Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         

Сингапур и остров Бали 2019

Оферта номер: Е1547
Вид транспорт: Самолет Самолет
31.01.2019/ 13 дни / 10 нощувки/ 2 нощни полета
София - Доха - Денпасар-Сингапур-Доха - София
Цена от: 4751.00 лв


ДАТА ЦЕНА ЗАПИТВАНЕ


Програма
1 ДЕН / 30.01.2019 ПОЛЕТ
В 22:45ч. полет QR 226 София - Доха на Катарски Авиолинии.

2 ДЕН / ВТОРИ ДЕН: 31.01.2019 БАЛИ
Каца в 04:35ч. в Доха. Полет Доха - Денпасар на Катарски Авиолинии. Излита в 08:15ч. каца в Денпасар /Бали/ в 23:15ч. Трансфер и настаняване в Настаняване в някой от изброените хотели в Нуса Дуа. Нощувка /1/.

3 ДЕН / 01.02.2019 БАЛИ
Закуска. Свободно време за адаптация или по желание - участие в екскурзия по избор: с частен транспорт и екскурзовод на руски език. Нощувка /2/.

4 ДЕН / ЧЕТВЪРТИ ДЕН: 02.02.2019 БАЛИ / Убуд и храма Бесаких /обяд/
Закуска. Целодневна екскурзия с включен обяд до Източен Бали-Бесаки и Убуд. Начало:10:00ч., продължителност - около 10 часа; (включена в цената при резервация до 31.07.2018) Пътуваме през Източната част на остров Бали, в подножието на най-високия и свят вулкан в Бали - планината Агунг (3142м.), изригнал последно преди 40 години. Посещаваме най- свещения хиндуиски храм на острова - Пура Бесаки, наричан още "Храмът Майка", съграден на един от вулканичните склонове, огромният храмов комплекс се състои от различни религиозни сгради, храмове и пагоди, най-големият от които е Пура Пенатаран Агунг; Обяд в битов индонезийски ресторант. Продължаваме към Убуд, като по път минаваме през Свещената гора на маймуните, където ще имате близки срещи с дългоопашати макаци. Посещаваме храма Паданг Тегал Пура Далем и музея Пури Лукисан, където ще видите изключителни балинезийски картини и дърворезби. В Убуд ще разгледаме Кралският Дворец и ще имаме свободно време на Пазара на занаятите и приложното изкуство, където ще имаме възможност да изпробваме търговските си умения за пазарене или да се поразходим из галериите и старинните улички. Убуд е известен като селище на приложните занаяти, известно с уникалните си дърворезби. Изкуството на дърворезбата някога е било достъпно само за кастата на брамините, дарени с таланта си от Боговете. Връщане в хотела. Нощувка /3/. Забележка: Препоръчваме в храма Бесаки да се носи за обличане саронг.

5 ДЕН / ПЕТИ ДЕН: 03.02.2019 БАЛИ / Бедугул и храма Танах Лот /обяд/
Закуска. Целодневна екскурзия с включен обяд до Bedugul и Танах Лот. Начало: 10:00ч., продължителност - около 10 часа; (включена в цената при резервация до 31.07.2018) Отправяме се към Менгви и посещаваме храма Пура Таман Аюн, известен с огромните си порти и кули. Продължаваме към Бедугул - планински курорт и езерото Братан, намиращо се в кратера на отдавна угасналия вулкан Гунунг Катур. Това езеро е жизнено важно за околните ферми и местните боготворят езерната богиня Деви Дану в Храма Пура Улун Дану Братан, построен на бреговете на езерото, един от най-живописните храмове в Бали. Продължаваме към селцето Жатилуви /ЮНЕСКО/ и оризените тераси, където ще научите много за земеделието, социалната система и бита на острова. Обяд в битов индонезийски ресторант. Продължаваме към храма Пура Лухур Танах Лот, един от най-известните и енигматични Храмове на Бали, построен на скала в морето и свързан със светеца-монах Нирарта. След като се насладим на уникалния залез над Танах Лот, трансфер до хотела. Нощувка /4/.

6 ДЕН / ШЕСТИ ДЕН: 04.02.2019 БАЛИ
Закуска. Свободно време за плаж или разходки или по желание - участие в екскурзия по избор: с частен транспорт и екскурзовод на руски език, . Нощувка /5/.

7 ДЕН / СЕДМИ ДЕН: 05.02.2019 | БАЛИ
Закуска. Свободно време за плаж или разходки или по желание - участие в екскурзия по избор: Нощувка /6/. Препоръчваме: Целодневна екскурзия с включен обяд до остров Ява с Посещение на храмовете Борободур и Прамбанан (ЮНЕСКО). Начало: 04:00ч., връщане в хотела 23 ч. продължителност - около 23 часа; (с вътрешен полет, трансфер) цена 350 долара на човек /320 долара на дете; Храмът Боробудур в Индонезия е един от най- величествените монументи и най-голям будистки паметник в света. Намира се в сърцето на Централна Ява и в продължение на векове лежи скрит под слоевете вулканична пепел и тропическа зеленина. Защо е бил изоставян, остава загадка и до ден-днешен. Построен е през 8-9 век и се състои от 9 платформи, покрити с огромен централен купол. Храмът е украсен с над 2500 релефни пана и с 504 статуи на Буда. Централният купол е заобиколен от 72 статуи на Буда. Комплексът е завършен преди повече от 1000 години или 300 години преди шедьовъра Ангкор Ват в Камбоджа. Храмът Прамбанан - Следващият най-значим обект на световното културно наследство на ЮНЕСКО в Индонезия е индуският комплекс Прамбанан. Построен е около 9 век в близост до Боробудур. Посветен е на божествената троица Тримутри -Брахма (Създателя), Вишну (Пазителя) и Шива (Разрушителя). Най-големият храм в комплекса е посветен на Шива. Той се издига на 47 метра височина и може да бъде видян отдалеч. Обграден е с галерии, украсени с барелефи и разказващи историята на Рамаяна, издълбана върху вътрешните стени на балюстрадите. Във времето е бил разширяван с добавяне на храмове около централните и по време на своя апогей, храмовият комплекс съдържал над 250 големи и малки храма. Комплексът служи като кралски храм за религиозни церемонии и жертвoприношение. Въпреки това, през 10- ти век, храмът е изоставен. Поради голямо земетресение през 16 век, храмовете рухват. Някои от тях са възстановени, но много от тях остават като развалини.

8 ДЕН / ОСМИ ДЕН: 06.02.2019 БАЛИ
Закуска. Свободно време за плаж или разходки или по желание - участие в екскурзия по избор: с частен транспорт и екскурзовод на руски език, . Нощувка /7/.

9 ДЕН / ДЕВЕТИ ДЕН: 07.02.2019 БАЛИ-СИНГАПУР
Закуска. Трансфер до летището. Полет SQ 930 Денпасар- Сингапур на АК Сингапурски Авиолинии. Излита в 11:55ч. Каца в 14:30ч. Трансфер и настаняване в хотел Pan Pacific Singapore стаи Deluxe или в хотел Marina Mandarin стаи Deluxe за 3 нощувки база закуска. Нощувка /8/.

10 ДЕН / ДЕСЕТИ ДЕН: 08.02.2019 СИНГАПУР
Закуска. Сити тур на Сингапур (около 3,5-4 ч) с посещение Skypark (включен в пакетната цена ): Ще оставим зад себе си бляскавия и ултрамодерен град и се отправяме към най- старинните улички на "Колониалното сърце на Сингапур", което най-добре отразява амалгамата между Източната мистика и прагматизма на Запада. Разглеждаме Паданк , Крикет Клуба, Парламента, Висшата съдебна палата, Еспланадата, Кварталът на посолствата. Спирка край реката, където ще видите контрастите между колоритни сгради на фона на модерни небостъргачи във финансовата част Рафълс Плейс. Продължаваме към историческата част Чайна Таун, дом на китайската общност в Сингапур, показваща богатата културна история на ранните заселници. Ще се разходим из улиците, където много от традиционните занаяти като лечителство, фамилни работилници, чаени къщи, магазинчета за порцелан и златарски работилници, са се предавали от поколение на поколение. Следващата спирка е Националната градина на орхидеите. Ще се разходим из разкошните градини, съдържащи над 20 000 вида растения, както и националното цвете на Сингапур - Vanda Miss Joaquim. Ще посетим също и VIP градините, където до днес над 100 орхидеи са били наименувани на VIP гости, както и Tang Hoon Siang Misthouse, където ще видите редки орхидеи от най-подбраната колекция на градината, изложени в Къщата на Мъглите. Ще продължим към Малка Индия - квартал, който съчетава стари обичаи и традиции с модерни практики. Вървейки из улиците на Литъл Индия ще усетите специфичния аромат на подправките. Последната ни спирка са Ботаническите градини - зеленото сърце на града, където ще се поразходим за разхлада. Връщане в хотела. Нощувка /9/.

11 ДЕН / ЕДИНАДЕСЕТИ ДЕН: 09.02.2019 СИНГАПУР
Закуска. Свободен ден в Сингапур. Вечерта по желание - Нощно сафари (около 3,5-4ч USD 70 на човек). Изживейте невероятните емоции на нощно сафари в най-големия парк за диви животни в света, пригоден за разглеждане през нощта, простиращ се на площ 40 хектара, разделен на 8 главни екологични биотопа. Докато се возите на влакче (45 минути) ще усетите изумителният свят на нощната джунгла, оживяваща след залеза на последните слънчеви лъчи. Насладете се на разходка в невероятната зоологическа градина - едно невероятно приключение в единственият по рода си зоопарк, където представителите на над 300 вида (бял носорог, леопарди, панди, летяща азиатска катерица) са разделени помежду си и от вас не с клетки, а с вода. Нощувка /10/.

12 ДЕН / ДВАНАДЕСЕТИ ДЕН: 10.02.2019 СИНГАПУР
Закуска. Свободен ден в Сингапур. По желание полудневен тур Етническите Квартали на Сингапур: (около 3,5 - 4ч USD 45 на човек). По желание екскурзия до остров Сентоса (USD 45 на човек). Следобедно посещение на остров Сентоса - "острова на чудесата". Той е само на 120 метра от основния остров. До острова ще стигнем по мост с автобус или с кабинков лифт, от който се открива невероятна гледка към пристанището и града. На самия остров ще откриете чудесни кътчета, като 200-метрова алея с пеещи фонтани, по проект на ученик на испанския архитект Гауди, статуята на Мерлиона, делфинариум в открито море, SeaWorld - най-големият подводен океанариум в света, с 800 вида морски обитатели, наречен още Прозорец към морето! По подводна подвижна алея от стъкло се разхождате, а над Вас плуват акули, скатове, мантии и пъстроцветни рибки. Вечерно лазерно щоу "Крилата на Времето" - историята на Сингапур, разказана в драматични ефекти. Късен трансфер до летище.

13 ДЕН / ТРИНАДЕСЕТИ ДЕН: 11.02.2019 ПОЛЕТ
Полет QR 945 Сингапур-Доха на АК Катарски Авиолинии. Излита в 02:05ч. Каца в 05:05ч. Полет QR 227 Доха - София на АК Катарски Авиолинии. Излита в 06:55ч. Каца в 11:15ч.

ПАКЕТНА ЦЕНА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ ДО 31 АВГУСТ 2018


 

Настаняване
Възрастен в двойна стая
ЕВРО ЛЕВА
Deluxe Garden View 2594 5084
Deluxe Lagoon View 2624 5143
Deluxe Lagoon Access 2724 5339
 

Забележки : 
-Доплащане за обяд (3 степенно меню по избор на главния готвач  в ресторант Arwana) - 50 USD на човек/ден
-Доплащане за вечеря ( 3 степенно меню по избор на главния готвач  в ресторант Arwana или на бюфет в ресторант  Banyubiru) - 50 USD на човек/ден )
-Дълъг и широк плаж със фин ситен пясък, спокойно море със слабо вълнение

 
Хотел Grand Hyatt Bali 5*   https://bali.grand.hyatt.com

 
Настаняване
Възрастен в двойна стая
ЕВРО ЛЕВА
Grand Room 2464 4829
Ocean View Room
2594
5084
Grand Club Garden
 
 
 
 
2734
5359
 
Забележки 
-Доплащане за обяд  - 50 USD на човек/ден
-Доплащане за вечеря - 60 USD на човек/ден
 -Живописни градини с езера, басейни, извори и фонтани, типично балинезийски архитектурен стил – комплексът наподобява автентично балинезийско селище; в близост до ресторанти; близо до нощния пазар с прясно приготвяни балинезийски балинезийски специалитети; ежедневни танцови представления;


Хотел Hilton Bali 5*   www3.hilton.com


Настаняване
Възрастен в двойна стая
ЕВРО ЛЕВА
Deluxe Ocean View
 
2524 4947
Premium Ocean Front 2664 5221

Забележки 

-Доплащане за вечеря - 50 USD на човек/ден
-
Невероятна гледка към океана, но пред хотела морето е със силно вълнение в този период
 


Хотел  Ayodya Resort Bali  5*   www.ayodyaresortbali.com/

Настаняване
Възрастен в двойна стая
ЕВРО ЛЕВА
Deluxe 2424 4751      
Grande 2494 4888
Ayodya Palace 2774 5437
 
ПАКЕТНАТА ЦЕНА Е ВАЛИДНА ПРИ ГРУПА OT МИНИМУМ 12 ДУШИ


ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА:
-Самолетни билети София - Доха - Денпасар - Сингапур - Доха - София на АК КАТАРСКИ АВИОЛИНИИ, с включени летищни такси по международните полети;
-
Всички трансфери, описани по програма, с частен климатизиран микробус;
-7 нощувки със закуски в избрания хотел на остров Бали;
-
3 нощувки със закуски  в Сингапур в един от посочените 2 хотела:
*
хотел Pan Pacific Singapore 5* стаи Deluxe https://www.panpacific.com/en/hotels-and-resorts/pp-marina.html?utm_source=google&utm_medium=business_listing 
*хотел Marina Mandarin 5* стаи Deluxe  https://www.meritushotels.com/marina-mandarin-singapore/index.html 
-Всички турове и обиколки, описани по програма - с частни бусове, с частен екскурзовод на руски език;
-БОНУС 3 ЕКСКУРЗИИ при резервация до 31.08.2018
-Целодневна екскурзия с включен обяд до Източен Бали- Убуд + храм Бесаки
-Целодневна екскурзия с включен обяд до Бедугул и Танах Лот
-Полудневен Сити тур на Сингапур
-Входни такси на посещаваните обекти по програмата;
-Медицинска застраховка за покритие 10 000 евро на ЗАД Армеец за периода на цялото пътуване;
-Застраховка отговорност на туроператора
-Водач от агенцията

ПАКЕТНАТА ЦЕНА НЕ ВКЛЮЧВА:
-Късен чек аут в последния ден в Сингапур, преди късния трансфер до летище
-Застраховка Отмяна и Прекъсване на Пътуване по неотложни независещи от клиента причини: сумата варира от 1,75% до 2,75% в зависимост броя оставащи дни до начало на пътуването.
-
Допълнителни екскурзии и посещения по желание - цените са описани в прикачения файл за туровете
-
Доплащане за полупансион  - по оферта спрямо всеки от изброените хотели на Бали;
-
Доплащане за пълен пансион - по оферта спрямо всеки от изброените хотели на Бали;
-
Безалкохолни и алкохолни напитки по време на храненията
-Бакшиши - около 5 щат. долара на ден/човек (заплащат се на място)
-
Застраховка “Отмяна на пътуването” - виж Важно! в края на офертата - застраховки

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
-
Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на приключване на пътуването
-За деца под 18г., пътуващи без родител/и - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител/и (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:
-
Цветно копие на международен паспорт
-Аванс в размер на 1000 евро / 1960 лева на човек, копия на паспортите на всички пътуващи, сключване на договор;
-Пълно плащане до 19 декември 2018 г.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
-
Цените са платими в лева, в брой или по банков път.
-
Пакетната цена е калкулирана при курс 1 USD = 1, 66 лева. При повишаване курса на долара с повече от 1, 70 лева за 1 USD, пакетната цена подлежи на прекалкулиране;  
-
Последователността на посещаваните обекти в туровете по програмата подлежи на доуточнение във връзка с оптималното им осъществяване при обективна промяна на часовете на полетите и атмосферните условия.
-
ТО предлага възможност за сключване на застраховка "ОТМЯНА на ПЪТУВАНЕ" като стойността зависи от броя оставащи дни между момента на сключване на договора и последния ден на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дена от момента на авансово плащане и подписване на договор.
-
Няма визови, санитарни и медицински изисквания за пътуване по програмата.
-При пътуване на семейство с деца под 12г. - децата ползват намаление от цената на хотелското настаняване. Намалението подлежи на доуточнение.
-Валута: 1 EUR = 16,31 IDR; 1 USD = 13,86 IDR (към 06.06.2018)
-Часово време: България - 12:00ч., Индонезия - 18:00ч.


 02/10/01
Етикети
ekskurzia singapur , чайна таун храма паданг тегал пура далем и музея , еспланадата , екзотични оферти с водач 2019 , bali i singapur , храма паданг тегал пура далем , ekzotika s vodach 2019 , в нуса дуа , сингапур почивка 2019 , ekzotika 2019 , сингапур 2019 , seaworld , ekzotichni oferti s vodach 2019 , оферти 2019 , бали / убуд и храма бесаких , ostrov bali pochivka , ekskurzii sys samolet 2019 , планината агунг , парламента , пури лукисан , музея пури лукисан , екскурзии със самолет 2019 , singapur 2019 , oferti 2019 , висшата съдебна палата , почивки 2019 , obikolka bali i singapur , ostrov bali ekzotika , екзотика сингапур , ekskurzii 2019 , екскурзия сингапур , оферти за ранни записвания 2019 , остров бали почивка , паданк , крикет клуба, , pochivki 2019 , обиколкa бали и сингапур , бали и сингапур , почивки със самолет 2019 , хотел pan pacific singapore 5* , singapur pochvika 2019 , екзотика сингапур , ranni zapisvania 2019 , хотел marina mandarin 5* , екзотика с водач 2019 , ekskurzii sys samolet 2019 , остров бали , ostrov bali , кварталът на посолствата , остров бали екскурзия , ранни записвания 2019 , екзотични екскурзии с водач 2019 , ekzotichni ekskurzii s vodach 2019 , полудневен сити тур на сингапур, ostrov bali ekskurzia , екскурзии 2019 , ekzotika singapur , екзотика 2019 , остров бали екзотика , oferti za ranni zapisvania 2019 , финансовата част рафълс плейс.
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах