Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Априлска ваканция в Дубай 2024 с включена обзорна обиколка и посещение на Рамката 02.04 - 07.04.2024/5 нощ         

Тайланд-Банкок и Пукет

Оферта номер: П63053
Вид транспорт: Самолет Самолет
9 дни/ 7 нощи
17.02.2018г./7нощ, 9 дни
Екскурзия до Тайланд
Цена от: 2758.00 лв
ЗАПИТВАНЕ


Програма
Екскурзия до Тайланд -Банкок и Пукет за дата 17.02.2018г. 
С неустоимата си комбинация от спираща дъха природна красота, вдъхновяващи храмове, гостоприемство, отлична кухня и руини от приказни древни кралства, Тайланд привлича повече туристи от която и да е друга страна в югоизточна Азия. От планините на провинция Мае Хонг Сон и свежите варовикови острови в Адаманско море до пулсиращите денс-клубове в Банкок и спокойните селца, сгушени по река Меконг, Тайланд предлага за всекиго по нещо.


ПРОГРАМА

 1 Ден  /София-Доха-Банкок/

Заминаване от София в 12:15 часа за Банкок през Доха. Кацане на летището в Доха в 18:05 часа. Излитане от Доха в 20:20 часа. 

2 Ден /Банкок/ 
Пристигане на международното летище в Банкок в 06:55 часа. Посрещане от представител на фирмата-партньор и трансфер до хотела. Ранно настаняване в хотел Maitria Hotel 4* в студио стандарт.
Свободно време за почивка и опознаване на Банкок. Опция: Вечерта - по желание посещение на най-високата сграда в Банкок „Baiyoke sky” с вечеря на бюфет маса (срещу допълнително заплащане от 60 евро на човек).Нощувка.


3 Ден /Банкок/ 
Закуска в хотела.Днес ще се насладим на великолепния Банкок. Ще видим впечатляващия Кралски Дворец или Гранд Палас, намиращ се близо до устието на река Чао Прая.Дворецът е бил резиденция на тайландските крале от 1782г до 1925г и представлява комплекс от сгради, дворове храмове, пагоди, градина и дори малка планина. В комплекса се намира и Храма на изумрудения Буда, в който може да се види 45 см статуя на Готама Буда, направена от цяло парче полу-прозрачен изумруд. Смята се, че статуята има свръх естествени способности, а самият император я облича в различни одежди според сезона. Последен в програмата ни, но не и по красота, е най-старият храм в кралския комплекс - Храма на полегналия Буда. Статуята е дълга 43м, височината й достига 15м, а покритието й е напраено от тънки листа чисто злато. Ще се придвижим до кея, от който ще се качим на малки дървени лодки и ще плаваме по река Чао Прая ( Кралската река ).Ще видим автентичния Банкок с домове по устието на реката и малки храмове и ще достигнем до Храма на Зората (Wat Arun). Величественият храм с пагода висока 76м е украсен с фаянсови парчета, които отразяват светлината на изгряващото слънце, откъдето идва и името му (продължителност на обиколката около 5ч). Свободно време и нощувка. 

4 Ден /Банкок-Пукет/ 
Закуска в хотела. Трансфер до летището за полет до о-в Пукет. Пристигане, посрещане и настаняване в избраният хотел.Нощувка

5 Ден/ Пукет/ 
Закуска в хотела. Свободно време или: Опция: възможност за целодневна екскурзия до островите Пи-Пи с включен обяд (срещу допълнително заплащане от 98 евро на човек, продължителност около 8 часа ). Ще се качим от престижната марина Royal Phuket на катамарани директно ще се отправим към Maya Bay, където е сниман филма „Плажът”. Ще имаме време да се потопим в кристалните води в района на LohSamah и пещерата Pileh, ще разгледаме пещерата Виникг – дом на лястовици, да нахраним обитателите на „Плажа на маймуните“, и ще се насладим на красивия подводен свят на големия коралов рив Хин Кланг. Ще обядваме на частния плаж на Phi Phi Natural Resort. След обяд ще имаме свободно време за плуване и шнорхелинг на „Bamboo Island”.  А за почитателите на подводния свят, наблизо има и коралоф риф. Връщане в хотела около 17ч. 

6 Ден /Пукет/
Закуска. Свободно време за пълноценна почивка или избор на допълнителна екскурзия. Нощувка.

7 Ден / Пукет/ 
Закуска. Свободно време на о-в Пукет или: Опция: възможност за допълнителна екскурзия до залива Панг-Нга и острова на Джеймс Бондс включен обяд (срещу допълнително заплащане от 98 евро на човек, продължителност около 9 часа). Трансфер от хотела до марината Royal Phuket, от където ще се качим на катамарани ще се отправим към залива Панг-Нга преминавайки през остров Панак. Ще посетим острова Кох Тапу популярен като острова на Джеймс Бонд (където е снимана една от частите на филма). Ще се возим на кану в залива Ко Хонг и ще преминем през мангровите гори. Обяд в мюсюлманското селище Кох Пани изградено върху дървени колони(включен в цената на екскурзията). Свободно време за плаж и шнорхелинг на острова Кох Кай Най. Връщане в хотела около 17ч. Нощувка.

8 Ден/Пукет/ 
Закуска в хотела.
Свободно време за плаж, почивка и забавления на един от най-красивите острови в Андаманско море. Насладете се на безкрайните бели плажове, кристалното море, многобройните магазини, уютните заведения предлагащи голям избор от морска, интернационална и тайландска кухня, и винаги усмихнатите местни жители. Не пропускайте и енергичния и изпълнен с изненади нощен живот на най-известния плаж на острова - Патонг. 

9 Ден /Пукет-Доха-София/ 
Закуска. Трансфер до летището за полет на Qatar Airways в 08:15 часа заДоха. Пристигане в Доха в 12:05 часа. Свързващ полет за София в 16:00 часа. Кацане в София в 20:25 часа.
 
Цени за  за 7 нощувки/ 9дни 

Хотели Човек
в двойна стая
Единична
стая
Трети
възрастен
Hotel Maitria Bangkok 4* / студио стандарт
Hotel Banthai Phuket 4* / супериор стая
1 410 евро
2 758 лв
1 685 евро
3 296 лв
1 390 евро
2 719 лв
 
Цената включва
амолетен билет София–Доха– Банкок – Пукет – Доха – София с Qatar Airways с вкл.30 кг. багаж;
-самолетен билет Банкок – Пукет с вкл.багаж 20кг;
-всички летищни такси;
-всички трансфери по програмата с климатизиран автобус;
-представител от местната фирма партньор (англоговорящ).
-2 нощувки в Банкок с включена закуска в хотел 
Maitria Hotel 4* в студио стандарт;
-5 нощувки със закуски на о-в Пукет в хотел 
Banthai Phuket 4* ;
-Полудневна екскурзия в Банкок;
-Входни такси по посещаваните обекти, описани в програмата;
-Медицинска застраховка – 10 000 евро ЗАД със ЗАД „Армеец” (за лица до 70 години);


Цената не включва
- виза за Тайланд – 30 евро, заплаща се предварително в България;
-хранения извън посочените в програмата;
-разходи от личен характер;
-бакшиши на шофьора/екскурзовода - около 10 USD на човек за всеки град;
-вечеря на бюфет маса в панорамния ресторант на хотел Baiyoke Sky в Банкок – 60 евро на човек;
-допълнителна екскурзия до островите Пи-Пи на о-в Пукет– 98 евро на човек с включен обяд;
-допълнителна екскурзия до залива Панг-Нга и о-ва на Джейм Бонд на о-в Пукет – 98 евро на човек с включен обяд;

Важно: Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 5% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи. Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар.горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.

Информация за хотелите
Maitria Hotel 4 * , Bankok  //www.chatrium.com/maitriahotel/default-en.html
Местоположение Хотел Maitria e разположен в центъра на Банкок, в модерния, луксозен квартална Банкок - Sukhumvit. Тук ще откриете богат избор от ресторанти и барове, на близко разстояние са  станция Asoke BTS Skytrain или станция MRT Sukhumvit, откъдето лесно можете да се свържете с останалата част на града и да посетите търговски центрове, местни ресторантчета, международна изискана кухня, нощни клубове или исторически и културни атракции.
В стаите: Предлага няколко типа помещения за настаняваен: студио стандарт, студио делукс и апартаменти.Студиата са 34 кв. м, разположени на 3 и 4-ти етаж на сградата, разполагат с хол-трапезария, вграден кухненски бокс и спалня. Всички помещения разполагат с едно двойно(king size) или или две отделни легла с луксозно бельо, работно бюро, телевизор с 42 " плосък екран и система за домашно кино и сателитни канали, сейф, безплатен  wi-fi; напълно оборудвана кухня с електрическа печка, микровълнова печка, голям хладилник, тостер, кафемашина, омплект кухненски съдове, прибори за хранене и прибори за готвене: баняta e с душ кабина, сешоар, разполагате и с халати за баня и безплатни тоалетни принадлежности.
На територията на хотела: кафе - ресторант, в който се сервира закуската (работи от 06,00-10,30 ч.) - разположен е в лобито на хотела, басейн на покрива на сградата, фитнес клуб и зелена зона, разположена до басейна, където можете да отдъхнете.
Banthai Beach Resort 4 * //www.banthaiphuket.com/
Местоположение:Beach Resort Banthai е един от водещите  4- звездни плажни хотели на Патонг,  намира се само на няколко метра от плажа и на около 500 м от МОЛ Jungceylon, в близост са нощните заведения в оживения район около улица Бангла Роуд. Хотела предлага тиха и релаксираща атмосфера за почивка, тъй като стаите са отдалчени от уличния шум.Mes
Международно летище на Пукет е на 25 км. , а стария град на Пукет е на 40 минути път с кола.
Хотелът предлага 290 помещения, от супериор до делукс стаи с гледка басейн, и разнообразие от апартаменти с всички възможни удобства.
В стаите: Стаите са с интериор в тайландски стил, телевизор, сейф и минибар. Осигурени са плажни хавлии, халат за баня и чехли. Самостоятелните бани включват вана и безплатни тоалетни принадлежности.Стаите имат самостоятелни балкони и интерактивна система за забавление. В общите части и в някои типове стаи е осигурен безплатен Wi-Fi достъп до интернет.
На територията на хотела: Banthai Beach Resort & Spa предлага 3 открити басейна и луксозен СПА център.
Основен ресторант, в който се сервира закуска на бюфет, 3 бара край басейните, ирландския пъб и кафенето предлагат напитки и леки закуски.


НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Международен паспорт с валидност не по-малка от 6 месеца след датата на завръщане;
За ненавършилите 18 г., пътуващи с единия родител или с близки, да се представи нотариално заверено родителско съгласие за пътуването 
10/11


Етикети
хотели банкок 2018 , ekzotichni pytuvania 2018 , екзотични почивки 2018 , остров пукет , тайланд , ekzotichni oferti 2018 , ekzotichni pytuvania , банкок от софия 2018 , bankok ot sofia 2018 , езкотични пътувания 2018 , ekzotichni ekskurzii , hoteli tailand , екзотични почивки топ травелс 2018 , tailand , ekzotichni ekskurzii 2018 , остров пукет 2018 , tailand 2018 , тайланд 2018 , ekzotichni oferti top travels 2018 , ekzotichni pytuvania top travels , хотели банкок , bankok 2018 , hoteli bankok 2018 , ekzotichni oferti ot sofia 2018 , езкотични пътувания от софия 2018 , ostrov puket , остров пукет от софия 2018 , bankok ot софия , ekzotichni pochivki 2018 , езкотични пътувания топ травелс 2018 , hoteli bankok , екзотични оферти 2018 , hoteli ostrov puket 2018 , ostrov puket ot sofia , езкотични пътувания , екзотични оферти топ травелс 2018 , ekzotichni ekskurzii ot sofia 2018 , банкок , хотели тайланд 2018 , ekzotichni oferti , екзотични почивки , ekzotichni pochivki top travels , ekzotichni pytuvania ot sofia 2018 , тайланд от софия 2018 , ekzotichni ekskurzii top travels 2018 , hoteli tailand 2018 , bankok , хотели тайланд , екзотични почивки от софия 2018 , екзотични оферти от софия 2018 , екзотични оферти топ травелс , tailand ot varna , ekzotichni pochivki ot sofia 2018 , банкок 2018 , екзотични оферти , ekzotichni ekskurzii top travels , хотели остров пукет , tailand ot varna 2018 , ostrov puket ot sofia 2018 , хотели остров пукет 2018 , остров пукет от софия , ekzotichni pochivki , екзотични почивки топ травелс , езкотични пътувания топ травелс , ekzotichni pochivki top travels 2018 , банкок от софия , hoteli ostrov puket , тайланд от софия , ostrov puket 2018 , ekzotichni pytuvania travels 2018 , ekzotichni oferti top travels
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах