Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Априлска ваканция в Дубай 2024 с включени 5 вечери и 3 екскурзии 02.04 - 07.04.2024/5 нощ         

Почивка на остров Крит в Ретимно

Оферта номер: П63131
Вид транспорт: Самолет Самолет
8 дни/ 7 нощи
8 дни-7 нощувки
Летни почивки в Гърция, остров Крит 2022


Програма

ПРОГРАМА

1 ден

Чартърен полет София – Ираклион. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Вечеря (с изключение на записаните на пансион само закуска или без изхранване) и нощувка.

2 ден – 7 ден

Закуска в хотела. Свободно време за плаж или възможност за разнообразни допълнителни екскурзии, сред които:

 Екскурзия "Грамвуса – Балос"

Очаква Ви увлекателна морска разходка с корабче до крепостта Грамвуса. Обиколката започва от град Кисамос, където ще пристигнете с автобус. Първата спирка по време на плаването ще бъде венецианската крепост от XVI век, където ще разберете интересни факти за пиратското съкровище и морските разбойници. След това ще се насладите на пълна почивка на невероятния плаж Балос, разположен в лагуна с бял пясък и малки естествени басейни. Точно тук се сливат три морета: Йонийско, Егейско и Либийско.Връщане в хотела. Вечеря (с изключение на записаните на пансион само закуска или без изхранване). Нощувка.

Обърнете внимание! Изкачването и слизането от крепостта Грамвуса е 20 + 20 минути. Гостите трябва да разполагат с удобни спортни обувки. Гостите с увреждания ще имат затруднения. Тази допълнителна екскурзия започва рано и приключва късно. Гостите трябва да си поръчат ранна закуска и късна вечеря в хотела, ако са избрали настаняване с изхранване.

 

Екскурзия "Ласити - пещерата на Зевс"

Ще се отправите към подножието на Диктическата планина, в най-източната част на остров Крит - Ласити. Планините Дикта са най-красивите и най-зелени на острова.

Проходът Сели печатлява с естествената си дива красота, а пещерата на Зевс ще ви пренесе в езическите времена, защото именно тук се е родил бащата на Олимпийските богове. На пет минути от пещерата се намира и селото Психро, където живеят няколко поколения грънчари. В работилницата ще присъствате на майсторски клас за производство на керамика на грънчарско колело. На планинския проход Сели ще може да обядвате в дървена механа (обядът е включен в цената на екскурзията). Ще посетите фабрика за критски ножове Сапунакис, където ще научите тайните на производството на стоманените шедьоври.

След това ще посетите древната византийска църква, където монахините пазят чудотворната икона на Дева Мария Кера Карди Отис. Връщане в хотела. Вечеря (с изключение на записаните на пансион само закуска или без изхранване). Нощувка.

Входните билети за пещерата на Зевс и манастира Кера не са включени в цената на екскурзията!

 

Екскурзия "Кносос – Ираклион

Ще посетите известния Дворец в Кносос за да скочите в миналото! Разгадайте тайната на лабиринта на Минотавъра с опитен водач. Ще научите за разкопките на двореца в Кронос, за културата, за религията и за обичаите на минойците и, ако пожелаете, ще направите уникални снимки на стенописи, които много хора познават само от историческите книги.

Недалеч от пристанището на град Ираклион, ще спрете в магазин за традиционни продукти. Тук можете да опитате различни гръцки деликатеси: мариновани гроздови охлюви, сладко от рожково дърво, планински чай, различни сортове мед, маслини и зехтин.

В столицата на остров Крит, град Ираклион, ще се разходите през историческия център, пазара и магазините. Връщане в хотела. Вечеря (с изключение на записаните на пансион само закуска или без изхранване). Нощувка.

 

Екскурзия "Спиналонга - Агиос Николаос"

Интересна и лека обиколка на един от най-красивите крайбрежни райони на Крит. На традиционна лодка можете да се насладите на приятноплуване в морето и да посетите острова-крепост Спиналонга. Тук ще чуете удивителната история на това място и ще научите повече за укрепленията, които са създадени от венецианците през XVI век.

След това ще отидете в курортния град Елунда, където можете да се отпуснете на плажа, да поплувате и да обядвате в механата край морето по желание.

В крайбрежния град Агиос Николаос ще посетите критска фабрика за зехтин "Василакис", където се произвежда чудесен зехтин. Това ще бъде "вкусен" финал на интересната екскурзия! Връщане в хотела. Вечеря (с изключение на записаните на пансион само закуска или без изхранване). Нощувка.

Обяд и входни билети за Спиналонга не са включени в цената на екскурзията.

 

Екскурзия "Самарийско дефиле"

Самария е най-дългото дефиле в Европа и невероятно творение на природата, където можете да усетите мощта на планините, да видите рядката флора и фауна. Ще стигнете до самия бряг на Либийско море, ще се изкъпете в чистите му води и се върнете на запад от о. Крит, след като направите разходка с корабче.

Пешеходната пътека в дефилето се счита за една от най-посещаваните в цяла Гърция. Село Самария се намира почти в "центъра" на ждрелото. Докато вървите по нея, ще се запознаете с традиционната критска архитектура.

След дългия преход през каньона, се стига до брега на Либийско море - плажът на Агия Румели. За уморените пътешественици няма нищо по-приятно от прохладата на неговите тюркоазени води. Оттук ще отплувате с корабче до селото Хора Сфакион, където ще ви посрещне комфортен автобус, който ще ви прибере в хотела. Морската разходка ще е перфектен финал на тази динамична, но много красива екскурзия! Връщане в хотела. Вечеря (с изключение на записаните на пансион само закуска или без изхранване). Нощувка.

 

Обърнете внимание! Обиколката започва в 5:00 часа (сутринта). Не препоръчваме прехода от 17 км за неподготвени туристи, хора със слабо здраве и семейства с малки деца. Ждрелото на Самария не се смята за лека разходка, но ако нямате сериозни здравословни проблеми, тогава сте готови за този разходка! Въпреки това, тази екскурзия не се препоръчва на семейства с малки деца. Комфортният чифт обувки е задължителен, както и шапка и слънцезащитен крем. Не забравяйте да си носите храна за обяд по време на спирката ни в дефилето! Билети за влизане в дефилето на Самария и кораба НЕ са включени в цената на екскурзията.

Има възможност да не се стигне на време за вечеря в хотела (ако имате такава). Резервирайте си на рецепция късна вечеря или сух пакет за закуска (ако имате включено изхранване) ден преди екскурзията.

 

Екскурзия "Ретимно – Превели"

Препоръчваме тази екскурзия, защото тя включва посещение на основните забележителности в западната част нао. Крит. Ще се разходите из венецианския град Ретимно и ще посетите известния манастир Превели, където се съхранява Чудотворният кръст. Ждрелото Курталио и каньонът на Св. Антоний завладяват с тяхната красота!

Ретимно е изключително романтичен град, където венецианските сгради съжителстват с турски къщи, а до православната катедрала се намира джамия! Следващата спирка е ждрелото Почос, коетое потопено в зеленина.

Следва посещение на ждрелото на Св. Антони - то е едно от най-красивите на о. Крит, но първата му част е достъпна за преминаване дори за начинаещи планинари и деца.

След екскурзия в дефилето гостите ще се отпуснат в уютната семейна механа Drimos, където ще опитайте гръцки национални ястия. Тук за гостите еприготвен вкусен обяд и хубаво домашно вино.

След това програмата продължава с посещение на мъжкия манастир Превели. Тук се съхранява една от най-важните и почитани реликви на остров Крит - Светият чудотворен кръст. Той е подарен на манастира от ръководителя на Вселенската православна църква - Константинополския патриарх. Не е задължително да се вземат специални дрехи в манастира, тъй като на входа се дава кърпа за покриване на раменете и дългата пола (билетът за манастира е 2,5 евро).След посещение на манастира ще се отправите към южния бряг на Крит.

Последната спирка е посещението на каньона Курталиоти, който местните наричат „Ждрелото на развяващите се платна“. Красотата на дефилето е невъзможно да се опише с думи, трябва да се види. В дъното на ждрелото над водопада в скалите се намира църквата "Св. Николай Курталиоцки". Изкачвайки се по мост, вие ще се окажете над чудесен водопад по пътя към автобуса, който ще отнеме 10 минути.Връщане в хотела. Вечеря (с изключение на записаните на пансион само закуска или без изхранване). Нощувка.

 8 ден

Закуска в хотела. Освобождаване на стаите. Свободно време до трансфера към летище Ираклион за полет до София.

 

Програмата е примерна! Допълнителните екскурзии се заявяват и заплащат на място и са възможни промени в последователността им или предлагането им!

 

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
•    самолетен билет София –Ираклион - София с директен полет на авиокомпания „Bulgaria Air” в икономична класа;
•    пътнически и летищни такси (в размер на 90 евро на човек към 09.11.2020);
•    20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;
•    трансфери летище - хотел - летище;
•    7 нощувки на съответния пансион в избран хотел;
•    Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.


ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
•    екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане);
•    градска такса, която се заплаща директно в хотела (задължителна)*;
•    задължително се заплаща евентуална горивна такса, ако има начисена такава за конкретния полет**;
•    доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 4 евро/8 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 12 евро / 24 лева за 8 дни;
•    Застраховка "Отмяна на пътуване" със специални условия за COVID-19 - стойността на застраховката е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме и настоятелно препоръчваме сключване на такава в деня на резервиране на пътуване и при условие, че до началната дата има повече от 10 дни. 


*Градска такса - от 01.01.2018г в Гърция се въвежда т.нар. такса "Престой". Тя се заплаща на място в хотела, а размерът ѝ се определя от неговата категория както следва:
- 5* хотели - 4 евро /стая/ нощувка;
- 4* хотели - 3 евро /стая/ нощувка;
- 3* хотели - 1,50 евро /стая/ нощувка;
- 2* и 1* хотели хотели - 0,50 евро /стая/ нощувка.

Полетно разписание:

Полети в неделя от 27.06 - 29.08 вкл.

София - Крит 18:45 - 20:15
Крит - София 21:20 - 23:00
*полет на 25.07 посока София - Крит  19:00 - 20:35

Полети в четвъртък от 02.09 - 22.09 вкл.

София - Крит 15:05 - 16:30
Крит - София 17:10 - 18:45

*Полетното разписание подлежи на препотвърждение!


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания Bulgaria Air
седалище и адрес: София, бул.Брюксел-1, Летище София
номер на лиценз: BG 2407 - 12
тип самолет: Airbus A319/Е90


Част от допълнителните екскурзии, които са по желание и се закупуват на място след пристигане в Гърция:
- Екскурзия до Двореца Кносос и столицата Ираклион - 48 евро на възрастен / 25 евро на дете до 12 год. (тази цена не включва входна такса за Двореца Кносос);
- Круиз до о-в Санторини - 165 Euro на възрастен / 83 Euro на дете до 12 год;
- Гръцка вечер - 72 Euro на възрастен / 36 Euro на дете до 12 год;
- екскурзия до о-в Спиналонга и Агиос Николаос - 54 Euro на възрастен / 27 Euro на дете до 12 год.

Забележка: Възможни са изменения в цените на екскурзиите и провеждането им в зависимост от региона на отпътуване.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И АНУЛАЦИЯ

Условия за плащане:

1. При резервация се изисква и заплаща депозит в размер на 10% от цената на туристическия пакет;

2. Доплащане до 50 % от общата цена на туристическия пакет до 30 дни преди датата на отпътуване.

3. Доплащане до 100%  по договора следва да се извърши до 17 дни преди датата на отпътуване.

4. Резервацията се прави само след заплащане на изискуемия депозит.

5. За резервации направени след срока описан в т. 2 и т. 3 се заплаща съответния депозит.

Анулационни условия:

1.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на човек /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ анулира пътуването си и се презапише за нова дата, то той следва също да заплати към ТУРОПЕРАТОРА таксата от 25.00 евро на човек /48.90 лева/ и съответната неустойка съгласно анулационните срокове. 

1.2. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си: 

- от 59 до 30 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 10% от общата цена на туристическия пакет;   

- от 29 до 17 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 50% от общата цена на туристическия пакет;   

- от 16 дни до 49 часа преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от общата цена на туристическия пакет; 

- от 48 и по-малко часа преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет. 

1.3. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си при положителен PCR тест, направен за влизане в страната по конкретния договор, той губи само платената на ТУРОПЕРАТОРА такса от 25.00 евро на човек /48.90 лева/, респективно дължи заплащане на последната, в случай, че не я е платил.  

1.4. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си поради болест или други лични причини, свързани със самия него, той губи платените на ТУРОПЕРАТОРА суми в съответствие със сроковете на анулация и в посочените размери, респективно дължи заплащане на тези суми, в случай, че не ги е платил.

 ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПЪТУВАНЕ ДО ГЪРЦИЯ:

Ограничителни мерки за влизане в страната спрямо български граждани.
Срокът на ограничителните мерки за влизане в страната е удължен до 06.00 ч. на 21.06.2021 г.

Българските граждани могат да влизат на територията на Гърция, като представят един от следните документи:
- негативен резултат от тест по метода PCR, направен не по-рано от 72 часа от влизането в Гърция или

- сертификат за ваксинация за коронавирус COVID-19 на английски, френски, немски, италиански, испански или руски език, който е издаден от публичен орган и в съответствие със законодателството и да са изминали поне четиринадесет (14) дни от завършването на ваксинацията. Одобрените ваксини са: Pfizer BioNtech, Moderna, Astra Zeneca/Oxford, Novavax, Johnson + Johnson/Janssen, Sinovac Biotech, Gamaleya (Sputnik), Cansino Biologics, Sinopharm. Сертификатът за ваксинация включва името на лицето и вида и броя на дозите на ваксината или

- свидетелство за преболедуване от COVID-19 или удостоверение за положителен PCR или положителен антигенен тест за COVID-19 (два месеца след края на заболяването и до девет месеца от посочената в уверението дата на диагностициране на заболяването) на английски, френски, немски, италиански, испански или руски език.
Горните да бъдат издадени от оторизираните здравни органи или сертифицирани лаборатории и да вкл. името и фамилията на лицето така, както са изписани в паспорта.

- Цифров COVID-19 сертификат на ЕС, в който се съдържа информация за ваксинацията, или резултат от последния направен бърз антигенен тест (до 48 часа), или резултат от последния направен PCR тест (до 72 часа), или информация за преболедуване от COVID-19. Цялата тази информация трябва да бъде в сроковете посочени по-горе, според съответния случай.

Важно! Резултатът от бързия антигенен тест ще бъде признаван, само ако е качен в Цифровия COVID-19 сертификат, издаван от his.bg. Следва да се има предвид, че понастоящем тази услуга не е достъпна на his.bg. За допълнителна информация относно Цифровия COVID-19 сертификат - Контактен център COVID-19 - Министерство на здравеопазването +359 2 930 14 45.

- генериран QR код след попълване на Passenger Locator Form (PLF) на https://travel.gov.gr/#/- на страницата подробно са описани действащите мерки, ограничения и изисквания. Компаниите предоставящи пътнически услуги (самолетни, морски, сухопътни) са длъжни да проверяват дали всеки от пътниците има QR преди качването му на борда. При липса на такъв транспортната компания носи отговорност за връщането му в родината.

Цитираните изисквания по-горе важат и за деца след навършването на 6 години.

При влизане в страната гръцките власти по своя преценка могат да поискат на всеки от пътуващите да бъде направен тест (бърз или PCR). При положителен резултат от теста, съответните лица ще бъдат поставяни под 10 дневна карантина. За ваксинирани лица с изминали най-малко 14 дни от втората доза, при положителен резултат от теста, ще бъдат поставяни под 7 дневна карантина. За неспазване на карантината глобата е 5000 евро.

ВАЖНО: Във връзка с непрекъснато променящите се условия за пътуване, свързани с разпространението на COVID-19 и съществуващата по света пандемия, моля, преди отпътуване, да проверите за последна актуална информация на https://www.mfa.bg/bg/covid19map

 

ВАЖНО: За всички туристи, пътуващи по програми за Гърция 2021, за които се изисква отрицателен резултат от проведен до 72 часа преди отпътуване PCR тест за влизане в страната, ТУРОПЕРАТОРЪТ е договорил преференциални цени за тестване в лаборатории "Рамус" в цялата страна.

Цената на PCR тестовете в Лаборатории Рамус е 90 лв, като туристи на Тез Тур ползват отстъпка от 20 % или заплащат 72 лв. на място с издаден ваучер от наша страна.

При по-големи групи, Туроператорът предоставя доп. 10 % отстъпка. За деца до 5.99 г. не се изисква PCR тест. За да се възползвате от допълнителните 10%, е необходимо да платите сумата към туроператора.

 

Необходими данни за всички пътуващи:
1. Три имена на латиница по международен паспорт.
2. Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин.
3. Номер на паспорт и дата на валидност.
4. Забележка, в случай че лицето не е български гражданин.

Пътническите листове се оптимизират в съгласие с новите изисквания за използването на Резервационни Данни за Пътниците (PNR) и Предварителна Пътническа Информация (API) за чартърните полети. В България тези промени се регулират от закона за ДАНС, обнародван в ДВ на 23.02.2016г – повече информация можете да намерите в сайта ни.

ВАЖНО!!!
ТО Туроператор е длъжен да предостави предварителни пътнически данни (PNL)  на Държавна Агенция „Национална Сигурност“, съгласно приетия закон за получаване и обработване на резервационни данни (ДВ 56/2018), Европейската директивата (EU) 2016/681 относно използването на резервационни данни на пътниците с цел предотвратяване, разкриване, разследване и наказателно преследване на терористични престъпления и тежки престъпления, и официалното писмо на Държавна Агенция „Национална Сигурност“. В тази връзка всеки пътуващ е необходимо задължително да предостави следните данни:
- име и фамилия;
- дата на раждане;
- националност;
- номер на документ, с който ще пътува и датата му на валидност.

Събраните лични данни са стриктно поверителни и ще се използват само за служебни цели.


Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.


ЗАБЕЛЕЖКИ:
•Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 40. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 20 дни преди датата на отпътуване.
•Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
•Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД /асистираща компания: "РЕМЕД АСИСТАНС"/.
•При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания на "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД - "РЕМЕД АСИСТАНС", на дежурен телефонен номер, указан в полицата (+ 9 0242 310 28 37)!
•Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
•В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и в случай, че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в издадените туристически документи за пътуване - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователя не бъде своевременно уведомен, то същия има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.


**УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 500 долара на тон; Ираклион : 500 долара на тон. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.
Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса до 10 дни преди пътуването в агенцията, където са записани (за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава).



НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
- Международен паспорт с валидност мин. 6 месеца от датата на връщане
- За деца под 18г., пътуващи без родител/и - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител/и 

09/07


Етикети
екскурзия ретимно 2021 топ травелс , лято в гърция , резервирайте при нас , почивка гърция , лято остров крит , топ оферти топ травелс , почивка гърция , резервации , екскурзии до остров крит , ranni zapisvania , почивка остров крит ранни записвания , екскурзии до крит , почивка остров крит 2021 , liato 2021 , ретимно 2021 top travels , ранни записвания 2021 , gyrcia sys samolet , почивка гърция , почивка остров крит , лято 2021 , toptravels , ekskurzia retimno 2021 top travels , почивка гърция , екскурзии до остров крит , почивки топ травелс , почивка гърция , retimno 2021 , на почивка на о-в крит , gurcia , почивка гърция , лято 2021 гърция , ekskurzia krit , екскурзии до крит , екскурзии до крит , top travels , екскурзии до крит , pochivka krit , krit greece , greece , pochivka krit , оферти за ретимно, крит , информация от топ травелс , ekskurzii i pochivki , retimno 2021 топ травелс , pochivka krit , pochivka krit , остров крит със самолет , pochivka v retimno 2021 top travels , ретимно 2021 , лято в гърция 2021 , почивка гърция , изгодна почивка остров крит , топ травелс почивки , хотели , екскурзии до остров крит , ekskurzia retimno 2021 , лято 2021 крит , ранни записвания , лятна почивка остров крит , екскурзия ретимно 2021 , почивка остров крит , оферти крит , top travels.bg , почивка гърция , почивки топ травелс , почивка остров крит , ranni zapisvania 2021 , гърция , почивка в ретимно топ травелс , гърция със самолет , екскурзии до остров крит , почивка в ретимно, крит , top travel , чартърен полет крит , оферти гърция 2021 , pochivka krit , ниски цени , хотели гърция , pochivka krit , хотели крит
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах