ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         

Съкровищата на Шри ланка и луксозна почивка на плажа 2019

Оферта номер: Е1587
Вид транспорт: Самолет Самолет
Пролет 2019 / 7 нощ , 10 дни- Няма места!
София – Истанбул- Шри Ланка / Шри Ланка- Истанбул- София
Прикачен файл:
1587dopeksshrilanka.dot
Цена от: 2714.00 лв


ДАТА ЦЕНА ЗАПИТВАНЕ


Програма
1 ДЕН
Среща на летище София. Полет за Шри Ланка през Истанбул в 21:20 ч. с Turkish Airlines. Полет от Истанбул за Шри Ланка в 04:25 ч

2 ДЕН / ЛЕТИЩЕ – КАНДАЛАМА
Трансфер от Летището до град Кандалама. Продължителност на трансфер – около 4 часа. Вечеря и нощувка в хотел Sigiriya Jungles 5* или подобен.

3 ДЕН / КАНДАЛАМА – СИГИРИЯ – ПОЛОНАРУВА – КАНДАЛАМА
Закуска в хотела.Трансфер от Кандалама до Сигирия.Сигирия е петвековна скална цитадела, някогашен кралски дворец на Крал Касияпа, днес част от Световното наследство. Тя е призната не само за своето инженерно и градоустройствено планиране, но и като един от най-красивите паметниците на изкуството и културата в Шри Ланка. Изкачвайки стълбите между огромние Лъвски лапи се открива гледка към симетричните кралски градини в подножието, благодарение на които можем да добием представа за величието, което някога е доминирало в тази крепост. Заобиколена от укрепления и ровове, Лъвската скала наподобява митологичен „Град на Боговете“, който е покрит със стенописи в стил Гупта много наподобяващи картини, открити в Пещерите на Аджанта в Индия.Разхождайки се в западната част на Сигирия ще видим Огледалната стена покрита с картини. Друго интересно място е Музеят, който ще Ви отведе в епично пътешествие назад във времето, за да разберете как скалата се е извисила на такава височина и как местните построяват собствена хидравлична машина, за да изпомпват водата до самия връх, което и до днес се смята за истинско чудо в Азия.Трансфер от Сигиярия до Полонарува.Издигайки се с упадъка на Анурадхапура, Полонарува е била средновековната столица и бижу в короната на Крал Паракрамабаху I. Градът и до днес остава доказателство за религиозните вярвания, оставяйки световното и културно наследство. Докато се разхождаме сред разпръснатите наоколо стени, благословени някога от местните тъпани, ще видим статуи, изобразяващи Буда, който си почива, местни напоителни канали и фантастично издълбани скултури от културата на Хиндиуизма. От някогашните покои на крал Нисанкамала се открива красива гледка към изскуствено построеното езеро Паракрама Самудрая, резервоар, който някога бил наричан „Морето на крал Паракрамабаху“.Трансфер от Полонарува до Кандалама. Вечеря и нощувка в хотел Sigiriya Jungles 5* или подобен.

4 ДЕН / КАНДАЛАМА – ДАМБУЛА – МАТАЛЕ – КАНДИ
Закуска в хотела.Трансфер от Кандалама до Дамбула.Град Дамбула е бил притегателен център за много крале още от I век пр.х.Днес, Дамбула е икона в сърцето на Шри Ланка, която помещава в себе си будистки пещерен храм. Едни от най- впечатляващите стенописи разпределени в пет отделни пещери се намират там. Ще обърнем внимание колко изящно са направени скалните стенописи, наред със 150-те статуи на Буда- една от които издълбана в стената и покрита със злато. Трансфер от Дамбула до Матале.Матале е селскостопански район в центъра на Шри Ланка. Градът много рядко би могъл да бъде пропуснат от картата, поради забележителния си принос към отглеждането на различни култури на острова, като чай, каучук и различни подправки. Матале е известен не само със своите подправки, но и с оглавяването на бунта през далечната 1848 г. между британски гарнизон и местни бунтовници. Ще спрем настрана до една от градините, в която се отглеждат прочутите подправки, за да се запознаем с терапевтичните свойства и процеси, докато опитваме от местния свеж билков чай.Трансфер от Матале до Канди.Канди е част от Световното наследство и последната столица на кралете на Шри Ланка. Като столица, Канди бил за последно управляван от Крав Викрама Раджасинг преди да премине под владението на Великобритания през 1815 г. Днес градът оставя отпечатък на своите посетители като място на наследство на културни и исторически паметници. Опознайте древното наследство на Кендиян гравирано в най-голямото богатство на града – храмът на свещеният зъб на Буда.Разходаката из този малък град край езерото, сгушен между мистични хълмове ще ви отведе до центъра на града, изпълнен с най-новите и скъпи марки магазини, базара, центъра на изкуствата и занаятите, музея на скъпоценните камъни и пазара на Канди пълен с пресни плодове и зеленчуци.Вечерта ще приключи с традиционна музика и барабани от Чудесата на Азия.Вечеря и нощувка в хотел Amaya Hills 4* или подобен.

5 ДЕН / КАНДИ – ПИНАВАЛА – ПЕРАДЕНИЯ – НУВАРА ЕЛИЯ
Закуска в хотела.Трансфер от Канди до Пинавала.Ще посетим приютът за слонове, разпростиращ се на 25 декара земя с кокос. Не се изненадвайте, ако станете свидетел на хранене на малко слонче от бутилка или на свободно движещите се наоколо и големи слонове, без да навредят никого. Истинско удоволствие е да наблюдаваш тези нежни гиганти – осиротяли или наранени, как се грижат за тях местните още от откриването на приюта. Към днешна дата в при юта са родени повече от 20 слончета, като за изненада на всички, някои от тях дори са успяли да видят собствените си правнуци. Възможност за наблюдаване на хранене от 09:15, 13:15 и 17:00 ч. или да си вземете баня заедно с тях 2 пъти дневно от 10:00 и 14:00 ч.Трансфер от Пинавала до Перадения.Първоначално изградени като градини за отдих на кралското семейство, а по-късно аранжирани от британците, Кралските ботанически градини в Перадения се намират само на около 6 км от Канди. Градините се разпростират на 147 декара от зелени ливади, павилиони и осмоъгълна оранжерия. Към северния вход има разположено кафене, където туристите ще могат да останат за кратка почивка преди да видят някои от основните акценти тук – Къщата на орхидеите и гигантското смокиново дърво Джаван.Трансфер от Перадения до Нувара Елия. Вечеря и нощувка в хотел Araliya Green Hills 4* или подобен. Закуска в хотела. Панорамна обиколка на Нувара Елия. Мъгливите пътища, усукващи се между зеленината от чая и студения климат ще напомнят на посетителите, че пътят ни отвежда към някогашната Британска колония – Нувара Елия. Веднъж населен с Английски и Шотландски плантатори, Нувара Елия е увлечен от Английската провинциална атмосфера, която и до днес може да се види в архитектурата на колониалните бунгала, живият плет и едно от най-добрите голф игрища с 18 дупки. Разходка из зелената трева, покрай червените тухлени стени на сградите ще открие спираща дъха гледка към провинциалното селце. Наемете кола и карайте покрай зелените долини на хълма и пътят ще ви отведе до безкрайни водопад или наемете велосипед за приятна разходка до езерото Грегори. Трансфер от Нувара Елия до Чаена Плантация. В Шри Ланка чаят и туризмът са думи, които вървят ръка за ръка. Екскурзия до студените и мъгливи хълмове, покрити със зелените одеяла на чаената плантация или наблюдавай богатите традиции, запазени в чаената фабрика на престижната марка за Цейлонски чай. Не забравяйте да си вземете чаша с перфектно чист Цейлонски чай, докато наблюдавате процеса и вдишвате небесния аромат.Трансфер от Чаената Плантация до хотел The Blue Water Hotel & SPA 5* или подобен във Вадува. Вечеря и нощувка.

6 ДЕН / НУВАРА ЕЛИЯ – ЧАЕНА ПЛАНТАЦИЯ – ВАДУВА
Закуска в хотела.Панорамна обиколка на Нувара Елия. Мъгливите пътища, усукващи се между зеленината от чая и студения климат ще напомнят на посетителите, че пътят ни отвежда към някогашната Британска колония – Нувара Елия. Веднъж населен с Английски и Шотландски плантатори, Нувара Елия е увлечен от Английската провинциална атмосфера, която и до днес може да се види в архитектурата на колониалните бунгала, живият плет и едно от най-добрите голф игрища с 18 дупки. Разходка из зелената трева, покрай червените тухлени стени на сградите ще открие спираща дъха гледка към провинциалното селце. Наемете кола и карайте покрай зелените долини на хълма и пътят ще ви отведе до безкрайни водопад или наемете велосипед за приятна разходка до езерото Грегори. Трансфер от Нувара Елия до Чаена Плантация.В Шри Ланка чаят и туризмът са думи, които вървят ръка за ръка. Екскурзия до студените и мъгливи хълмове, покрити със зелените одеяла на чаената плантация или наблюдавай богатите традиции, запазени в чаената фабрика на престижната марка за Цейлонски чай. Не забравяйте да си вземете чаша с перфектно чист Цейлонски чай, докато наблюдавате процеса и вдишвате небесния аромат.Трансфер от Чаената Плантация до хотел The Blue Water Hotel & SPA 5* или подобен във Вадува. Вечеря и нощувка.

7 ДЕН / НУВАРА ЕЛИЯ – КАЛУТАРА
Закуска в хотела.Трансфер от Нувара Елия до Калутара.Нощувка в хотел The Blue Water Hotel & SPA 5* или подобен във Вадува.

8 ДЕН
Закуска в хотела.Свободно време. Нощувка в хотел The Blue Water Hotel & SPA 5* или подобен във Вадува.Опция за допълнителни екскурзии.

9 ДЕН / ХОТЕЛ – ЛЕТИЩЕ
Закуска в хотела.Трансфер до летището за полет до София през Истанбул.Шри Ланка- Истанбул 21:30 ч. Истанбул- София 08:35ч Опция за допълнителни екскурзии.

10 ДЕН
Пристигане в България.

Шри Ланка е всичко, за което душата копнее – чиста природа, добронамерени хора със сърдечни усмивки, вкусна храна и изненади на всяка крачка.

Цените в таблицата по-долу са в ЛЕВА на човек, в стандартна стая, на закуска и вечеря по време на тура и на закуска по време на почивката, с включени летищни такси и са валидни за резервации направени до 30.12.2018 г.

Местата по програмата са изчерпани! 
 
ЛЕВА Човек в двойна стая Единична стая 3-ти възрастен Дете 2 – 11,99г.
ПРОЛЕТ        
26.02 – 07.03 STOP SALE!  STOP SALE!  STOP SALE!  STOP SALE! 
09.03 – 18.03 STOP SALE!  STOP SALE!  STOP SALE!  STOP SALE! 

*Lucky Weekend – валидна за резервации направени в периода 06.12 – 10.12 включително. Валидна само за Нови резервации

Цената е на човек в ЛЕВА и включва:
-Самолетен билет София – Истанбул- Шри Ланка / Шри Ланка- Истанбул- София с Turkish Airlines
-Летищни такси;
-Регистриран багаж до 30 кг
-Трансфер летище – хотел – летище с лицензиран автобус;
-2 нощувки със закуски и вечери в хотел Sigiriya Jungles 5* или подобен в Кандалама 
https://www.sigiriyajungles.com/  
-1 нощувка със закуска и вечеря в хотел Amaya Hills 4* или подобен в Канди https://www.amayaresorts.com/amayahills/ 
-1 нощувка със закуска и вечеря в хотел Araliya Green Hills 4* или подобен в Нувара Елия https://www.araliyagreenhills.com/ 
-3 нощувки със закуски в хотел The Blue Water 5* или подобен във Вадува  https://www.bluewatersrilanka.com/  
-Екскурзия до крепостта Сигирия- някогашен кралски дворец на Крал Касияпа;
-Обиколка на Полонарува- средновековната столица и бижу в короната на Крал Паракрамабаху I.;
-Обиколка на град Дамбула- икона в сърцето на Шри Ланка;
-Екскурзия до градините на Матале- града на подправките;
-Обиколка на Канди- последната столица на кралете на Шри Ланка;
-Посещение на приютът за слонове в Пинавала;
-Кралските ботанически градини в Перадения;
-Панорамна обиколка на Нувара Елия- със спиращи дъха гледки;
-Посещение на Чаена Плантация – за производсто на прочутия Цейлонски чай;
-Медицинска застраховка “Асистънс“ с покритие 10 000 евро в ДЗИ;
-Представител на туроператора с български език за целия престой.
Цената не включва:
-Допълнителните екскурзии на място, услуги упоменати срещу доплащане и разходите от личен характер;
-
Екскурзия Ден на Гале и круиз по река Маду- 135 лева;
-
Екскурзия „В света на Китовете“ – 245 лева;
-
Екскурзия- тур през Горският резерват Синхараджа – 195 лева;
-
Входна виза за Шри Ланка на стойност 40 USD към дата 12.11.2018
-
В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.;
Храна, напитки и услуги, неупоменати в програмата;
-
Визи при наличие на такива;
-
Застраховка Отмяна на пътуване

Резервации:
Първоначална вноска: 350 лв. при подписване на договор.
Краен срок за пълно плащане: 31 дни преди датата на пътуване.
Полетно разписание (подлежи на препотвърждение)
София- Истанбул- 21:20 – 23:40 ч.
Истанбул- Шри Ланка 04:25 -18:00 ч.
Шри Ланка- Истанбул 21:30 – 06:25 ч.
Истанбул – София- 08:35 – 08:55 ч.
Трансфер – летище – хотел – летище:
Продължителност: град Кандалама – около 4 часа;
 
ВАЖНО:
-Минимален брой туристи: 15 души. При неосъществен минимален брой туристи туроператорът е длъжен да уведоми 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
-Необходима е виза за пътуващите
-Няма специални медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
-Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
-Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
-Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата.
-Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване”

Описание на хотелите 
HOTEL Araliya Green Hills 4 *
 https://www.araliyagreenhills.com/
Местоположение: Най- добрият и луксозен хотел в Нувара Елия, който ще накара гостите си да се почуестват като у дома си. Удобства на хотела: Закрит отопляем басейн;Пуул Бар;Конферентни зали;СПА център;Фитнес салон;Зала за комуникации с Wi-Fi;
Обслужване по стаите;
Стаите:Този очарователен хотел разполага с 153 делукс стаи са оборудвани с: Сателитна телевизия;Телефон;Сешоар;Собствена баня и тоалетна;Климатик;

HOTEL Amaya Hills 4*, в Канди
 https://www.amayaresorts.com/amayahills/ 

Местоположение: Насладете се на кралско гостоприемсвто в хотел Amaya Hills заобиколен от планински гледки и прелестта на града.Удобства на хотела:Басейн;Конферентни зали;Фитнес център;СПА център;Конферентни зали;
Стаите : Голяма част от стаите са с гледка към басейна, други към градината на хотела. Стаите Superior са с модерна визия оборудвани с:Голямо легло;Сателитна телевизия;Мини бар;Машина за кафе/чай;Сейф;Собствена баня с вана и душ, и тоалетна;Сешоар;Пухени възглавници при поискване;

HOTEL Sigiriya Jungles hotel 5 * https://www.sigiriyajungles.com/ 
Местоположение: Хотелът е с невероятна гледка към крепостта. Разположен е на 10 акра площ изцяло сред природата- естествени терасовидни градини, сливайки се с пейзажа. Само на 15 минути с автомобил от храма на Дамбула и 10 мин от еко парк.
Удобства на хотела: СПА център;Безплатен Wi-Fi;Фитнес център;Игри на закрито и открито;Кино библиотека;Анимация;Достъп на хора в неравностойно положение;Химичесо чистене:Конферентни зали;
Стаите: Хотелът разполага със стаи тип deluxe, deluxe plus, suites. Delux стаите са оборудвани с: Голямо легло King size с удобен матрак и възглавници;Бюро;Голяма тераса или балкон с мебели;Климатик;32“ телевизор с кабелна телевизия и DVD;Електронен сейф;Зареден минибар- заплаща се допълнително;Машина за кафе/чай;Собствена баня с вана и душ, и тоалетна;Луксозна баня със сешоар;

HOTEL The Blue Water 5*, Вадувa https://www.bluewatersrilanka.com/ 
Местоположение: Проектиран от известен архитект със спираща дъха гледка към Индийският океан. В непосредствена близост до един от плажовете на Шри Ланка.
Удобства на хотела :СПА център; Красива градина; Нощен клуб; Салон за красота; Магазин за сувенири и подаръци;Бижутерия;Лекар на повикване; Огромен открит басейн с гледка към океана; Фитнес център; Конферентни зали с интернет оборудване;
Стаите :Хотелът разполага със стаи тип deluxe, superior deluxe, club suites, executive suites, presidential suit. Всяка една от стаите и апартаментите са в стила на хотела, в нежни цветове, които карат клиентите да почувстват спокойствието и приятната атмосфера. Deluxe стаите са оборудвани с: Голяма тераса или балкон с мебели и гледка към морето; Голямо и удобно легло; Климатик; Телевизия;Бюро;Луксозна баня;

 

УСЛОВИЯ ЗА ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОР:
ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
Когато ПЪТУВАЩИЯТ прекрати договора по горната точка, той е длъжен да заплати на ТУРОПЕРАТОРА такса за прекратяване на договора.
ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристиеския пакет, без да заплаща никаква такса за прекратяване в случай на неопределими и извънредни обстоятелства, настъпили или случващи се в мястото на дестинацията или в непосредствена близост до него, които засягат значително изпълнението на туристическия пакет или превоза на пътници до дестинацията.Припрекратяване на договора за туристически пакет съгласно предходната точка, ПЪТУВАЩИЯТ има право на пълно възстановяване на всички направени плащания за туристическия пакет, но няма право на допълнително обезщетение.
ПЪТУВАЩИЯТ може да прекрати договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати стандартните разходи за прекратяване на договора.
ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на първоначалната вноска, ако прекрати договора до 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет.
ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на пълната стойност по договора, ако прекрати договора в периода между 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет и датата на започване изпълнението на туристическия пакет включително.

Информация за визов режим:
Важно! Моля, да имате предвид, че е необходимо всички клиенти да задвижат издаването на входна виза самостоятелно. На следният сайт можете да намерите подробна информация https://www.mfa.bg/bg/embassyinfo/sri+lanka
Българските граждани се нуждаят от виза, за да посетят Шри Ланка. Виза може да се получи при пристигане в страната (туристическа виза с право на престой 30 дни) или от посолство на Шри Ланка.
Паспортът трябва да има минимум 6 месеца валидност, считано от датата на влизане в Шри Ланка.
В България е акредитирано посолството на Шри Ланка във Варшава.
Считано от 1 януари 2012 г. гражданите на всички държави, с които Шри Ланка има визов режим, в т.ч. България, планиращи краткосрочно пътуване до Шри Ланка с цел бизнес или туризъм, трябва предварително да се регистрират в електронна система за пътуване (Electronic Travel Authorization System– ETA) на следния официален сайт: //eta.gov.lk/slvisa/. Полученото по електронен път положително становище на шриланкийските власти по регистрацията следва да бъде представено на имиграционните власти на Шри Ланка при пристигане в страната, за да бъде положена виза. В случай на получено отрицателно становище след регистрацията в ETA гражданите следва да не предприемат пътуване и да се свържат с консулския служител в най-близкото посолство на Шри Ланка.
Електронната система за пътуване позволява заплащането на таксата за виза посредством електронно банкиране. Таксата може да бъде заплатена и при пристигане в Шри Ланка.
За всички останали типове визи за Шри Ланка (за дългосрочни визи, за официални пътувания на притежатели на дипломатически и служебни паспорти и др.) българските граждани следва да кандидатстват в някое от посолствата на страната.

Съвети и Полезна информация:
-Необходимо е винаги да се носи документ за самоличност със снимка и да се спазват разпорежданията на силите за сигурност и на полицията.
-Препоръчително е да не се снимат военни, правителствени или VIP сгради и превозни средства, тъй като това може да доведе до арест.
-Притежанието, употребата и разпространяването на наркотични вещества подлежат на сурови наказания.
-Облеклото следва да е съобразено с местните обичаи и религиозни особености.
-Храмовете се посещават само с покрити крака и рамене и не се допуска снимане на изображенията на божествата; обувките се свалят при влизане.
-Трябва да се избягва приемането на местни медикаменти, при участие в курсове по традиционна медицина – аюрведа или йога.
-Не е прието двойките да се държат за ръце на публични места. 

32/11/01

Етикети
дам матале – канди , ekzotichni pyteshestvia 2019 , съкровищата на шри ланка , shri lanka 2019 , екскурзия „в света на китовете , оферти за екзотични почивки 2019 , ekzotichni pyteshestvia 2019 , ranni zapisvania ekskurzia shri lanka , луксозна почивка на плажа , градините на матале , обиколни екскурзии -2019 , екзотични екскурзии 2019 , ranni zapisvania shri lanka 2019 , екзотични пътешествия 2019 , ekskurzia shri lanka , ekskurzii 2019 , почивка шри ланка , оферти за екзотични екскурзии 2019 , ekskurzii ranni zapisvania 2019 , ranni zapisvania ekzotichni pyteshestvia , вадува , оферти за шри ланка 2019 , почивка шри ланка , кандалама , крепостта сигирия , екзотични екскурзии 2019 , полонарува , ekskurzia shri lanka , ранни записвания екзотични пътешествия , pochivki 2019 , скална цитадела , ranni zapisvania ekskurzia shri lanka , ranni zapisvania ekzotika 2019 , екскурзия ден на гале и круиз по река маду , ekzotichni ekskurzii 2019 , oferti 2019 , ekzotichni ekskurzii shri lanka , oferti za shri lanka 2019 , екзотика шри ланка , оферти за ранни записвания 2019 , ранни записвания 2019 , oferti za ekzotichni pochivki 2019 , ранни записвания екзотика 2019 , обиколни екскурзии -2019 , екзотични почивки 2019 , оферти за шри ланка 2019 , ranni zapisvania ekzotika 2019 , ekzotichni ekskurzii 2019 , оферти за ранни записвания 2019 , ekzotika 2019 , оферти за почивки 2019 , оферти за екзотични почивки 2019 , shri lanka 2019 , ranni zapisvania 2019 , oferti za ekzotichni ekskurzii 2019 , ekzotichni pochivki shri lanka , екзотика 2019 , ранни записвания шри ланка 2019 , екзотични почивки 2019 , нувара елия , кандалама , екзотични екскурзии шри ланка , дам матале – канди , була , oferti za ekzotichni ekskurzii 2019 , oferti za ekskurzii 2019 , перадения , оферти за екскурзии 2019 , почивки ранни записвания 2019 , ранни записвания почивка шри ланка , ranni zapisvania pochivka shri lanka , оферти за почивки 2019 , почивки 2019 , ранни записвания екзотични пътешествия , оферти 2019 , екзотични почивки ранни записвания 2019 , луксозна почивка на плажа , пинавала , екскурзия шри ланка , екзотични почивки шри ланка , екзотични почивки ранни записвания 2019 , ekzotichni ekskurzii shri lanka , oferti za ranni zapisvania 2019 , оферти 2019 , ekzotika 2019 , полонарува , нувара елия , oferti za ekskurzii 2019 , була , екскурзия- тур през горският резерват синхараджа , oferti za shri lanka ranni zapisvania 2019 , pochivki ranni zapisvania 2019 , ekzotichni pyteshestvia shri lanka , oferti za ranni zapisvania 2019 , ранни записвания 2019 , екзотично пътешесвие шри ланка , шри ланка 2019 , ranni zapisvania pochivka shri lanka , почивки ранни записвания 2019 , oferti za shri lanka ranni zapisvania 2019 , екзотични почивки шри ланка , екзотично пътешесвие шри ланка , pohivka shri lanka , екзотика 2019 , екзотични екскурзии шри ланка , ranni zapisvania pochivka shri lanka , хотел araliya green hills 4* , pohivka shri lanka , оферти за екзотични екскурзии 2019 , екскурзия шри ланка , скална цитадела , оферти за шри ланка ранни записвания 2019 , ранни записвания екзотика 2019 , съкровищата на шри ланка , чаената плантация , екзотични пътешествия 2019 , ekzotichni pochivki 2019 , oferti za ekzotichni pochivki 2019 , ekskurzii ranni zapisvania 2019 , екскурзии ранни записвания 2019 , oferti za pochivki 2019 , хотел sigiriya jungles 5* , екзотика шри ланка , turkish airlines , сигирия , oferti za pochivki 2019 , ranni zapisvania ekzotichni pyteshestvia , пинавала , ektotika shri lanka , ekzotichni pochivki ranni zapisvania 2019 , obikolni ekskurzii 2019 , оферти за екскурзии 2019 , oferti 2019 , ранни записвания почивка шри ланка , шри ланка 2019 , ekzotichni pochivki shri lanka , oferti za shri lanka 2019 , ranni zapisvania pochivka shri lanka , ranni zapisvania 2019 , перадения , екскурзии ранни записвания 2019 , оферти за шри ланка ранни записвания 2019 , ranni zapisvania shri lanka 2019 , obikolni ekskurzii 2019 , ранни записвания шри ланка 2019 , pochivki 2019 , ekzotichni pochivki 2019 , хотел amaya hills 4* , turkish airlines , ранни записвания екскурзия шри ланка , pochivki ranni zapisvania 2019 , ektotika shri lanka , почивки 2019 , сигирия , вадува , ekskurzii 2019 , ekzotichni pyteshestvia shri lanka , хотел the blue water 5* , ранни записвания екскурзия шри ланка , ekzotichni pochivki ranni zapisvania 2019 , чаената плантация
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах