Карнавалът в Рио, Водопади Игуасу и танго в Буенос Айрес

Оферта номер: Е1183
Вид транспорт: Самолет Самолет
03.03.2019/12 дни - 9 нощ.
София - Буенос Айрес – Игуасу - Рио Де Жанейро - София
Цена от: 5990.00 лв


ДАТА ЦЕНА ЗАПИТВАНЕ


Програма
1 ДЕН / 03 март, неделя / София – Рим – Буенос Айрес
Отпътуване от летище София с полет на ALITALIA в 19:05 за Рим. Кацане на летище Рим в 20:00 местно време и продължение същата вечер в 21:45 за Буенос Айрес.

2 ДЕН / 04 март, понеделник/ Буенос Айрес
Пристигане в Буенос Айрес в 07:55. Посрещане на летище и трансфер до хотел 725 Continental 5*, централно разположен. При наличието на свободни стаи настаняването става веднага. Организирана панорамна обиколка на Буенос Айрес с автобус и местен екскурзовод и разглеждане на основните забележителности на града: Площад „25-ти май” с Каса Росада (само отвън), Катедралата, Кметството, театър Колон (само отвън), гробницата на Евита Перон в елегантния квартал Реколета, Палермо с „Площада на Обединените нации”, Пуерто Мадеро с емблематичния „Мост на жената” и пъстрия на цветове и музика квартал Ла Бока, където за пръв път се е появило тангото. Връщане в хотела, свободно време за вечеря и нощувка.

3 ДЕН / 05 март, вторник/ Буенос Айрес
Закуска. Свободен ден за самостоятелно разглеждане на най- европейската столица в Латинска Америка – паркът с фонтаните пред Конгреса, построен по подобие на Американския Капитолий, където се намира емблематичната скулптура на Мислителя на Роден (копие); разходка по булевард „9-ти юли” с Обелиска; „Авенида де Майо” – основната артерия на 12 милионния град; пешеходната улица „Флорида”, където може да видите двойки, виртуозно танцуващи танго или да опитате традиционните аржентински „медиалунас” и „емпанадас” в едно от чаровните кафенета наоколо; площад „Сан Мартин”, посещение на един от многото музеи и др. Вечерта по желание посещение на най-елитното танго шоу в Аржентина ESQUINA CARLOS GARDEL, където ще се насладите на мелодията и магията на вечните танга в изпълнение на световните звезди на този танц. Преди шоуто в театъра се сервира вечеря с включени вино, вода, безалкохолни напитки и кафе. Връщане в хотела и нощувка.

4 ДЕН / 06 март, сряда/ Буенос Айрес
Закуска. Свободно време или по желание може да направите екскурзия извън Буенос Айрес. Предлагаме Ви да се присъедините към полудневен тур с автобус и водач на български език до курортното градче Тигре, известно с множеството си канали и летни вили на богати аржентинци. Включена е разходка с лодка по делтата на река Парана – истински лабиринт от островчета и речни канали. Екскурзията е лежерна и приятна за тези, които обичат живота извън големия град. Връщане в Буенос Айрес в ранния следобяд. Възможно е да се присъедините и към целодневна екскурзия със сборна група с екскурзовод на английски език до типична ферма-ранчо в пампата на Аржентина с традиционен обяд – аржентинско вино и печено месо „асадо” с програма от песни, танци, езда на коне и наблюдение на триковете на местните каубои. Екскурзията е за тези, които искат да научат повече за живота на легендарния аржентински каубой – „гаучото”. Връщане в хотела в късния следобяд. По желание този ден може да посветите на самостоятелно посещение и разглеждане на Монтевидео, столицата на Уругвай.

5 ДЕН / 07 март, четвъртък/ Буенос Айрес – Игуасу
Ранна закуска, трансфер до летище и полет за Игуасу. Кацане на летището в Игуасу, посрещане и обиколка на аржентинската страна на водопадите, впечатляваща най-вече с “Дяволското гърло” – водопадът с най-голям дебит и красота. Изграденият специалeн мост над реката, достига на метри от големия водопад и там, на панорамната площадка над водопада, силата на това природно чудо е най-разтърсваща! Преминаване на границата с Бразилия и настаняване в хотел San Martin 4*, в непосредствена близост до Национален парк Игуасу. Вечеря в хотела и нощувка.

6 ДЕН / 08 март, петък/ Игуасу
След закуска организиран тур на бразилската страна на най- широката водопадна редица в света – 2 700 м, общо 27 водопадни каскади. След всеки завой на пътеката, отвеждаща надолу към водопадите, гледките се разкриват все по- впечатляващо, докато се открие цялата изумителна панорама на това природно чудо. Небесната дъга е постоянна украса над водопадите, а приближавайки почти на крачка от тях, се усеща зареждащата им сила. В този тур е включено и посещение на Птичия парк, част от националния резерват, където могат да се видят птици от всички части на Бразилия – от малките колибри до смешните тукани и пъстроцветните папагали Ара. За най- големите авантюристи по желание се предлага Макуко Тур – плаване с моторна лодка по реката и под част от водопадите. Незабравимо преживяване с много адреналин! Възможност за полет с хеликоптер над впечатляващите водопади или над язовир Итайпу, на който е построена втората по големина ВЕЦ в света – съоръжение, наричано „инженерна красота“ и част от Седемте чудеса на модерния свят. Вечерта по желание следва организирано посещение на типичен чураскария бразилски ресторант, където се сервират много видове печено месо – Churrascaria Rafain Cataratas с включени трансфери, богата вечеря и шоу програма, представяща фолклорни танци от цяла Латинска Америка. Връщане в хотела и нощувка.

7 ДЕН / 09 март, събота/ Игуасу – Рио де Жанейро
Закуска, трансфер до летище и отпътуване за Рио де Жанейро. Кацане на летището в Рио де Жанейро, посрещане и трансфер до хотел Windsor Leme Copacabana 4*, разположен на най- известния плаж в света – Копакабана. Настаняване и почивка. Тази вечер е най-голямото преживяване по време на нашия престой в Рио – бляскавият Парад на победителите! За всички, които искат да посетят това световно шоу е предвидено придвижване с автобус и гид от хотела до „Самбодрома” – широка улица с дължина 1 км, оградена от двете страни с амфитеатрално разположени трибуни и ложи. Пред очите на зрителите ще преминат класиралите се по време на Карнавала най-добри самба школи в града. Съпровождат ги непрестанните луди бразилски ритми и танци, красиви фойерверки и невероятна атмосфера на веселие чак до сутринта. Връщане в хотела и нощувка.

8 ДЕН / 10 март, неделя/ Рио де Жанейро
Закуска и свободен предиобед за почивка след емоциите от грандиозния Парад на победителите. В ранния слетобед - полудневна екскурзия до „Захарната глава”, която започва с изкачване на природния феномен със специален кабинков лифт. Невероятните гледки от върха на тази монолитна гранитна скала (396 м) към града и океана привличат милиони туристи от цял свят всяка година. Възможност за полет с хеликоптер над „Града на чудесата”. Посещение и на световноизвестния стадион Маракана (само отвън), с чието име се свързват най-паметните дати в бразилския и световния футбол. Връщане в хотела. Вечерта, възможност за самостоятелно посещение на един от многото музикални клубове в Рио. Нощувка.

9 ДЕН / 11 март, понеделник/ Рио де Жанейро
Закуска. Програмата за деня започва с изкачване до статуята на Исус Христос Изкупителя – един от най-известните монументи в света, със зъбчата железница, катереща се сред гъста тропическа растителност по вертикалните склонове на планината Корковадо. Продължава се със специален асансьор, изграден в скалата и открит ескалатор, който извежда туристите на самата панорамна площадка около статуята. Усещането горе е сюрреалистично – сякаш летиш с хеликоптер над красивите заливи и островчета долу, обвити в мараня. Импозантната статуя на разперилия две ръце над града Исус, покорява с невероятното си присъствие на тази височина. Следобед разходка из Колониалния център на Рио и разглеждане на ултрамодерната Катедрала с форма на пирамида, Старата библиотека – един истински архитектурен шедьовър, кафене „Коломбо”, Градския театър (само отвън), известните стълби „Селарон” и други. Нощувка.

10 ДЕН / 12 март, вторник/ Рио де Жанейро
След закуска, разглеждане на шопинг центъра и музея за скъпоценни камъни към една от най-реномираните фирми в света за изработка на бижута – Щерн. Ценни смарагди, рубини, диаманти, както и най-големият топаз в света показват богатствата на бразилската земя. Свободен ден за самостоятелно разглеждане на Рио де Жанейро. По желание посещение на Ботаническата градина в Рио, известна с многобройните си екзотични растителни видове, или самостоятелно разглеждане на многобройните галерии и музей в центъра на града и др. По желание целодневна екскурзия със сборна група, екскурзовод на английски език и автобус до екзотичен Тропически остров с включен обяд. Отпътуване на юг от Рио за живописния архипелаг Ангра дос Рейс, откъдето групата започва своето морско приключение с шхуна до Иля Гранде - един от 300-те тропически острова на този архипелаг. Плуване в топлата лагуна, разходка и обяд на красивия остров. Връщане в хотела в късния следобяд. Възможност и за целодневна екскурзия със сборна група, екскурзовод на английски език и автобус до Бузиос – очарователен и космополитен курорт, известен със своите 23 плажа, включително Geribá, Azeda и Ferradura. По време на екскурзията е включен обяд и круиз, на който може да поплувате и да релаксирате докато корабчето спира на идилично красиви местенца. Връщане в Рио и нощувка.

11 ДЕН / 13 март, сряда/ Рио де Жанейро – Рим
След закуска свободно време за плаж, почивка и последен шопинг в „Града на удоволствията”. Освобождаване на стаите до обяд и трансфер до летище и отпътуване за Рим с полет на ALITALIA в 16:00.

12 ДЕН / 14 март, четвъртък/ Рим – София
Кацане във Рим в 07:00 и продължение за София с полет в 09:50. Пристигане на летище София в 12:50


Предимства да изберете тази програма: 
* Настаняване в специално подбрани 4* и 5* хотели с централно местоположение!
 * За по-богата програма Карнавалът в Рио де Жанейро е съчетан с Игуасу - най-голямата водопадна редица в света и Буенос Айрес, люлката на страстното танго!
 * През март водопадите Игуасу са най-пълноводни и стихията им най-впечатляваща!
* В програмата са включени входните такси на всички най-големи атракции!
* Професионален опит и традиция – тази програма се провежда за 15-та поредна година!

03.03.2019 - 14.03.2019
12 дни / 9 нощувки


03 март – 14 март 2019 Стандартен пакет Отстъпка за ранно записване до 05.10.2018
Човек в двойна стая /при група от 15 - 21 туристи/ 5 990 лв 5 790 лв
Цената включва: 
- Самолетен билет София – Рим – Буенос Айрес, Буенос Айрес – Игуасу, Игуасу – Рио де Жанейро и Рио де Жанейро – Рим – София с авиокомпания ALITALIA, Аржентински авиолинии и бразилската авиокомпания GOL Linhas Aéreas на един общ билет с включени летищни такси за всички полети;
- Всички трансфери с туристически климатизиран автобус, съобразен с броя на групата;
- 3 нощувки със закуски в хотел 725 Continental 5* в Буенос Айрес;
- 2 нощувки със закуски и 1 вечеря в хотел San Martin 4* в Игуасу;
- 4 нощувки със закуски в хотел Windsor Leme Copacabana 4* в Рио;
- Целодневна панорамна обиколка с автобус и екскурзовод на Буенос Айрес;
- Организиран тур с екскурзовод на бразилската и аржентинската страна на Игуасу;
- Посещение на Птичия парк в Игуасу;
- Изкачване с железница на планината Корковадо до статуята на Исус;
- Посещение на Захарната глава и Колониалния център на Рио де Жанейро;
- Посещение на Музея за скъпоценни камъни към бижутерийна фирма STERN в Рио де Жанейро;
- Входни такси на посещаваните обекти;
- Местно екскурзоводско обслужване;
- Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” на ЗАД „Армеец” за лица до 70 г. за застрахователна сума 10 000 евро и покрити основни рискове (вижте приложените към програмата Общи условия на ЗАД „Армеец”).
- Водач-преводач от Агенцията-организатор;
- Подробна туристическа информация за Бразилия и Аржентина.
- NB: Летищните такси към момента на публикуване на офертата (10.07.18) са в размер на 1015 лв и се фиксират към датата на доплащане – 11.01.2019 поради честата им променливост! 
 
Цената не включва:
- Доплащане за бизнес класа за дългите полети на ALITALIA – при запитване;
- По желание: Посещение на Танго шоу ESQUINA CARLOS GARDEL с включена вечеря: 99 щ.д. с водач от агенцията  при група от 10 човека.
- По желание: Екскурзия със сборна група и екскурзовод на английски език до Делта и Тигре и разходка с лодка: 40 щ.д, при група от 10 човека - водач от агенцията;
- По желание: Екскурзия със сборна група и екскурзовод на английски език до ранчо в пампата с обяд и шоу програма: при запитване;
- По желание: Целодневна екскурзия с ферибот и екскурзовод на английски език до Монтевидео: при запитване;
- По желание: Вечеря в чураскария Рафаин Катаратас с включена фолклорна програма в Игуасу с трансфери, местен екскурзовод и водач при група от минимум 10 записани: 68 щ.д.;
- По желание: Билет за Парада на победителите в Сектор 9 (официалният сектор за туристи с номерирани места) с трансфери и -водач при група от минимум 15 записани: от 350 щ.д.;
- По желание: Екскурзия с автобус, шхуна, екскурзовод на английски език и обяд на Тропическо островче в архипелага Ангра дос Рейс до Рио де Жанейро: 50 щ.д. ;
-По желание: Екскурзия с автобус, корабче, обяд и екскурзовод на английски език до Бузиос: 55 щ.д.;
- Доплащане за застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” на ЗАД „Армеец”за лица над 70 години (до 80) за застрахователна сума 10000 евро и покрити основни рискове: 25 лв;
- Застраховка отмяна на пътуване и прекъсване на пътуването по неотложни независещи от клиента причини – по желание и при записване;
- Напитки по време на хранене и лични разходи.
 
Условия за резервации: 
- копие или данни от валиден задграничен паспорт (минимум 6 месеца от датата на връщане в България)
- депозит в размер на 2000 лв на човек
- доплащане на цялата сума с летищни такси и допълнителни екскурзии: 11.01.2019
 
Важно: 
- Цената е валидна при група от минимум 15 туристи;
- Плащането става в брой или по банков път;
- Краен срок за събиране на групата: 30.11.2018;
- За посещението на Аржентина и Бразилия не се изискват визи и ваксини.
- Допълнителните екскурзии и услуги се заявяват и заплащат в лева предварително в офиса ни при доплащането на екскурзията;
- Посочените хотели могат да бъдат сменени с подобни от същата категория.
- При желание от страна на клиента Агенцията може да предложи настаняване и в по-висок клас хотели в Буенос Айрес и Рио де -Жанейро.
- Настаняването в хотелите става след 14:00, а освобождаването на стаите - до 12:00.
- Цените са изготвени при валутен курс на ОББ към 10.07.18: 1USD=1.67 лв. При увеличение на курса на щ. долар към лева с повече от 3%, Агенцията си запазва правото да промени цената към датата на доплащане, 11.01.2019. 
 
67;73/10/03 
Етикети
рио де жанейро карнавал , рио де жанейро , екскурзия до бразилия , забележителности рио де жанейро , екскурзия рио де жанейро , ekskurzii rio de jeneiro , ekskurzii rio de jeneiro , екскурзия до рио де жанейро , аржентина , екскурзия до бразилия , ekskurzii rio de jeneiro , екскурзия до рио де жанейро , екскурзии бразилия , карнавалът в рио , рио де жанейро 2019 , екскурзии рио де женейро , водопади игуасу , екскурзия рио де жанейро , екскурзия до бразилия рио де жанейро , бразилия рио де жанейро , рио де жанейро , забележителности рио де жанейро , бразилия и аржентина , екскурзия до рио де жанейро , екскурзии бразилия , екскурзия рио де жанейро , екскурзии рио де женейро , екскурзия до бразилия рио де жанейро , ekskurzii brazil , екскурзии бразилия , vodopadi , ekskurzii brazil , рио де жанейро 2019 , оферти рио де жанейро , екскурзии рио де женейро , бразилия рио де жанейро , оферти бразилия , екскурзия до бразилия рио де жанейро , забележителности рио де жанейро , ekskurzii brazil , екскурзия до бразилия , рио де жанейро , ниски цени , бразилия рио де жанейро , рио де жанейро 2019
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах