Априлска ваканция в Дубай 2024 с включени 5 вечери и 3 екскурзии 02.04 - 07.04.2024/5 нощ         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Априлска ваканция в Дубай 2024 с включени 7 вечери и 3 екскурзии + Beach club на Палмата 03.04 - 10.04.2024/7 нощ         

Почивка Касандра 2020

Оферта номер: П62058
Вид транспорт: Автобус Автобус
8 дни/ 7 нощи
Лято 2020/7 нощ
Почивка в Гърция
Цена от: 375.00 лв
ЗАПИТВАНЕ


Програма
Лято 2018 на Халкидики - п-в Касандра с автобус 8 дни / 7 нощувки
 

Информация за пътуването 
Совалката стартира от дата 30.05.2020 /събота – събота / до дата 26.09.2020 – последен курс. Тръгване от София в 6:00 часа от паркинга пред „Стадион Васил Левски”. От другите населени места – по описание посочено в таблицата по долу. Винаги се предоставя телефон на водача, който да бъде предаден на клиентите за обратна връзка. Обратното връщане става в определен и предварително обявен в транспортното средство ориентировъчен час, освен ако последното не закъснее значително поради причини, независещи от фирмата организатор. Дори и при пристигане на превозното средство по-рано – този час се спазва и туристите изчакват. Пътуването се осъществява при минимум 10 пълноплащащи туриста. Ако няма необходимия минимум туроператорът предлага: 1. Друга дата; 2. Друг ръкав на Халкидически п-ов или 3. Връщане на сумата. Срокът за информиране на туристите е 7 дни преди датата на отпътуване.

  • Трансферът до и от Халкидики се извършва на совалков принцип, т.е. транспортното средство минава през няколко хотела и на отиване, и на връщане и следователно се налага изчакване от страна на туристите. Това не е индивидуален трансфер.
  1. Деца до 12 години, заплатили само цената на транспорта и застраховката, ползват седалка, но по закон не сме длъжни да подсигуряваме детски столчета.
  2. Големината на превозните средства зависи от броя на хората. Информация за вида, марката и номера на превозното средство се дават в четвъртък. Транспортните средства на отиване и на връщане не винаги са едни и същи, ето защо местата са фиксирани само на отиване! Водачът настанява туристите на връщане, в зависимост от маршрута.
  3. Настаняването по всички хотели става след 14:00 часа.
  4. Освобождаването на стаите става до 12:00 часа най-късно /освен, ако не е упоменато друго от хотела /. При неспазване – на място хотелът може да изиска заплащане на допълнителен престой по цени на  рецепция.
  5. Връщането става по предварително дадена от водача информация – приблизителен час. Туристите изчакват във фоайето. Ако превозното средство закъснее малко, най-учтиво молим за търпение. Туристите винаги разполагат с телефон за връзка.
  6. По програма на отиване се прави 1 спирка на територията на България – крайпътно заведение около Сандански. На връщане на бензиностаниция Shell / преди Серес / и на бензиностанция OMV на Благоевград. ТРАНСПОРТНОТО СРЕДСТВО НЕ СПИРА НА СУПЕР МАРКЕТИ !
  7. Ако има туристи от градове по маршрута – се взимат и оставят на уречените предварително места, а туристите, които тръгват от София се вземат и оставят само на Стадион Васил Левски. Междинни спирки в София град НЕ СЕ ПРАВЯТ !
  8. Консумацията на храна и пушенето в превозните средства са забранени!
 
Туроператорът има представител на всеки един от ръкавите, който обслужва туристите на място. На туристите винаги се предоставя телефон за връзка с него.


На желаещите да пътуват със собствен транспорт от сумата им се приспадат 69 лв. Туристи, пътуващи самостоятелно, не ползват застраховка.

Условия за резервация
1. При резервация е необходимо да ни подадете следните данни: Три имена, ЕГН / за деца родени след 2000 година + дата на раждане / и номер на документа, с който ще пътуват /лична карта или международен паспорт/. Задължително ни се предоставя копие от договора за организирано пътуване ! Деца под 18 години задължително пътуват с международен паспорт или с лични карти, ако имат такива. Когато дете под 18 години пътува само с 1 родител е задължително представянето на нотариално заверена декларация от не пътуващия родител – оригинал + 1 копие.  За деца, чиито родители са с различни фамилии се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители. Задължително  е да разполагаме с телефон за връзка с туристите. За Република Гърция няма визови, санитарни и медицински изисквания.

2.Срокове на анулации по договор или по упоменати от хотела условия.
3.При резервация е необходимо да ни подадете следните данни: Три имена, ЕГН / за деца родени след 2000 година + дата на раждане / и номер на документа, с който ще пътуват /лична карта или международен паспорт/. Задължително ни се предоставя копие от договора за организирано пътуване ! Деца под 18 години задължително пътуват с международен паспорт или с лични карти, ако имат такива. Когато дете под 18 години пътува само с 1 родител е задължително представянето на нотариално заверена декларация от не пътуващия родител - оригинал + 1 копие.  За деца, чиито родители са с различни фамилии се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители. Задължително  е да разполагаме с телефон за връзка с туристите. За Република Гърция няма визови, санитарни и медицински изисквания.
4.Туроператорът застрахова задължително всички свои клиенти, пътуващи организирано зад граница с медицинска застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” към  “Застрахователно дружество ЕВРОИНС“ АД. Туристите, които имат сключена дългосрочна застраховка „медицински разходи при болест и злополука“, чиито период на валидност обхваща и периода на договореното пътуване задължително прилагат копие от застрахователната полица към договора.

  1. Доплащане за застраховки:
  • Лица до 5 год. и от 64 до 74 год. имат доплащане за медицинска застраховка от 8 лева за престоя. 
  • Лица от 75 до 80 год. имат доплащане за медицинска застраховка от 16 лева за престоя.
Застрахователната компания не застрахова лица над 85 год. Туристите от 80 до 84 год. могат да бъдат застраховани за 2000 € покритие, срещу сумата от 16 лева.
Туроператорът е сключил застраховка “Отговорност на Туроператора” със ЗД Евроинс АД, гр. София, бул. Христофор Колумб № 43, Застрахователна полица  № 03700100002357.
Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на Застраховка "Отмяна на пътуване" по чл.80, ал.1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите при анулиране на пътуването, при съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия или негови близки. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на подписване на договора за организирано пътуване в агенцията, където се извършва записването. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.
Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на България, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !
В хотелите отстъпките за деца важат само при настаняването им с двама възрастни.
Резервацията се счита за валидна при внесен депозит от минимум 30% от размера на пакета за всеки турист и подписан Договор с клиента.
На желаещите да пътуват със собствен транспорт от сумата им се приспадат 59 лв. Туристи, пътуващи самостоятелно, не ползват застраховка.
ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност за действия или бездействия на трети лица, които не са пряко свързани с изпълнението на програмата, но имат косвено отношение.
ПРИ ДРАСТИЧНО ПОСКЪПВАНЕ НА ГОРИВОТО, СИ ЗАПАЗВАМЕ ПРАВОТО ЗА АКТУАЛИЗАЦИЯ ЦЕНАТА НА ТРАНСПОРТА, ЗА ПРЕДСТОЯЩИ ПЪТУВАНИЯ, НЕЗАВИСИМО КОГА СА РЕЗЕРВИРАНИ И ЗАПЛАТЕНИ, НО НЕ ПО КЪСНО ОТ 20 ДНЕ ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ.
Считано от 01/01/2018 в Гърция се въвежда задължителна туристическа такса, която е в размер от 0,50 до 4 евро на стая на вечер. Заплаща се само на място в хотела, при настаняването:
за 5* хотели - 4 евро /стая/ нощувка
за 4* хотели - 3 евро /стая/ нощувка
за 3* хотели - 1.50 евро /стая/ нощувка
2*, 1* хотели - 0.50 евро /стая/ нощувка
 

ТРАНСФЕРИ ИЗВЪН СОФИЯ:


Град Място на тръгване Час на тръгване Цена за доплащане
Пловдив OMV – до х-л Санкт Петербург 3:30 часа 10.00 лв.
Пазарджик SHELL – на магистралата 3:50 – 4:00 часа 10.00 лв.


Тръгването е всяка събота и целта е: Организираните почивки на Халкидики – Касандра и Ситония и на Олимпийска ривира.
Няма минимум на туристи – гарантиран трансфер !
Първата дата е 23/05/2020; последната дата на отпътуване 26/09/2020 – НЯМА ПРЕКЪСВАНИЯ ПРЕЗ СЕЗОНА;
Цената на доплащане е на човек, двупосочно;
Прибирането след почивката става по обратния ред на градовете;
При записани 4 и над 4 туриста от Пазарджик – превозното средство ще влезе в града, ако са по-малко остава обявената спирка на магистралата;


 





 



НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

- Валидна лична карта или задграничен паспорт
- За лица под 18 год. пътуващи с единия или без двамата родители, нотариално заверена декларация от липсващия родител/и

17/11/02

 



Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
pochivka na kasandra , лято в гърция , alkyon 4* , почивки халкидики , гърция , гърция 2020 , почивки касандра , хит цени , почивка касандра , dolphin beach 3* , почивка касандра , касандра , greece 2020 , почивки касандра , possidi paradise 4* , почивка халкидики , почивка касандра , почивка халкидики , почивка в касандра , почивки халкидики , greece 2020 , почивки касандра , na more greece , halkidiki , hoteli greece , почивка гърция , hoteli v garcia , почивки касандра , почивка в гърция , почивки халкидики , kriopigi , почивки касандра , почивка касандра , лято касандра , почивка в гърция , summer in greece , лятна почивка на халкидики , chalkidiki , 2020 kasandra , почивка гърция , почивка касандра , почивка в халкидики , почивка гърция , ниски цени , toptravels , касандра , лято касандра , лято касандра , автобусни почивки , автобусна почивка в гърция , касандра почивки , хотели гърция , почивки гърция , лято касандра , kasandra 2020 , почивка касандра , летни почивки халкидики , grand hotel resort 4* , хотели касандра , почивка халкидики , касандра почивки , daphne holiday club 3* , почивка касандра , почивка в гърция , atrium 3* , ранни записвания 2020 , почивка в касандра , гърция лято 2020 , почивка в касандра , почивка в касандра , лятна почивка , hotels in greece , niski ceni , possidi , лятна почивка на халкидики , почивка касандра , lqto 2020 , гърция почивки , касандра , lqto v garcia , гърция , гърция 2020 , почивка в гърция , лято касандра , elinotel polis 3* , почивка гърция , tropical studio 3* , почивка касандра , pochivka v garcia , топ оферти , hanioti , почивка гърция , касандра екскурзии , гърция , kasandra , почивка касандра , почивки касандра , лятна почивка на халкидики , hoteli kasandra , почивка в халкидики , ammon zeus 4*
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах