Почивка в Галисия, Испания

Оферта номер: П62664
Вид транспорт: Самолет Самолет
7 дни/ 6 нощи
20.09 и 27.09.2015/6 нощ
Екскурзия до Испания - Галисия 2015
Цена от: 619.00
ЗАПИТВАНЕ


Програма
Самолетна почивка в Испания, Галисия - нещо ново и различно през Есента на 2015!

 
Програма

1-ви ден

Отпътуване от аерогара София, в 06.45 часа за Мадрид с полет на България Еър. Пристигане в 09.40 часа. Отпътуване от аерогарата в Мадрид за Галисия. По пътя - свободно време за обяд и почивка. Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.

2-ри ден
Закуска. Сутринта - панорамна обиколка на Виго, най-големият град и пристанище в Галисия: хълма О Кастро, градините Пасо де Кастрело, рибарското и яхтеното пристанище,  с историческия център на града с изведстния площад и пазар А Педра, площада на Конституцията, катедралата Санта Мария, библиотеката Пенсол и красивите сгради в бароков стил. Връщане в хотела. Обяд. След обяд - екскурзия до Понтеведра. Обиколка на старата част на града: църквата на Девета, църквата - манастир Сан Франсиско, площадите Ла Леня и Ла Вердура, останките от църквата Санто Доминго, базиликата Санта Мария. След това ще посетим Комбаро, обявен през 1973 година за Архитектурно - исторически резерват , известен с типичните наколни къщи, разположени на брега на реката. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

3-ти ден
Закуска. Отпътуване за Сантяго де Компостела, най-посещаваното от поклонници мeста в Испания, краят на Ел Камино. По време на обиколката на града ще видим площадите Обрадоидо, Асабачерия, Кинтана, двореца от 13 в. Хелмирес /отвън/, двореца от 15 в. на Католическите крале Исабел и Фернандо /отвън/, училището на Фонсека, основано през 16 в. и манастира Сан Мартин. Свободно време за посещение на Катедралата, шедьовър на испанския романски стил /входната такса не е включена/. Специален обяд с морски специалитети по галисийски. След обяд - панорамна обиколка на Ла Коруня: плажовете Риазор и Орзан, площад Мария Пита, Кулата на Херкулес, кметството. Връщане в хотела.Вечеря. Нощувка. 

4-ти ден
Закуска. Свободно време. По желание целодневна екскурзия до Порто или Брага. Обяд . Вечеря. Нощувка.

5-ти ден
Закуска. Отпътуване за Ла Гурдия, където от хълма Санта Текла се открива невероятен изглед към устието на река Миньо. Ще посетим и старо келтксо селище. Продължаваме към Бойона, пристанището, където е акостирала каравелата "Ла Пинта" след откриването на Америка. Възможнос тза разходка по крайбрежния булевард и яхтеното пристанище. Връщане в хотела. Обяд. След обяд ще посетим О Граве, рибарско селище, известно като "Столицата на морските дарове". Ще посетим и остров А Тоха с параклиса Сан Салампио или параклиса на "на мидените черупки". По желание, разходка с корабче до платформите за отглеждане на миди с дегустация на миди и вино.  Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

6-ти ден
Закуска. Отпътуване за Мадрид.По пътя - свободно време за обяд и почивка.Настаняване. Нощувка.

7-ми ден
Закуска. По желание - обиколка на Мадрид. Трансфер до аерогарата. Отпътуване в 19.30 часа за София с полет на България Еър. Пристигане в София в 23.55 часа

Дати на отпътуване:
20.09.2015 / 27.09.2015

 
Настаняване Пакетна цена на човек при
настаняване в двойна стая
хотел Villa Juanita 3* 619 евро
хотел Galicia Palace 4* 709 евро
 

 
Пакетната цена включва:
- самолетен билет София - Мадрид - София
- трансфер хотел - аерогара в Мадрид
- транспорт с автобус по маршрута
- 5 нощувки със закуска и вечеря / с включени вино и вода на обяд  вечеря/ в избрания хотел
- 3 обяда / с включени вино и вода/ в избрания хотел
- 1 специален обяд с рибни специалитети по галисийски
- 1 нощувка със закуска в хотел Auditorium **** или подобен в Мадрид
- обиколките по програма
- екскурзоводско обслужване на български език по време на цялото пътуване при група от минимум 30 души
- медицинска застраховка

Пакетната цена не включва:
- летищни такси: 118 евро
- входните такси за музеите
- екскурзиите по желание
- бакшиши за екскурзоводи, шофьори, носачи на багаж;
- възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказа от пътуване от страна на потребителя и на разходите за съдействие,включително при репатриране, както и за случаите на злополука, болест или смърт;
- всички допълнителни услуги, които не са упоменати в програмата.

Офертата е валидна при минимум 30 човека и Туроператорът си запазва правото да анулира пътуването до 14 дни преди датата на отпътуване, при не събран минимум.

Общи условия:
-
депозит в размер на 250 евро или 500 лева на човек, доплащане до 20 дни преди отпътуване

1. Договорената обща цена на туристическото пътуване може да се промени в следните случаи:
1.1. При промяна в стойността на транспортните разходи, в това число на горивото. Редът и начинът за преизчисляване на цената в тои случай са: цената се увеличава единствено с реалното увеличение на компонента, повлиял върху изменението на цената.
1.2. При промяна в размера на такси, свързани с ползвани услуги по настоящия договор, като летищни такси и др.
1.3. При промяна на обменния валутен курс, относим към договора с повече от 5% в периода между сключването му и датата на отпътуване.

2. Анулации и неустойки
2.1.  В случай на отказ от пътуването, фирмата възстановява заплатената сума при следните удръжки в зависимост от заявеното пътуване  /* Имат се предвид работни дни/:
- от датата на записване до 63 работни дни преди отпътуване: без неустойки
- от 63 рaботни дни до 15 дни преди отпътуване: 350 евро;
- от 14 до 0 дни: 100%

При несъбран минимален брой участници, ако такъв е необходим, за осъществяване на пътуването, ТУРОПЕРАТОРЪТ се задължава да уведоми ПОТРЕБИТЕЛЯ, най – късно до 10 дни преди датата на отпътуването, и си запазва правото да анулира пътуването, без да дължи неустойки на ПОТРЕБИТЕЛЯ.

Описание на хотелите:


Hotel Villa Juanita 3* / O Grove /  //www.villajuanita.com/ 
Хотелът е разполжен в  центъра на О Грове. Предлага настаняване в 31 стаи, всички оборудвани с напълно окомплектована баня със сешоар, ТV сателит, телефон, климатик и Wi-fi. На разположение на гостите на хотела са ресторант, кафене, паркинг, зала за конференции, сейф, безплатен Wi-fi.


Hotel Galicia Palace 4*  / Pontevedra/  //www.galiciapalace.com/EN/hotel.html 
Хотелът е разположен в центъра на Понтеведра на 10 м. от автогарата и жп гарата. Всички стаите са обзаведени с климатик, телевизор с плосък екран, напълно окомплектована баня. На разположение на гостите на хотела са ресторант, бар, паркинг.


Hotel Auditorium 4*  //www.hotelauditorium.com/es/index.html 
Хотел Auditorium Madrid е част от конгресен център Principe Felipe и се намира на 10 минути с автомобил от панаирните площи IFEMA и летище Мадрид-Барахас. Стаите предлагат сателитна телевизия и безплатен високоскоростен WiFi интернет. Гостите на хотел Auditorium Madrid разполагат с безплатен достъп до фитнес зала, сауна и отопляем плувен басейн, който е покрит през зимата и открит през лятото. На място има също 4 корта за падъл тенис. Ресторант Gueridón на хотел Auditorium Madrid предлага а ла карт средиземноморска кухня. На място има също бюфет-ресторант, изискан лоби бар и пиано бар.



НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
- Лична карта или задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на пътуването
- За лица под 18 год. пътуващи с единия или без двамата родители, нотариално заверена декларация от липсващия родител/и

29/05

Етикети
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах