Екскурзия Дубай – 5 дни + 4 екскурзии и 4 вечери включени в цената Заминаване всеки понеделник през Февруари и Март и всеки вторник през Април и Май 2021         Екскурзия Дубай – 6 дни + 3 екскурзии и 5 вечери включени в цената Целогодишно заминаване – всеки понеделник, сряда, петък и неделя/          Уикенд в Малта 2021 Дати на заминаване всяка събота от 13.02 до 27.03.2021 и всеки петък от 02.04 до 17.12.2021/3 нощ         

Виетнам и Камбоджа - в търсене на изгубените империи

Оферта номер: Е1433
Вид транспорт: Самолет Самолет
Дати на отпътуване 10.02 и 20.10.2021/12 дни - 9 нощ
София - Ханой – залива Халонг – Хюе – Дананг – Хой Ан - Пном Пен – Компонг Том – Ангкор Том - Ангкор Ват - Кбау Спеан - Бантеай Срей - Сием Рийп – Сайгон - София
Цена от: 4498.00 лв


ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ
20.10.2021 4498.00 BGN Резервирай
20.10.2021 4498.00 BGN Резервирай


Програма
1 ДЕН / София – Ханой
Излитане от летище София посока Ханой

Ден 2 : ХАНОЙ (вечеря)
Пристигане в Ханой в 07.25ч. Посрещане от екскурзовода и трансфер до центъра на града за настаняване в хотела. Свободно време за почивка. Следобяд посещение на Етнографския музей, Храма на литературата, който е „Първия университет на Виетнам” и храма Куан Тан. Разходка из Квартала на трийсет и шесте гилдии. Вечеря. Вечерта спектакъл на марионетки върху вода до езерото на Върнатата сабя. Нощувка.
 
Ден 3 : Ханой - залива Халонг (закуска, обяд, вечеря)
Закуска. Отпътуване за залива Халонг. Качване на борда на нашата джонга, за круиз из залива Халонг. Обяд с морски дарове на борда. Посещение на пещерата на Изненадата. Връщане в Ханой. Настаняване и нощувка.
 
Ден 4 : Ханой – Хюе (закуска, вечеря)
Закуска. Трансфер до летището за полет до Хюе. Качване на корабче за разходка по Реката на парфюмите. Корабчето спира за посещение на красивата пагода Тиен Му. Връщане в Хюе. Обиколка на забранения град, единствен образец на имперски град във Виетнам съхранил се до наши дни и гробницата на императора Ту Дук. Настаняване в хотел. Вечеря. Нощувка.
 
Ден 5 : Хюе – Дананг – Хой Ан (закуска, вечеря)
Закуска. Обиколка на забранения град, единствен образец на имперски град във Виетнам съхранил се до наши дни и гробницата на императора Ту Дук. Отпътуване към Хой Ан по Пътя на мандарините, преминавайни през Прохода на облаците, откъдето гледката към Дананг и околностите е великолепна. По пътя спирки за фотосесии. Посещение на музея Шам в Дананг. Пристигане в старинния град Хой Ан. Обиколка на града: Японския мост, Китайския квартал, къщата на Пунг Хунг, пазара и пристанището, в което още през 15 век са акостирали кораби и джонки от различни страни: китайски, холандски, японски, португалски.... Разглеждане на пагодата Чук Тан - най- старата пагода в Хой Ан – 1454г. издигната от китайски монах. Настаняване. Вечеря. Нощувка.
 
Ден 6 : Хой Ан – Ба На Хилс – полет за Пном Пен (закуска, вечеря)
Закуска. Отпътуване за станцията на лифта, откъдето ще се стигне до върха Ба На. Посещение на парка Ба На Хилс, където се намира и златният мост „ръцете на Бога“. Трансфер до летището в Дананг и полет до Пном Пен през Сайгон. Настаняване в хотел в Пном Пен. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
 
Ден 7 : Пном Пен (закуска, вечеря)
Закуска. Разглеждане на Пном Пен. Посещение на Кралския дворец, който е разположен в старинната цитадела Бантеай Кев. Разглеждане на павильона Шая Шан, изпълнения на класически камбоджански танци. Разглеждане на Сребърната пагода, получила това си название заради покрития си с пет хиляди сребърни плочки под, като всяка една тежи по 1кг. Следва фотосесия на Паметника на независимостта, който наподобява централната кула на Ангкор Ват, издигнат в чест на независимостта на страната от Франция през 1953г. Посещение на Националния музей с най-добрата колекция в света от кхмерски склуптури, както и керамични и бронзови изделия от пред-ангкорианския период на Фунан и Шенла ( 4-9 век). Вечеря. Нощувка.
 
Ден 8 : Пном Пен – Компонг Том – Сием Рийп (закуска, вечеря)
Закуска. Отпътуване към Компонг Том, намиращ се на 168 км, една от 5-те провинции по бреговете на езерото Тонле Сап. По пътя посещение на пазара Скун, известен още като пазара на големите паяци, на храма Куа Нокор, Пум Прасат. Отпътуване през селата към предангкорските храмове в Самбо Прей Кук, старата столица предхождаща Ангкор. Пътят продължава по посока Сием Рийп, отстоящ на 147 км, през села, оризови полета, със спирка в Компонг Кдей за разглеждане на старинен мост от ангкорианската епоха. Настняване в хотел. Вечеря. Нощувка.
 
Ден 9 : Сием Рийп – Ангкор Том и Ангкор Ват (закуска, вечеря)
Закуска. Предстои ни посещение на паметници на Световното и културно историческо наследство по малко познати пътища. Пътят минава през джунглата и през местния магазин на селото. Ще посетите Западната порта на Ангкор Том, все още непозната за масовия турист. Посещение на Ангкор Том, в това число и Байон, планинския храм адаптиран към будизма и датиращ от края на 12 и началото на 13 век. Следва разглеждане на Бапуон, импозантен строеж на френското училище в Далечния изток от 11 век. Баксей Шамкронг, терасата на слоновете, върху която кралят и неговият двор са присъствали на шествията, както и терасата на Прокажения крал, наречена така заради статуята изобразяваща съдията на Ада с демоничен вид.
Посещение на Ангкор Ват, импозантния планински храм, издигнат през 12 век от крал Суриаварман ІІ. Това светилище, което бележи апогея на кхмерското кралство посредством своя план на концентрични стени, съвършенството на пропорциите и богатството на скулптурите, представлява най-красивото творение на класическото кхмерско изкуство. Ако пътешественик трябва да види само един паметник в Ангкор, то това би трябвало да е този. Вечеря и танцов спектакъл Апсара. Нощувка.
 
Ден 10 : Сием Рийп – Кбау Спеан - Бантеай Срей – Та Пром - Сайгон (закуска, вечеря)
Закуска. Екскурзия до Кбал Спеан, намиращ се на 30 км северно от Ангкор. До него се достига след около 30 минутна разходка из гората. Посещение на храма Бантеай Срей (Цитаделата на жените), посветен на Шива, чиято архитектура и красиви скулптури от розов пясъчник, смайват посетителя. Следва посещение на Бантеай Самре, възстановен изцяло след войната, който дава представа как би изглеждал Ангкор. Храмът е построен от крал Суриаварнам  Втори. Посещение на храма Та Пром, представляващ своеобразна смесица от архитектура и тропическа природа. Старият манастир Та Пром, построен през 1186 г., “предтечата Брама”, е една от най-важните постройки в Ангкор. Завръщане в Сием Рийп. Трансфер до летището за полет до Сайгон. Настаняване в хотел в Сайгон. Вечеря. Нощувка.
 
Ден 11 : Сайгон – София (закуска)
Закуска. Обиколка на града с посещение на катедралата Нотр-Дам, Централна поща и пазара Бен Тан. Трансфер до летището. Полет за София в 19.45ч.

Ден 12 : София
Пристигане на летище София.
 
Пакетни цени:
Цени: Възрастен в стая с две легла Единична стая Трети възрастен
Промо цена* 4498 лв 5198 лв 4398 лв
Редовни цени 4798 лв 5498 лв 4698 лв

*Промо цените важат при направена резервация и 100% плащане на пакетната цена, както следва:
•          До 21.06.2020 за дата на отпътуване 21.10.2020г.
•          До 10.10.2020 за дата на отпътуване 10.02..2021г.
 
Цената включва: 
- Самолетен билет София – Ханой
- Самолетен билет Сайгон – София
- Самолетни билети за вътрешни полети: Ханой – Хюе; Дананг – Пном Пен; Сием Рийп – Сайгон
- Летищни такси за вътрешни и международни полети в размер на 498 Евро
- Трансфери летище-хотел-летище с климатизиран автобус
- 9 нощувки в хотели 4*
- 9 закуски, 1 обяд, 9 вечери
- Екскурзии по порграмата с климатизиран автобус
- Местни екскурзоводи
- Круиз в залива Халонг
- Екскурзия с корабче по реката на парфюмите
- Спектакъл на марионетки върху вода
- Танцов спектакъл Апсара
- Входни такси за всички посещавани обекти;
- 1 бутилка вода на човек на ден;
- Водач-преводач от България по време на цялото пътуване;
- Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ с поктиритие 10 000 евро, ЗАД „Армеец“

Цената не включва: 
- Виза за Виетнам за многократно влизане – заплаща се и се издава в София, 120 долара (необходима е снимка с размери 4 x 6 см);
- Виза за Камбоджа – заплаща се и се издава на място, 30 долара (необходима е снимка с размери 4 x 6 см);
- Такса обработка на визи – 50 лева;
- Бакшиши за местните екскурзоводи и шофьори и екипажа на джонката - 50 евро заплащат се в България;
- Разходи от личен характер;
- Застраховка „ Отказ от пътуване”;
- Напитки и всичко друго, което не е обозначено в „ цената включва”;
- Оскъпяване на медицинска застраховка за лица над 69г. – 20.40лв (по 1.70лв на ден)

Резервация:
- Депозит, в размер на 1500 лева при плащане по редовни цени;
- Доплащане 40 дни преди датата на отпътуване.
- Копие на задграничен паспорт, валиден поне 6 месеца след датата на връщане

Необходими документи за виза:
- Задграничен паспорт копие + оригинал валиден поне 6 месеца след пристигане;
- 2 снимки паспортен формат размери 4 х 6 см;
- Копие от лична карта;
- Попълнен формуляр – молба за издаване на входно-изходна виза за Виетнам, Камбоджа

Срокове за анулации и неустойки:
- от деня следващ деня на подписване на договора до 60 календарни дни преди датата на тръгване – 30% от основната цена на туристическия пакет на турист.
- от 59 до 30 календарни дни преди датата на тръгване - 100% от внесения депозит. 
- от 29 до 14 календарни дни преди датата на тръгване - 75% от общата цена на туристическия пакет;
- под 14 дни календарни преди датата на първа услуга по пакета - 100% от общата цена на туристическия пакет
- Агенцията предоставя възможността на клиента да сключи застраховка „Отмяна на пътуване“, застраховка на сумите по договора за пътуване в случай на смърт, злополука или акутно заболяване на клиента или негов близък роднина.
- застраховка „ Отказ от пътуване” има 100% оскъпяване за лица над 65г.

Полетни детайли:
QR 228  SOF DOH 12:25 18:15
QR 968  DOH HAN 20:50 07:25 +1
QR 971  SGN DOH 19:15 23:55
QR 227  DOH SOF 06:55 11:25

Примерни хотели по програмата:
Hanoi, MK Premier Boutique****
Hue, Pilgrimage Village****   
Hoi An, Hoi An Central Boutique****             
Phnom Penh, Sovanna Hotel****       
Siem Reap, Tara Angkor Hotel****    
Sai Gon, Northern Hotel Saigon****
  
Информация:
- Офертата важи при минимум 15 туриста
- Ваксинации не са необходими
- Фирмата си запазва правото на размествания в предварително обявената програма, като се запазват включените услуги
- Смяната на посочените хотели с подобни от същата категория не се счита за промяна в програмата
- Фирмата не носи отговорност при промяна на цени и полети от авиокомпаниите. В случай на промяна на горивната такса, тя ще е дължима за всички резервации, без значение кога те са направени. Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана до 20 дни преди отпътуване и ще може да се заплати до 10 дни преди датата на тръгване
- Минимален брой туристи за осъществяване на програмата: 20
- Срок за уведомление на недостигнат брой: 30 дни преди датата на отпътуване

Забележки:
- Резервация се прави с депозит 1500 лева. Остатъкът трябва да бъде внесен до 40  дни преди датата на тръгване.
- При неблагоприятни метеорологични условия или други форсмажорни обстоятелства, е  възможно програмата да претърпи промяна! Полетните часове подлежат на препотвърждение от АК-те! ТО си запазва правото за промяна в реда на разглеждане на забележителностите, при необходимост!
- Агенцията си запазва правото да промени цените в случай на значителна промяна във валутните курсове, при увеличаване стойността на транспортните разходи, в т. ч. на горивото, както и  увеличаване размера на такси, свързани с ползвани услуги по договора, като летищни, пристанищни и други такси. При промяна на курса цените ще бъдат актуализирани към датата на плащане. Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата 

33/11
Етикети
сием реап , екзотични оферти с водач , oferti sys samolet , оферти виетнам , ekzotichni oferti s vodach , kan to , hue , ekskurzii 2021 , кан то , siem reap , шау дог , oferti za ranni zapisvania , niski ceni , оферти със самолет от софия , хотели в камбоджа , oferti ot sofia sys samolet , oferti viertnam , ekskurzii ot sofia , zaliva ha long , pochivka kambodzha , екскурзия виетнам , hanoi , kambodzha 2021 , dalechni pytuvania , ekskurzia kambodzha sys samolet , почивка виетнам , оферти със самолет , ranni zapisvania , далечни пътувания , пном пен , ekskurzia vietnam sys samolet , pnom pen , почивки от софия , oferti kambodzvha , екскурзия виетнам със самолет , pochivka vietnam , камбоджа 2021 , екскурзия виетнам със самолет , ранни записвания , топ травелс , ekskurzia vietnam , shau dog , oferti sys samolet ot sofia , ekskurzia kambodzha , pochivki 2021 , хуе , екскурзии 2021 , почивка камбоджа , оферти с екскурзовод , почивка виетнам със самолет , екскурзия камбоджа , hoi an , екскурзия камбоджа със самолет , хой ан , ekskurzia vietnam sys samolet , екзотични дестинации , оферти за ранни записвания , ханой , top travels , hoteli v kambodzha , виетнам 2021 , vietnam 2021 , оферти камбоджа , saigon , почивки 2021 , pochivka vietnam sys samolet , ekzotichni destinacii , oferti s ekskurzovod , сайгон , оферти от софия със самолет , залива ха лонг
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах