Почивка в Малта през Oктомври 01.10 - 24.10.2020/3, 4 и 7 нощ         Почивка в Ривиера Мая 2020 Полети от Юли до Октомври/7 нощ - Ранни записвания         Почивка в Хавана и Варадеро - от Юли до Октомври 2020 Полети от Юли до Октомври/7 нощ - Ранни записвания         

Екскурзия до АВСТРАЛИЯ, с големия Бариерен Риф и НОВА ЗЕЛАНДИЯ

Оферта номер: Е1160
Вид транспорт: Самолет Самолет
екскурзия с водач - 13.02.2020 / 16.11.2020 - Ранни записвания
САМОЛЕТНА ЕКСКУРЗИЯ – 22 дни (МЕЛБЪРН, ОЛБЪРИ, КАНБЕРА, СИДНИ, КЕРНС, ГОЛЯМ БАРИЕРЕН РИФ, КУРАНДА, Национален парк „Куранда”, КУИНСТАУН, МИЛФОРД САУНД, УЕЛИНГТЪН, УЕЛИНГТЪН, РОТОРУА, HOBBITON, ВАЙТОМО, ОКЛАНД)
Цена от: 11655.00 лв


ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ
29.11.2020 11805.00 BGN Резервирай


Програма
1 ДЕН13.02.2020 Среща в 10.00 ч. на летище София, Терминал 2. Самолетен полет София – Доха в 12.25 ч. с “Qatar Airways”. Кацане в Доха в 18.05 ч. В 20.20 ч. - полет Доха – Мелбърн.

Ден 2
14.02.2020 Кацане в Мелбърн в 18.15 ч. Трансфер до хотел. Свободно време. Нощувка в Мелбърн.

Ден 3
15.02.2020 Закуска. Следва обиколка на Мелбърн, столицата на щата Виктория, разположен на Порт Филип Бей и река Яра, която включва Бизнес центъра на града с неговата еклектична архитектура, Центъра на викторианското изкуство, Мемориалният храм, централният площад „Обединение”, модерния квартал “Турак Вилидж” и градините Фицрой. Градът е известен с широките и елегантни залесени булеварди и паркове в английски стил, уютните си ресторанти и кафенета и елегантните си магазини. Спиране при Кралските ботанически градини и Националната галерия. Посещение на Къщичката на Капитан Кук. След обяд – свободно време с възможност за разглеждане на централната част на града – Операта, Казиното и др. Нощувка в Мелбърн.

Ден 4
16.02.2020 Закуска. В 08.30 ч. започва полудневния тур до Дъндженонг – планиннска верига, богата на тропическа флора и прекрасни гористи хълмове. Пътешествието за следващите 25 километра през горите на Дъндженонг продължава с най-стария в Австралия и най - добре запазен в света парен локомотив “Пуфинг Били”. Продължаваме към Филип Айлъндс. По пътя за Филип Айлъндс имате възможност да видите коали, да храните кенгуру, да видите папагали и други животни. Във Филип Айлъндс имате възможност да наблюдавате уникален спектакъл – Парадът на Пингвините! Всяка привечер, при здрач, пингвините излизат от морето и маршируват по брега до техните хралупи в пясъчните дюни. Пингвините на Съмърланд Бийч си имат своите вечерни ритуали, които очароват всеки посетител, наблюдавал ги от брега. Филип Айлъндс е резерват на австралийска фауна, което го прави много специално място. (Препоръчва се топло облекло, тъй като нощите на острова могат да бъдат много студени). Нощувка в Мелбърн.

Ден 5
17.02.2020 Закуска. Този ден пътуваме по Великия океански път. Тук имате възможност да се насладите на красивата крайбрежна ивица, със сурови и стръмни скали, плажове със златни и копринени пясъци. Всеки километър на Великия океански път предоставя уникални гледки. Продължаваме през джунглите от евкалиптови дървета на Отуейския Национален парк. Минаваме покрай огромните скални късове “Дванайсетте Апостола” и оформените от морските вълни “Остров - Арка”. Пътуване до Баларат. Вечеря.Нощувка в Баларат.

Ден 6
18.02.2020 Закуска. Започва тридневният тур през австралийския материк от Мелбърн към Сидни през Олбъри и Канбера. Пътува се на запад към резервата за диви животни Баларат, където ще преживеете изненадващи срещи с представители на австралийската фауна. Ще имате възможност да почувствате вълнението от близка среща с австралийската дива фауна в естествения гъсталак на Австралия. Ще срещнете коали, двуутробни, кенгура, крокодили... Пътешествието продължава със Суверен Хил – най-известният музей на открито в страната. Мястото е свързано с една от най-богатите златни жили в света и съответно с най-екзалтиращата златна треска, обхванала европейците. Имате възможността да се запознаете с “историята на Баларат” и първите 10 години от откриването на златото, през август 1851г. Можете да опитате късмета си, промивайки пясък в златоносните води на реката и да усетите наистина начина на живот на първите златотърсачи в техните палатки и хижи. Пътешествието продължава през Бендиго към Олбъри. Олбъри – живописен провинциален град, запазил атмосферата си от 19-ти век. Градът е известен освен със златните си мини, също и с първокласните си винарни. Вечеря и нощувка в Олбъри.

Ден 7
19.02.2020 Закуска. Отпътуване от Олбъри към Канбера – столицата на Австралия, разположена точно на половината път от Мелбърн към Сидни, в щата Нов Южен Уелс. След Федерацията, през 1901г. се избира новата столица на държавата. Столичният град е добре планиран, строен по проекти на американския архитект Уолтър Бърли Грифин. Модерната архитектура на съвременен мегаполис е омекотена от красиви градски паркове и градини с изкуствени езера. Там са и всички чужди посолства, строени в уникалния за тяхната страна архитектурен стил. Името Канбера идва от аборигенски диалект и означавало “място за срещи”. Тур из столичния град Канбера – Националната библиотека, Австралийският мемориал на падналите във войните, Кулата на Черната планина, сградата на Върховния съд на Австралия, дипломатическите посолства. Изкачване на върха на планината Айнсли, откъдето се открива чуден изглед към Канбера. Обиколка на езерото “Бърлий Грифин” и фонтана на капитан Кук. Посещение на Военния мемориал, качване на покрива на Новия парламент на хълма Капитолия, разглеждане на Стария парламент и Художествената галерия. При възможност във времето - посещение и разглеждане на Националния музей. Нощувка в Канбера.

Ден 8
20.02.2020 Закуска. Продължаваме за град Сидни, първият основан от заселници град в Австралия, строен в един от най-красивите заливи в света. Столица на Нов Южен Уелс, Сидни е най-големият мегаполис в Австралия, смесица от множество култури и раси. В допълнение към красивото пристанище, Сидни се намира в полите на Сините планини. Пристигане в Сидни. Настаняване в хотел. Вечерта възможност за вечерна разходка из Сидни. Нощувка в Сидни.

Ден 9
21.02.2020 Закуска. Туристическа обиколка на Сидни – “Скалите”, родното място на града, с останки от неговото бурно минало. Обиколка на южните плажове, “Двойния” залив и “Розовия” залив, на историческия Падингтън. След това, от 12.30 ч. до 14.00 ч. ще направите разходка из пристанищния залив на Сидни с круизния кораб „Матилда”, по време на която може да се насладите на обяд с морски деликатеси на борда на кораба. Свободно време по желание, можете да направите тур в Операта на Сидни - посещение и разглеждане на световноизвестната Опера отвътре (допълнително се заплаща). От 17.00 ч., по желание - посещение на Морския аквариум, където могат да се видят акули и други представители на океанската фауна. Вечеря в ресторант на Tелевизионната кула с въртяща се платформа. Нощувка в Сидни.

Ден 10
22.02.2020 Закуска. Свободен ден в Сидни или по желание - еднодневна екскурзия до известните Сини планини. По желание - разходка с панорамен лифт, която Ви дава възможност да се насладите на красивия пейзаж и невероятната панорамна гледка, откриваща се към долината. Възможност, по желание, за разходка с влакче. Връщане в Сидни. Вечерта, по желание - вечерен круиз в залива на Сидни (с включени вечеря и музикална програма). Нощувка в Сидни. Екскурзия до Сините планини Тръгване с автобус от Сидни. Пътува се към река Nepean, където свършва гр.Сидни и започват Сините планини. Пътуването продължава като по пътя се спира на „Wentworth Falls” - откъдето се открива една от най-красивите гледки към Сините планини. След това се посещава гр. Катумба и водопада Катумба. В Сините планини са спира на панорамна площадка, откъдето се открива невероятна гледка към скалната формация – каньонът „Трите сестри“, превърнал се в символ на планините. Тук ще чуете и легендата за трите сестри. Ще имате възможност с влакче да стигнете до подножието на каньона, където ще можете да се разходите в джунглата и после да се върнете обратно с влакчето (влакчето се заплаща допълнително на място по 25 австрал. долара). На връщане се минава покрай залива Homebush в Сидни, където ще видите Олимпийския парк от Олимпийските игри 2000 г. Този ден ще завърши с круиз по река Парамата. Сините планини (Blue Mountains) са красива и величествена природна местност в Австралия. Простират се на юг от Мелбърн и са близо до столицата Сидни в Австралия. Намират се в областа Нов Южен Уелс. Над тях прекъснато се стеле лека синя мъгла, като причина за това невероятно явление са микроскопичните капчици евкалиптово масло, които се носят из въздуха, пречупвайки слънчевата светлина. В резултат се е получила тази странна синя мъгла, дала името на Сините планини. От 2000 год. Сините планини са поставени на 14-то място в списъка на Световното наследство на Австралия. Те са дом на над 400 вида животни, много застрашени видове растения, сред които 91 вида евкалиптови дървета. Те обхващат 8 Национални парка, а шест аборигенски племена обитават територията от 1 милион хектара, принадлежаша на Великите Сини планини. Има специално направени за туристите места за наблюдения, а от Еко пойнт е най-доброто място за разглеждане на прочутите пясъчни колони - Трите сестри (величествени скални образувания, които се издигат над долината) и откриваща се страхотна панорамна гледка към каньоните и дефилетата на долината Джеймисън.

Ден 11
23.02.2020 Закуска. Свободен време в Сидни - при възможност във времето, по желание - може да се посетят: Ботаническата градина (входът е безплатен), Рибния пазар или Хайд Парк. Трансфер до летището. В 14.15 ч. - вътрешен полет Сидни - Кернс, най-северният град на Австралия и “порта” към Големия Бариерен Риф. Пристигане в Кернс в 16.20 ч. (Градът е заобиколен от тропически джунгли, километри бели плажове и тюркоазени води. Джунглите стигат до самия океан, а крайбрежната ивица е прорязана от коралови рифове и осеяна с тропически островчета). Трансфер до хотела. Нощувка в Кернс.

Ден 12
24.02.2020 Закуска. Целодневен круиз из Големия Бариерен Риф, на борда на круизния кораб “Океански дух”. Възможност за гмуркане с шнорхел и маска или пътуване с кораб с прозрачно дъно и докосване до магическия подводен коралов свят на Рифа. Обяд на борда на кораба. Връщане в Кернс в късния следобeд. Свободно време – с екскурзовода ще разгледате чаровното градче Кернс. Нощувка в Кернс.

Ден 13
25.02.2020 Закуска. Целодневна екскурзия до Куранда с автобус, лифт и влак. С лифт се отправяте към селището Куранда, което се намира насред джунглата, където по желание можете да се снимате с коали или да разгледате пазарите. Посещение на аборигенско селище. Връщане в Кернс с туристически влак. Свободно време и нощувка в Кернс.

Ден 14
26.02.2020 Закуска. Трансфер до летището и в 07.00 ч. – международен полет Кернс – Сидни. Пристигане в Сидни в 10.55 ч. В 14.40 ч. - полет Сидни - Куинстаун (Нова Зеландия). Кацане в Куинстаун в 19.40 ч. С право наричан “столица на приключенията”, Куинстаун предлага едни от най-добрите в света условия за ски и за сноубординг през зимата и ранната пролет. Трансфер до хотела и настаняване. Вечеря и нощувка в Куинстаун.

Ден 15
27.02.2020 Закуска. Този ден ви очаква Милфорд Саунд, като по пътя се минава покрай езерото Те Анау – най-голямото езеро на Южния остров и второ по големина в цяла Нова Зеландия след езерото Таупо. Намира се в националния парк “Фиордланд”, заедно с фиорда Милфорд Саунд. Милфорд Саунд е известен като Осмото чудо на света и е може би най-живописното място в Нова Зеландия. Разпростиращ се на 3 милиона акра в Националния парк “Фиордланд”, Милфорд предствлява сбор от девствени гори, чисти поточета и езера, глетчери и високи възвишения. Милфорд е най-известният фиорд в Нова Зеландия и е единственият, до който може да се стигне по суша. Разстоянието от основата на фиорда до открито море е около 16 км, което го прави удобен за круизи. Такъв круиз ще ви бъде предложен и на вас (по желание и срещу допълнително заплащане). Връщане в Куинстаун. По-желание и срещу допълнително заплащане - Вечеря в ресторанат „Стратосфера” - включва двупосочно пътуване с кабинков лифт до хълма, на който се намира ресторанта. От там ще имате възможността да се насладите на спиращите дъха гледки към езерото , планината и град Куинстаун, докато се наслаждавате на вкусна храна. Нощувка в Куинстаун.

Ден 16
28.02.2020 Закуска. Свободно време с възможност за раглеждане на града. Трансфер до летището. В 14.10 ч. - самолетен полет Куинстаун - Уелингтън (столицата на Нова Зеландия). Пристигане в Уелингтън в 15.30 ч. Трансфер до хотел в централната част на града. Настаняване. Свободно време за първи вмечатления от града. Нощувка в Уелингтън.

Ден 17
29.02.2020 Закуска. Туристическа обиколка на Уелингтън. Според маорските легенди най-старото име на града е „Те Упоко оте Ика а Мауи”. На маорски това означава “главата на рибата мауи”. Уелингтън е известен със своето пристанище, чийто пръв откривател е полинезиецът Купе. Те Уанагауи-а-Тара (“голямото пристанище на Тара”) е другото маорско име на Уелингтън. Уелингтън е най-южната столица в света, градът, който първи посреща Новото хилядолетие. Обиколката включва посещение на Националния Музей Те Папа, “Ориенталския” залив и изкачване на хълма Виктория, от където се открива прекрасен изглед към града и открития залив Кук. Свободно време. Вечеря и нощувка в Уелингтън.

Ден 18
01.03.2020 Закуска Този ден пътешествието продължава през Капити Коуст и полята Рангитики, през които тече реката Рангитики. Продължаване към град Таупо. Таупо е разположен на брега на езерото Таупо – най-голямото езеро в Нова Зеландия, което е в централната част на Северния остров. Спирка за обяд и за снимки на езерото. Продължаваме към величествените водопади Хука, които се намират в туристическия парк Уейракей в близост до Таупо. Те са най-посещаваната природна атракция на Нова Зеландия. От тях се изтича над 220 хил. литра вода в секунда. (Възможност, по желание - за разходка с лодка под водопадите). Посещение на геотермалния парк Уайотапу, разположен на около 27 км от Роторуа и притежаващ карсив вулкански пейзаж.. Продължаваме към Роторуа. Вечеря и нощувка.

Ден 19
02.03.2020 Закуска. Тази сутрин ви се предлага по желание и срещу допълнително заплащане – посещение на “Hobbiton”, домът на хобитите от известната филмова трилогия „Властелинът на пръстените“. Свободно време за обяд. След обяд - туристичаска обиколка на Роторуа : посещение на впечатляващите градини „Government Gardens” в Роторуа и на фабриката за получаване и обработка на полускъпоценния камък нефрит. Роторуа е туристическата столица на Северния остров и е разположен на брега на голямо езеро в кратера на стар вулкан. В цялата област има вулканична активност. Районът напомня на Йелоустоун, а всеки гейзер е частна собственост. От 18.00 часа ви очакват приятни срещи с културата на Маорите - местни полинезийци от Нова Зеландия, които са дошли по тези земи от източна Полинезия с канута мeжду 1250 г. и 1300 г. Ще имате възможност да посетите Маорския културен център Te Puia, намиращ се в оригинални къщи на маорите. Ще се насладите на програмата, която маoрите ще ви представят. След това ви очаква вкусна вечеря с типични маoрски специалитети. Вечерята ще завърши с поднасяне на топъл шоколад в долината под звездите, където ще можете да наблюдавате изригването на гейзера „Pōhutu“- най-големият активен гейзер на Южното полукълбо. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 20
03.03.2020 Закуска . Пътуването ни ще продължи към природния парк “Изворите на Дъгата” – Rainbow Springs, където ще имате възможност да се любувате на някои представители на местната фауна - змиорки, пъстърви, игуани туатара и специален тур за птиците киви. В парка можете да се насладите на кристално чистата вода, която се влива в подземните извори. След това ще продължим към Окланд. По пътя по желание и с допълнително заплащане ще посетим областта Waitomo , където се намират пещерите известни със светещите червеи. След като пристигнем ще имате едночасова обиколка с екскурзовод на пещерата “Footwhistle”, известна на езика на Маорите като „Тe Anaroa”. Ще научите за живота на червеите „titiwai“, обитаващи пешерите в областта Вайтoмо. Ще бъдете впечатлени от гледките на светещите червеи и от красотата на пещерата. Ще завършите с посещение на катедралата в пещерата, осветена по невероятен начин от факел от магнезий. Пътешествието продължава към Окланд. Настаняване в хотел. Нощувка в Окланд.

Ден 21
04.03.2020 Закуска. Свободно време в Окланд. Трансфер до летището. В 16.15 ч. полет Окланд – Доха с “Qatar Airways”.

Ден 22
05.03.2020 Пристигане в Доха в 00.20 ч. В 07.10 ч. - полет Доха - София. Пристигане на летище София в 11.25 ч с “Qatar Airways”.


1. В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:
 • самолетните билети за всички международни полети от България до Австралия, Нова Зеландия  и обратно;
 • самолетни билети за вътрешните полети, дадени в програмата;
 • летищни такси за всички международни и вътрешни полети – 1 360 лв/ 695 евро (06.01.2019 г.) - подлежат на потвърждение;
 • трансфери  летище - хотел - летище;
 • 12 нощувки със закуски в Австралия в хотели 3* и 4*;
 • 7 нощувки със закуски в Нова Зеландия  в хотели 3*;
(настаняването в хотелите е между 14.00 ч и 16.00 ч)
 • 1 обяд с морски деликатеси на борда на круизен кораб “Матилда” (9-ти ден);
 • 1 обяд на борда на круизен кораб „Океански дух” (12-ти ден);
 • 5 вечери в местни ресторанти - 2 вечери в Австралия и 3 вечери в Нова Зеландия (както са  дадени в програмата);
 • 1 вечеря в ресторант на Телевизионната кула с въртяща се платформа(в Сидни) - 9-ти ден;
 • 1 вечеря с маорски специалитети при посещението на Маорския културен център-(19-ти ден)
 •   разходка из пристанищния залив на Сидни с круизен кораб „Матилда”(9-ти ден);
 • целодневен круиз из Големия Бариерен Риф – (12-ти ден);
 • целодневна екскурзия до Куранда с автобус, лифт и влак (13-ти ден);
 •   посещение на аборигенско селище (13-ти ден);
 •   посещение на Маорския културен център Te Puia с включена програма - (19-ти ден)
 • входовете на музеите и обектите в Австралия и Нова Зеландия, които са посочени в програмата;
 • всички посочени в програмата обиколки;
 • екскурзоводско обслужване, водач и местен екскурзовод по време на обиколките (с превод на български език); от водачът, който придружава групата.
 • транспорта в Австралия и Нова Зеландия който се осъществява с туристически автобус, оборудван с климатик.
 • такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - 116 лв.
                         
2. В ЦЕНАТА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ:
 • такса за обработка и подаване на документите за австралийска виза – 60 лв;
 •   такса за електронно разрешително за Нова Зеландия (NZeTA) – 47 NZD (около 53 лв). Таксата включва 35 NZD – еко такса и 12 NZD – такса за разрешително.
 • такса за обработка и подаване на документите за (NZeTA) – 60 лв
 • медицинска и туристическа застраховка: с покритие 25 000 евро - 50 лв (за лица до 70 год.), 100 лв - за лица от 71 год. до 80 год.;
 • допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване”
 • допълнителни екскурзии и мероприятия, които се заявяват и заплащат предварително в офиса на туроператора:
 • посещение и разглеждане на Операта в Сидни (9-ти ден)
          - при група до 5 човека, в сборна група с местен екскурзовод, без
             превод на български език  - 90 лв
          - при група от минимум 6 човека, с местен екскурзовод, с превод на
             български език - 140 лв
 • посещение на Морския Аквариум в Сидни - 60 лв - (цената  е за входа на аквариума, в нея не влиза транспорта до там. Отива се или с градски транспорт или такси.)- (9-ти ден);
 • еднодневна екскурзия до Сините планини - 135 щ.долара (10-ти ден);
 • вечерен круиз в залива на Сидни - 120 щ.долара (с включени вечеря и музикална програма) - 10-ти ден;
 • круиз на фиорда Милфорд - 105 лв - (15-ти ден);
 • вечеря в ресторанат „Стратосфера”120лв (15 -ти ден)
 • посещение на Hobbiton” - домът на хобитите- (19-ти ден)   вход - 100 лв/транспорт -  от 50 лв до 70 лв – (в зависимост от броя хора)
 • посещение на Вайтoмо и пещерата със светещите червеи - 80 лв.-(20-ти ден)
 • допълнителни мероприятия (плащат се на място):
 • влакче на Сините планини - 25 австрал.долара (около 20 щ.долара) – (10-ти ден);
 • панорамен лифт на Сините планини - 39 австрал.долара (около 29  щ.долара) – (10-ти ден);
 • разходка с лодка под водопадите Хука - ........ (18-ти ден).
 ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  11 655лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И  КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 15ЧОВЕКА.
ПРИ ГРУПА ОТ 10 ДО 14 ЧОВЕКА – ЦЕНАТА е 12 245 лв
 
 
СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА  11 805 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА И  ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 15 ЧОВЕКА. ПРИ ГРУПА ОТ 10 ДО 14 ЧОВЕКА – ЦЕНАТА е 12 395 лв(590)
 

Допълнителни мероприятия:
Хобитън – пътешествие в света на хобититe…
Хобитън  е домът на хобитите от известната филмова трилогия „Властелинът на пръстените“ и е създаден е през 1998 година. Намира се близо до град Роторуа,  Нова Зеландия. Туристическото селището е отворено за посещения през 2002 година. Местността се отличава с красиви малки хобитски къщи – 44 на брой, заобиколени от изумителна природа.  Не пропускайте да се отбиете  в   хобитската  кръчма - „Зеленият дракон“, желаещите могат да изпият по халба бира там, разбира се, не с хобитски размери.
 
Цена: вход - 100 лв
транспорт -  от 50 лв до 70 лв – (в зависимост от броя хора) 19-ти ден
 

 
 
Пещерите Вайтомо
 
Пещерите Вайтомо една забележителна мрежа от пещери, която достига дължина 45 километра. Вайтомо са се образували на Северния остров (North Island) в Нова Зеландия. Всички са свързани помежду си от реката Вайтомо и образуват невероятен екстравагантен и причудлив подземен свят.  Във Вайтомо може да видите една невероятна гледка , наподобяваща обсипано със звезди нощно небе.
Всъщност това явление се дължи на един особен вид свещени червеи, които обитават единствено пещерите Вайтомо. Този вид червеи още от малка ларва има включена светлинка на опашката. Той се храни с всичко, което прелита наоколо, привлечено от светлината, която излъчва.
Цена: 80 лв – 20-ти ден
 
 
*Забележки:
1. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на     
  групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори,     
  както и за последните два дни по същата.
2.За полетите между отделните държави и за вътрешните полети лимитът за багажа е 20 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж. За външнитеполетлимитът е съответно 23 кг. за голям багаж  и 10 кг. за ръчен багаж.
3. Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 06.02.2019 г.
4. Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се
плащат в офиса на туроператора.
5.Туроператорът си запазва правото при промяна на летищните такси от 
страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на
екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от клиента. 
3. Цените  11 655 лв/ 11 805 лв са за човек в двойна  стая. За единична стая се доплащат 2 463 лв. - /подлежи на актуализация/
 
*Забележка: Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия, както и цените за доплащане на единична стая са към дата 06.02.2019 г и подлежат на актуализация.
 
 
5. Начин на плащане:
                - в брой (в офиса на ТО )
              - по банков път  

ДЕПОЗИТ  - 3 400 лв  (внася се при записване)
I-во ДОПЛАЩАНЕ - 3 000 лв (внася се след издаване на австралийска виза)
II-ро ОКОНЧАТЕЛНО ДОПЛАЩАНЕ - краен срок за внасяне на цялата сума -
30 РАБОТНИ ДНИ ПРЕДИ ДАТАТА НА ТРЪГВАНЕ
 
 

Изисквания при настаняване в хотелите:
Моля, да имате предвид, че в някои хотели може даимат изискване при настаняване да сенаправи депозит  за покриване на потенциални разходи като румсървис или мини бар за продължителността на престоя.  Заплащането на депозита се извършва кеш или с  кредитна/ дебитна карта . При напускане на хотела депозита ще Ви бъде възвърнат.
Депозита е в рамките на 100 – австралийски долара за Австралия и 100 новозеландски долара за Нова Зеландия.
 

Информация за хотелите (или подобни):
Mелбърн - Jasper Hotel–//www.jasperhotel.com.au/
Oлбъри – Quality Resortsiesta Hotel - https://www.choicehotels.com.au/en/quality-resort-siesta-albury-hotel-au094?source=gglocalauen
Канбера - Novotel Canberra   //novotelcanberra.com.au/
Сидни – Vibe Rushcutters Hotel - //vibe-rushcutters-sydney.h-rez.com/index.htm?lbl=ggl-en-rmk&gclid=EAIaIQobChMIvYfb8dCQ1wIVRTgbCh1S7watEAAYAiAAEgJNcvD_BwE
Кернс – Hotel Sheridan //cairnssheridan.com.au/
Kуинстаун – Holiday Inn Queenstown Frankto - https://www.ihg.com/holidayinn/hotels/us/en/queenstown/zqnfr/hoteldetail?cm_mmc=GoogleMaps-_-HI-_-NZ-_-ZQNFR
Уелингтън Willis Wellington Hotel - //www.cpghotels.com/our-hotels/willis-wellington-hotel/
Таупо – Lakeland Resort Hotel - //www.lakeland.co.nz/
Окланд –Grand Windsor Hotel Auckland- //www.hotelgrandwindsor.com/
 


26/12/02
 
 
Етикети
обиколна екскурзия на нова зеландия , кейп трибюлейшън , мелбърн; , operata , дентрии , езотика 2020 , екскурзия австралия , хотел pacific hotel cairns 4* , екскурия в австралия 2020 , плажът торнтън , организирано пътуване до австралия , хотел novotel ellerslie 4* , фиорда милфорд саунд; , ekzotika s vodach 2020 , екскурзии с водач , сидни , нова зеландия , куинстаун , екскурзия с група в австралия , avstralia s vodach 2020 , австралия , обиколна екскурзия на австралия , оферти австралия , ekskurziq w australia , ekzotichni ekskurzii 2020 , top travels , екскурзии нова зеландия , нова зеландия 2020 , уелингтън , сингапур , екзотични почивки 2020 , екскурзия в австралия , sidni , операта , големият бариерен риф , екскурзия австралия и нова зеландия 2020 , екзотични оферти 2020 , nova zenlandiq , обиколна екскурзия на нова зеландия , бохемия , екзотични екскурзии 2020 , ekskurzii s vodach , австралия с водач2020 , ekzotika 2020 , екзотика с водач 2020 , екскурзия в австралия , sinite planini , екскурзия австралия и нова зеландия 2020 , екскурзия велики океански път; , okland , оферти нова зеландия , хотел double tree by hilton 4* , екскурзии нова зеландия , ekzotichni pochivki 2020 , екскурзия с група в австралия , екскурзия до куранда , kuinstaun , екскурзия в австралия , обиколна екскурзия на австралия , нова зенландия , обиколна екскурзия на нова зеландия , мелбърн , обиколна екскурзия на нова зеландия , екзотични екскурзии 2020 , екскурзия австралия и нова зеландия , австралия 2020 , хотел clarion suites gateway 4* , куранда , екзотик , окланд , екскурзия австралия , екскурзии австралия , екскурзия в сидни , singapur , екзотични оферти 2020 , дегустация на вино в района на окланд , австралия , големия бариерен риф , kerns , организирано пътуване до австралия , нова зеландия с водач , singapur s vodach , нова зеландия 2020 , екскурзия в австралия , куинстаун , екскурзия в австралия , обиколна екскурзия на австралия , винарна вила мария , ekzotichni oferti 2020 , оферти нова зеландия , хотел studio m 4* , nova zelandia s vodach , екскурзии австралия , toptravels , нова зеландия , ресторант в sydney tower , австралия , екзотични екскурзии 2020 , екскурзия нова зеландия , окланд , кернс , кернс , хотел rydges sydney central 4* , оферти австралия , посещение на филип айлънд , австралия 2020 , ekzotichni oferti 2020 , сингапур с водач , екскурзия нова зеландия , сидни , сините планини , екскурзия австралия и нова зеландия
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах