Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         

Непознатата Холандия

Оферта номер: Е1118
Вид транспорт: Самолет Самолет
06.07.2019 - 11.07.2019/ 5 нощувки
Гитхорн - Зволе – Хет Ло – Амерсфорт – Утрехт Де Хаар – Гауда – Киндердейк – Амстердам
Цена от: 1314.00 лв


ДАТА ЦЕНА ЗАПИТВАНЕ


Програма
1 ДЕН / 06.07.2019
Среща на летище София, Терминал 2 с водача на групата в 05:00ч. и полет за Амстердам в 07:10 ч. с авиокомпания Bulgaria Air. (За туристите от Варна полет за София в 05:00- 05:55 ч.) Пристигане на летището в Амстердам в 09:00 ч. Oтпътуване за Гитхорн – „Холандската Венеция“ или „Градът на тишината“ или „Градът, в който няма нито една улица“. Разходка с лодка в Гитхорн. Свободно време. Отпътуване за Зволе, настаняване в хотела. Туристическа програма в старата част на града: църквата Св. Михаил от 15 век, кметството, бронзовата статуя на Адам - копие на известната статуя на Роден. Свободно време. Нощувка в Hoogeven 1BB.

2 ДЕН / 07.07.2019
Закуска. Отпътуване за летния дворец на нидерланското кралско семейство Хет Лу, наричан още „Холандския Версай”, с над 300 – годишна история. Разходка в градините на двореца. Отпътуване и разходка в малкия средновековен град Амерсфорт. Настаняване hotel Tulip Inn Bodegraven. Нощувка

3 ДЕН / 08.07.2019
Закуска.Отпътуване за най- големия нидерландски замък Де Хаар. Де Хаар притежава всичко, което бихте очаквали от един замък – кули, оръдия, ровове, спускащи се мостове. След разглеждане на замъка oтпътуване за четвъртия по големина град в Холандия - Утрехт. Разходка в старата част на града: катедралата Св. Мартин с нейната. висока 115 м кула, двуетажния канал Oudegracht. Свободно време. Връщане в хотела. Нощувка.

4 ДЕН / 09.07.2019
Закуска. По желание, срещу доплащане - отпътуване за град Гауда, провинция Южна Холандия. Градът е известен в цял свят със своето сирене Гауда и вкусните вафли с петмез. Разходка в старата част на града, разглеждане на Пазарния площад със сградата на кметството - една от най-старите готически постройки от обществено значение в Холандия. Църквата „Свети Йоан Кръстител“ от 13 век. След обяд отпътуване към комплекса от вятърни мелници Киндердайк – 19 запазени мелници, част от културното наследство на ЮНЕСКО. Разходка с корабче по канала. Връщане в хотела. Нощувка.

5 ДЕН / 10.07.2019
Закуска. Отпътуване за Амстердам. Оставяне на багажа в хотела. Пълен туристически ден в Амстердам. По желание посещение на два от най - известните музеи: Музеят на Ван Гог с най-голямата колекция в света творби на великия художник. В музея има и много произведения на други импресионисти като Моне и Гоген. Националният музей (Rijksmuseum), който притежава уникална художествена колекция. Сред петте хиляди творби безспорно най- добрата е „Нощна стража” на Рембранд. След музеите ще разгледаме един от най–големите цветни пазари, а след обяд ще се разходим по каналите на Амстердам и в старата част на града, като ще започнем с Катедралата от 1302 г. на улица Вармстраат (Warmoesstraat). Районът „Де Вален“ (de Wallen) е т.нар. „Квартал с червените фенери“ в Амстердам и е основна туристическа дестинация. Разположен е в сърцето на старата част на Амстердам и покрива периметър от няколко пресечки южно от църквата „Оуде Керк“ (Oude Kerk), като пресича и няколко канала. Какво още? Площад „Дам“ с Кралския дворец, построен през 1665 г., Новата църква (Nieuwe Kerk), построена през XV в. Свободно време Нощувка в Amsterdam 1BB.

6 ДЕН / 11.07.2019
Трансфер до летището и полет до София в 10:15 ч. Пристигане в София в 13:55 ч.

Пакетна ЦЕНА за РАННО ЗАПИСВАНЕ при отпътуване от СОФИЯ:
672 евро/1314 лв. при записване до 18.02.2019
 
Стандартна цена за отпътуване от София: 723 евро/1414 лв. с включени летищни такси. 
 
 
Пакетна цена включва:
Самолетни билети София – Амстердам – София  с редовен полет на авиокомпания България Ер и включени летищни такси и  багаж до 23кг.
- 5 нощувки със закуски в хотели кат.3* - 1 в Хогевен , 3 в района на Бодегравен , 1  в Амстердам,
- Автобусен транспорт с лицензиран автобус по програмата
- Водач-екскурзовод на български език по време на цялото пътуване
- Туристическа програма в Гийтхорн, Зволе, замакът Хет Лу, Амерсфорт, замъкът Де Хаар, Утрехт, Амстердам
- Медицинска застраховка с лимит на отговорност 10 000 евро.
 
Цената не включва:
- Входни такси за посещаваните обекти
- Разходи от личен характер
- Градски такси

Условия за записване и начин на плащане: 
- Записването се извършва срещу внесен депозит в размер на 30% от стойността на пакета
и сключен договор за организирано пътуване.
- Заплащането на остатъка от изцяло дължимата сума се извършва не по-късно от 30 дни
преди обявената начална дата на отпътуване. 
- Паспортен и визов режим за граждани на България, пътуващи по програмата: валиден международен паспорт или лична карта с валидност минимум 6 месеца след датата на излизане от последната дестинация. 

Медицински и здравни изисквания:
Няма изискване за задължително ваксиниране преди влизане в страните, нито специфични медицински и здравни изисквания в дестинациите по програмата.
Непълнолетни, пътуващи сами или само с единия родител - нотариално заверено родителско разрешение.
 
Ориентировъчни входни такси:
- Корабче по каналите на Амстардам – 13 евро 
- Национален музей (Rijksmuseum) – 18.00 еврo
- Музея на бирата Хайникен – 22.00 евро

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ:
Доплащане:
- Билет за Музея Ван Гог (заявява се и се заплаща от България) – 40 лв 
- Еднодневна екскурзия до Гауда и Киндердайк – ден 4 ти – 100 лв
 

49/01/03

Етикети
уикенд в амстердам , гауда , почивка в амстердам , уикенд в амстердам , уикенд в амстердам , утрехт де хаар , почивка в амстрердам , почивка амстердам , екскурзия в амстердам , уикенда в амстердам , екскурзия в амстердам , амерсфорт , амстердам , амстердам , екскурзия със самолет до амстердам , екскурзия в амстердам , почивка , амстердам , уикенд в амстердам , хет ло , амстердам , екскурзия в амстердам , уикенд в амстердам , ekskurziq v amsterdam , почивка в амстердам , амстредам , екскурзия в амстердам , уикенд в амстердам , почивка в амстердам , екскурзия , уикенд в амстердам , амстердам , екскурзия в амстердам , екскурзия в амстердам , почивка в амстердам , амстердам , киндердейк , гитхорн , екскурзия в амстердам , ekskurziq v amsterdam , амстердам , уикенд в амстердам , уикенд в амстердам , амстердам , уикенд в чужнина , уикенд екскурзия , почивка в амстерам , уикенд в амстердам , почивка в амстердам , уикенд , уикенд в европа , почивка , почивка в амстердам , ekskurziq w amsterdam , уикенд , почивка в амстердам , зволе , екскурзия със самолет до амстердам , уикенд в амстердам , ekskurziq w amsterdam
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах