Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         

Нова година 2018 в Шри Ланка

Оферта номер: П62530
Вид транспорт: Самолет Самолет
9 дни/ 6 нощи
27.12.17 – 04.01.2018/6 нощ - Ранни записвания
Екскурзия до Шри Ланка 2018
Цена от: 1295.00
ЗАПИТВАНЕ


Програма

Екзотични новогодишни празници 2018 в Шри Ланка
Наречена от Марко Поло „най-красивият остров“, Шри Ланка включва своеобразен спектър от възможности за приятен отдих. Дестинацията се характеризира с уникално древно културно наследство, неповторим растителен и животински свят, загадъчни планини и белоснежни плажове


 

Програма

1-ви ден / София – Истанбул – Коломбо

Сборен пункт на летище София. Полет за Истанбул в 21.35 часа. Кацане в Истанбул в 00.20 часа. Полет от Истанбул за Коломбо в 02.05 часа.

2-ри ден / Коломбо – Чилау
Кацане на летището в Коломбо в 15.25 часа. Трансфер до гр. Чилау, където се намира хотел Anantаya Resort & Spa 4* — продължителност на трансфера — около час и половина. Настаняване и свободно време за почивка. Вечеря. Нощувка.

3-ти ден / Чилау
След закуска свободно време за почивка и плаж. Вечеря. Нощувка.

4-ти ден / Чилау
След закуска свободно време за почивка и плаж. Вечеря. Нощувка.

5-ти ден / Чилау
Закуска. Свободно време за плаж, развлечения и подготовка за празничната новогодишна вечеря. Новогодишно празненство. Нощувка.

6-ти ден / Чилау – Канди
Закуска. Свободно време за почивка. В 13,00 часа отпътуване за Канди (около 3 часа и половина) — вторият по големина град в Шри Ланка, който в продължение на два века е бил столица на острова до превземането му от британците през 1815 г. Разглеждане на храма, където се съхраняват свещените зъби на Буда. Настаняване в хотел Royal Kandyan 4*. Вечеря. Нощувка.

7-ти ден / Канди — Перадения — Пинавала — Веянгода
Закуска. Освобождаване на хотела и разглеждане на Кралската Ботаническа градина, Перадения. Разположена на площ от 147 акра, градината е създадена през 1374 година като градина за удоволствия на кралете на Гампола и Канди. В момента тук могат да се видят повече от 5000 вида дървета и растения, както и някои изключително редки видове на тропическата флора. Градината на подправките и градината на орхидеите са сред най-предпочитаните за туристите, както и 5те палмови авенюта, сред които Royal Palm Avenue, засадено през 1905 година с кокосови палми от Сейшелските острови.

Отпътуване за Веянгода като по пътя ще разглеждаме известния приют на слонове Пинавала. Създаден през 1975 г. като приют за изоставени и ранени слончета, днес приюта е като едно голямо семейство и броя на слоновете надвишава 40. Това незабравимо преживяване не може да бъде пропуснато! Най-подходящото време за посещение са часовете, когато слоновете се хранят или се къпят в близката река.
Пристигане във Веянгода. Настаняване в хотел The Covanro 4*. Вечеря. Нощувка.

8-ми ден / Веянгода — Коломбо — Истанбул
След закуска ни предстои да разгледаме столицата на острова — търговските и резидентски части на града, Крепостта, което е била някога британски административен център и военен гарнизон, крайбрежната улица, пазарите, където ще видим индуски храм и датската църква, датираща от 1749 г., както и Площада на Независимостта.
Свободно време за шопинг, трансфер до летището в Коломбо. Полет за Истанбул в 21.30 ч.

9-ти ден / Истанбул — София
Кацане в Истанбул в 06.35 ч. Полет за София в 08.45 ч. Кацане на летище София с невероятни спомени от Шри Ланка в 09.10 ч.
 

Отстъпки за ранни резервации - 3% отстъпка за резервации направени до 30.11.2017


ХОТЕЛ База Турист в двойна стая 3-ти възрастен на доп.легло Турист в SNGL стая Дете (2-12) без доп. легло Дете (2-12) с доп. легло
4* Anantaya Resort & Spa -
Чилау






НВ






1295 €






1275 €






1795 €
1095 € 1245 €
4* Royal Kandyan - Канди
4* The Covanro - Веянгода


ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА:
- Двупосочен самолетен билет София–Доха-Коломбо – Доха - София
- Всички трансфери летище - хотел - летище
- 4 нощувки със закуска и вечеря на плажа в Чилау
- 1 нощувка със закуска и вечеря в Канди
- 1 нощувка със закуска и вечеря в Веянгода
- Екскурзоводска програма по така посочения маршрут
- Входни такси за посещаваните обекти
- Новогодишна Гала Вечеря
- Медицинска застраховка за целия престой
- Водач от фирмата

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
- Летищни такси – 390 евро към май 2017 (заплащат се задължително и подлежи на препотвърждение към датата на заминаване)
- Виза за Шри Ланка – 35 евро (заплаща се задължително)
- Допълнителните екскурзии
- Бакшиш за шофьор и екскурзовод 
- Застраховка Отмяна на пътуване: предоставяме възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 1,5% и 3% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.




УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ
- Депозит в размер на 50% при потвърждение от общата сума
- Доплащане до 29.11.2017

Забележка:
* Посочените пакетни цени са калкулирани при курс на лев към долара 1.00 USD = 1.80 BGN. При промяна на обменния курс с повече от 3% туроператорът си запазва правото да внесе корекция в общата пакетна цена. Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи (гориво), летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 3% на валутния курс в периода между датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи. Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.
- Цената е калкулирана при курс на долара 1.80 лв за 1 щатски долар. В случай, че валутния обменен курс използван за създаването и ценообразуването на офертата се промени с повече от 3% в периода между датата на създаването на офертата и 30 дни преди отпътуването.
- Цената е валидна при минимум 15 души.


НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
- Задграничен паспорт валиден 6 месеца след датата на пътуването;
- За лица под 18 г. пътуващи с единия или без двамата родители, нотариално заверена декларация от липсващия родител/и

10/08

Етикети
екскурзия за нова година в шри ланка , евтини екскурзии за нова година , pochivka v sri lanka , екскурзия в шри ланка с водач на български език , екскурзия в шри ланка с водач на български език , pochivka v sri lanka , ekskurziq v sri lanka za nova godina , ekskurziq v sri lanka , екскурзия за нова година в шри ланка , екскурзия за нова година в шри ланка , ekzotichni ekskurzii za nova godina , почивка в шри ланка , екскурзия за нова година в шри ланка с водач на българяки език , evtini ekskurzii za nova godina , екскурзия до шри ланка 2018 , шри ланка 2018 , ekskurziq v sri lanka za nova godina , екскурзия за нова година в шри ланка , ekskurziq v sri lanka za nova godina , почивка в шри ланка , evtini ekskurzii za nova godina , evwtini ekskurzii za nova godina , почивка в шри ланка , evtini ekskurzii za nova godina , почивка в шри ланка , нова година 2018 в шри ланка , ekzotichni ekskurzii za nova godina , pochivka v sri lanka , почивка в шри ланка , екскурзии шри ланка , екскурзия за нова година в шри ланка , нова година в шри ланка , почивка в шри ланка , нова година в шри ланка , почивка в шри ланка , нова година в шри ланка , почивка в шри ланка , evtini ekskurzii za nova godina , нова година в шри ланка , ekskurziq v sri lanka za nova godina , ekzotichni ekskurzii za nova godina , ekzotichni ekskurzii za nova godina , нова година в шри ланка
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах