ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Априлска ваканция в Дубай 2024 с включени 7 вечери и 3 екскурзии + Beach club на Палмата 03.04 - 10.04.2024/7 нощ         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         

Почивка на о-в Миконос с директен полет от Солун

Оферта номер: П62374
Вид транспорт: Самолет Самолет
8 дни/ 7 нощи
Почивка на о-в Миконос, Гърция от Солун
Екскурзия до Гърция, о-в Миконос


Програма
Ден 1 / Солун - Миконос
Полет от Солун за о-в Миконос в 14:30 ч. Пристигане на летище Миконос в 15:25 ч. Трансфер до избрания хотел. Нощувка.
 
Ден 2 / о-в Миконос
Закуска. Свободно време за почивка или плаж. По желание допълнителна екскурзия круиз до о-в Рениа и о-в Делос. По време на този круиз ще се насладите на кристално чистите води на Цикладско море. Първата спирка ще бъде на остров Рениа, който е част от историческия остров Делос, като двата са разделени само от малък канал. По време на круиза ще ви предложим освежителни напитки и вино. Ще можете да плувате в спокойните морски води, да се насладите на слънцето и пясъка или просто да се разходите из островчето. Обядът ще бъде сервиран на борда на кораба, като ще можете да опитате вкусно барбекю, гръцка салата, дзадзики, ориз, фета сирене, хляб и плодове. Около 14:30 ч. ще отплаваме към Делос, за да разгледаме археологическите останки. Ако не искате да посетите Делос, нашият капитан ще ви покаже друг плаж наблизо, където можете да продължите с плуването и почивката си. Ще се върнем на о-в Миконос около 17:00 ч. а по пътя обратно ще се насладите на спокойно пътешествие. Връщане в хотела и нощувка.
 
Ден 3 / о-в. Миконос
Закуска. Свободно време за почивка или плаж. По желание допълнителна екскурзия обиколка на о-в Миконос. Миконос е перлата на Егейско море - синьо небе, красиви снежнобели къщи, прекрасни плажове навсякъде... Ще започнем тура с разходка из малките и тесни улички на града, където ще можете да направите красиви снимки на пейзажите и лабиринтите. Ще разгледаме стария град, малкото пристанище и църквите. Разбира се ще видим и прочутите вятърни мелници и ще открием пеликана Петрос. След това ще опознаем острова с автобус, ще посетим някои от най-известните плажове, както и вътрешността на острова. Ще видим много рибари, малки параклиси и къщи, построени в характерния цикладски стил. Във второто по важност селище на острова, Ано Мера, на около 6 км от града, ще имате достатъчно време за разходки около площада и манастира Панагия Турлиани, построен през 16-ти в. Следващата ни спирка е плажът Калафитис, където ще имате време за почивка, да се освежите или да пиете кафе. Преди да се върнете в хотелите, ще отидем на място, което предлага красива гледка към града и съседните острови. Трансфер до хотела и нощувка.
 
Ден 4 / о-в Миконос
Закуска. Свободно време за почивка или плаж. По желание допълнителна екскурзия до о-в Тинос. Тинос се намира само на 45 минути от Миконос и е 3 пъти по-голям от него. На Тинос има много какво да видите: старият град и най-известната и значима църква в Гърция - Евангелистрия с чудотворната си икона и магическата атмосфера; женският манастир Кехровуни, който се намира високо в планината и е обитаван от 40 монахини; традиционноте селце Волакс, което е дом на хората, които плетат кошници; долината на къщите на гълъбите от венецианско време; центърът на мраморното изкуство Пиргос; спокойния рибарски залив Панормос с приятните си таверни; красивите пейзажи, традиционни селца и гледки към Егейско море, които ще ви оставят незабравими спомени. Трансфер до хотела и нощуекс.
 
Ден 5 / о-в Миконос
Закуска. Свободно време за почивка или плаж. По желание допълнителна екскурзия Круиз по южното крайбрежие. Круизът ще ви отведе до кристално чистите води на Егейско море и красивите защитени плажове на южното крайбрежие на острова. Круизът започва от автобусната спирка на плажа Орнос. По време на този круиз ще преминете в близост до всички красиви плажове на южното крайбрежие. Ако времето позволява, ще стигнете и до необитаемия остров Драгониси с красивите му пещери и скални образувания, които се отразяват в морските води в различни цветове. Ако имате повече късмет, ще видите диви кози и орли. След това ще спрете на плажа Франгиас, където ще имате време за плуване и гмуркане в кристално чистите води. Тук е предвиден пикник на плажа с вино, узо и гръцки мезета. Следващата ви спирка ще бъде на красивия залив Калафитис, където можете да си починете и да обядвате в приятен ресторант в близост до морето. Менюто за обяд се състои от гръцка салата, дзадзики, хляб, печено пиле с картофи или вегетарианска паста, 1 чаша вино и вода. След обяда ще имате свободно време за почивка на плажа. На този плаж имате възможност да практикувате различни видове водни спортове. Следващата ви спирка ще бъде на известния плаж Paradise. Тук отново можете да поплувате или да се насладите на партито в бар Тропикана, който наскоро бе избран за един от най-добрите барове на плажа в света. След това ще се върнете в Орнос, като по пътя ще минете покрай плажа Плати Ялос, където също можете да слезете. Екскурзията приключва около 18 ч.
 
Ден 6 / о-в Миконос
Закуска. Свободно време за почивка или плаж. По желание допълнителна екскурзия "Винен и културен туризъм". Миконос е известен по цял свят като красив гръцки остров със снежно бели къщи, великолепни пясъчи плажове и космополитна атмосфера. По време на този тур ще можете да се запознаете с местните хора, тяхната култура и начин на живот. Екскурзията започва около 17:00 ч. на площад Фабрика. По време на кратка пешеходна разходка по главната улица и покрай старите пиратски алеи ще посетите Музея на земеделието с вятърната мелница Бонис, Фолклорния музей с интересни колекции на мебели, бижута, катини и предмети от бита на хората, Морския музей с фантастичните модели на кораби от всички епохи и стария фар на северната страна на острова. Втората част на тура е посветена на историята на гръцкото вино, за което ще можете да научите всичко в традиционна таверна, където ще можете да дегустирате. Екскурзията свършва около 21:00 ч. Трансфер до хотела и нощувка.
 
Ден 7 / о-в Миконос
Закуска. Свободно време за почивка или плаж. По желание круиз по залез слънце. Ще отплавате от пристанището с освежаваща напитка и чаша вино, докато се наслаждавате на един от най-красивите залези в света в близост до вятърните мелници в района на Малката Венеция. Насладете се на вечерта и на спокойствието, което ви обгражда. Придължителност на круиза - 3 часа.
 
Ден 8 / Миконос - Солун
Полет от о-в Миконос до Солун в 16:10 ч. Пристигане в Солун в 17:05 ч.

Цената включва:
- Самолетен билет Солун - Миконос - Солун с включен багаж до 20 кг;
- Хотелско настаняване за 7 нощувки със закуски;
- Трансфер летище - хотел - летище.
 
Цената не включва:
- Транспорт до Солун;
- Медицинска застраховка;
- Разходи от личен характер;
- Допълнителни екскурзии;
- Паркинг на летище Солун (3 EUR на кола на ден).
 
Полезна информация
Полетно разписание:
Солун - Миконос 14:30 - 15:25;
Миконос - Солун 16:10 - 17:05.
Превозвач: Ellin Air 

Допълнителни екскурзии:
- Круиз до о-в Рениа и о-в Делос  - над 0 г. - EUR 85
- Круиз по залез слънце - над 0 г. - EUR 55
- Екскурзия "Обиколка на о-в Миконос"  - от 0 г. до 12 г. - EUR 34;  - над 12 г. - EUR 48
- Екскурзия до о-в Тинос    - от 0 г. до 12 г. - EUR 51;  - над 12 г. - EUR 78
- Круиз по Южното крайбрежие - от 0 г. до 12 г. - EUR 47; - над 12 г. - EUR 79
 - Винен и културен тур - от 0 г. до 12 г. - EUR 34; - над 12 г. - EUR 58


 



НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

*Лична карта или задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на отпътуване
*За лица под 18 год. пътуващи с единия или без двамата родители, нотариално заверена декларация от лиспващия родител/и

25/02/03



Етикети
миконос почивки , pochivki mykonos , миконос 2019 , ниски цени , почивка миконос , миконос почивки , почивка миконос , почивки в гърция 2019, екскурзия до миконос , почивка на миконос , хотели гърция , екскурзии миконос , почивки миконос , почивка миконос , почивки гърция , почивка на гръцки острови , почивки миконос , екскурзия до миконос , pochivki mykonos , mikonos , mikonos , pochivki mykonos , почивки миконос , почивки миконос , остров миконос , mykonos , екскурзии миконос , миконос 2019 , почивка на о-в миконос , почивка на остров миконос , почивки миконос , pochivki mykonos , pochivki mikonos , остров миконос , mikonos , остров миконос , почивка на о-в миконос , почивка на миконос със самолет , почивка в гърция , почивка миконос , миконос , pochivki mikonos , миконос 2019 , почивки миконос , почивки в гърция със самолет , екскурзия до гърция , о-в миконос , pochivki greece , миконос 2019 , миконос , почивки на о-в миконос , екскурзия до гърция , почивка в миконос с полет от солун , pochivki mikonos , pochivki mikonos , почивка в гърция с чартър , чартър до гърция , pochivki mikonos , екскурзии гърция , mykonos , почивка на о-в миконос , почивка миконос , миконос почивки , екскурзии миконос , почивки миконос , миконос почивки , почивка в гърция , екскурзии миконос , ekskurzii mikonos , pochivki mykonos , pochivki mykonos , почивка миконос , почивки на миконос , почивки миконос , почивка на остров миконос , екскурзии миконос , самолетна почивка миконос , миконос почивки , pochivki mikonos , екскурзии гърция , чартърен полет миконос , почивка в гърция , почивки гърция , миконос гърция , почивки на миконос , миконос , миконос почивки , остров миконос , почивки гърция , pochivki mikonos , mykonos , почивка миконос , почивки на о-в миконос , pochivki mykonos , гръцки острови , mikonos 2019
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах