Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         

Круиз Едфу и почивка Хургада

Оферта номер: П61957
Вид транспорт: Самолет Самолет
8 дни/ 7 нощи
27.09.2017; 01.11.2017/7 нощ
Почивка в Египет, Хургада 2017
Цена от: 530.00
ЗАПИТВАНЕ


Програма

Самолетна почивка в Египет, Хургада и Круиз Едфу
4 нощувки в Хургада и 3 нощувки на борда на круизен кораб "Royal Viking" 5* на база пълен пансион 


 

Програма

ДЕН 1 / София – Хургада

Отпътуване от Терминал 1 на летище София в 17:30 ч. за Хургада с директен чартърен полет на авиокомпания „BH Air“. Кацане на летището в Хургада в 19:20 ч. Посрещане от фирмата партньор. Трансфер до хотела. Настаняване. Вечеря. Нощувка.

ДЕН 2 / Хургада – Асуан
Закуска (сух пакет). Ранно отпътуване за Асуан. Пристигане в Асуан. Трансфер до круизния кораб. Следобед туристическа програма: Високата стена на язовир Насър, която прегражда река Нил; Незавършеният обелиск – великолепен паметник с височина 42 м и тежащ 1 200 т, който никога не е бил издигнат; Храмът на Изида. Свободно време в Асуан. Нощувка на кораба.

ДЕН 3 / Асуан – Едфу
Закуска. Разглеждане на храмовете в Ком Омбо и Едфу. Първият комплекс се извисява над река Нил и представлява необичаен двоен храм – на Собег, бога на крокодилите, и на Хор – на соколите. Храмът в Едфу също е посветен на бог Хор. Строителството му започва през 3 в. пр. н. е. и завършва 2 века по-късно, по време на Птоломей XII – бащата на Клеопатра. Нощувка на кораба.

ДЕН 4 / Дейр ел-Бахри
Закуска. Отпътуване към Дейр-ел-Бахри – комплекс от царски гробници и изумителния храм на Хатшепсут – първата жена фараон, управлявала Египет две десетилетия. Посещение на Долината на царете, където се намират 62 гробници на фараони, една от които е на Тутанкамон; колосите на Мемнон, изобразяващи седналия фараон Аменхотеп III. Нощувка на кораба.

ДЕН 5 / Луксор – Хургада
Закуска. Напускане на кораба. Отпътуване за Луксор, разположен върху останките на древна Тива. Големият храм в Луксор, издигнат от Рамзес II близо до самите води на Нил, впечатлява с гигантските си колони. Отпътуване за Карнак – своеобразна витрина на постиженията на египетската архитектура по време на царуването на 30 фараона. Религиозният комплекс се състои от три основни храма и няколко по-малки. Отпътуване за Хургада. Настаняване в Хургада. Нощувка.

ДЕН 6 / Хургада
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на допълнителните екскурзии, предлагани на място от фирмата партньор (срещу допълнително заплащане). Вечеря и нощувка.

ДЕН 7 / Хургада
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на допълнителните екскурзии, предлагани на място от фирмата партньор (срещу допълнително заплащане). Вечеря и нощувка.

ДЕН 8 / Хургада – София
Закуска. Освобождаване на стаите до 12 ч. Свободно време за плаж и почивка. Трансфер до летището в Хургада. Отпътуване за България в 20:20 ч. с директен чартърен полет на виокомпания „BH Air“. Кацане на летище София в 00:20 ч.

Пакетна цена на човек: 550 евро - за дата 27.09.2017 ; 530 евро - за дата 01.11.2017г.
Допълнително легло в двойна стая за 1-во дете от 0 до 6 г.: -€192.50
Допълнително легло в двойна стая за 1-во дете от 7 до 11 г.: -€42.50
Доплащане за единична стая: +€130

Цената включва:
- Самолетен билет София - Хургада - София за директен чартърен полет на авиокомпания "BH Air"
- Ръчен багаж до 7 кг и чекиран багаж до 20 кг
- Всички трансфери, екскурзии и посещения описани по програмата
- 4 нощувки в Хургада в хотел Hawaii Le Jardin Aqua Park 5* (или подобен) на база all inclusive
- 3 нощувки на база пълен пансион на борда на круизен кораб "Royal Viking" 5*
- Описаната туристическа програма
- Входни такси за посещаваните по програмата обекти
- Екскурзоводско обслужване от местни екскурзоводи
- Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR на ЗК "Армеец"
- Водач - преводач от България по време на цялото пътуване

Цената не включва:
- Такса гориво и вредни емисии - обявява се 21 дни преди полета (доплаща се задължително, в случай че бъде обявена такава)
- Входна виза за Египет - 25 USD, заплаща се на летището в Хургада. При смяна на цената, туристите ще бъдат уведомени своевременно.
- Допълнителни услуги по програмата
- Допълнителни екскурзии, предлагани на място
- Напитки на борда на круизния кораб
- Бакшиш за екскурзовода: 15-20 USD на турист за целия престой (заплаща се задължително на място)
- Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!)
- Лични разходи



Полезна информация:
- Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар.горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.
- Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което фирмата ще информира своевременно пътниците.

Условия за резервации:
- депозит при резервация - 30% от стойността на ексурзията плюс стойността на допълнителното заявените услуги, доплащане - до 30 дни преди датата на отпътуване.

Условия за анулации:
- от деня, следващ деня на записването до 31 ден преди датата на заминаване - 30% от основната цена на екскурзията;
- от 30 ден до деня на заминаване - 100% от общата цена на екскурзията.



НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ
- Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ
- Паспортът трябва да е с валидност поне 6 месеца след датата на влизането в страната и в него да има поне една цяла свободна страница, върху която да бъде положена визата. На гърба на тази страница не следва да има друга положена по-рано виза, освен печати от граничен контрол. Носителите на дипломатически паспорти задължително трябва да се снабдят предварително с египетска входна виза от посолството на Египет в София.

- Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на заминаване.
- За лица под 18 год. пътуващи с единия или без двамата родители, нотариално заверена декларация от липсващия родител/и

13/07

Етикети
kruiz po nil , почивки хургада , круиз едфу , почивка в египет с круиз по нил 2017 , луксозен круиз по река нил 2017 , почивка в египет , круизен кораб jaz royal 5*+ deluxe , почивка в египет , почивка в хургада , почивка в египет с круиз по нил 2017 , луксозен круиз по река нил 2017 , почивка в египет с круиз по нил , круиз едфу , египетските пирамиди , забележителности египет , почивка в египет , египет почивка , луксозен круиз по река нил 2017 , почивки хургада , почивка в египет с круиз по нил , ekskurzii egipet , оферти хургада , pochivka egipet , почивки хургада , почивки египет , луксозен круиз по река нил 2017 , луксозен круиз по река нил 2017 , круиз едфу , ekskurzii egipet , екскурзия до египет , египет екскурзии , почивка в египет с круиз по нил , луксозен круиз по река нил 2017 , екскурзии египет , mirage aqua park & spa 5* , почивка в египет с круиз по нил , оферти египет , ekskurzii egipet , екскурзия до египет , почивки хургада , почивка в хургада , египет почивка , почивка в египет с круиз по нил 2017 , хургада 2017 , почивки хургада , почивки египет , круиз едфу 2017 , круиз по нил 2017 , екскурзии египет , почивка в египет , хургада почивка , почивка в египет , екскурзия до египет , хургада 2017 , ekskurzii egipet , почивка в хургада , хургада почивка , ранни записвания 2017 , почивка в египет с круиз по нил , хургада 2017 , pochivka hurgada , почивка в египет с круиз по нил , египет екскурзии , почивка в хургада , ekskurzii egipet , почивка в хургада , pochivka hurgada , pochivka egipet
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах