Нова година 2019 в Дубай

Оферта номер: П62529
Вид транспорт: Самолет Самолет
6 дни/ 5 нощи
28.12.2018 - 02.01.2019/5 нощ - Ранни записвания
Екскурзия до Дубай 2019
Цена от: 895.00
ЗАПИТВАНЕ


Програма
Новогодишни празници 2019 в Дубай - раят на пустинята с директен полет от София
 
 
Програма

ДЕН 1 (28 ДЕКЕМВРИ)

Излитане от летище София с директен полет на Fly Dubai в 14:45 ч. Кацане на международно летище Дубай в 21:30 и трансфер до избрания хотел. (около 30 - 40 минути).  Настаняване. Нощувка.

ДЕН 2 (29 ДЕКЕМВРИ)
Закуска. Отпочинали и свежи след първата нощ в Дубай Ви каним на включената в цената Панорамна обиколка на емирството с екскурзовод на български език. Екскурзията ще Ви даде възможност да се запознаете с най-интересните забележителности в Дубай докато екскурзоводът ви разказва за историята на емирството, новите проекти, както и любопитни факти от живота на местното население. Стартираме с посещение на Дубайския исторически музей с восъчни фигури, където е показано цялото развитие на Дубай от времето на бедуините, ловците на бисери и пиратите от Персийския залив до съвременния мегаполис. Сградата контрастира с модерните небостъргачи, представяйки автентичната местна архитектура. Ще имате възможността да се запознаете с уникални експонати от историческото и културно наследство по тези земи. Пресичайки текстилния пазар ще преминем Дубайския канал с традиционно водно такси – абра. Местният канал е историческият център на търговията в Дубай, по който и до днешен ден гъмжат кораби превозващи хора и товари. Следващата ни дестинация е модерното сити на емирството. Пътувайки по булеварда с небостъргачите Шейх Заид Роуд ще минем покрай Емирейтс мол, в който се намира закритата ски писта, Dubai Media City  и Dubai Internet City с офисите на водещи световни медийни и софтуерни компании. Ще продължим към хотел Атлантис, пътувайки по “стъблото” на Палмата Джумейра, първият от трите изкуствени острова с формата на палма. Разбира се, няма да пропуснем и фото-паузата пред емблематичния хотел Бурж ал Араб 7*, построен във формата на корабно платно навътре в морето. Ще продължим с посещение на Дубай Марина – квартал на бъдещето и дом на зашеметяващи и спиращи дъха небостъргачи, яхтено пристанище и арена на местните шейхове, перчещи се с луксозните си автомобили. Екскурзията ще завърши в Дубай Мол. Освен магазините, Дубай Мол притежава и аквариум, който използва 10 млн. литра вода. Скромната "стъклена кутийка" пък разполага с най-големия акрилен панел за наблюдение в света. През него посетителите могат да се насладят на цели 33 хил. различни морски животински вида.
Опция: Бурж Халифа – наблюдателна площадка “At the Top” (Цена: €55.00, дете: €45.00)
Къде, ако не в Дубай можете да се изкачите на най-високата сграда в света?
Безспорно най-внушителната забележителност в емирството е Бурж Халифа. Със своите 828 метра тя е най-високата сграда в света, която се вижда с невъоръжено око от 95-километрово разстояние. Наблюдателната площадка “At The Top” се намира на 124-ти етаж на кулата Бурж Халифа и предлага невероятна, почти 360-градусова панорама към града. При ясно време се виждат дори небостъргачите на съседното емирство Шаржа. Билетите се закупуват предварително за точен ден и час. Билетът включва изкачване със скоростен асансьор до 124-ти етаж и неограничено време за престой.
Опция: Модерен круиз с вечеря по Дубай Марина - (Цена: €65.00, дете: €45.00)
Начален час: 19:00. Продължителност: 4 часа
Двучасов круиз на традиционно арабско корабче. Насладете се на една съвсем различна и невероятно красива панорама на Дубай! Ще останете впечатлени от пищно осветените небостъргачи на Дубай Марина, яхтеното пристанище, Dubai Marina Mall, множеството 5-звездни хотели с интересна архитектура и Палмата Джумейра. Цената включва трансфер до корабчето, вечеря и безалкохолни напитки.
Нощувка.

ДЕН 3 (30 ДЕКЕМВРИ)
Закуска. Свободно време за плаж, шопинг и развлечения.
Опция: Екскурзия до Абу Даби - (Цена: €65.00, дете: €55.00)
Начален час: 08:00. Продължителност: 8 часа
Абу Даби е ултрамодерен град, наричан още Манхатън на Близкия изток, а също и “най-зеленият град” в региона с обилната си зеленина и красиви паркове и градини. С влизането си в емирството ще посетим Yas Island. Изградено на изкуствен остров, на 12 км от столицата на ОАЕ, спортното съоръжение е много повече от писта за моторни състезания. Построена за по-малко от две години, тя предлага едни от най-добрите условия, както за работа на екипите, така и за зрителите – петте основни трибуни, предвидени за 50 000 зрители са изцяло покрити. Магазинът на Ferrari World ще ви впечатли с разнообразните си сувенири, някои от които с колекционерска стойност.
Навлизайки в града, ще бъдете очаровани от великолепието на Бялата джамия „Шейх Зайед” - най-известната забележителност на Абу Даби и една от сградите с най-голяма архитектурна стойност в ОАЕ, а също и една от най-красивите джамии в целия свят. Екскурзията продължава с фотостоп пред изумителния и изискан хотел с формата на замък Emirates Palace. В хотела са инвестирани приблизително 3 милиарда долара и труда на 20 000 работника в продължение на 3 години. В него работят около 1800 служителя от 49 държави, а в украсата на десертите годишно се използват над 5 кг чисто злато за ядене.
Посещението на столицата няма да е пълноценно ако не посетим и новооткрития архитектурен и културен феномен: Лувърът в Абу Даби. Модернистичният музей, чиято архитектура е вдъхновена от арабските медини (квартали), обхваща 55 постройки. Белите им стени улавят отражението от водата на Персийския залив. За разлика от други музеи, подредбата в които е според стилове или цивилизации, Лувърът в Абу Даби обединява универсални теми и междукултурни влияния - от праисторически времена до наши дни. Посетителите ще видят приютени на едно и също място страница от син Коран от 9-и век, йеменска Тора от 1498 г., будистка Сутра, два тома от готическа Библия от 13-и век. Звездата сред експонатите е творбата "Прекрасната Ферониера" на Леонардо да Винчи, предоставена назаем от Лувъра в Париж. Общо 300 произведения на изкуството са предоставени на филиала в Абу Даби от 13 музея във Франция. Сред тях е и автопортрет на Ван Гог.
Опция: Вечеря в хотел Армани 5* – (Цена: €130.00, дете: €125.00)
Начален час: 19:30. Продължителност: 3 часа
Поглезете се с романтична и стилна вечеря в хотел Армани 5*, разположен на шест етажа в кулата “Бурж Халифа”. Всичко в обзавеждането е създадено с много внимание към детайлите от италианската модна икона Джорджо Армани. Насладете се на класически ястия от Италия, специалитети от Тоскана, традиционни рецепти от индийската кухня, тапас и японска гурме кухня с прекрасна гледка към Танцуващите фонтани на Дубай. Вечерята е в ресторант Mediterraneo, разположен на първия етаж.
Нощувка.

ДЕН 4 (31 ДЕКЕМВРИ)
Закуска.
Опция: Цветните градини и Мадинат Джумейра - (Цена: €40.00, дете: €35.00)
Начален час: 08:30. Продължителност: 5 часа
Цветни килими и многобройни арки насред пустинята! Няма да може да отделите сетива от феерията и аромата на милионите цъфтящи цветя, аранжирани в разнообразни спиращи дъха форми, простиращи се на длъж и на шир около вас. При всяко следващо връщане тук подредбата и нюансите са различни. Тези вълшебни градини са създадени от човешка ръка на площ от 72 000 кв.м. и са дом на 120 милиона растения.
Екскурзията продължава с комплекса Madinat Jumeirah, намиращ се недалеч от Бурж Ал Араб и описван като най-зеленото и екзотично място в Дубай. Покритата част на пазара е истински лабиринт от малки улички, където попадаш все едно във вълшебна приказка. Пищна зелена растителност и вода, която те обгръща от всякъде, и която плавно и лениво се носи покрай десетките ресторантчета, площадки, летни театри и се отправя навътре далеко, далеко в комплекса, където се намират няколко супер скъпи и луксозни хотела, най помпозният от които е самия  Бурж Ал Араб.

Опция: Новогодишна Гала Вечеря - (Цена: €145.00, дете: €85.00)
Изберете едно от нашите специално подбрани предложения за Новогодишно празненство – Novotel Trade Centre или Metropolitan Dubai и се насладете на богата програма с DJ и много танци, веселие, маски и фойерверки! Подгответе Вашите официални тоалети. Меню от отбрани и разнообразни ястия, алкохолни и безалкохолни напитки.
Нощувка.

ДЕН 5 (01 ЯНУАРИ)
Закуска.
Опция: Сафари с джипове в пустинята с включена вечеря - (Цена: €60.00, дете: €45.00)
Начален час: 14:45 . Продължителност: 6 часа
Уникално, романтично и приключенско! Позволете на прекрасната мека бяла светлина на лунните лъчи да падне върху лицето Ви по време на вълшебните моменти в пустинята след залез слънце с настъпването на нощта... Ще спрете за фото-пауза, за да си направите снимки сред неподправената красота на арабската пустиня, да запечатате камилите в тяхната естествена среда и да съхраните гледката на великолепния залез. Спускайки се и изкачвайки се по стръмните пясъчни дюни ще се отправите към бедуински лагер, където ще имате възможност да яздите камила, да си направите временна татуировка с къна, да се премените в арабски дрехи или да пушите наргиле. Вечерята ще бъде барбекю. Безалкохолните напитки, кафето, чаят и минералната вода са без лимит, а за десерт ще опитате арабски сладкиши, приготвени на място, докато чакате. Кръшна танцьорка ще завърши това необикновено пътешествие с истински арабски танц.
Нощувка.

ДЕН 6 (02 ЯНУАРИ)
Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летище. Полет за България в 09.40 часа.  Кацане на летище София в 13.25 часа с незабравими спомени от Дубай и Обединените Арабски Емирства.


Промоционална цена за ранни записвания до 31.10.2018 
 
хотел тип помещение Човек в двойна стая Единична стая Трети възрастен  на доп. легло Дете
(2-5 г)
без доп. легло
Дете
(6-11 г)
без доп. легло
Дете
(2-11 г) на доп. легло
3* Ibis One Central стандарт € 895 € 1,095 n/a n/a n/a n/a
4* Omega стандарт € 995 1,295 € 895 € 665 € 695 845
4* Mena Plaza стандарт € 995 1,325 € 895 € 665 € 695 845
5* Coral Al Barsha делукс € 1,095 € 1,495 € 895 € 665 € 695 875
4* Metropolitan Hotel  делукс (2+1) € 1,195 €1, 595 € 895  € 665 € 745 € 885
4* Emirates Grand Hotel делукс 1,195 1,695 985 665 745 885
4* Emirates Grand Hotel апартамент 1,295 1,865 985 665 745 885
 
 
ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА:
- Двупосочен самолетен билет София-Дубай–София
- Летищни такси
- Чекиран багаж до 20 кг
- Един брой ръчен багаж до 7 кг с размер 56/45/25 см
- Трансфер летище−хотел−летище
- 5 нощувки със закуски в избрания хотел
- Панорамна обиколка на Дубай с екскурзовод на български език
- Mедицинска застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ с покритие 10000 евро
- Обслужване на място от лицензирани екскурзоводи на български език
- Водачи от ТА

ПАКЕТНАТА ЦЕНА НЕ ВКЛЮЧВА:
- Екскурзиите (опциите) срещу допълнително заплащане
- Новогодишно празненство
- Разходи от личен характер
- Такса „Туристически Дирхам” в Дубай  -  заплаща се задължително и лично от туриста при напускане на хотела и се таксува на стая на вечер както следва:
- 5.50 USD за хотели 5*, 4.50 USD за хотели 4*, 3.00 USD за хотели 3*
- Застраховка Отмяна на пътуване /препоръчваме сключването на такава при резервация или до 5 дни от заплащането на депозита/: Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.

Възможности за посрещане на Нова Година 2019 :
- Novotel Trade Centre (за гости настанени в Ibis One и Omega)
- Metropolitan Dubai (за гости настанени в Emirates Grand, Mena Plaza и Coral Al Barsha)

Цена: 145.00 EUR
- Цената включва Новогодишно “all inclusive” празненство с богато меню на блок маса, алкохолни и безалкохолни напитки, празнична програма с DJ и трансфери.
- Дете под 11 год: 85.00 EUR
- Дете под 5 год: безплатно

Необходими документи и условия на записване:
- Задграничен паспорт валиден 6 месеца след датата на пътуването.
- Депозит в размер на 50% от сумата, доплащане —  до 45 дни преди заминаването.

Забележки:
- Минимален брой туристи за осъществяване на програмата: 60
- Краен срок за записване по програмата: 30 дни преди заминаване
- Срок за уведомление за несъбран минимум – 30 дни, преди заминаване
- Пътуването е без медицински изисквания за имунизации
- Посочените пакетни цени са калкулирани при курс на лев към долара 1.00 USD = 1.65 BGN. При промяна на обменния курс с повече от 3% туроператорът си запазва правото да внесе корекция в общата пакетна цена.
- Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата.
- Всички допълнителни екскурзии се заявяват и заплащат предварително в България




НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
- Международен паспорт с валидност минимум шест месеца от датата на пътуването
- За деца под 18 години, пътуващи непридружени от родители, се изисква нотариално заверено родителско разрешение детето да напусне страната

10/06

Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
нова година дубай , dubai , pochivka dubai , екскурзии дубаи , новогодишни празници в дубай 2019 , ekskurzii dubai , нова година дубаи , нова година дубай , екскурзии дубаи , екскурзии дубай , почивки дубай , екскурзии дубаи , новогодишни празници в дубай , pochivka dubai , нова година дубай , nova godina v dubai , ekskurzii dubai , dubai , new year dubai , екскурзии дубай , novogodishni praznici dubai , nova godina v dubai , дубай екскурзии , почивки дубай , почивка дубай , nova godina dubai , дубай , нова година 2019 , нова година дубай , екскурзия до дубай , нова година дубай , нова година 2018 дубай , дубай , дубай екскурзии , nova godina dubai , нова година в дубай , pochivka dubai , нова година 2019 , nova godina dubai , novogodishni praznici dubai , dubai , екскурзии дубаи , дубай 2019 , nova godina 2018 dubai , дубай 2019 , dubai pochivki , novogodishni praznici dubai , екскурзии дубай , dubai pochivki , почивка дубай , нова година дубаи , nova godina dubai , dubai pochivki , дубай екскурзии , nova godina v dubai , нова година дубай , нова година дубаи , нова година дубай , нова година дубай , дубай почивки , ekskurzii dubai , екскурзия до дубай , new year 2019 , почивка дубай , дубай почивки , екскурзия до дубай , нова година дубай 2019 , почивки дубай , нова година дубаи , дубай почивки , почивки дубай
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах