Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         

Великден в Луковска баня, Сърбия

Оферта номер: П62598
Вид транспорт: Собствен Транспорт Собствен Транспорт
4 дни/ 3 нощи
17 - 20.04.2020/3 нощ
Великденски празници в Сърбия - Спа курорта Луковска баня
Цена от: 275.00 лв
ЗАПИТВАНЕ


Програма
Ако сте привърженици на кристално чист въздух, красива природа и горещи минерални извори,
то Луковска баня е Вашето място да се постоплите и насладите на активна почивка за кратко!

Великденски празници 2020 в съседна Сърбия -
Спа почивка сред прекрасната природа на планината Копаоник в Луковска баня

 
Цена на човек, за пакет, в лева на пълен пансион  
На човек в двойна стая 275.00 лева
3-ти възрастен в двойна стая 275.00 лева
Дете от 0-4,99 без ползване на отделно легло 35.00 лева
Дете от 5-9,99 на отделно легло 145.00 лева
Единично настаняване 370.00 лева
 
Забележка: Тройните стаи в хотела са ограничени и подлежат на препотвърждение.

Цената включва:
- 3 нощувки със закуски в стаи с две легла (ТВ, хладилник, баните са с минерална вода от горещите извори  във всички стаи, хавлии, сешоари) в спа- хотел “Kopaonik”3* //www.lukovskabanja.com/;
- 3 обяда и 3 вечери на сервиране /напитките се заплащат отделно/ ;
- Безплатно неограничено ползване на вътрешен и външен басейн с гореща минерална вода, целодневно използване на съоръженията в СПА-центъра – парна баня, сауна, джакузи баня, тепидариум, тропически дъждове, солна стая ;
- Медицинска застраховка с Асистанс с 2000 евро покритие;

Цената не включва:
- Транспорт
- Входни такси за посещение на туристически обекти;
- Разходи от личен характер;
- Напитки по време на храненията
- Масажи и други процедури,и услуги ,предлагани по ценоразпис в комплекса и хотела
- Доплащане за медицинска застраховка: Лица над 64 год. - 3 лева.
- Застраховка „Отмяна на пътуване“, за покриване на разходите в случай на невъзможност за осъществяване на пътуването.

В Република Сърбия може да се заплаща само в сръбски динари, които са с плаващ курс:
1 евро =  122-124 динара
1 лев = 62- 64  динара

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: няма
Начин на плащане: депозит 50% от пакетната цена, доплащане – до 20 дни преди отпътуване
Отговорност: Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които по някакви причини им е отказан достъпа до Сърбия, поради забрана за напускане на страната, невалидни или липсващи документи или други независещи от него причини.

Wellness центърът в Луковска Баня представлява  комплекс, в който по естествен начин се повишава общото здравословно състояние на духа и тялото. Всичките благотворни свойства на водата, парата и топлината са в служба на  отпускането и освобождаване от ежедневния стрес. В приятната обстановка на Wellness центъра са на разположение:
Солената стая (Халотерапия) - помещение направено от каменна сол, което има лековит микроклимат подобен на природните солени пещери. Въздухът е наситен с най-финни солени честици с многобройни микроелементи, които влияят положително върху човешкия организъм, така че се препоръчва не само на лицата със здравословни проблеми, а и на лица и спортисти с цел релаксация.
Тепидариум – е помещение с пейки които са загряти от 37°C до 39°C, съответно приблизително до температурата на човешкото тяло. Лежейки на пейките мускулите се отпускат, както и цялата нервна система. Тепидариумът се препоръчва като подготовка преди да влезете в парната баня.
Тропически дъжд - или душ с насочена водна струя върху определени части на тялото под определен натиск. Той действа положително при главоболие и мигрени, при напрежение в раменете и врата, при лека депресия и световъртеж.
Парна баня - или хамам представлява процедура в горещо затворено помещение с пара, която предизвиква изпотяване и освобождаване от токсините. Правилното ѝ използване продължава от 10 до 20 минути, след което следва душ с прохладна до студена вода.
Сауна - В сауната се използват много високи температури, с цел да се отпуснат мускулите и да се предизвика силното изпотяване и изхвърляне на токсините. Пребиваването в сауната стимулира естествените процеси на изцеление на организма и намаляването на болките в ставите и мускулите.
Джакузи ваната - хидромасажът е най-полезния вид масаж, тъй като водата поема ролята на "масажист", комбинирайки топлина и натиск. Натискът, с които водните струи третират определени части на тялото са синхронизирани така, че да предоставят максимален ефект при отпускането.


НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
- Лична карта или валиден задграничен паспорт.
- За деца под 18 години пътуващи с 1 родител или без родители - нотариално заверена декларация, че са съгласни детето да пътува в чужбина и задължително паспорт. Деца, чийто родители имат различни фамилии е задължително да носят копие от акта за раждане на детето

00/01

Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах