Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         

Нова година 2019 в Мадрид

Оферта номер: Е1083
Вид транспорт: Самолет Самолет
30.12.2018 - 02.01.2019/ 3 нощ.
София – Мадрид – Толедо – Мадрид – София
Цена от: 999.00 лв


ДАТА ЦЕНА ЗАПИТВАНЕ


Програма
1 ДЕН / София – Мадрид
Отпътуване от летище София (Терминал 2) в 13.40 ч. за Мадрид с полет на авиокомпания „Bulgaria Air”. Пристигане на летището в Мадрид в 16.20 ч. Трансфер до хотела. Настаняване. Свободно време – необходимо е ползване на градски транспорт. Нощувка.

2 ДЕН / Мадрид
Закуска. Туристическа програма в Мадрид: Кралският дворец, строен по време на управлението на Фелипе V; площад „Ориенте“ – любимо място за жителите и гостите на Мадрид; площад „Испания“ с паметника на великия писател Мигел де Сервантес и статуята на Дон Кихот и Санчо Панса; булевард „Гран Виа“ – най-известната улица в града; площад „Ла Сибелес“ с фонтана, посветен на богинята на плодородието; Музеят „Прадо“; Пласа Майор – сърцето на града; Пуерта дел Сол с „нулевия километър“ на Кралство Испания и символът на Мадрид – Статуята на мечката и дървото „мадроньо“. Свободно време. Нощувка в Мадрид.

3 ДЕН / Мадрид – Толедо – Мадрид
Закуска. Свободно време в Мадрид с възможност за индивидуално посещение на Кралския дворец или музея „Прадо” (необходимо е ползване на градски транспорт) или по желание екскурзия до Толедо – невероятна смесица от християнска, мавърска и еврейска култура. Възможност за посещение на готическата катедралата от 13 в. и църквата „Санто Томе“ с шедьовъра на Ел Греко „Погребението на граф Оргас“. Връщане в Мадрид. По желание: Новогодишна вечеря (по допълнителна оферта в нашите офиси). Нощувка.

4 ДЕН / Мадрид – София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Закуска. Напускане на хотела (багажът се оставя в стая за багаж). Свободно време в Мадрид – необходимо е ползване на градски транспорт. Трансфер до летището. Отпътуване за България в 14.20 ч. с полет на авиокомпания „Bulgaria Air“. Пристигане на летище София (Терминал 2) в 18.45 ч.

Нова година 2019 в Мадрид със самолет и обслужване на български език
 

Цената е с включена отстъпка за ранни записвания до 30.06.2018!

Пакетна цена на човек: 999 лева
Доплащане за Единична стая: +309 лв.

Допълнително легло в двойна стая - за дете под 17 г. настанено в стаята на родителите си- 12 лв остъпка 

Цената включва:
- Самолетен билет София - Мадрид - София на АК "Bulgaria Air" с вкл. летищни такси, чекиран багаж до 23 кг и ръчен багаж до 10 кг
- Трансфер летище - хотел - летище
- 3 нощувки със закуски в хотел "Via Castellana" 4* (или подобен) в Мадрид
- Туристическа програма в Мадрид
- Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR на ЗК "Армеец"
- Водач-екскурзовод от България

Цената не включва:
- Полудневна екскурзия до Толедо
- Входни такси за музея "Прадо" (15 EUR, за деца до 18 г. - безплатно), музея "Кралица София" (8 EUR, за деца до 18 г. - безплатно) и -  Кралският дворец (10 EUR, за деца до 16 г. - 5 EUR) в Мадрид
- Входни такси за Катедралата (11 EUR) и църквата "Санто Томе" (2,5 EUR) в Толедо
- Новогодишна вечеря (по допълнително предложена оферта)
- Градски транспорт в Мадрид (1,7 EUR - еднопосочен билет; билет за 10 пътувания - 10 EUR)
- Входни такси за музеи, обекти и прояви, посещавани по желание
- Разходи от личен характер
- Бакшиши за екскурзовод / шофьор (1-2 EUR на турист на ден - заплаща се задължително на място)
- Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!)
- За лица над 69 г. автоматично се добавя доплащане за завишена застрахователна премия


Информация за Новогодишната вечеря 
Новогодишна вечеря в ресторанта на хотел "Courtyard by Marriott Madrid Princesa": Коктейл и предястия за добре дошли; Гала вечеря - меню: Салата от омар с манго, ананас и нар в цитрусов винегрет, Филе от печен калкан, картофен гратин и карамелизиран лук, Черешово сорбе, Tелешко контрафиле с червено зеле във вино и ябълков компот, Десерт с манго и маракуя; В полунощ - 12 гроздови зърна за късмет, традиционна чеснова супа, плодова салата с топинг от бял и черен шоколад, шоколадови чуроси; Музика на живо по време на вечерята; DJ и отворен бар до 05:00 ч., на турист при минимум 10 туриста
Цена : от 1 до 12 г -109 лв ; от 13г -399 лв 


 
Полезна информация:
- За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо да ги заявите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации.
- Туристическата програма се осъществява на български език.
- Някои от обектите в посещаваните градове не работят на 31.12.2018 г. и на 01.01.2019 г.
- Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията.
- Часово време: България 12 ч. Испания 11 ч.
- Екскурзията се провежда при минимум 30 записани туристи.

ПРИМЕРЕН ХОТЕЛ:
Хотел "Via Castellana" 4* - //www.hotelviacastellana.com/
е разположен във финасовото и културно сърце на Мадрид, в непосредствена близост до стадиона Сантяго Бернабеу. На 100 м. от хотела се намира спирка на метро, с което лесно може да се достигне до площад Пуерта дел Сол с "нулевия" километър на Кралство Испания и до музея "Прадо". Местоположението на хотела дава възможност за бърз и лесен достъп до всички забележителности на испанската столица. Ще имате възможност да се потопите в ритъма на живот на местните жители.
Хотелът разполага с 228 модерно обзаведени стаи, оборудвани с всички необходими удобства за незабравим престой в Мадрид!
 


13/06
Етикети
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах