Нова година 2021 в Коста дел Сол

Оферта номер: П62773
Вид транспорт: Самолет Самолет
7 дни/ 6 нощи
28.12.2019 – 03.01.2020/6 нощ
Почивка в Испания, Коста дел Сол 2020


Програма
Новогодишни празници 2020 в Коста дел Сол

 
Програма:

1-ви ден:  28.12.2019 (Събота):
Излитане от летище София, терминал 2 в 06:35 ч. с полет на АК „България Ер”. Кацане на летището в Малага в 09:20 ч. Посрещане, трансфер и настаняване в избрания хотел. Вечеря и нощувка.

2-ри  ден:  29.12.2019 (Неделя):
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия.
Гранада:
За нея казват, че е един от най-красивите градове в света.Поети, музиканти и артисти са били вдъхновявани от Гранада. Интерес представляват Албисинския квартал, двореца Алхамбра – най-яркото произведение на арабското изкуство в Испания, впечатляващо съчетание на дворци и крепостни съоръжения.
Сутринта - отпътуване от хотела. Пристигане в Гранада. Панорамна обиколка на града. Ще преминете през квартал Албайсин и ще отидете до мястото на Св.Христофор. Свободно време за самостоятелна разходка. В определения от екскурзовода час, се отправяме с автобуса към внушителния дворец Алхамбра. Посещават се “залата на двете сестри” и знаменития “двор на лъвовете”, които ще Ви пренесат в 14 – ти век. Двореца на Карл V и градините на Хенералифе  – лятната резиденция на древните испански крале с много фонтани. От тук можете да се насладите на прекрасна гледка към града и Сиера Невада. Възможност за обяд в район с множество ресторанти с типична кухна (по желание). Отпътуване от Гранада. Завръщане в хотела. Нощувка. 
Цена: 79 евро / 155 лв. - възрастен; 64 евро / 125 лв – дете до 11,99 год
Цената включва: транспорт с автобус + придружаване от екскурзовод на български език, местен екскурзовод за посещението на Алхамбра, посещение на града с придружител екскурзовод, билет за Алхамбра и Градините на Хенералифе
 
3-ти  ден:  30.12.2019 (Понеделник):
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия.
Танжер, Мароко:
*За тази екскурзия е необходим международен паспорт
Отпътуване от хотела рано сутринта в посока Тарифа, откъдето с ферибот се пресича Гибралтарският проток. Пристигане в Танжер, Мароко и обиколка в околностите на града с автобус и местен екскурзовод. Пешеходна разходка из най-интересните места в стария град - казбата, медината, Зоко и др. Обяд в традиционен местен ресторант с програма, където ще Ви предложат типични за местната кухня блюда: харира, кус-кус, кефта, моруна, чай и сладкиши. Ще имате възможност да посетите традиционен базар, където ще Ви разкажат за технологията на правене на килими (традиционен за мароканците занаят). Свободно време за покупки на сувенири. Отпътуване към пристанището. Връщане в Алхесирас и Тарифа с ферибот и с автобус до курортите в Коста дел Сол. Нощувка.
Цена: 85 евро / 167 лв. - възрастен; 70 евро / 137 лв – дете до 11,99 год
Цената включва: транспорт с автобус + екскурзовод на български език, билети за ферибота, посещение на града с местен екскурзовод, обяд в типичен ресторант
 
4-ти  ден 31.12.2019 (Вторник):
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия.
Гибралтар:
Гибралтар е независима територия на Обединеното Кралство. Мечтана земя от всички империи в историята, поради стратегическото си положение и възможността да контролира единствения вход за Средиземноморието. 
Там живеят около 29000 жители, които работят основно в туристическия, финансовия сектор, пристанището.
След пристигането Ви в Гибралтар, ще бъдете придружени от екскурзовод и ще започнете посещението.
Там ще се качите в мини бусове, с които ще започне обиколката на Голямата скала, където също е включена най-южната точка на Европа. Ще можете да се възхитите на прекрасната гледка на  Гибралтарския Проток, а при хубаво време и Мароко. Имате включен входен билет за пещерата Сан Мигел и ще можете да видите известните маймуни берберски макак, произхождащи от Северна Африка. Когато приключи обиколката, което трае около 1час и половина, ще разполагате със свободно време за да пазаруване и обяд (по желание). Завръщане в хотела. Нощувка.
Цена: 58 евро / 114 лв. - възрастен; 45 евро / 88 лв – дете до 11,99 год
Цената включва: транспорт с автобус + екскурзовод на български език, входен билет за пещерата Сан Мигел.

Новогодишна Гала вечеря и посрещане на Новата 2020 година  - купон с много танци и веселие !!!

5-ти  ден:  01.01.2020 (Сряда):
Севиля:
Сутринта - отпътуване от хотела. Пристигане в четвъртия по големина град в Испания и столица на област Андалусия – Севиля, разположен край бреговете на река Гуадалкивир. Панорамна обиколка с автобус – постройките на Испано-Американската изложба от 1929 г., красивите мостове Аламио и Баркета, булеварда на палмите, Испанския площад, паркът Мария Луиза. Следва пешеходна обиколка с посещение на известния квартал Санта Круз, забележителната Катедрала с прочутата камбанария Хиралда, минаваме покрай двореца Алказар и Испанския площад с красивия фонтан – сцена за много улични музиканти и актьори. Свободно време за обяд в типичен испански ресторант с традиционна кухня (по желание). Отпътуване от Севиля. Завръщане в хотела. Нощувка.               
Цена: 65 евро / 127 лв. - възрастен; 50 евро / 98 лв – дете до 11,99 год
Цената включва: транспорт с автобус + екскурзовод на български език, местен екскурзовод
 
6-ти  ден:  02.01.2020 (Четвъртък):
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия.
Кордоба:
Кордоба е място, където съжителстват мюсюлманска, еврейска и християнска култури. Градът е    известен с архитектурата си от времето, когато е бил столица на Кордовския халифат и е заемал почти целия Иберийски полуостров.
Сутринта - отпътуване от хотела. По време на пътуването, екскурзоводът ще Ви разкаже за селищата по маршрута и ще се насладите на забележителни андалусийски пейзажи. След пристигане в града – среща с местен екскурзовод, който Ви придружава по време на обиколката.  Посещение на старата част на града, включена в световното наследство на ЮНЕСКО, известната джамия Мескита, превърната по-късно в катедрала - едно невероятно съчетание на стилове и религии. Разходката продължава с разглеждане на Зоко, еврейския квартал, римския мост над р. Гуадалкивир. Свободно време за обяд (по желание). Връщане в хотела. Нощувка.
Цена: 75 евро / 147 лв. - възрастен; 60 евро / 117 лв – дете до 11,99 год
Цената включва: преводач и водач на български език, транспорт, местен екскурзовод, вход в Катедралата в Кордоба.
ИЛИ
Ронда:
Отпътуване за Ронда, романтичният град, известен като града на коридата, виното и фламенкото,   градът, пленил Ърнест Хемингуей. Посещение на най-голямата и автентична в Испания Арена на биковете, където са торирали едни от най-добрите тореадори, както и музея на Коридата. Дегустация на известното вино на Ронда в музея на виното. Ще минем през парка на Ронда с известният балкон на СТРАХА, романтичният квартал – вдъхновение на Хемингуей, които е почивал там всяко лято, мостът на града с неописуема гледка. Разходка показване музеят на Бандолеросите – вход опционален. Свободно време за обяд и покупки. Не пропускайте да се разходите из типичните андалуски улички, да се възхитите на моста на града и разбира се да опитате един от най-големите деликатеси – опашка на бик, придружен от чаша вино (още нещо, което не бива да пропускате да опитате). Отпътуване от Ронда. Завръщане в хотела.
Цена: 70 евро / 137 лв. - възрастен; 55 евро / 108 лв – дете до 11,99 год
Цената включва: транспорт, екскурзовод на български език, вход за Арената на биковете, вход и дегустация в музея на виното
 
7-ми ден: 03.01.2020 (Петък):
Закуска. Свободно време. Освобождаване на хотела в 12.00ч. Панорамна обиколка на Малага и разглеждане на крепостта Гибралфаро (отвън), Катедралата (отвън) и Къщата на Пикасо (отвън). Трансфер до летището в Малага за полет до София с АК „България Ер” в 18:35 ч.. Каца на терминал 2 в 23:00 ч

Цената включва:
- Самолетен билет София – Малага – София с включени летищни такси, чекиран багаж до 23 кг и ръчен багаж до 10 кг
- 6 нощувки със закуска и вечеря в избрания хотел
- Новогодишна вечеря в избрания хотел
- Трансфер летище – хотел – летище
- Медицинска застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 5 000 евро на ЗД „Евроинс”
- Обзорна екскурзия на Малага с екскурзовод на български език
- Обслужване на български език по време на престоя

Цената не включва:
- Допълнителни екскурзии
- Разходи от лично естество
- Застраховка „Отмяна на пътуване” със ЗД Армеец: TO предоставя възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване”, по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.
- Доплащане за медицинска застраховка за туристи от 64 до 74 години – 14 лв
- Доплащане за медицинска застраховка за туристи над 74 години (туристи над 74г се застраховат при различни условия, възможно е застрахователната компания да изисква попълване на здравна декларация)

Забележка:
-
Разпределението на допълнителните екскурзии по дни в програмата е примерно!
- Точните дни на провеждане на екскурзиите ще бъдат  предоставени седмица преди отпътуване!
- Заявяването и заплащането на допълнителните екскурзии се извършва в България!
- Възможна е промяна на часовете на полетите от страна на авиокомпанията! 

Необходими документи:
Лична карта или международен паспорт с мин. валидност 6 месеца отдатата на пътуване. За деца до 18 години, пътуващи с един или без родител, нотариална заверка от едния или двамата родители! Пътуването е безвизово и без медицински изисквания за имунизации!

Необходим минимален брой участници за осъществяване на програмата: 30 човека! Срок за уведомление при несъбран минимум 30 дни преди заминаване.
Допълнителните екскурзии са по желание и са валидни при минимум от 20 човека!
 
Начин на плащане:
- 30 % депозит при резервация и сключване на договор, доплащане до 01.12.2019 г.

Стандартни такси за прекратяване:
Записаните туристи могат да прекратят договора при заплащане на стандартните такси за прекратяване:
 1/ от деня следващ деня на подписване на договора до 60 календарни дни преди датата на отпътуване - такса в размер на 100 лв. на турист
 2/ от 59 до 31 календарни дни преди датата на отпътуване - 100% от внесения депозит
 3/ под  30 календарни дни преди датата на отпътуване - 100% от общата цена на туристическия пакет
 
Вид използвани транспортни средства по програмата:
Самолет
Автобус (Трансфери и допълнителни екскурзии)
Ферибот (При допълнителната екскурзия до Танжер, Мароко) 

Пътуването Е подходящо за лица с намалена или ограничена подвижност. Допълнителните екскурзии НЕ са подходящи за лица с намалена или ограничена подвижност.

 


НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
- Лична карта или международен паспорт с мин. валидност 6 месеца от датата на пътуване
- За деца до 18 години, пътуващи с един или без родител, нотариална заверка от едния или двамата родители
- Пътуването е безвизово и без медицински изисквания за имунизации

74/07

Етикети
ekskurzia do tanjer , танжер , почивка в коста дел сол , ekskurzia do sevilia , oferti za novogodishni praznici , почивка в испания , ранни записвания нова година , pochivki , samoletna pochivka , samoletni ekskurzii do kosta del sol ot sofia , испания почивка , ranni zapisvania nova godina , гибралтарският проток , почивка в коста дел сол през зимата , новогодишни празници 2021 , самолетни почивки за нова година , nova godina v ispania , двореца алказар , мароко , самолетни почивки до коста дел сол от софия , nova godina kosta del sol , танжер , ekskurzia do costa del sol , мостове аламио и баркета , nova godina 2021 , екскурзия до коста дел сол , самолетна почивка в коста дел сол , ronda , ekskurzia do gibraltar , pochivka v ispania prez esenta , kordoba , нова година 2021 , почивка на коста дел сол , през септември в коста дел сол , екскурзия в севиля , булеварда на палмите , nova godina v ispania , испанския площад , esenna programa costa del sol , кордоба , паркът мария луиза , гибралтар , samoletni ekskurzii za nova godina , оферти за нова година , pochivka v ispania , нова година , novogodishni praznici 2021 , пещерата сан мигел , нова година 2021 коста дел сол , hotel best triton 4* , nova godina 2021 , нова година 2021 , почивка в испания , нова година в испания , испания , ронда , нова година 2021 , севиля , costa del sol , самолетна почивка в испания , самолетни екскурзии за нова година , почивки , през септември в испания , ispania pochivka , нова година испания , нова година 2021 испания , nova godina 2021 , почивка в коста дел сол , коста дел сол , nova godina , нова година , samoletna pochivka v ispania , нова година 2021 в испания , nova godina 2021 v ispania , екскурзии , самолетна почивка , samoletni pochivki do kosta del sol ot sofia , samoletni pochicki za nova godina , ispania , севиля , ekskurzia do granada , nova godina , oferti za nova godina , мароко , нова година , гранада , самолетна почивка , екскурзия в танжер , pochivka v costa del sol , крепостта гибралфаро , оферти за новогодишни празници , екскурзия в гибралтар , нова година коста дел сол , самолетни почивки до коста дел сол от софия , nova godina , екскурзия в гранада , ekskurzii , самолетни екскурзии до коста дел сол от софия
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах