Разположение:
Хотелът е построен на 10 000 кв.м. площ, намира в селището Ялъкавак, на 50км от летище Милас, на 16км от центъра на Бодрум, на 750м от плажа.

В стаите:
Хотелът разполага общо със 139 стаи, в които има сателитна телевизия, телефон, климатик, баня с душ, сешоар, балкон, сейф.

На територията на хотела:
основен ресторант, басейн за възрастни, басейн за деца с пързалки,магазини, фотограф, лекар, мини клуб, лека анимация, интернет, турска вечер вечер веднъж седмично, телвизионна зала, фитнес, сауна, джакузи, тенис на маса, билярд, водни спортове (срещу заплащане).
Услуги предлагани в хотела безплатно: шатъл до плажа, аквапарк, фитнес. Услуги, предлагани в хотела срещу заплащане: телефон, факс, билярд, интернет, сейф, пералня, лекар, масажи.
ПЛАЖ: пясъчен, безплатни чадъри и шезлонги.

Хранене:
ALL INCLUSIVE- закуска, обяд и вечеря на шведска маса, алкохолни и безалкохолни напитки без лимит.

ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:




Програма


Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах