Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         

Почивка на о-в Тасос

Оферта номер: П62806
Вид транспорт: Автобус Автобус
8 дни/ 7 нощи
Всяка събота от 20.05 до 23.09.17/7 нощ
Лято 2017 в Гърция, остров Тасос
Цена от: 367.00 лв
ЗАПИТВАНЕ


Програма

Лятна почивка на остров Тасос с автобус и заминаване всяка събота

 

Програма

1-ви ден

Отпътуване от София в 06:00 ч. от паркинга пред стадион Васил Левски. Около обяд преминаване с ферибот от Керамоти до о.Тасос. Ранния следобяд настаняване в избрания от вас хотел на о.Тасос.  Нощувка.

От 2-ри до 7-ми ден
Закуска. Обяд (за хотелите на база All inclusive). Свободно време. Възможност за допълнителни екскурзии - записване на място. Вечеря (за хотелите на база полупансион и All inclusive). Нощувка.

8-ми ден
Закуска. Освобождаване на стаите около обяд и отпътуване за България в ранния следобяд, пристигане в София вечерта. Обратното връщане става в определен и предварително обявен час, освен ако автобусът не закъснее значително поради причини, независещи от фирмата. 

Цената включва:
- трансфер по маршрута София - остров Тасос - София
- 7 нощувки в избрания хотел със съответната база изхранване
- медицинска застраховка с покритие 10000 евро
- фериботни билети Керамоти - остров Тасос и обратно

Цените не вкючват:
- екскурзии по желание
- разходи от личен характер
- застраховка Отмяна на пътуване /препоръчваме сключването на такава при резервация/

Допълнителна информация:
- Условия за пътуване на деца: Деца под 18 години задължително пътуват с международен паспорт или лична карта, ако имат такава. Ако децата пътуват само с 1 родител е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО представянето на нотариално заверена декларация от непътуващият родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.
- Туроператора не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им е отказан достъп до Гърция поради:
  * забрана за напускане на България
  * невалидни (забравени) документи
  * други НЕзависещи от туроператора причини
- Програмата се провежда при 40 записани туристи. В случай, че необходимият брой туристи  не е набран и програмата няма да се осъществи, платилите туристи ще бъдат информирани 10 дни преди датата на отпътуване.
- Туроператора си запазва правото да промени пакетните цени в случай на значително увеличение на цената на горивата. 

Начин на плащане: в брой или по банка. При резервация се заплаща 30% от пакетната цена. Доплащане до 100%  – до 20 дни преди датата на отпътуване. При ранни записвания важат определените от хотелите срокове за заплащане!



Обща информация за пътуването:
* Трансферът до и от остров Тасос се извършва на совалков принцип, т.е. автобусът минава през няколко хотела и на отиване и на връщане, следователно се налага изчакване от страна на туристите.
* Големината на автобуса зависи от броя на туристите. Информация за вида, марката и номера на автобуса се дава в четвъртък след обяд или най-късно в петък преди обяд. Местата се научават в момента на тръгване на автобуса. Не винаги автобусите на отиване и на връщане са еднакви и за това местата са определени само на отиване. При връщането водачът на автобуса настанява туристите според маршрута на автобуса. Връщането става в приблизително определен час даден от водача на автобуса или от представителя на място. (В случай, че автобусът закъснее, молим за търпение и разбиране от страна на туристите).
 * Деца до 12 години ползват седалка, но по закон превозвачът и туристическата агенция не са длъжни да подсигурят детско столче.
* Автобусът не спира на супермаркети!
*Туристите, които тръгват от София се взимат и оставят само на стадион "Васил Левски", междинни спирки в София НЕ СЕ ПРАВЯТ.
* Освобождаването на стаите става до 12.00 ч. най-късно.
* При настаняване в хотела или при отпътуване към България понякога се налага автобусът да спре на известно разстояние от хотела, поради
тесните улици и тяхната трудна достъпност през оживения летен сезон.
* Това може да наложи туристите да пренесат багажа си самостоятелно до/ от хотела.




НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
- Валидна лична карта или задграничен паспорт
- За лица под 18 год. пътуващи с единия или без двамата родители, нотариално заверена декларация от липсващия родител/и

48/01

Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах