Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         

Екскурзия до Дубай и Тайланд

Оферта номер: П62973
Вид транспорт: Самолет Самолет
8 дни/ 7 нощи
15 - 22.10.2017/7 нощ - Ранни записвания
Почивка в Дубай и Тайланд 2017
Цена от: 3507.00 лв
ЗАПИТВАНЕ


Програма
Самолетна екскурзия до Дубай и Тайланд 2017 с водач от България

 
Програма

ДЕН 1 / София – Дубай

Отпътуване от летище София, Терминал 1 в 12.40 ч. Пристигане на летище Дубай в 18.35 ч. Трансфер до хотела в Дубай (около 40 мин, в зависимост от трафика). Настаняване. Информационна среща в лобито на хотела. Нощувка.

ДЕН 2 / Дубай
07:00 - 10:30ч. Закуска.
09:00 – 13:30 ч. Панорамна обиколка на Дубай (ВКЛЮЧЕНА В ЦЕНАТА). По време на този тур ще се запознаете с богатите и разнообразни традиции на Дубай историята на емирството, новите проекти, както и с любопитни факти от живота на местното население, ще усетите древното и модерното в този рай сред пустинята. Туристическата програма обхваща старата и новата част на града. Ще започнем с един от мегапроектите на емирството, намиращ се в новата част на града – комплексът „Dubai Marina“ с яхтено пристанище и небостъргачи, в които има жилища, фирмени офиси и хотели. Ще продължим към изкуствения остров под формата на палма, където се намира приказният 5-звезден хотел „Атлантис“. Ще се движим по „стъблото” на Джумейра – първият от трите изкуствени острова с формата на палма. Разбира се, няма да пропуснем и емблематичния 7-звезден хотел „Бурж ал Араб“, построен във формата на корабно платно навътре в морето. Ще отидем до старата част на града Дейра, където се намира най-големият пазар за злато, бижута, платове и подправки. Екскурзията ще завърши в търговския център „Dubai Mall“.
13:30 – 15:30 ч. Билет за наблюдателната площадка на 124-ти етаж на небостъргача „Бурж Халифа“ и свободно време в търговския център „Dubai Mall“. Тук може да посетите луксозния пазар „Al Bahar Souk“ или аквариума „Dubai Aquarium & Underwater Zoo“, да се изкачите до наблюдателната площадка „At The Top“ на 124-ти етаж на най-високата сграда в света – небостъргача „Бурж Халифа“, която предлага невероятна панорама към града (Билетите за наблюдателната площадка се закупуват предварително за точен ден и час и включват изкачване със скоростен асансьор до 124-ти етаж и неограничено време за престой на площадката. На място е възможно закупуване на билети на два пъти по-висока цена.). Възможност за посещение на Танцуващите фонтани, разположени в езерото Бурж Халифа, което има площ от 30 акра. Височината на водната струя достига до 150 метра, а дължината на цялата конструкция е 275 метра. Над 6600 светлини и 25 цветни прожектори създават уникален визуален спектакъл. Преставленията са на всеки 30 минути от 18:00 ч. до 23:00 ч.
Свободно време или по желание организирано прибиране в хотела с метро (oколо 30 мин., билет – около 8 AED или 3 USD) или самостоятелно прибиране с такси (20-25 мин., около 40-45 AED или 12-15 USD). Нощувка.

ДЕН 3 / Дубай – Банкок
Закуска. Трансфер до летището. Отпътуване за Банкок. Пристигане в Банкок вечерта. Трансфер до хотела. Настаняване в хотел "Novotel Bangkok Ploenchit Sukhumvit"**** или подобен. По желание вечеря в хотела. Нощувка.

ДЕН 4 / Банкок
Закуска. 08:30 ч. туристическа програма в Банкок (ВКЛЮЧЕНА В ЦЕНАТА) с посещение на най-известните будистки храмове: „Ват Траймит“ с 5-тонната златна статуя на Буда; храмът „Ват По“ – най-големият храм във Банкок, с 45-метровия полулегнал Буда. Посещение на Големия кралски дворец – прекрасен архитектурен образец и е една от националните забележителности на Тайланд. Тук ще разгледате двореца за погребения, приенмата зала, тронната зала, кралската стая за гости и Храма на изумрудения Буда. Свободно време. Нощувка.

ДЕН 5 / Банкок – Патая
Закуска. Свободно време. Трансфер до Патая. Настаняване в хотел "Holiday Inn Pattaya"**** (или подобен). Възможност за вечеря в традиционен местен ресторант. Нощувка.

ДЕН 6 / Патая
Закуска. Свободно време или възможност за 08:30 -12:00 ч. полудневен тур в Патая – отпътуване до най-посещаваната провинция в Тайланд Чонбури, ще се потопите в традициония местен пазар. Възможност да се разгледат обитателите на кораловия риф, изложен в Морския аквариум. По-късно разходка до Скалата на маймуните (Као Сам Мук), където може да наблюдавате палавите животинки, свободно разхождащи се и играещи весело. По време на този тур ще посетите и ферма за култивирани стриди. Преди да се завърнете в Патая, ще посетите местно селище, където ще се насладите на невероятните умения и майсторска обработка на местни занаятчии каменоделци. Връщане обратно в хотела.
Следобед свободно време или по желание 15:00 -19:30 ч. екскурзия с вечеря до Селището на слоновете, където ви очаква езда в джунглата на слон около час, около 20 мин. разходка с лодка през езерото и накрая с биволска каруца до селището на слоновете. Вечеря. Връщане обратно в хотела вечерта. Нощувка.

ДЕН 7 / Патая – Банкок – Дубай
Закуска. Трансфер до летището в Банкок. Отпътуване за Дубай. Трансфер до хотела. Възможност за круиз с романтична вечеря на арабска галера (19.00 ч. – 22.30 ч.). Предлагаме Ви една романтична вечер на арабска галера в продължение на два часа. По време на круиза наслаждавайки се на невероятно красива панорама на Дубай, ще имате възможност да се докоснете до арабската гостоприменост! Вечерята е на блок маса с обилна храна с различни десерти, рибни и месни ястия от арабската и международна кухня. Цената включва трансфер от хотела до галерата и обратно, вечеря и безалкохолни напитки. Нощувка.

ДЕН 8 / Дубай – София
Закуска. Най-късно 12:00 ч. освобождаване на стаите в хотела. Свободно време. Трансфер до летището в 16:30 ч. Отпътуване за България в 19:10 ч. с полет на авиокомпания "Wizz Air". Кацане на летище София, Терминал 1 в 23.30 ч.

Пакетни цени с включени отстъпки за ранни записвания до 15.05.2017
 
Дата на отпътуване Пакетна цена на човек Доплащане за единична стая
15.10.2017 3507 лв. +795 лв.
 
Цената включва:
- Самолетен билет София - Дубай - София на авиокомпания "Wizz Air" с включени всички такси, голям салонен багаж с размери 56x45x25 см; и чекиран багаж до 23 кг.;
- Самолетен билет Дубай - Банкок - Дубай на авиокомпания "Еmirates" с включени всички такси, малък салонен багаж до 7 кг и чекиран багаж до 23 кг;
- 3 нощувки със закуски в хотел "Hilton Garden Inn Dubai Mall of the Еmirates" 4* (или подобен) в Дубай;
- 2 нощувка със закуски в хотел "Novotel Bangkok Ploenchit Sukhumvit" 4* (или подобен) в Банкок;
- 2 нощувки със закуски в хотел "Holiday Inn Pattaya" 4* (или подобен) в Патая;
- Всички описани в програмата трансфери;
- Туристическа програма в Дубай с местен екскурзовод на български език;
- Обслужване на български език по време на престоя в Дубай;
- Туристическа програма в Банкок с местен екскурзовод;
- Водач-преводач от България;
- Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 50 000 EUR на ЗК "Армеец".

Цената не включва:
- Допълнителни екскурзии (посочените цени за допълнителни екскурзии са валидни при предварителна резервация и заплащане)
- Туристическа виза за Тайланд (заплаща се с депозита): 60 лв.
- Полудневен тур в Патая при минимум 2 записани туристи: 124 лв.
- Екскурзия с вечеря до Селището на слоновете при минимум 2 записани туристи: 129 лв.
- Круиз с романтична вечеря на арабска галера (с включен трансфер от/до хотела) при минимум 2 записани туристи: 108 лв.
- Билет за наблюдателната площадка на 124-ти етаж на Бурж Халифа (без включен трансфер до кулата): 98 лв.
- Задължителна туристическа такса в Дубай за престой в хотел 4*: 15 AED или 4,50 USD на стая на вечер (заплаща се от туристите на рецепцията в хотела);
- Държавна такса за напускане на Дубай: 35 AED;
- Бакшиши за екзкурзовод / шофьор / пиколо (заплащат се на място);
- Входни такси за музеи и прояви, посещавани по желание;
- Градски транспорт;
- Разходи от личен характер;
- Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!).

Полезна информация:
- Цената на екскурзията е калкулирана при цена на самолетния билет за полета Дубай - Банкок - Дубай -> 653 eur с летищни такси. При промяна в цената на самолетния билет агенцията си запазва правото за промяна цената на туристическия пакет в съответната посока. Възможна е промяна в часовете на полета.
Дубай - Банкок 09:35 - 18:40
Банкок - Дубай 09:30 - 13:15

- Местната валута - Тайландски бат (THB)
- Екскурзията се провежда при минимум 10 записани туристи.
- Валутен курс: 1 THB = 0,05 BGN; 1 THB = 0,025 EUR
- Организаторът си запазва правото да променя маршрути и часове или да премества екскурзиите за друг ден, когато климатичните условия налагат това, за да се гарантира сигурността и качеството на услугата.
- Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпаниите.


НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ:

ОАЕ: Съгласно нота на Министерството на външните работи на Обединените арабски емирства от 20.03.2014 г., считано от 22 март 2014 г. българските граждани, приносители на обикновени паспорти, могат да пътуват за Обединените арабски емирства БЕЗ ВИЗИ В РАМКИТЕ НА 90 ДНИ ОТ ДАТАТА НА ВЛИЗАНЕ В СТРАНАТА. Паспортът трябва да бъде валиден минимум 6 месеца към момента на пътуването. Ако паспортът съдържа валидна или изтекла виза за Израел или входни и изходни печати от ГКПП на Израел, е възможно да Ви бъде отказано влизане или преминаване през страната.

Тайланд: Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават предварително издадена виза. Агенцията оказва съдействие при кандидатстването. За целта са необходими следните документи: паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на влизане в страната, попълнен формуляр за кандидатстване за виза, 1 актуална цветна снимка паспортен формат, копие на самолетните билети. В паспорта не трябва да има липсващи или повредени страници.

13/05


Етикети
почивка тайланд , тайланд 2017 , екскурзии тайланд , екскурзия до дубай и тайланд , тайланд почивка , екскурзия до банкок , почивка тайланд , ескурзии банкок , екскурзии тайланд , ekskurzii puket , toptravels , екскурзия до банкок , почивка дубай , тайланд 2017 , пукет , екскурзия до банкок , банкок , екскурзия до пукет , дубай 2017 , екскурзия до дубай и тайланд , пукет , почивка в дубай и тайланд , екскурзии дубай , дубай 2017 , дубай 2017 , екскурзии дубай , пукет , екскурзия до пукет , екскурзии пукет , екскурзии пукет , почивка дубай , дубай почивка , банкок , почивка в дубай и тайланд , top travel , тайланд почивка , екскурзия до дубай и тайланд , ekskurzii dubai , почивка тайланд , екскурзии тайланд , екскурзия до пукет , банкок , pochivka dubai , почивка дубай , екскурзии пукет , ескурзии банкок , тайланд почивка , ekskurzii bankok , екскурзии дубай , почивка в дубай и тайланд , ескурзии банкок , дубай почивка , дубай почивка , тайланд 2017 , екскурзия до дубай и тайланд 2017
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах