ДУБАЙ И АБУ ДАБИ - 7 НОЩУВКИ С ВКЛЮЧЕНИ ВЕЧЕРИ И ПАКЕТ 4 ЕКСКУРЗИИ 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         УИКЕНД В МАЛТА 2024 - ГАРАНТИРАНО ЗАМИНАВАНЕ ВСЯКА СЕДМИЦА! 5 дни / 4 нощувки - самолетна почивка - гарантирано заминаване всяка седмица         Априлска ваканция в Дубай 2024 с включени 7 вечери и 3 екскурзии + Beach club на Палмата 03.04 - 10.04.2024/7 нощ         

Бодрум - Лято 2020 Автобусна програма с 12 нощувки

Оферта номер: П62178
Вид транспорт: Автобус Автобус
14 дни/ 12 нощи
ОБЯВЕНИТЕ ЦЕНИ СА С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 29.02.2020
Лятна почивка в Турция - Бодрум 2020


Програма
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТУРИСТИЧЕСКИЯ ПАКЕТ
Автобусна програма от София с 12 нощувки
 
В програмата са включени хотели с различни категории и различен вид база изхранване, от които всеки потребител може да избере според личните си предпочитания и ценови диапазон.

Условия за пътуване по програмата за Бодрум с 12 нощувки
От София, Пазарджик, Пловдив и Димитровград - тръгване за всички обявени дати.

Пакетните цени включват:
•    Транспорт с лицензиран автобус по съответния маршрут.
•    12 нощувки в хотел по избор на съответната за хотела база изхранване.
•    Медицинска застраховка на ЗАД "Алианц България" с покритие 5000 евро (за лица до 65 г).
•    Представител на TА по време на пътуването.
•    Обслужване на място от представител на местната фирма партньор.
•    Всички пътни и магистрални такси.

Пакетните цени не включват:
•    Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 г. - доплащане 20 лв.
•    Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 30 лв.
•    Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 31 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет и възрастта на туриста.
•    Допълнителни екскурзии и посещения на туристически и др. обекти.

Условия за записване и плащане при стандартни цени:
•    30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване.
•    Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.
•    Плащането се извършва в лева, в брой или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Условия за записване и плащане при цени с включени отстъпки за ранно записване, промоции и оферти в последната минута:
•    Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 40 човека.
 

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:
а) 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
б) 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
в) 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.
 

Визов режим: няма изисквания за визи.
 
Място, дата и часове на отпътуване:
•    Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.
•    Тръгване от София в приблизителни часове от 12:00 до 16:00 ч.
•    Връщане от Бодрум е в приблизителни часове от 12:30 до 14.30 ч.
•  Продължителността на пътуването е около 18 - 20 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.
•    В пътуването е включен транспорт с ферибот на Дарданелите, като качването на същия е в съответствие с техническата възможност и работните часове на плавателното средство.
•  Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.

Права на потребителите:
•    Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
•    При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия,  смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
•    Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
•    При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
•    Резервацията се счита за валидна само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да изиска да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
•    Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗАД „Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените такива и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.
•    Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
•    При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
•    При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
•    Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
•    Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
•    Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения в случай, че хотелът работи на база изхранване All inclusive.
•    Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
•    Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
•    Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
•    Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
•    Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за разждане, както и копие от него.
•    При несъвпадащи фамилии на децата и родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.


 


НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

- Международен паспорт с валидност мин.6 месеца от датата на пътуването
- Деца пътуващи с един или без родители, представят нотарилна декларация от единия или двамата родители

5/02/02



Етикети
почивка в турция , почивка в турция , почивка бодрум , avtobusna pochivka v bodrum , забележителности , belvedere family hotel 3* , kadikale resort 5* , почивка в турция , golden age 4* , avtobusna pochivka v bodrum , екскурзия до бодрум , green beach resort 5* , екскурзия до бодрум , автобусни ексурзии бодрум , acacia club 3* , дълга почивка , екскурзия до бодрум , crysral green bay bodrum 5* , aegean dream resort 5* , почивка в бодрум , samara hotel 5* , почивка в турция , забележителности , бодрум , екскурзии бодрум , eken resort 4* , top travels , екскурзии бодрум , екскурзия до бодрум , bitez garden life 4* , avtobusna pochivka v bodrum , liato v bodrum , екскурзии бодрум , malama beach 4* , hoteli , бодрум 2020 , почивка бодрум , автобусна почивка , golden beach 4* , лятна почивка 2020 в бодрум , salmakis 4* , lqto v bodrum , okaliptus hotel 3* , petunya beach resort 4* , почивка в турция , bodrum beach resort 4* , liato w bodrum , bodrum park resort hv 5* , azka hotel 5* , екскурзии бодрум , la blance resort 5* , hotel baia bodrum 5* , seda arinna 3+* , почивка в бодрум , ранни записвания бодрум , diamond of bodrum 5* , почивка в турция , lqto v bodrum , isis club hotel 5* , лятна почивка 2020 в бодрум , la blance resort 5* , екскурзии бодрум , почивка в бодрум , blue bodrum beach 3* , бодрум , top travel , ранни записвания бодрум , delta beach resort 5* , почивка , atrium hotel 3* , club hotel flora 3* , aqarium beach hotel 3* , бодрум , kefaluka resort bodrum 5* , почивка в бодрум , lqto v bodrum , почивка , ранни записвания бодрум , lqto v bodrum , почивка в турция , colossus hotel (3*) , la luna hotel 4* , почивка в бодрум , бодрум , почивка в бодрум , miraluna club 4* , екскурзия до бодрум , royal asirlik beach hotel 5* , avtobusna pochivka v bodrum , bendis beach 4* , информация от топ травелс , caliente bodrum resort 4* , почивка с 12 нощувки , pochivka , почивка в турция , pochivki , avtobusna pochivka v bodrum , екскурзии бодрум , почивка в турция , почивка бодрум , aquarium club hotel 3* , bitezhan beach hotel 4* , почивка бодрум , хотели , екскурзия до бодрум , забележителности , palm garden gumbet 4* , екскурзия до бодрум , почивка бодрум , avtobusna pochivka v bodrum , ранни записвания бодрум , lqto v turciq , бодрум , екскурзия до бодрум , почивка в турция , бодрум , kerem beach resort 3* , yelken hotel & spa 5* , резервирайте при нас , ekskurzii bodrum , niski ceni , armonia hv & spa 5* , почивка 2020 бодрум , mavi kumsal hotel 4* , royal palm beach 3* , toptravels , aegean garden 3* , club virgin 4* , екскурзии бодрум , лято 2020 в бодрум , екскурзии бодрум , pochivka v bodrum , почивка бодрум , ниски цени , почивка в бодрум , почивка в турция , manadalinci hotel 4* , бодрум , top travels.bg , почивка в турция , bodrum holiday resort 5* , почивка бодрум , почивка в бодрум , izer hotel & beach club 4* , isil club 5* , почивка бодрум , лятна почивка 2020 в бодрум , medisun hotel 3*
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах