Лято 2016 в Мармарис

Оферта номер: П61769
Вид транспорт: Самолет Самолет
8 дни/ 7 нощи
Сезон 2016/7 нощ - Ранни записвания
Почивка в Турция, Мармарис 20156
Цена от: 256.00
ЗАПИТВАНЕ


Програма
Летни емоции през 2016 в Мармарис със самолет за 8 дни / 7 нощувки

Ранни записвания до 29.02.2016



 
Програма

1-ви ден

Сбор на летище София. Изпращане от представител. Отпътуване с чартърен полет от летище София. Кацане на летище Милас / Бодрум. Посрещане от фирмата партньор и трансфер до избрания хотел. Настаняване в хотела. Нощувка

от 2-ри до 7-ми ден
Свободно време или възможност за включване в допълнителна екскурзия.

8-ми ден
Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Милас / Бодрум в обявения час от фирмата партньор

Пакетните цени включват:
- Чартърен полет София - Милас / Милас - София
- 7 нощувки на избраната база на изхранване
- Летищни такси (Съгласно промените в чл. 80 от Закон за туризма в цената се включват летищни такси - 79 евро на човек)
- Трансфер летище - хотел - летище
- Медицинска застраховка с покритие 5000 евро за лица до 65 години*
- Изпращане от представител на TA на летище София
- Обслужване на място от представител на местната фирма партньор

Пакетните цени не включват:
- Такса гориво - начислява се при промяна на цените на горивата
- Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 69 години - 10 лв.
- Доплащане за медицинска застраховка за лица от 70 години до 79 години - 20 лв.
- Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора
- Разходи от личен характер
- Допълнителни екскурзии

Полетна информация:
Заминаване: София– Милас 13:00 – 14:20
Връщане:      Милас – София 15:10 – 16:30
Авиокомпания: BH Air
Тип самолет: Airbus A 320

Период: Всеки вторник за периода:
От 17 май 2016 до 28 юни 2016 (последен заминаващ полет)
От 23 август 2016 до 04 октомври 2016 (последен заминаващ полет)

Условия за ранно записване:
- Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена резервация и плащане до обявените за всеки хотел дати.
- Не се допускат никакви промени при вече направена и платена резервация за ранно записване. При невъзможност на туриста да пътува при резервация за ранно записване, внесените и платени суми не се възстановяват.
- В случай на отказ от пътуване при направена и платена резервация по ранно записване, сумата може да се използва за друга дата на пътуване с допълнително заплащане по стандартните тарифи, само ако са спазени сроковете за отказ от пътуване съгласно договор с клиента.

Забележка:
- Минимален брой за осъществяване на пътуването - 100 човека
- Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи 7 дни преди отпътуване
- Начин на плащане: 35 % депозит при записване, доплащане 20 дни преди датата на отпътуване

Условия за настаняване и пътуване:
- Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД “ Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.
- При настаняването в тройни стаи (TRPL; DBL + ex. bed), третото легло е допълнително, тип разтегателно и за него се заплаща по-малко.
- При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни. Децата ползват намаления, само ако са настанени в стая с двама пълноплащащи възрастни.
- Стаи с изглед към морето, се гарантират само след предварително направена резервация за такава и е възможно само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
- Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите е до 12:00 ч. в деня на отпътуване.
- В деня на пристигане преди 14:00 ч. и в деня на напускане след 12:00 ч. всички услуги в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки.
- Броя на храненията в хотелите съответства на броя резервирани нощувки. При резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, ако хотелът е на all inclusive.
- Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
- Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
- Туроператорът и местните партньори могат да указват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

- Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на тръгване;
- За деца под 18 години - нотариално заверена родителска декларация за разрешение детето им да пътува в чужбина.

За информация: тел. 02/8692650:02/8692650  мобилен:+359898545211

5/02



Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах