Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         Априлска ваканция в Дубай 2024 с включена обзорна обиколка и посещение на Рамката 03.04 - 10.04.2024/7 нощ         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         

Екскурзия до Банкок и о-в Пукет 2018

Оферта номер: П61688
Вид транспорт: Самолет Самолет
9 дни/ 7 нощи
03.03 – 11.03.2018/7 нощ
Почивка в Тайланд 2018
Цена от: 1499.00
ЗАПИТВАНЕ


Програма

Тайланд не спира да омагьосва пътешествениците с пъстрата си и екзотична мозайка от луксозни курорти и древни храмове, азиатска пренаселеност и гостоприемство на местните. Златният град - Банкок е побрал в себе си цялото това разнообразие – тук са най-величествените будистки храмове и императорски дворци.
Остров Пукет, тропическият рай на Тайланд удивлява с природната си красота, съчетание между хълмове, покрити с буйна тропична растителност, скалисти заливи, белоснежни плажове и лазурно чистите води на Андаманско море. Най-големият тайландски остров Ви кани с традиционното си гостоприемство да преоткриете богатата му история и култура, да усетите забързания ритъм на нощния живот или да се насладите на спиращи дъха тропически залези и традиционен тайландски масаж на брега на морето, под сянката на палмите и плясъка на вълните!
 

Екзотична екскурзия до Тайланд 2018 - Банкок и остров Пукет

 

ПРОГРАМА

ПЪРВИ ДЕН – 03.03.2018

Среща на летище София, Терминал 2 в 10.00 ч.. Отпътуване в 12.15 ч. от София с редовен полет на Катарски авиолинии по маршрут София – Доха – Банкок. Кацане в Доха в 17.55 ч. Излитане от Доха в 20.40 ч.

ВТОРИ ДЕН – 04.03.2018
Кацане на летището в Банкок в 06:55 ч. Посрещане от представител на компанията партньор на туроператора в Банкок. Следва полудневен сити тур на Банкок с разглеждане на символите на града - Полегналия Буда - позлатена 46-метрова статуя, чийто крака са изработени от черен и бял седеф и изобразяват 108 сцени, свързани с вярата в числото 108, което е свещено в будистката религия. Посещението на Големия дворец е задължително за всеки  турист в Тайланд. Забележителното съоръжение е разположено в близост до брега на река Чао Прая, наречена още „реката на кралете“ и се смята за един от най-важните символи на тайландската столица -  изграден в древно сиамски архитектурен стил. Дворецът е разположен на  площ от 21 840 м2., и е изпълнен със стотици сгради със златни островърхи кули и блестящи мозайки. Тук се намира и статуята на Изумрудения Буда, висока едва 75 см., гравирана цялата със зелен яспис, пазена от 6 двойки 6-метрови мистични гиганти.
Настаняване в хотел Well Hotel Bangkok Sukhumvit 4* или подобен. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН – 05.03.2018
Закуска в хотела. Свободно време или възможност за допълнителни екскурзии – Аютая – 90 USD (ЮНЕСКО) - старата столица на Сиам, разположена по поречието на река Чао Прая. С включен обяд (без напитки) на борда на кораб.
Нощувка в хотела.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН – 06.03.2018 БАНКОК - ПУКЕТ
Закуска в хотела. Трансфер до летище Банкок. Полет за о-в Пукет в 09.35 часа. Пристигане на о-в Пукет в 10.55 часа. Настаняване в хотел Duangjitt Resort 4* или подобен. Свободно време. Нощувка в хотела.

ПЕТИ  ДЕН – 07.03.2018 – ПУКЕТ
Закуска в хотела. Свободно време. Възможност за допълнителни екскурзии на о-в Пукет (по-желание).
Възможност за посещение на остров Пи Пи с моторна лодка /с включен обяд/ - 120 USD. Екскурзията започва в 7:45 часа и приключва към 16.00 часа, в зависимост от метеорологичните условия. Трансфер от хотела до престижното пристанище Royal Phuket. Отплаване към залива Maya и о-в Фи Фи, залива Relax Maya /където са снимани части от филма ‘‘Плажът“/. Ще имате възможността за шнорхелинг и плуване в чистите води на Loh Samah и Pieh Cove, да разгледате забележителностите на пещерата Viking, която сега е дом за гнездене на лястовици, да нахраните месните жители на ‘‘Плажът на маймуната‘‘, да оцените внушителния морски живот в Hin Klang /Великия коралов риф/. Обядът ще бъде сервиран на частен плаж във Phi Phi Natural Resort. След обяд ще разгледате Island Bamboo – равен, плосък и красив остров с бял пясък и много чиста вода. Можете да си починете на плажа, да поплувате, ще имате време за шнорхелинг. В близост до плажа има хубав коралов риф. В цената са включените трансферите от/до хотела и англоговорящ гид. Връщане до пристанището Royal Phuket и обратен трансфер до хотела.
Нощувка.

ШЕСТИ  ДЕН – 08.03.2018 – ПУКЕТ
Закуска в хотела. Свободно време. Възможност за допълнителни екскурзии на о-в Пукет (по-желание).
Възможност за еднодневна екскурзия до национален парк Као Сок с езда на слонове /с включен обяд/ - 90 USD. Националния парк Кхао Сок се простира на 739 кв. км в южната част от страната в провинция Сурат Тани. Парка обхваща най-голямата и най-старата гора в Тайланд, която е подходяща за туризъм. Екскурзията започва в 7:30 часа сутринта. Трансферът до парка продължава около 2,5 часа. Спирка за кафе пауза и гледка към залива Као Лак. По пътя ще видим мемориалния парк на Бан Нам Кхем, рибарско село унищожено от вълната на 26.12.2004 г. Около 10:30 часа пристигане в Национален парк Као Сок. Следва един от най-запомнящите се моменти от екскурзията, а именно езда на слонове, която продължава около един час. Пристигаме на мястото за обяд в лагер близо до река Сок. След обяд, ще потеглим с кану надолу по река Сок. Канутата са много стабилни и безопасни, спасителни жилетки са на разположение, както и местен водач, който да гребе. Ще плаваме по течението заобиколени от варовикови планини и скали покрити с екзотична тропическа растителност. Ако имаме късмет, може да мернем високо в небето да прелита птица носорог (hornbill) или някое животно да се припича на слънце на брега. От кануто може да видим един свят, който почти не се е променил от хилядолетия.
Трансфер до хотела. Нощувка.

СЕДМИ  ДЕН – 09.03.2018 – ПУКЕТ
Закуска в хотела. Свободно време. Възможност за допълнителни екскурзии на о-в Пукет (по-желание).
Вечерта, по желание – посещение на най-известното шоу в Пукет – „Фантазия шоу” – 95 USD с вечеря на блок маса.
Нощувка.

ОСМИ ДЕН – 10.03.2018 – ПУКЕТ
Закуска в хотела. Свободно време. Възможност за допълнителни екскурзии на о-в Пукет (по-желание).
Възможност за целодневна Екскурзия до залива Phang Nga /с включен обяд/ - 90 USD. Ще отпътувате с автобус, а след това с лодка между красотите на два залива Phang Nga и Ao Luk, разположени в устието на реката към Залива на Пукет, идваща от провинция Phang Nga. Фантастични варовикови островчета и смарагдово зеленото море ви приканват да се насладите на невероятната красота. Повечето от островите са обсипани с пещери с хиляди висящи сталактити. Ще посетите мюсюлманско селце на остров Panyi, както и пещерата Tham Lod. След това ще продължим към остров Khao Phingkan, известен повече като острова на Джеймс Бонд, заради снимките на филма "Мъжът със златния пистолет", които са заснети на самия остров. Екскурзията завършва с посещение на ювелирна фабрика и фабрика за кашу. Трансфер до хотела.
Нощувка.

ДЕВЕТИ ДЕН – 11.03.2018 ПУКЕТ – ДОХА - БАНКОК
Закуска. Полет за Доха в 07:10 ч. Каца в Доха в 10.10 ч. Следващ полет за София в 14.30 ч. Каца на летище София, Терминал 2 в 18.50 ч.



Цена на възрастен в двойна стая Цена за единично настаняване Цена на възрастен на доп. легло Цена за дете до 11.99г без доп. легло Цена за дете до 11.99г с доп. легло
1499 евро/ 2932 лева 1827 евро / 3573 лева 1282 евро / 2506 лева 1073 евро / 2098 лева 1230 евро / 2407 лева

ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА:
- Самолетни билети София – Доха – Банкок//Пукет – Доха – София с Qatar Airways
- Летищни такси 366 евро (подлежат на препотвърждение при доплащане)
- Чекиран багаж 30 кг. на човек
- Самолетни билети Банкок – Пукет с включени летищни такси и чекиран багаж 30 кг.
- 2 нощувки със закуска в 4* хотел в Банкок
- 5 нощувки със закуска в 4*хотел на о-в Пукет
- Трансфери летище – хотел – летище в Банкок
- Трансфери летище – хотел – летище на о-в Пукет
- Транспорт с климатизиран микробус по описания маршрут
- Екскурзоводско обслужване на английски език
- Туристическа програма в Банкок с включени входни такси за туристическите обекти
- Медицинска застраховка за 10 000 евро на човек
- Водач при минимум 15 записани

ПАКЕТНАТА ЦЕНА НЕ ВКЛЮЧВА:
- Виза за Тайланд – 35 евро
- Храна и напитки извън посочените в програмата
- Бакшиши за гид и шофьор – около 30 USD  на човек за цялата програма
- Доплащане за единична стая – на запитване
- Доплащане за медицинска застраховка за лица над 65 години, размера на която зависи от точната възраст на застрахованото лице;
- Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ЗАД "АРМЕЕЦ"


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОТЕЛИТЕ ПО ПРОГРАМА:

1. ХОТЕЛ „Well Hotel Bangkok Sukhumvit“ 4*

Банкок – //www.wellhotelbangkok.com/
Местоположение: Хотела е разположен с сърцето на квартала Сукумвит, на пешеходно разстояние от спирка на метрото и търговски центрове.
В стаите: Стаите са модерно обзаведени с климатик, телевизор, мини бар, сейф.
На територията: Хотела разполага с ресторант, басейн, сауна, фитнес-център и предлага на своите гости безплатен безжичен интернет.

2. Хотел „DUANGJITT RESORT & SPA“ 4*
Пукет - //www.duangjittresort-spa.com/ 
Хотела е разположен на Патонг Бийч, на 200 метра от брега на морето. Стаите са обзаведени с климатик, телевизор, мини бар, сейф и удобства за приготвяне на кафе и чай. Хотела разполага с няколко ресторанта, в които се сервират тайландски, азиатски и международни ястия, спа-център със сауна и спа вили, басейн, фитнес-център и предлага на своите гости безплатен безжичен интернет в публичните зони.

Разписание на полетите:
Полетно разписание на “Катарски Авиолинии”
  1  QR 228 G 03MAR 6 SOFDOH       2  1215 1755                
  2  QR 830 G 03MAR 6 DOHBKK            2040 0655+1                  
  3  QR 843 G 11MAR 7 HKTDOH       I    0710 1010                   
  4  QR 225 G 11MAR 7 DOHSOF            1430 1850 

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 15 човека.
Срок за уведомление 40 дни преди началото на екскурзията.

Визов режим: Предварително се поставят визи в България. Необходими документи: Паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на влизане в Кралството; Една актуална снимка.

Начин на плащане: в брой или по банков път
- Депозит в размер на 50% от пакетната цена при записване.
- Доплащане 40 дни преди датата на заминаване. Цените се заплащат в ЛЕВА по фиксинга на БНБ.

Анулации:
В случай на отказ от пътуването, фирмата възстановява заплатената сума при следните удръжки:
- до 90 дни преди датата на отпътуване: без неустойка;
- от 89 дни до 46 дни-депозита или 50 % от цялата стойност на договора
- от 45 до 0 дни: 100 % от цялата стойност на договора

Важна информация:
- Цената е валидна при група от минимум 15  туриста.
- Краен срок за събиране на групата: 40 дни преди заминаването.
- Подписан договор за организирано пътуване
- Плащането се извършва в брой или по банков път.
- Смяната на посочените хотели с подобни от същата категория не се счита за значителна промяна на програмата;
- Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата.
- Цените са изготвени при курс 1.80 лв. към долар и при увеличение или намаление на курса в рамките на 5% агенцията си запазва правото да преизчисли посочените цени по курса към момента на крайното плащане.



НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
- Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане
- За деца под 18 години – нотариално заверена родителска декларация за  съгласие детето им да пътува с придружител.
- Не се прилагат задължителни имунизации и ваксинации. Няма задължителни медицински и здравни изисквания.

76/12


Етикети
екзотична почивка в тайланд , пи пи острови , екскурзия в тайланд , екскурзии банкок , екзотична екскурзия до тайланд , самолетна екскурзия в тайланд , изгодна екскурзия в бангкок , pochivki bankok , ekskurzii puket , самолетна почивка , ekzotichni pochivki , тайланд най-изгодни цени препоръчани хотели в банкок , почивка банкок , ekskurzii bankok , сафари със слонове , топ оферти топ травелс , тайланд 2018 , екскурзии тайланд , почивка в тайланд , почивка в тайланд , ekskurzii puket , почивка о-в пукет , екзотична почивка в тайланд , почивка о-в пукет , почивки тайланд , екскурзия в банкок , pochivki puket , пукет , top travel , екскурзии банкок , оферти екзотика , екскурзия бангкок , тайланд , екскрузия до тайланд - банкок и остров пукет 2018 , дестинации екзотика , почивка о-в пукет , екзотична почивка , ekskurzii bankok , екскурзия до банкок и о-в пукет , почивки тайланд , екскурзии банкок , тайланд 2018 , exotica 2018 , екзотични екскурзии 2018 , екзотична екскурзия , екзотична почивка в тайланд , екзотични почивки 2018 , exotichni ekskurzii 2018 , екскурзия до банкок и о-в пукет , ekskurzii tailand , екскрузия до тайланд - банкок и остров пукет 2018 , самолетна екскурзия , сафари с маймуни , екскурзии о-в пукет , екскурзии о-в пукет , почивка банкок , екскурзия до тайланд , почивки тайланд , екскурзия до тайланд , екскрузия до тайланд - банкок и остров пукет , екскурзии тайланд , pochivka tailand , екскурзия до тайланд , ekskurzii tailand , екскурзии тайланд , банкок , екскрузия до тайланд - банкок и остров пукет , toptravels , екскурзии о-в пукет , топ оферти топ травелс , pochivka tailand , ниски цени , екзотични дестинации , pochivki bankok , почивка в тайланд , почивка на остров пукет , pochivki puket , почивка банкок , екскурзия до банкок и о-в пукет
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах