Свети Валентин 2021 в Малта 13 - 16.02.2021/3 нощ         Почивка в Ривиера Мая, Мексико през Декември 2020 Декември 2020/7 нощ         Почивка в Доминикана през Декември 2020 Промо оферта с право на анулация до 7 дни преди заминаване/7 нощ         

Екскурзия до Австралия, с големия Бариерен Риф и Нова Зеландия

Оферта номер: Е1160
Вид транспорт: Самолет Самолет
28.02 и 01.12.2021/22 дни - 19 нощ
МЕЛБЪРН, ОЛБЪРИ, КАНБЕРА, СИДНИ, КЕРНС, ГОЛЯМ БАРИЕРЕН РИФ, КУРАНДА, Национален парк „Куранда”, КУИНСТАУН, МИЛФОРД САУНД, УЕЛИНГТЪН, УЕЛИНГТЪН, РОТОРУА, HOBBITON, ВАЙТОМО, ОКЛАНД
Цена от: 11655.00 лв


ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ
28.02.2021 11805.00 лв Резервирай
01.12.2021 11805.00 лв Резервирай


Програма
1 ДЕН
Среща в 10.00 ч. на летище София, Терминал 2. Самолетен полет София – Доха в 12.25 ч. с “Qatar Airways”. Кацане в Доха в 18.05 ч. В 20.20 ч. - полет Доха – Мелбърн

Ден 2
Кацане в Мелбърн в 18.15 ч. Трансфер до хотел. Свободно време. Нощувка в Мелбърн.

Ден 3
Закуска. Следва обиколка на Мелбърн, столицата на щата Виктория, разположен на Порт Филип Бей и река Яра, която включва Бизнес центъра на града с неговата еклектична архитектура, Центъра на викторианското изкуство, Мемориалния храм, централния площад „Обединение”, модерния квартал “Турак Вилидж” и градините Фицрой. Градът е известен с широките и елегантни залесени булеварди и паркове в английски стил, уютните си ресторанти и кафенета и елегантните си магазини. Спиране при Кралските ботанически градини и Националната галерия. Посещение на Къщичката на Капитан Кук. След обяд – свободно време с възможност за пазаруване и при желание – посещение на Казиното. Нощувка в Мелбърн.

Ден 4
Закуска. В 08.30 ч. започва полудневния тур до Дъндженонг – планиннска верига, богата на тропическа флора и прекрасни гористи хълмове. Пътешествието за следващите 25 километра през горите на Дъндженонг продължава с най-стария в Австралия и най-добре запазен в света парен локомотив “Пуфинг Били”. Продължаваме към Филип Айлъндс. По пътя ще имате възможност да видите папагали в тяхната естествена среда, да посетите центъра за опазване на коали и други животни. Във Филип Айлъндс ще присъствате на уникален спектакъл – Парадът на Пингвините! Всяка привечер, по здрач, пингвините излизат от морето и маршируват по брега до техните хралупи в пясъчните дюни. Пингвините на Съмърланд Бийч си имат своите вечерни ритуали, които очароват всеки посетител, наблюдавал ги от брега. Филип Айлъндс е резерват на австралийска фауна, което го прави много специално място. (Препоръчва се топло облекло, тъй като нощите на острова могат да бъдат много студени). Нощувка в Мелбърн.

Ден 5
Закуска. Този ден пътуваме по „Великия океански път”. Тук имате възможност да се насладите на красивата крайбрежна ивица, със сурови и стръмни скали, плажове със златни и копринени пясъци. Всеки километър на „Великия океански път” предоставя уникални гледки. Продължаваме през джунглите от евкалиптови дървета на Отуейския национален парк. Минаваме покрай огромните скални късове “Дванайсетте Апостола” и оформения от морските вълни остров-арка. Пътуването ни продължада до гр. Баларат. Настаняване в хотел. Нощувка в Баларат.

Ден 6
Закуска. Започва тридневният тур през австралийския материк от Мелбърн към Сидни през Олбъри и Канбера. Пътува се на запад към резервата за диви животни „Баларат”, където ще преживеете изненадващи срещи с представители на австралийската фауна. Ще може да почувствате вълнението от близка среща с австралийската дива фауна в естествения гъсталак на Австралия. Ще имате възможноста да храните кенгура, да видите отблизо, коали, тасманийски дявол, сурикати, орли, крокодили, гигантски костенурки и др. Пътешествието продължава със Суверен Хил – най-известният музей на открито в страната. Мястото е свързано с една от най-богатите златни жили в света и съответно с най-екзалтиращата златна треска, обхванала европейците. Имате възможността да се запознаете с “историята на Баларат” и първите 10 години от откриването на златото през август 1851 г. Можете да опитате късмета си, промивайки пясък в златоносните води на реката, и да усетите наистина начина на живот на първите златотърсачи в техните палатки и хижи. Пътешествието продължава през Бендиго към Олбъри. Олбъри – живописен провинциален град, запазил атмосферата си от 19-ти век. Градът е известен, освен със златните си мини, също и с първокласните си винарни. Вечеря и нощувка в Олбъри.

Ден 7
Закуска. Отпътуване от Олбъри към Канбера – столицата на Австралия, разположена точно на половината път от Мелбърн към Сидни, в щата Нов Южен Уелс. Столичният град е добре планиран, строен по проекти на американския архитект Уолтър Бърли Грифин. Модерната архитектура на съвременен мегаполис е омекотена от красиви градски паркове и градини с изкуствени езера. Там са и всички чужди посолства, строени в уникалния за тяхната страна архитектурен стил. Името Канбера идва от аборигенски диалект и означавало “място за срещи”. Тур из столичния град Канбера – Националната библиотека, Австралийският мемориал на падналите във войните, Кулата на Черната планина, сградата на Върховния съд на Австралия, дипломатическите посолства. Изкачване на върха на планината Айнсли, откъдето се открива чуден изглед към Канбера. Обиколка на езерото “Бърлий Грифин” и фонтана на капитан Кук. Посещение на Военния мемориал, качване на покрива на Новия парламент на хълма Капитолия, разглеждане на Стария парламент. Вечеря и нощувка в хотел в централната част на гр. Канбера.

Ден 8
Закуска. Свободно време до обяд с възможност за пазаруване или посещение на Националния музей с Отдела за историята и изкуството на аборигените и на Художествената галерия. Продължаваме за град Сидни, първият основан от заселници град в Австралия, строен в един от най-красивите заливи в света. Столица на Нов Южен Уелс, Сидни е най-големият мегаполис в Австралия, смесица от множество култури и раси. В допълнение към красивото пристанище, Сидни се намира в полите на Сините планини. Пристигане в Сидни. Настаняване в хотел. Вечерта – възможност за вечерна разходка из Сидни. Нощувка в хотел в централната част гр. Сидни.

Ден 9
Закуска. Туристическа обиколка на Сидни – “Скалите”, родното място на града, с останки от неговото бурно минало. Обиколка на южните плажове, “Двойния залив” и “Розовия залив”, на историческия квартал „Падингтън” и др. След това, от 12.30 до 14.00 ч., ще направите разходка из пристанищния залив на Сидни с круизния кораб „Матилда”, по време на която може да се насладите на обяд с морски деликатеси на борда на кораба и да направите красиви снимки към Операта и към града. След обяд – свободно време и, по желание, посещение и разглеждане на световноизвестната Опера на Сидни отвътре (допълнително се заплаща). От 17.00 ч., по желание – посещение на Морския аквариум, където могат да се видят акули и други представители на океанската фауна. Вечеря в ресторант на Tелевизионната кула с въртяща се платформа, където може да опитате и месо от кенгуру. Нощувка в Сидни.

Ден 10
Закуска. Свободен ден в Сидни или, по желание – еднодневна екскурзия до известните Сини планини. По желание – разходка с панорамен лифт, която Ви дава възможност да се насладите на красивия пейзаж и невероятната панорамна гледка, откриваща се към долината. Възможност, по желание, за разходка с влакче. Връщане в Сидни. Вечерта, по желание – вечерен круиз в залива на Сидни (с включени вечеря и музикална програма). Нощувка в Сидни. Екскурзия до Сините планини Тръгване с автобус от Сидни. Пътува се към река Нипийн, където свършва гр. Сидни и започват Сините планини. Пътуването продължава, като по път се спира на „Wentworth Falls” – откъдето се открива една от най-красивите гледки към Сините планини. След това се посещава гр. Катумба и водопада Катумба. В Сините планини са спира на панорамна площадка, откъдето се открива невероятна гледка към скалната формация каньонът „Трите сестри“, превърнал се в символ на планините. Тук ще чуете и легендата за трите сестри. Ще имате възможност с влакче да стигнете до подножието на каньона, където ще можете да се разходите в джунглата и после да се върнете обратно с влакчето (влакчето се заплаща допълнително на място по 25 австрал. долара). На връщане се минава покрай залива Хоумбуш в Сидни, където ще видите Олимпийския парк от Олимпийските игри 2000 г. Този ден ще завърши с круиз по река Парамата. Сините планини (Blue Mountains) са красива и величествена природна местност в Австралия. Простират се на юг от Мелбърн и са близо до столицата Сидни в Австралия. Намират се в областа Нов Южен Уелс. Над тях прекъснато се стеле лека синя мъгла, като причина за това невероятно явление са микроскопичните капчици евкалиптово масло, които се носят из въздуха, пречупвайки слънчевата светлина. В резултат се е получила тази странна синя мъгла, дала името на Сините планини. От 2000 г. Сините планини са поставени на 14-то място в списъка на Световното наследство на Австралия. Те са дом на над 400 вида животни, много застрашени видове растения, сред които 91 вида евкалиптови дървета. Те обхващат 8 национални парка, а шест аборигенски племена обитават територията от 1 милион хектара, принадлежаша на Великите сини планини. Има специално направени за туристите места за наблюдения, а Еко пойнт е най-доброто място за разглеждане на прочутите пясъчни колони „Трите сестри” (величествени скални образувания, които се издигат над долината), с откриваща се страхотна панорамна гледка към каньоните и дефилетата на долината Джеймисън.

Ден 11
Закуска. Свободен време в Сидни – при възможност във времето, по желание, може да се посетят Ботаническата градина (входът е безплатен), Рибния пазар или Хайд Парк. Трансфер до летището. В 19.15 ч. – вътрешен полет с Qantas Сидни – Кернс, най-северният град на Австралия и “порта” към Големия бариерен риф. Пристигане в Кернс в 21.20 ч. (Градът е заобиколен от тропически джунгли, километри бели плажове и тюркоазени води. Джунглите стигат до самия океан, а крайбрежната ивица е прорязана от коралови рифове и осеяна с тропически островчета). Трансфер до хотел в централната част на гр. Кернс и настаняване. Свободно време за разходка по красивата променада на града и за пазаруване. Нощувка в Кернс.

Ден 12
Закуска. Този ден ви очаква един незабравим целодневен круиз из Големия бариерен риф, на борда на круизния кораб “Океански дух”. Възможност за гмуркане с шнорхел и маска или с акваланг, разходка с лодка с прозрачно дъно и докосване до магическия подводен коралов свят на Рифа. Обяд на борда на кораба. Връщане в Кернс около 17.00 ч. Свободно време за пазаруване и, по желание, с екскурзовода ще разгледате чаровното градче Кернс. Нощувка в Кернс.

Ден 13
Закуска. Целодневна екскурзия до Куранда с автобус, лифт и туристическо влакче. В 8.30 ч. с автобус пътуваме от хотела до културния парк на аборигените „ Tjapukai Aboriginal Cultural Park“, където ще може да се запознаете с бита и културата на коренните жители на Австралия, да се научите да хвърляте бумеранг и копие и да научите други неща за бита на местните жители. Следва посещение с разнообразна програма и интересно шоу на аборигените. Възможност за пазаруване в сувенирния магазин към културния център. След това с кабинков лифт ще пътувате над джунглата. Едно невероятно изживяване! Ще имате спирка за разходка в джунглата. След това ще стигнете до селището Куранда, където, по желание, можете да се снимате с коали или да посетите Парка на пеперудите, да се разходите из градчето с типична архитектура и да разгледате пазарите с интересни сувенири. Около 17.00 ч. – връщане в Кернс с традиционенно туристическо влакче. Свободно време и нощувка в Кернс.

Ден 14
Закуска. Трансфер до летището и в 07.00 ч. – международен полет Кернс – Сидни с Jetstar Airways. Пристигане в Сидни в 10.55 ч. В 14.40 ч. – полет Сидни – Куинстаун (Нова Зеландия). Кацане в Куинстаун в 19.40 ч. С право наричан “столица на приключенията”, Куинстаун предлага едни от най-добрите в света условия за ски и за сноубординг през зимата и ранната пролет. Трансфер до хотела и настаняване. Вечеря и нощувка в Куинстаун.

Ден 15
Закуска. Този ден ви очаква Милфорд Саунд, като по пътя се минава покрай езерото Те Анау – най-голямото езеро на Южния остров и второ по големина в цяла Нова Зеландия след езерото Таупо. Намира се в националния парк “Фиордланд”, заедно с фиорда Милфорд Саунд. Милфорд Саунд е известен като Осмото чудо на света и е може би най-живописното място в Нова Зеландия. Разпростиращ се на 3 милиона акра в Националния парк “Фиордланд”, Милфорд предствлява сбор от девствени гори, чисти поточета и езера, глетчери и високи възвишения. Милфорд е най-известният фиорд в Нова Зеландия и е единственият, до който може да се стигне по суша. Разстоянието от основата на фиорда до открито море е около 16 км, което го прави удобен за круизи. Такъв круиз ще ви бъде предложен и на вас (по желание и срещу допълнително заплащане). Връщане в Куинстаун. По-желание и срещу допълнително заплащане - Вечеря в ресторанат „Стратосфера” - включва двупосочно пътуване с кабинков лифт до хълма, на който се намира ресторанта. От там ще имате възможността да се насладите на спиращите дъха гледки към езерото , планината и град Куинстаун, докато се наслаждавате на вкусна храна. Нощувка в Куинстаун.

Ден 16
Закуска. Свободно време с възможност за пазаруване или раглеждане на чаровното градче Куинстаун. Трансфер до летището. В 10.25 ч. - самолетен полет с Jetstar Airways Куинстаун - Уелингтън (столицата на Нова Зеландия). Пристигане в Уелингтън в 11.45 ч. Трансфер до хотел в централната част на града. Настаняване. След обяд – посещение на Националния Музей Те Папа и запознаване с историята на Нова Зеландия, както и с културата и историята на коренното население на страната- маорите. Свободно време за първи вмечатления от града. Нощувка в Уелингтън.

Ден 17
Закуска. Туристическа обиколка на Уелингтън. Според маорските легенди най-старото име на града е „Те Упоко оте Ика а Мауи”. На маорски това означава “главата на рибата мауи”. Уелингтън е известен със своето пристанище, чийто пръв откривател е полинезиецът Купе. Те Уанагауи-а-Тара (“голямото пристанище на Тара”) е другото маорско име на Уелингтън. Уелингтън е най-южната столица в света, градът, който първи посреща Новото хилядолетие. Обиколката включва “Ориенталския” залив и изкачване на хълма Виктория, от където се открива прекрасен изглед към града и открития залив Кук. Свободно време. Вечеря и нощувка в Уелингтън.

Ден 18
Закуска Този ден пътешествието продължава през Капити Коуст и полята Рангитики, през които тече реката Рангитики. Продължаване към град Таупо. Таупо е разположен на брега на езерото Таупо – най-голямото езеро в Нова Зеландия, което е в централната част на Северния остров. Спирка за обяд и за снимки на езерото. Продължаваме към величествените водопади Хука, които се намират в туристическия парк Уейракей в близост до Таупо. Те са най-посещаваната природна атракция на Нова Зеландия. От тях се изтича над 220 хил. литра вода в секунда. Следва приятна разходка покрай водопадит. Продължаваме към геотермалния парк Уайотапу, разположен на около 27 км от Роторуа и притежаващ карсив вулкански пейзаж. Следва посещение на парка. Продължаваме към Роторуа. Вечеря и нощувка.

Ден 19
Закуска. Тази сутрин ви се предлага по желание и срещу допълнително заплащане – посещение на “Hobbiton”, домът на хобитите от известната филмова трилогия „Властелинът на пръстените“. Свободно време за обяд. След обяд - туристичаска обиколка на Роторуа : посещение на впечатляващите градини „Government Gardens” в Роторуа . Роторуа е туристическата столица на Северния остров и е разположен на брега на голямо езеро в кратера на стар вулкан. В цялата област има вулканична активност. Районът напомня на Йелоустоун, а всеки гейзер е частна собственост. От 17.00 часа ви очакват приятни срещи с културата на Маорите - местни полинезийци от Нова Зеландия, които са дошли по тези земи от източна Полинезия с канута мeжду 1250 г. и 1300 г. Ще имате възможност да посетите Маорския културен център Te Puia, намиращ се в оригинални къщи на маорите. Ще се насладите на програмата, която маoрите ще ви представят. След това ви очаква вкусна вечеря с типични маoрски специалитети. Вечерята ще завърши с поднасяне на топъл шоколад в долината под звездите, където ще можете да наблюдавате изригването на гейзера „Pōhutu“- най-големият активен гейзер на Южното полукълбо. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 20
Закуска . Пътуването ни ще продължи към природния парк “Изворите на Дъгата” – Rainbow Springs, където ще имате възможност да се любувате на някои представители на местната фауна - змиорки, пъстърви, игуани туатара и специален тур за птиците киви. В парка можете да се насладите на кристално чистата вода, която се влива в подземните извори. След това ще продължим към Окланд. По пътя по желание и с допълнително заплащане ще посетим областта Waitomo , където се намират пещерите известни със светещите червеи. След като пристигнем ще имате едночасова обиколка с екскурзовод на пещерата “Footwhistle”, известна на езика на Маорите като „Тe Anaroa”. Ще научите за живота на червеите „titiwai“, обитаващи пешерите в областта Вайтoмо. Ще бъдете впечатлени от гледките на светещите червеи и от красотата на пещерата. Ще завършите с посещение на катедралата в пещерата, осветена по невероятен начин от факел от магнезий. Пътешествието продължава към Окланд. Настаняване в хотел. Нощувка в Окланд.

Ден 21
Закуска. Свободно време в Окланд. Трансфер до летището. В 16.15 ч. полет Окланд – Доха с “Qatar Airways”.

Ден 22
Пристигане в Доха в 00.20 ч. В 07.10 ч. - полет Доха - София. Пристигане на летище София в 11.25 ч с “Qatar Airways”.

В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:
- самолетните билети за всички международни полети от България до Австралия, Нова Зеландия  и обратно;
- самолетни билети за вътрешните полети, дадени в програмата;
- летищни такси за всички международни и вътрешни полети – 1 360 лв/ 695 евро (18.01.2020г.) - подлежат на потвърждение;
- трансфери  летище - хотел - летище;
- 12 нощувки със закуски в Австралия в хотели 3* и 4*;
- 7 нощувки със закуски в Нова Зеландия  в хотели 3*;
(настаняването в хотелите е между 14.00 ч и 16.00 ч)
- 1 обяд с морски деликатеси на борда на круизен кораб “Матилда” (9-ти ден);
- 1 обяд на борда на круизен кораб „Океански дух” (12-ти ден);
- 5 вечери в местни ресторанти - 2 вечери в Австралия и 3 вечери в Нова Зеландия (както са  дадени в програмата);
- 1 вечеря в ресторант на Телевизионната кула с въртяща се платформа(в Сидни) - 9-ти ден;
- 1 вечеря с маорски специалитети при посещението на Маорския културен център-(19-ти ден)
- разходка из пристанищния залив на Сидни с круизен кораб „Матилда”(9-ти ден);
- целодневен круиз из Големия Бариерен Риф – (12-ти ден);
- целодневна екскурзия до Куранда с автобус, лифт и влак (13-ти ден);
- посещение на аборигенско селище (13-ти ден);
- посещение на Маорския културен център Te Puia с включена програма - (19-ти ден)
- входовете на музеите и обектите в Австралия и Нова Зеландия, които са посочени в програмата;
- всички посочени в програмата обиколки;
- екскурзоводско обслужване, водач и местен екскурзовод по време на обиколките (с превод на български език); от водачът, който придружава групата.
- транспорта в Австралия и Нова Зеландия който се осъществява с туристически автобус, оборудван с климатик.
- такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - 116 лв.                         

В ЦЕНАТА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ:
- такса за обработка и подаване на документите за австралийска виза – 60 лв;
- такса за електронно разрешително за Нова Зеландия (NZeTA) – 47 NZD (около 53 лв). Таксата включва 35 NZD – еко такса и 12 NZD – такса за разрешително.
- такса за обработка и подаване на документите за (NZeTA) – 60 лв. 
- медицинска и туристическа застраховка: с покритие 25 000 евро - 50 лв (за лица до 70 год.), 100 лв - за лица от 71 год. до 80 год.;
- допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване”
- Допълнителни екскурзии и мероприятия, които се заявяват и заплащат предварително в офиса на туроператора:
- посещение и разглеждане на Операта в Сидни (9-ти ден)         
- при група до 5 човека, в сборна група с местен екскурзовод, без превод на български език  - 90 лв
- при група от минимум 6 човека, с местен екскурзовод, с превод на български език - 140 лв
- посещение на Морския Аквариум в Сидни - 60 лв - (цената  е за входа на аквариума, в нея не влиза транспорта до там. Отива се или с градски транспорт или такси.)- (9-ти ден);
- еднодневна екскурзия до Сините планини - 135 щ.долара (10-ти ден);
- вечерен круиз в залива на Сидни - 120 щ.долара (с включени вечеря и музикална програма) - 10-ти ден;
- круиз на фиорда Милфорд - 105 лв - (15-ти ден);
- вечеря в ресторанат „Стратосфера” – 135 лв (15 -ти ден)
- посещение на “Hobbiton” - домът на хобитите- (19-ти ден) -  вход - 100 лв/транспорт -  от 50 лв до 70 лв – (в зависимост от броя хора)
- посещение на Вайтoмо и пещерата със светещите червеи - 95 лв.- (20-ти ден)
- допълнителни мероприятия (плащат се на място):
- билет за влакче и панорамен лифт в Сините планини – около 49 австрал.долара - (12-ти ден);
- разходка с лодка под водопадите Хука - около 42 австрал.долара - (18-ти ден); 

Допълнителни мероприятия:

“ Хобитън” – пътешествие в света на хобититe…

Хобитън  е домът на хобитите от известната филмова трилогия „Властелинът на пръстените“ и е създаден е през 1998 година. Намира се близо до град Роторуа,  Нова Зеландия. Туристическото селището е отворено за посещения през 2002 година. Местността се отличава с красиви малки хобитски къщи – 44 на брой, заобиколени от изумителна природа.  Не пропускайте да се отбиете  в   хобитската  кръчма - „Зеленият дракон“, желаещите могат да изпият по халба бира там, разбира се, не с хобитски размери. 
Цена: вход - 100 лв - транспорт -  от 50 лв до 70 лв – (в зависимост от броя хора) 19-ти ден

“Пещерите Вайтомо” 
Пещерите Вайтомо една забележителна мрежа от пещери, която достига дължина 45 километра. Вайтомо са се образували на Северния остров (North Island) в Нова Зеландия. Всички са свързани помежду си от реката Вайтомо и образуват невероятен екстравагантен и причудлив подземен свят.  Във Вайтомо може да видите една невероятна гледка , наподобяваща обсипано със звезди нощно небе.
Всъщност това явление се дължи на един особен вид свещени червеи, които обитават единствено пещерите Вайтомо. Този вид червеи още от малка ларва има включена светлинка на опашката. Той се храни с всичко, което прелита наоколо, привлечено от светлината, която излъчва.
Цена: 95 лв – 20-ти ден

* Забележки:
1. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за последните два дни по същата.
2. За полетите между отделните държави и за вътрешните полети лимитът за багажа е 20 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж. За външнитеполетлимитът е съответно 23 кг. за голям багаж  и 10 кг. за ръчен багаж.
3. Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 18.01.2020 г.
4. Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат в офиса на туроператора.
5.Туроператорът си запазва правото при промяна на летищните такси от страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от клиента. 

Цените 11 655 лв/ 11 805 лв са за човек в двойна  стая.
За единична стая се доплащат 2 463 лв. - /подлежи на актуализация/

 
* Забележка: Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия, както и цените за доплащане на единична стая са към дата 18.01.2020 г и подлежат на актуализация.

Начин на плащане: 
- в брой (в офиса на ТО )
- по банков път  

- ДЕПОЗИТ  - 3 400 лв  (внася се при записване)
- I-во ДОПЛАЩАНЕ - 3 000 лв (внася се след издаване на австралийска виза)
- II-ро ОКОНЧАТЕЛНО ДОПЛАЩАНЕ - краен срок за внасяне на цялата сума - 30 РАБОТНИ ДНИ ПРЕДИ ДАТАТА НА ТРЪГВАНЕ

Изисквания при настаняване в хотелите:
- Моля, да имате предвид, че в някои хотели може даимат изискване при настаняване да сенаправи депозит  за покриване на потенциални разходи като румсървис или мини бар за продължителността на престоя.  Заплащането на депозита се извършва кеш или с  кредитна/ дебитна карта . При напускане на хотела депозита ще Ви бъде възвърнат.
- Депозита е в рамките на 100 – австралийски долара за Австралия и 100 новозеландски долара за Нова Зеландия.

Информация за хотелите (или подобни):
Mелбърн - Jasper Hotel  //www.jasperhotel.com.au/
Баларат - RACV Goldfields Resort  
https://www.racv.com.au/travel-leisure/racv-resorts/our-destinations/goldfields-resort.html?cmpid=gp:rgr
Oлбъри – Quality Resortsiesta Hotel - https://www.choicehotels.com.au/en/quality-resort-siesta-albury-hotel-au094source=gglocalauen
Канбера–Rydges Capital Hill https://www.rydges.com/accommodation/canberra-act/capital-hill-canberra/
Сидни – Metro Hotel Marlow Sydney Centralhttps://metrohotels.com.au/hotels/metro-hotel-marlow-sydney-central/
Кернс – Rydges Plaza Cairns https://www.rydges.com/accommodation/cairns-qld/plaza-cairns-hotel/
Kуинстаун – Rydges Lakeland Resort Queenstown https://www.rydges.com/accommodation/new-zealand/queenstown-resort/
Уелингтън – Rydges Wellington Hotel https://www.rydges.com/accommodation/new-zealand/wellington/
Роторуа– Novotel Rotorua Lakeside
https://all.accor.com/hotel/1874/index.en.shtml?utm_campaign=seo+maps&utm_medium=seo+maps&utm_source=google+Maps
Окланд – Auckland City Hotel  https://www.achhobson.co.nz/
 
ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  11 655 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И  КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 15ЧОВЕКА.ПРИ ГРУПА ОТ 10 ДО 14 ЧОВЕКА – ЦЕНАТА е 12 245 лв
 
СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА  11 805 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА И  ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 15 ЧОВЕКА. ПРИ ГРУПА ОТ 10 ДО 14 ЧОВЕКА – ЦЕНАТА е 12 395 лв.


26/12 
Етикети
оферти австралия , sidni , австралия с водач2021 , екскурзии австралия , екзотични екскурзии 2021 , окланд , екзотични оферти 2021 , сидни , организирано пътуване до австралия , хотел clarion suites gateway 4* , обиколна екскурзия на австралия , singapur , nova zelandia s vodach , нова зеландия 2021 , нова зеландия , екскурзия велики океански път , големия бариерен риф , toptravels , екскурзия австралия и нова зеландия , екскурзии нова зеландия , кернс , ekskurzii s vodach , австралия 2021 , обиколна екскурзия на австралия , екзотични екскурзии 2021 , австралия , нова зеландия , ekzotika s vodach 2021 , мелбърн , ekskurziq w australia , окланд , куранда , австралия 2021 , top travels , сидни , екскурзия в австралия , екзотик , хотел novotel ellerslie 4* , ekzotichni oferti 2021 , екскурзия в сидни , екскурзия в австралия , фиорда милфорд саунд , екзотични екскурзии 2021 , okland , екскурзии австралия , екскурзия австралия , ekzotichni pochivki 2021 , обиколна екскурзия на нова зеландия , обиколна екскурзия на австралия , екскурия в австралия 2021 , обиколна екскурзия на нова зеландия , ekzotichni ekskurzii 2021 , сингапур с водач , уелингтън , сингапур , езотика 2021 , оферти нова зеландия , екзотични почивки 2021 , sinite planini , винарна вила мария , ekzotika 2021 , operata , екскурзия с група в австралия , оферти нова зеландия , екскурзия в австралия , хотел rydges sydney central 4* , екскурзия с група в австралия , бохемия , нова зеландия с водач , екскурзия австралия и нова зеландия 2021 , нова зенландия , операта , плажът торнтън , singapur s vodach , екскурзия до куранда , обиколна екскурзия на нова зеландия , екзотични оферти 2021 , куинстаун , ресторант в sydney tower , дентрии , кернс , екскурзии с водач , нова зеландия 2021 , екскурзия австралия и нова зеландия 2021 , хотел double tree by hilton 4* , kerns , организирано пътуване до австралия , посещение на филип айлънд , екскурзия нова зеландия , мелбърн , екскурзия австралия и нова зеландия , оферти австралия , големият бариерен риф , avstralia s vodach 2021 , куинстаун , дегустация на вино в района на окланд , екзотика с водач 2021 , сините планини , екскурзии нова зеландия , австралия , кейп трибюлейшън , хотел pacific hotel cairns 4* , kuinstaun , хотел studio m 4* , екскурзия нова зеландия , австралия , екскурзия в австралия , екскурзия австралия , екскурзия в австралия , ekzotichni oferti 2021 , обиколна екскурзия на нова зеландия , nova zenlandiq
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах