Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         

ЕКСКУРЗИЯ ДО САЩ - ЗАПАДНО КРАЙБРЕЖИЕ, С КРУИЗ ПО БАХАМИТЕ

Оферта номер: П62382
Вид транспорт: Самолет Самолет
19 дни/ 17 нощи
19 дни/ 17 нощувки 05.09 - 09.09.14
Сан Франциско, Лас Вегас, Гранд Каньон, Холивуд, Лос Анджелис, Маями, Бахамски о-ви
Цена от: 2870.00
ЗАПИТВАНЕ


Програма


Дати на заминаване: 20.11.2013; 04.12.2013; 07.05.2014; 09.09.2014

 

1 ДЕН
Среща на летище София, Терминал 2 в 07.30 ч. сутринта. В 09.40 ч. - самолетен полет София – Париж с „AIR FRANCE”. Пристигане в Париж в 11.40 ч. В 13.40 ч. – полет Париж – Сан Франциско. Пристигане в Сан Франциско в 15.45 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време с възможност за разходка из града: най-кривата улица в света – “Ломбард стрийт”, разходка с историческия трамвай по определен туристически маршрут. Нощувка в хотел в централната част на Сан Франциско.

 

2 ДЕН
Закуска. Панорамна обиколка на Сан Франциско - Викторианският квартал, Китайският квартал, най-старият в страната, Испанската мисия “Долорес”, Телеграф Хил, Пожарникарската кула, Катедралата “Св.Богородица”, моста “Голдън гейт”, един от символите на града. Разходка с корабче в залива на Сан Франциско, като се минава покрай остров Алкатрас (на него се намира затвора „Алкатрас”, където е лежал Ал Капоне), моста „Голдън Гейт” и др. Свободно време. Нощувка в хотел в централната част на Сан Франциско.

 

3 ДЕН
Закуска. Свободно време в Сан Франциско. В 14.30 ч. - трансфер до летището и в 17.45 ч. - полет Сан Франциско – Лас Вегас. Пристигане в Лас Вегас в 19.19 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време с възможност за първо запознаване с “града на Хазарта“. Нощувка в хотел на “Strip” в Лас Вегас, най-известната улица с всички казина и шоута.

 

4 ДЕН
Закуска. Разглеждане на Лас Вегас - най-красивите хотели и посещение на най-известните казина. Вечерта – вечерна разходка, която ще Ви позволи да видите хотелите, казината и невероятните светлинни шоута в “Града на хазарта”. Нощувка в хотел на “Strip” в Лас Вегас.

 

5 ДЕН
Закуска. Този ден се прави екскурзия до Гранд Каньон. Посещават се няколко туристически наблюдателни площадки, откъдето можете да се насладите на невероятното творение на природата – Гранд Каньон. Разглеждане на Хувър Дам, най-голямата язовирна стена в света. Връщане в Лас Вегас. Свободно време. Нощувка в хотел на “Strip” в Лас Вегас.

 

6 ДЕН
Закуска. Свободен ден в Лас Вегас. Нощувка в хотел на “Strip” в Лас Вегас.

 

7 ДЕН
Закуска. В 09.00 ч. - трансфер до летището и в 11.50 ч. - полет Лас Вегас - Лос Анджелис. Пристигане в Лос Анджелис в 13.00 ч. Трансфер до хотела, разположен в Холивуд и настаняване. Свободно време. Този ден имате възможност да посетите Бевърли Хилс и улицата „Родео Драйв”, най-скъпата търговска улица в света с бутици на Гучи, Прада и др. Нощувка в хотел в Холивуд.

 

8 ДЕН
Закуска. Панорамна обиколка на Лос Анджелис и на Холивуд: централната част със Залата, където всяка година се раздават “Оскарите”, Китайския театър, известния булевард “Сънсет”, “Булеварда на славата”, кварталите с частни имения в Бевърли Хилс. Свободно време. Нощувка в хотел в Холивуд.

 

9 ДЕН
Закуска. Панорамна обиколка на Лос Анджелис. Свободно време. Нощувка в хотел в централната част на Лос Анджелис.

 

10 ДЕН
Закуска. Свободно време в Лос Анджелис. По желание – посещение на “Юнивърсал Студио”. Нощувка в хотел в централната част на Лос Анджелис.

 

11 ДЕН
Закуска. В 10.00 ч. - трансфер до летището и в 12.10 ч. - полет Лос Анджелис – Маями. В 20.00 ч. - пристигане в Маями. Трансфер до хотела. Нощувка.

 

12 ДЕН
Закуска. Обиколка на Маями: централната част на града, пазарният площад, центърът за изкуство „Аршт”, кварталът Ошйн Драйв, където ще имате възможност да разглеждате различни стилове архитектура, модерният квартал „Фонтебло”, градчето „Коконът Грув” с популярната туристическа атракция „Вила Виская” (тук се провежда и известният фестивал „Гумбей”). Свободно време с възможност да се разнообразите в някои от многобройните молове на Маями. Нощувка.

 

13 ДЕН
Закуска. Свободно време. В 12.00 ч. - трансфер до пристанището. Качване на борда на круизния кораб. Настаняване в каютите. В 17.00 ч. - отплаване. Нощувка на борда на круизния кораб.

 

14 ДЕН
18.09.2013 - В 08.00 ч. - пристигане на остров Фриипорт. Свободно време с възможност за разглеждане на града и острова. В 17.00 ч. - отплаване. Нощувка на борда на круизния кораб. Най-голямото достойнство на острова Фриипорт е, че е най-близкият остров от Бахамската островна верига до Маями. Той е основна спирка за круизите, тръгващи от южна Флорида. Тук може да се насладите на великолепните плажове със златен пясък, да се отдадете на удоволствието от водните спортове-гмуркане, подводен риболов или сърфинг. Множеството малки магазинчета допринасят за чара на централната част на острова, където има всичко необходимо на туриста - магазини ресторанти, казина, забавлиния, голф игрища и др.

 

15 ДЕН
В 08.00 ч. - пристигане в Насау, Бахамски острови. Свободно време с възможност за разглеждане на града и острова. В 16.00 ч. - отплаване. Нощувка на борда на круизния кораб.

 

16 ДЕН
В 08.00 ч. - пристигане на остров Great Stirrup Cay. Свободно време с възможност за разглеждане на острова. В 17.00 ч. - отплаване. Нощувка на борда на круизния кораб. Това е частният остров на Норвежката круизна компания, където ще можете да се насладите на невероятни гледки и плажове само вие, тъй като външни хора не се допускат. Тук ще можете да се гмуркате или да похапнете вкусно барбекю.

 

17 ДЕН
В 08.00 ч. - пристигане в Маями. Трансфер до хотела и настаняване. Този ден ви се предлага да разгледате Университетското градче „Корал Кейбъл”, кварталът „Малката Хавана”, кварталът „Мери Брикел”. Свободно време с възможност, по желание - за 1.5 ч. разходка с корабче в залива Бискейн, по време на която ще може да видите Маями по незабравим начин от тропическите води на залива. Ще може да видите градските небостъргачи, острова Фишер, Маями бийч, пристанището на Маями, както и къщите на богати и известни хора, като Глория Естефан, Шакил О’ Нийл, Пъф Деди и др. Свободно време и нощувка в Маями.

 

18 ДЕН
Закуска. Този ден Ви се предлага възможността да посетите и разгледате известния Морски Аквариум и Делфинариум, разположен на площ от 38 акра, с прекрасна гледка към небостъргачите на Маями. В 15.00 ч.- трансфер до летището и в 17.50 ч. - самолетен полет Маями - Париж.

 

19 ДЕН
Кацане в Париж в 08.25 ч. В 12.35 ч. - самолетен полет Париж - София. Пристигане на летище София в 16.20 ч.



В цената са включени:

* самолетни билети за международните полети София–Амстердам–Сан Франциско, Лос Анджелис - Маями и Маями –  Париж – София;

* самолетни билети за вътрешните полети Сан Франциско–Лас Вегас, ЛасВегас–Лос Анджелис;

* трансфери летище – хотел – летище;

* 13 нощувки със закуски в хотели 3*;

* 4 нощувки на борда на круизния кораб с пълен пансион (4 закуски, 4 обяда и 4 вечери);

Цената е за човек, настанен в двойна каюта, за целия круиз и включва:

- Настаняване в двойна каюта за периода на целия круиз

- Хранене на борда на кораба: 2 основни ресторанта - Palace и Crossings; 4 специализирани ресторанта: Royal Palm Bistro, Kahili, азиатски ресторант Pacific Heights, Hukilau Café and Lanai;

-  24-часов рум сървис

- Някои напитки – минерална вода (небутилирана), кафе и чай

- Пристанищни такси във всички точки на маршрута

- Ежедневно, двукратно почистване на каютите и смяна на бельото

- Дневни и вечерни развлечения на борда на кораба

- Ползване на басейн, шезлонги, джакузи и плажни хавлии

- Занимания за деца и тинейджъри

- Ползване на фитнес центъра

* туристическа обиколка на Сан Франциско, Холивуд, Лос Анджелис, Маями с местен екскурзовод (с превод на бълг.език), разглеждане на Лас Вегас;

* разходка с корабче в залива на Сан Франциско (2-ри ден);

* екскурзия до Гранд Каньон (5-ти ден);

* наземен транспорт с туристически автобус (при обиколките на градовете);

*екскурзоводско обслужване, водач и местен екскурзовод (с превод на български език) при мин.група 10 човека;

 

В цената не са включени:

* виза за САЩ - 240 лв;

* такса за обработка и подаване на  документи за американска виза - 60 лв;

* летищни такси за международните полети - 455 евро (към 27.06.2013 г.);

* летищни такси за вътрешните полети - 80 евро (към 27.06.2013 г.);

* медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро - 45 лв (за лица до 65 год.), 90 лв - за лица от 65 год. до 80 год.;

* билетите  за  градския  транспорт в градовете;

* разходка с  исторически трамвай по „Ломбард стрийт” в Сан Франциско - 6 щ.долара (плащат се на място) - 1-ви ден;

* посещение на “Юнивърсал Студио” – 80 щ.долара (10-ти ден);

* разходка с корабче в залива Бискейн - ........... (17-ти ден);

*допълнителни развлечения на островите Фриипорт, Насау и Great Stirrup Cay (плащат се на място):

              - гмуркане с шнорхел

              - разходка с корабче с възможност за гмуркане

              - риболов

              - кану каяк

              - шопинг

              - джип сафари

* такса обслужване на круизния кораб - около 10-15 щ.долара на човек на ден (плаща се на място на самия кораб);

* такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - ­25 щ.долара

 

Доплащане за каюти:

- Каюта с гледка към океана - 60 евро/на човек

- Каюта с балкон - 170 евро/на човек

 

Информация за хотелите (или подобни):

Сан Франциско - “Hilton San Francisco Union Square”

//www3.hilton.com/en/hotels/california/hilton-san-francisco-union-square-SFOFHHH/index.html

 

Лас Вегас - “Tropicana Las Vegas”     www.troplv.com

 

Холивуд - “Holiday Inn Express Hotel & Suites Holliwood Walk of Fame”     www.hollywoodholidayinnexpress.com

 

Лос Анджелис - “Miyako Hotel Los Angeles”  www.miyakoinn.com

 

Маями -  “Hyatt Regency Miami”   4* – на отиване //www.miamiregency.hyatt.com/en/hotel/home.html

 

Маями - “Hilton Miami Downtown” – на връщане

//www3.hilton.com/en/hotels/florida/hilton-miami-downtown-MIADTHF/index.html

 

ЦЕНАТА Е ВАЛИДНА ЗА ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА ПРИ ПО-МАЛКА ГРУПА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ



НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

-         Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на тръгване;

-          1 бр.актуалнa снимкa с размери 50/50 мм (на хартиен носител);

-          1 бр.актуалнa снимкa с размери 50/50 мм (в дигитален формат на преносител - диск или флаш-памет -до 200-240 килобайта);

-          банкова сметка - извлечение или банкова референция;

-         служебна бележка от местоработата или документ от пенсионното; ако сте собственик (съдружник) на ЕТ, АД, СД, ООД – фирмено решение и актуално състояние на фирмата;

-          документи за недвижима собственост;

-          брачно свидетелство;

-          удостоверения за раждане на кандидата и на неговите деца

 

26/11



Етикети
pochivka na bahamite , zapadno kraibrevie na usa , usa ekskurzii , почивка в сащ , ekskurziq esen , почивка на бахамските острови , pochivka na bahamite , ezen ekskurzii , ekskurziq do shatite , zadapno krajbrejie na sasht , ekskurziq zapadno krajbrejie , esenni ekskurziii , екскурзия в лас вегас , ekskurziq do maqmi , ekskurziq do las vegas , ekskurziq do los andjelis , почивка в сащ , екскурзия до сащ , pochivka na bahamite , маями почивка , ekskurziq los andvelis las vegas , ekskurziq do maqmi , почивка в сащ , kruiz do bahamite , круиз бахамите , почивка на бахамските отстрови , pochivka na bahamie , круиз бахамите , ekskurziq do las vegas , ekskurziq do shtatite , екскурзия в лас вегас , екскурзия до сащ , круиз бахамите , екскурзия до маями , бахамските отсрови , екскурзия до маями , екскурзия до лос анджелис , kruiz do bahamite , бахамите , pochivka na bahamite , ekskurziq do los andjelis , ekskurziq do miami , pochivka na bahamite , екскурзия в лас вегас , ekskurziq do las vegas , бахамските острови , почивка в сащ , ekskurziq do las vegas , usa , ekskurziq do usa , екскурзия до сащ , екскурзия до лос анджелис , ekskurziq usa , почивка в сащ , kruiz do bahamite , екскурзия до лос анджелис , usa , екскурзия до сащ , почивка в сащ , екскурзия до лос анджелис , uztochno krajbrejie , ekskurziq do shtatite , екскурзия в лас вегас , ekskurziq 2013 , usa , ekskurziq do los andjelis , почивка на бахамските острови , екскурзия бахамите , ekskurziq 2013 , круиз бахамите , iztochno kraibrejie, екскурзия до сащ , екскурзия до маями , ekskurziq do maqmi , екскурзия в лас вегас , usa ekskurzii , kruiz do bahamite , екскурзия до маями , ekskurziq do miami , ekskurriq do los andjelis
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах