Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         

Септемврийски празници във Флоренция

Оферта номер: П62864
Вид транспорт: Самолет Самолет
5 дни/ 4 нощи
22 - 26.09.2016/4 нощ
Екскурзия до Флоренция, Италия
Цена от: 379.00
ЗАПИТВАНЕ


Програма
Септемврийски празници 2016 във Флоренция, Италия с директен полет до Пиза

 
Програма

Ден 1

Сборен пункт на летище София – Терминал 1 в 16:55 ч. Излитане от Летище София за Пиза в 18:55 ч. Кацане на Летище Пиза в 19:55 ч. Трансфер до хотела във Флоренция. Нощувка във Флоренция.

Ден 2
Закуска. Пешеходна обиколка на Флоренция с лицензиран екскурзовод на български език /включена в цената/. Обиколката включва: разглеждане с екскурзовод забележителностите на Флоренция: църквата-пантеон “Санта Кроче“ (отвън), катедралата „Санта Мария-дел-Фиоре” с величествения купол на Брунелески и кулата на Джото, баптисерията със златните врати на Рая, квартала на Данте, Палацо Векио, площада на Синьорията със статуята на Давид и закрития мост с бижутерните магазини - Понте Векио.

Възможност за разглеждане на галерията Уфици с доплащане + такса за вход при предварителна заявка и заплащане в България. Цена 35 ЕUR. Цената включва резервация и екскурзовод на български по време на визитата. Таксата за вход в галерията, която е около 12,50 евро, се плаща на място. Нощувка във Флоренция.

Ден 3
Закуска. Свободен ден или възможност за целодневна екскурзия с автобус и екскурзовод на български до Сиена – /срещу доплащане / Екскурзията се провежда при група от минимум 20 човека, входните такси не са включени в цената. Екскурзията включва: разглеждане на Сиена – червеният град, построен на три хълма в средата на тосканското плато – разглеждане на „Пиаца дел Кампо” – централният площад на Сиена, прочут с впечатляващото конно надбягване, на което ежегодно e сцена – легендарното „палио”, Палацо Публико, катедралата.  Нощувка във Флоренция.

Ден 4
Закуска. Свободен ден или възможност за целодневна екскурзия с автобус и екскурзовод на български до Волтера и Сан Джиминяно /срещу доплащане/. Екскурзията се провежда при група от минимум 20 човека, входните такси не са включени в тази цена. Волтера е възхитително тосканско градче, кацнало на един хълм, съхраняващо крепостни стени от Средновековието и от етруската епоха, от което се открива изключителна гледка към красивата околност. Следобед – разглеждане на Сан Джиминяно – кацнал на върха на един хълм в долината на р. Елза, сред лозя и маслинови горички, градът е запазил средновековния си облик и украсява тосканския пейзаж със своите крепостни стени и с легендарните си 14 каменни кули, устремили към небето стройните си силуети – разглеждане на „Пиаца де ла Чистерна”, „Пиаца дел Дуомо”, катедралата „Санта Мария Асунта”.  Вечеря. Нощувка.

Ден 5
Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер с автобуса до Пиза. Туристическа програма в Пиза с лицензиран екскрузовод на български език /включена в цената/. Екскурзията включва: разглеждане на Пиза: Площада на чудесата с един от символите на Италия - прочутата наклонена кула, катедралата (Дуомо) и баптисерията, посветена на Св. Йоан Кръстител. Трансфер до летището за полет Пиза – София в 14:35 ч. Пристигане в България в 17:35 ч.



Пакетна цена на човек за ранни записвания до 06.06.2016 Стандартна пакетна цена на човек
валидна след ранните записвания
379 € 445 €

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
- самолетен билет София – Пиза – София с директен полет на „Ryan Air” /цената не включва кетъринг по време на полетите/
- пътнически и летищни такси /в размер на 90 евро на човек към 05.04.2016/
- 1 безплатен ръчен багаж до 10 кг с размери - 55/40/20 + 1 малка чанта с размери 35/20/20
- 4 нощувки със закуски в хотел Nuovo Palazzo di Giustizia 3* във Флоренция
- Пешеходна обиколка на Флоренция с лицензиран екскурзовод на български език
- Разглеждане на Пиза /Площада на чудесата/ с лицензиран екскурзовод на български език
- трансфери летище - хотел - летище
- Водач от България по време на цялото пътуване
- медицинска застраховка с покритие 10000 евро (с Assistance)

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
- Посещение на Галерия Уфици – с лицензиран местен екскурзовод /по желание/. Цена – 35 EUR / 68 лв.  За посещение на Уфици е задължителна предварителна резервация.
- Целодневна екскурзия до Сиена с автобус и лицензиран местен екскурзовод на български език /по желание/. Цена – 63 EUR /123 лв.
- Целодневна екскурзия до Волтера и Сан Джиминяно с автобус и лицензиран местен екскурзовод на български език /по желание/. Цена – 78 EUR - 153 лв.
- Слушалки по време на обиколките - 2.5 EUR на екскурзия /задължително доплащане/
- Градска такса – 3.5 EUR на човек/ на ден /заплаща се на място в хотела от всеки гост/
- Доплащане за  полупансион: 78 EUR/ 153 лв. на възрастен/ дете за целия престой от 4 нощувки
- Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г.: 3 EUR за целия престой; за лица от 75 до 80 г.: 8 EUR за целия престой.
- горивна такса
- Застраховка Отмяна на пътуване

По желание може да се доплати за багаж, както следва:
- Чекиран багаж до 15 кг ( на турист на посока): 60 лв. (максимум до 2 багажа)
- Чекиран багаж до 20 кг. (на турист на посока) 80 лв. (максимум до 2 багажа)

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНИЯ:
1. Плащания:- авансово плащане от 40% от цената /150 евро на човек при записване/
- доплащане до 31 дни преди датата на полета за стандартни цени

Полетно разписание в местни времена:
22.09.2016 София - Пиза 18:55 - 19:55
26.09.2016 Пиза - София 14:35 - 17:35
Часовата разлика между България и Италия е  -1 час.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
- авиокомпания Ryan Air
- седалище и адрес: Дъблин, Ирландия
- тип самолет: Airbus 319

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
- Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 40. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 10 дни преди датата на отпътуване.
- Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Промоцията за ранни записвания може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в хотела


НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
- Лична карта или задграничен паспорт с валидност мин.6 месеца от датата на пътуването
- За лица под 18 год. пътуващи с единия или без двамата родители, нотариално заверена декларация от липсващия родител/и

9/06

Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах