Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         

Септемврийски празници 2016 в Дубай

Оферта номер: П61718
Вид транспорт: Самолет Самолет
5 дни/ 4 нощи
21 - 25.09.2016/4 нощ
Екскурзия до Дубай 2016
Цена от: 639.00
ЗАПИТВАНЕ


Програма
Септемврийски празници в Дубай - една от най-горещите и привлекателни луксозни туристически дестинации в света

 
Програма

Първи ден / 21.09.2016

Отпътуване от София от 2-ри терминал с директен полет на авиокомпания Флай Дубай - FZ 758. Кацане на Терминал 2 на международното летище в Дубай в 22:00ч. и трансфер до хотела. Настаняване и свободно време за разходки в района около хотела и първи впечатления от неоновия мегаполис. Нощувка.

Втори ден / 22.09.2016
Закуска. Следва полудневна обзорна екскурзия на Дубай с екскурзовод на български и разглеждане на символите на емирството (включена в цената). Дубай е ярък, многолик и космополитен град, разположен върху сините води на южния залив и златните пясъци на пустинята. Той е съчетание на старинното с модерното, на свръхмодерното с типичното и е уникална трансформация на обикновено рибарско селище в блестящ метрополис с авангардна и дръзка архитектура. По време на обиколката ще посетите Дубай Марина - един от мегапроектите на емирството, ще имате възможност да запечатате спомените си и да направите снимки пред удивителния хотел Атлантис, след което ще се отправите към Мадинат Джумейра – луксозен развлекателен комплекс, сгушен до емблематичния Бурж ал Араб. Кулминацията на всяко посещение в Обединените Арабски Емирства е изживяването да се изкачите на върха на най-високата сграда в света. Панорамата от терасата на 124-тия етаж ще открие пред вас изумителни хоризонти. Изкачването започва от приземния етаж на Дубай Мол, по някои от асансьорите в сградата, които се движат със скорост от 18 м. в секунда. По време на изкачването, тече мултимедийна презентация, която ще ви запознае с екзотичната история на Дубай (допълнително заплащане). Свободни време за шопинг или имате възможност да се насладите на зашеметяващото лазерно шоу на пеещите фонтани, с водни каскади от светещи струи вода в различни цветове, провеждащо се на всеки 30 мин. след 18 ч. пред сградата на Дубай мол. Трансфер обратно към хотелите, за тези които нямат резервиран билет за Бурж Халифа и няма да остават в Дубай Мол. Вечерта има възможност да се запишете на круиз по Дубай Марина (включена вечеря с програма и трансфер от и до хотела) или пролива Дубай Крийк (с включена вечеря и трансфер от и до хотела). Нощувка.

Трети ден / 23.09.2016
Закуска. Свободен ден за плаж и развлечения или по желание - целодневна екскурзия до Абу Даби с екскурзовод на български. Абу Даби - забележителен град, спретнат, ефективен и приятен за живеене, който ще ви омае със спокойствието на белите пясъци и луксозните сгради. Откриването на нефтените находища, води до бурното му развитие след 1930 г., което продължава и до днес. Безспорно първенството в архитектурно отношение се пада на прочутата джамията „Шейх Зайед“ - величествена фантазия в бяло с 82 купола, великолепни златни декорации и полилеи, проектирана да побира 41 000 посетители. Друга прочута забележителност по маршрута е луксозния хотел „Емирейтс Палас“. Следва разглеждане на етнографското, традиционно селище, напомнящо за бита на местните преди откриването на петрола. Екскурзията приключва с посещение на остров Яс, който е дом на една от основните забележителности в града „Ферари Уърлд“- най-големият в света закрит тематичен парк, подслонен под купол, в познатите цветове на „Ферари“. Вътре има повече от 20 автомобилни атракциона за всички възрасти, включително и най-бързото увеселително влакче в света (вход за увеселителния парк срещу допълнително заплащане - 260 AED. За тези, които решат да останат и да се забавляват във Ферари Уърлд е необходимо сами да организират прибирането си в Дубай). Наблизо е пистата за Формула 1, както и атрактивният Яс Вайсрой хотел, с неговите две кули и огромен, вълнообразен стъклен покрив, който нощем сияе във всички цветове. Трансфер обратно до Дубай и хотелите. Нощувка.

Четвърти ден / 24.09.2016
Закуска. Имате възможност да избирате между: Посещение на аквапарка Wild Wadi Water Park, разположен в подножието на символичния за Дубай хотел - Бурдж ал Араб; Свободно време за плаж, a следобед по желание - сафари с барбекю в пустинята. Очаква ви вълнуващо пътуване с мощни климатизирани джипове. Това незабравимо арабско приключение, ще ви отведе далеч от шумния Дубай, сред златистите пясъчни дюни. По време на тура, ще имате свободно време за фото пауза на фона на залязващото пустинно слънце. На това място, човек се чувства слаб пред мощта на пустинята, невеж пред мъдростта на природата и беззащитен под гаснещите лъчи на слънцето. Следва вечеря на барбекю под открито небе в традиционно бедуинско селище и автентична танцова програма. Ще имате възможност да пояздите камила, да си направите временна татуировка с къна (за жените - малко цвете на ръката - безплатно) или да пушите наргиле (допълнително заплащане). Връщане в хотела. Нощувка.

Пети ден / 25.09.2016
Закуска. Освобождаване на хотела и трансфер до летището. Отпътуване за София с директен полет FZ 757 на Флай Дубай.

Цената включва:
- Самолетни билети София – Дубай – София с ФлайДубай
- Летищни такси
- Трансфери летище – хотел – летище
- 4 нощувки със закуска в хотел по избор в Дубай
- Обзорна екскурзия на Дубай с екскурзовод на български език  Медицинска застраховка ЗАД "Алианц България" с покритие 5000 евро за лица до 65 години*
- Представител на ТА
- Екскурзоводско обслужване на български език в Дубай
- Включен багаж 20 кг. на човек

Цената не включва:
- Допълнителните екскурзии
- Такса „Туристически Дирхам” в Дубай заплащат се лично от туриста при напускане хотела
- Медицинска застраховка за лица над 65 г. – 10 лв.
-  Застраховка отказ от пътуване - от 1,5 до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация. Предлагаме възможност за сключване при резервация

Допълнителни екскурзии:
1. Джип сафари в пустинята 55 евро (включва транспорт и вечеря на шведска маса с програма). Напитките се заплащат допълнително.
2. Екскурзия до Абу Даби 50 евро (включва транспорт и екскурзоводско обслужване на български език)
3. Посещение на Бурж Халифа 55 евро (включва транспорт и билет за вход)
4. Вечеря на арабска галера 55 евро (включва транспорт и вечеря с програма). Напитките се заплащат допълнително.
5. Целодневна екскурзия до Ал Айн 55 евро (включва транспорт и екскурзоводско обслужване на български език)
6. Нощен круиз в залива на Дубай Марина с включена вечеря 60 евро (включва транспорт и вечеря). Напитките се заплащат допълнително.
7. Посещение на Wild Wadi Water Park 70 евро (включва билет за вход)

Важно:
- Допълнителните екскурзии се заявяват и заплащат предварително в България.
- Цените на екскурзиите са валидни при минимум 15 човека.
- Последователността на описаните в програмата допълнителни екскурзии може да бъде променена с оглед на оптимизацията по провеждането им, работното време на посещаваните обекти и наличните свободни места.


Полетна информация:
21.09.2016 София 16:10 Дубай 22:00
25.09.2016 Дубай 10:50 София 15:10
Разрешен багаж до 20 кг. чекиран и 7 кг. ръчен

Туристическа такса дирхам:
Хотел 5* АЕD 20/ около 5.5 щатски долара Хотел 4* АЕD 15/ около 4.5 щатски долара
Хотел 3* АЕD 10/ около 3 щатски долара

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 20 човека
Срок за уведомление при недостиг на минималния брой туристи: 15 дни преди началото на екскурзията.
Визов режим: Няма изисквания за предварително поставяне на визи.

Начин на плащане:
- Депозит в размер на 50% от пакетната цена при записване.
- Доплащане 30 дни преди датата на заминаване.

Важно:
- Посочените пакетни цени са калкулирани при курс 1 USD = 1.75 лева. В случай, че обменният курс се завиши или намали с 3 или повече процента, туроператорът си запазва правото да внесе корекция в общата пакетна цена.
- Деца настанени с 2-ма възрастни не ползват допълнително легло. При желание за настаняване на допълнително легло се заплаща цена за 3-ти възрастен в двойна стая.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

- Международен паспорт - трябва да бъде с валидност минимум шест месеца.
- За деца под 18 години, придружени от родители, се изисква нотариално заверен акт за раждане, преведен на английски език.
За деца под 18 години, пътуващи непридружени от родители, се изисква нотариално заверено родителско разрешение детето да напусне страната, преведено на английски език.

5/02



Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
хотели в дубай , екскурзии дубай , почивки дубаи , почивка дубай , дубай екскурзии , топ оферти , почивка в дубай , почивки дубай 2016 , dubai , почивка в дубай , бурж ал араб , dubai pochivka , почивка в дубай , есен дубай , pochivki i ekskurzii , почивка дубай , почивка дубай , септемврийски празници в дубай 2016 , абу даби , топ оферта дубай 2016 , почивка в дубай , почивка дубай , през есента в дубай , почивка в дубай , екскурзии из дубай , почивка в дубай , септемврийски празници в дубай , почивка дубай , pochivka v dubai , dubai 2016 , pochivka top travels , оае , почивка дубай , почивка дубай , септемврийски празници 2016 , почивка в дубай 2016 , почивка в дубай 2016 , почивка дубай , pochivka dubai , почивки дубай , hoteli dubai , почивка дубай , почивки в дубай , дубай , сафари с джипове в пустинята , дубай почивки , дубай почивки , дубай , toptravels , дубай през есента , ниски цени , дубай 2016 , почивка в дубай , pochivka dubai , оферти септемврийски празници , почивка дубай
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах