Априлска ваканция в Дубай 2024 с включени 7 вечери и 3 екскурзии + Beach club на Палмата 03.04 - 10.04.2024/7 нощ         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         

Нова година 2019 във Виетнам и Камбоджа

Оферта номер: П62991
Вид транспорт: Самолет Самолет
13 дни/ 10 нощи
29.12.18 - 10.01.2019/10 нощ.
Екскурзия до Виетнам и Камбоджа 2018/2019
Цена от: 2549.00
ЗАПИТВАНЕ


Програма
Виетнам е страна на контрасти — от множеството тропически острови на юг до мистериозната красота на залива Ха Лонг, от плодородната земя по река Меконг до назъбените планински вериги на север, от космополитните градове до очарователните малки селца. Страната предоставя на своите посетители възможност да се запознаят с древната история, за която свидетелстват древните храмове и в същото време да си починат на някои от екзотичните острови с прекрасни плажове.
 
Новогодишни празници 2019 във Виетнам и Камбоджа! 
 
Програма

1-ви ден / 29 ДЕКЕМВРИ 2018 / София – Истанбул – Сайгон
Среща на летище София два часа преди полет ТК 1030 в 21:15ч. Пристигане в Истанбул 23:50ч. Продължение за Сайгон в 02:40 часа.Кацане в Сайгон в 16:55 часа на 30.12.2018г.

2-ри ден / 30 ДЕКЕМВРИ 2018 / Сайгон - Муй Не
Пристигане в Сайгон и трансфер до Муй Не. Настаняване в  хотел Saigon Mui Ne Resort 4*. 
Една от най-красивите местности във Виетнам е красивият летен курорт – Муй Не. Вече повече от 10 години той е една от най-посещаваните туристически дестинации във Виетнам. Курортът се намира в непосредствена близост до морския бряг. Предлага луксозни хотели, ресторанти и заведения, които са на разположение на посетителите. Със средна годишна температура 27 градуса, дългите пясъчни ивици, типичен морски климат и много слъчево време, Муй Не остава една от най-привлекателните местности във Виетнам.Нощувка.
 
3-ти ден / 31 ДЕКЕМВРИ 2018 / Муй Не
След закуска посещение на фабрика за рибни сосове. След това с кабинков лифт ще се качим до планината Таку и статуята на легналия Буда, построена с дарения от вярващи.
Ще се върнем във Фан Тиет и ще имаме възможност за шопинг.
Свободен следобед, за да се насладим на невероятно красивите плажове в Муй Не. 
Празнична Новогодишна вечер: Гала Вечеря в хотел Saigon Mui Ne Resort 4*. Нощувка.
 
4-ти ден / 01 ЯНУАРИ 2019 / Муй Не
Закуска. Свободен ден. Нощувка.

5- ти ден / 02 ЯНУАРИ 2019 / Муй Не
Закуска. Свободен ден. Нощувка.

6-ти ден / 03 ЯНУАРИ 2019 / Муй Не
Закуска. Свободен ден. Нощувка. 

7-ми ден/ 04 ЯНУАРИ 2019 / Муй Не - Сайгон
Закуска. Отпътуване за Сайгон. Настаняване в хотел Liberty Central Saigon Riverside, 4*. Свободно време. Вечеря в хубав местен ресторант. Нощувка.

8-ти ден / 05 ЯНУАРИ 2019 / Saigon –Тунелите на Ку Ши – полудневен сити тур 
Закуска. След закуска се отправяме към забележителните тунели Ку Ши. Те са построени, за да се крие местното население от американците по време на войната. Изградена цяла подземна система, в която виетнамците са организирали команден пункт, училище, полева кухня, спални помещения, заседателни зали, складове и пр. За да влезеш в някой от тунелите, трябва да си с габаритите на виетнамец.  Тунелите са прокопани на места и на четири нива едно под друго.
В средата на 60-те години на 20 век са изкопани вече 250 км такива тунели. Един от тях дори минава под американската база, намираща се в това селище. Подземните проходи позволяват на различни групи от бойци на Виетконг (Национален фронт за освобождение на Виетнам), да се свързват помежду си безпрепятствено. 
Следва обед в ресторант в Ку Ши и полудневен тур на Хо Ши Мин. Турът включва разглеждане на   Двореца на обединението, катедралата Нотер Дам, Централната поща, Чайнатаун, Бин Тай пазар, храмът Тиен Хау и други забележителности. Нощувка.
 
9-ти ден / 06 ЯНУАРИ 2019 / Saigon – Vinh Long – круиз по делтата на река Меконг
Закуска. Отправяне към провинция Vinh Long и делтата на Меконг -  Cai Be , където ще се качим на лодка, която спира на различни места и посещава местни работилници. Досегът със самобитната култура на местното население е незабравимо събитие.След това вълнуващо преживяване продължаваме към местно село, където ще се запознаем със семейство, което се изхранва от правенето на оризов кейк и оризова хартия. Обяд в местен ресторант. Продължаваме проучването на делтата на Меконг към остров Binh Hoa Phuoc за разходка с типична китайска лодка sampan, минавайки през много тесни нейни ръкави, наситени с растителност.
След този невероятен ден се връщаме обратно в Сайгон.Нощувка.
 
10-ти ден / 07 ЯНУАРИ 2019 / Saigon – Siem Reap -  вътрешен полет
Закуска (сух пакет). Рано сутринта в 05:30ч. се отправяме към летището на Сайгон за полет до Siem Reap.
Полет К6 809  Сайгон 08:30ч. – Сием Рийп 09:55ч.
След като пристигнем, ще се отправим към Кхмерските храмове от Анкорския период. Ще посетим група храмове датиращи от 9-10 век, като Preah Ko, Bakong и Lolei.  Обяд в ресторант.
На територията на провинция Сием Реап се намира историческата област Ангкор, в която са разположени останките от религиозния комплекс Ангкор Ват и старата кхмерска столица Ангкор Том. 
Безспорно най-голямата забележителност обаче е Анкор Ват, древната столица на Камбоджа. Тя се намира само на около 5 км. от Сием Рийп и представлява огромен комплекс от храмове, дворци, язовири и канали за отклоняване на водата. Ангкор е основната туристическа забележителност на Камбоджа и от 1992г. е част от световното културно наследство на ЮНЕСКО. Храмовият град се състои от много малки и големи сгради с религиозно значение. Най-известният от тях е Ангкор Ват, който разкрива силнотото хиндуистко влияние, тъй като е построен в чест на бог Вишну. Следобед ще се запознаем отблизо с уникалната му архитектура и при възможност ще се насладим на залеза.
Вечеря в местен ресторант и нощувка в hotel Tara Angkor 4**** (Deluxe).
 
11-ти ден / 08 ЯНУАРИ 2019 / Siem Reap – Angkor Complex
Закуска. Опознаване на древният град Ангкор Том. Посещение на  Bayon, Baphoun, Phimeanakas, the Royal Palace, the Elephant Terrace и the Leper King Terrace. Градът Ангкор символизирал космическия ред. Тоест храмовият комплекс се явява умален модел на космическият свят. Всички храмове били ориентирани към трона на боговете на върха Мару. Населените области сочели четирите посоки на света. От централния храмов комплекс излизали оси към вратите и рововете с вода, символизиращи световния океан. Градът станал образец на духовната и светската власт слети в едно. 
Обяд в местен ресторант в Сием Реап. Следобед ще разгледаме изящния храм на Шива – Бантей срей – едно чудо на архитектурата в Камбоджа, преживяло повече от 10 века.  Вечеря в местен ресторант. Нощувка.

12-ти ден / 09 ЯНУАРИ 2019 / Siem Reap – Saigon – Sofia 
Закуска. Свободно време и освобождаване на хотела до 12:00ч. Трансфер до летището. 
Полет за Сайгон K6 824: Сием Рийп 13:50 – Сайгон 14:55.
Полет за Истанбул ТК 166:  Сайгон 21:35 – Истанбул 05:25 +1ден.

13-ти ден/ 10 ЯНУАРИ 2019 / Истанбул - София 
Полет за София ТК 1027: Истанбул 08:35 – София 08:50
 
Цена на тура на човек в двойна стая : 2549 евро /4986 лева
Доплащане за единична стая: 540 евро/ 1056 лева

 

Цената включва:
- Самолетни билети  София  - Сайгон - София с включени летищни такси;
- Самолетни билети  Сайгон – Сием Реап – Сайгон с включени летищни такси;
- 10 нощувки в хотели 4* - 5 нощувки в Муй Не , 3 нощувки в Сайгон и 2 нощувки в Сием Реап ;
- 10 закуски,  4 обяда и 4 вечери /включително новогодишната/, без напитки ;
- Транспорт с климатизиран автобус;
- Всички забележителности с входните им такси по програмата;
- Местен гид по време на туровете;
- Български водач-преводач през цялото време с групата;
- Застраховка „Помощ при пътуване“ с покритие 20 000 щатски долара към „Групама Застраховане“ ЕАД
 
Цената не включва:
- Бакшиши за гидове и шофьори
- Разходи от личен характер
- Еднократна виза за Виетнам – 25 щатски долара. 
- Еднократна виза за Камбоджа – 30 щатски долара.
- Застраховка Отмяна на пътуване по желание на клиента

Визите се полагат при влизане в страната.
 
Агенцията организатор oсигурява покана за виза от партньорите
 
Условия на пътуването:
- Минимален брой туристи: 20
- Срок за уведомяване за недостигнат минимален брой туристи: 45 дни преди тръгването

Начин на плащане:
- депозит – 2000 лева 
- Окончателно плащане – до 15-ти октомври 2018
 
Забележка: 
**Цената на програмата е калкулирана при курс 1 USD = 1.60 BGN. При повишение на курса с над 0,05 BGN цената подлежи на корекция.

**Агенцията предлага Застраховка „Отмяна на пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите, за съкращаване, прекъсване  и анулиране на  пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора и времето оставащо до началото на пътуването, като има значение и възрастта на Потребителя. Стойността на застраховката е между 2% и 3% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.
 
15/10/03

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
- Задграничен паспорт валиден 6 месеца след датата на пътуването; - За лица под 18 г. пътуващи с единия или без двамата родители, нотариално заверена декларация от липсващия родител/и

 

Етикети
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах