотел Santa Mafalda 3* е добре разположен в широкият център на град Фатима. Хотелът се намира само на около 5 минути пеша от централната част на града.
Хотел Santa Mafalda 3* е модерно обзаведен и предлага всички необходими удобства за приятен престой:
Безплатен паркинг; Рецепция 24ч.; Ресторант (зала за хранене); Всекидневна ; Снек-Бар; Рум Сървиз; Химическо чистене
Сейф; Комфортни стаи;
Хотел Santa Mafalda 3* предлага на своите гости високо качество на обслужване, комфортни стаи , обзаведени в топли тонове и необходимите условия нужни за спокоен престой:Собствен санитарен възел; Сейф, Мини Бар, Радио,Сателитна телевизия, Радио, Сешоар, Отопление, Климатик
 
Забележки:
Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата.
Минимален брой за провеждане на програмата 30 човека.

32/04

Етикети
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах