Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         

САЩ - Източно и Западно крайбрежие 2019

Оферта номер: Е1589
Вид транспорт: Самолет Самолет
14 нощ / 16 дни - Ранни записвания до 15.03.2019 г.
ВАШИНГТОН – НИАГАРСКИ ВОДОПАД – НЮ ЙОРК – ЛОС АНДЖЕЛИС ЛАС ВЕГАС – САН ФРАНЦИСКО
Цена от: 8170.00 лв


ДАТА ЦЕНА ЗАПИТВАНЕ


Програма
1 ДЕН / 25.08.2019 Вашингтон
Полет София – Вашингтон /с прекачване/. Трансфер и настаняване в хотел.

2 ДЕН / 26.08.2019 Вашингтон
Закуска. Днес ще се отправите на панорамна обиколка из Вашингтон, за да видите Белия дом, Капитолия, Националната библиотека, Мемориалите на Линкълн, Джеферсън, Виетнамската и Корейската войни, квартала Джорджтаун. През свободното си време може да посетите Смитсониън – най-големия музеен и изследователски комплекс в света. Най-посещаваните музеи от колекцията са на въздухоплаването и космонавтиката, на африканското изкуство, галерията Фриър, природонаучния музей.

3 ДЕН / 27.08.2019 Ниагара
Закуска. Трансфер до летището за полет до Бъфало. Само на час път се намира градчето Ниагара фолс, където ще посетите Ниагарския водопад от американска страна. А след това ще се разходите с известното корабче “Девицата на мъглата” до самите водопади. Вечерта ще имате възможност да направите чудесни снимки на нощно осветление.

4 ДЕН / 28.08.2019 Ню Йорк
Закуска. Днес ще се върнете до Бъфало за полет до Ню Йорк. След пристигане и настаняване в хотел в Манхатън ви очаква разходка до един от най-известните площади в света Таймс Скуеър, разположен на срещата на Бродуей и 7-мо Авеню. Районът е център на индустрията за забавления с десетките си музикални театри, барове и ресторанти. Това е най-оживеното място в Ню Йорк, често наричано Кръстопът на света.

5 ДЕН / 29.08.2019 Ню Йорк
Закуска. Днес ще се запознаете с най-интересната част на Ню Йорк – остров Манхатън. Ще видите знаковия Сентрал парк, Кълъмбъс Съркъл, прочутото 5-то Авеню, катедралата Свети Патрик, Рокфелер център, седалището на ООН, Крайслер билдинг, Импайър Стейт билдинг. После ще се спуснете в южната част, за да посетите финансовия център – Уол стрийт с нейните банки и Фондовата борса, Световния Търговски Център с Мемориала на жертвите от 11 септември и построеният на мястото на кулите близнаци Фрийдъм тауър, Бруклинския мост и административната част на града. След обяд може да се включите в допълнителна екскурзия с корабче до Статуята на Свободата. За желаещите посещение на постановка в някой от театрите на Бродуей или спектакъл в Метрополитън опера.

6 ДЕН / 30.08.2019 Ню Йорк – Лос Анжелис
Закуска. Свободно време за разходка, пазаруване или посещение на музеите Метрополитън и Гугенхайм. След това ви очаква полет до западното крайбрежие и града на ангелите – Лос Анджелис. Пристигане, трансфер и настаняване в хотел в централната част на града.

7 ДЕН / 31.08.2019 Лос Анджелис
След закуска ще се отправите към красивите плажове на Санта Моника, а после Сънсет Булевард ще ви отведе в Холивуд, превърнал се в синоним на американското кино и тв индустрия. Там ще видите известната Алея на славата, Китайския театър Граумън и театъра Долби, където се връчват наградите на Филмовата Академия Оскар. Отново по Сънсет Булевард ще минете край идиличните улици на Бевърли Хилс осеяни с палми, където се намира и емблематичният розов хотел Beverly Hills Hotel, любим на звездите и бизнесмените. Ще посетите и най- скъпата търговска улица в света Родео Драйв. И накрая ще видите Downtown, където се намират небостъргачите, залата на Уолт Дисни, Операта, кметството, централната библиотека, залата Нокия и музея Грами.

8 ДЕН / 01.09.2019 Лос Анджелис
Закуска. Може да се разходите из града или да посетите Hollywood Universal Studios, където със специален трамвай и беседа ще се запознаете с правенето на холивудските продукции, специалните ефекти, както и да видите в реални размери героите и декорите от популярни филми. Трансфер до летището за полет до Лас Вегас. Нощуване в централен хотел.

9 ДЕН / 02.09.2019 Лас Вегас
Закуска. Запознайте се с Града на хазарта, град който никога не спи – очакват ви хотели, казина и невероятни шоу програми. Ще тръгнете на разходка из 5 километровата улица Стрип, край която са разположени най-атрактивните хотели с казина – Caesars Palace, The Venetian, New York New York, Paris Las Vegas, Luxor. Вечерта си изберете между десетките предложения за ресторанти и шоу спектакли.

10 ДЕН / 03.09.2019 Лас Вегас
Закуска. Градът ще ви грабне с множеството възможности за шопинг. Не пропускайте да опитате късмета си в някое от знаковите казина, а вечерта посетете известните клубове на Вегас.

11 ДЕН / 04.09.2019 Лас Вегас
Закуска. Днес ви предлагаме да се включите в допълнителна екскурзия до Гранд Каньон. Една от най-необичайните геологични формации в света, образувана преди 65 милиона години от ерозията на почвата и отмиването й от бурните води на река Колорадо. Днес е част от листата на ЮНЕСКО за природно наследство. На място ще имате възможност и да се разходите по стъклената подкова над пропастта и да направите зрелищни снимки. Екскурзията е целодневна с включен обяд и фото стоп при язовирната стена – Хувър дам, разположена на границата на щатите Невада и Аризона и включена в списъка на историческите забележителности на страната.

12 ДЕН / 05.09.2019 Сан Франциско
След закуска отлитаме за последната точка от нашия маршрут – Сан Франциско. Днес ще се запознаете със забележителностите на този красив град – градския съвет с площада и алеята на ООН, обществената библиотека, азиатският музей, операта и театъра. После ще продължите към квартала Туин Пийкс, от който се открива невероятно красива гледка към града. Ще спрете при Ломбарт стрийт - криволичещ участък с много цветя и Fisherman's Wharf – квартал, превърнал се в популярна туристическа атракция, заради красивите гледки към залива, откъдето се виждат емблематичния мост Голдън Гейт и Алкатрас, както и заради многобройните кафенета, ресторанти, магазини и излегналите се на платформи тюлени.

13 ДЕН / 06.09.2019 Сан Франциско
Закуска. Днес ще се разходите из Юниън скуеър и Китайския квартал. Свободно време. Вечерта ви предлагаме допълнително вечеря на кораб с круиз из залива на Сан Франциско или вечеря в Jazz Bistro.

14 ДЕН / 07.09.2019 Сан Франциско
Закуска. Свободно време или по желание може да посетите остров Алкатрас или Скалата, разположен в залива на града. Това е най-известният федерален затвор, в който е пребивавал и самия Ал Капоне. Днес мястото е обявено за национален исторически паметник. Пътуването до острова е с ферибот.

15 ДЕН / 08.09.2019 Сан Франциско
Закуска. Свободно време. Трансфер до летището за полет до България.

16 ДЕН / 09.09.2019
Пристигане в София.

Пакетни цени за ранни записвания до 15.03.2019  

В двойна стая Единична стая 3-ти човек в стая на допълнително легло Дете до 12 г.
8170 лв. 10 530 лв. 7 490 лв. 7040 лв.
 
 
Забележка : Децата ползват намаление само като трети човек в стая  
 
Цената включва:
-Самолетен билет София – Вашингтон – Сан Франциско – София с летищни такси и багаж;
-Самолетен билет Вашингтон – Бъфало с летищни такси;
-Самолетен билет Бъфало – Ню Йорк с летищни такси;
-Самолетен билет Ню Йорк – Сан Франциско с летищни такси;
-Самолетен билет Сан Франциско – Лас Вегас с летищни такси;
-Самолетен билет Лас Вегас – Лос Анджелис с летищни такси;
-Всички трансфери летище – хотел – летище;
-2 нощувки със закуски в 4* хотел в централната част на Вашингтон;
-1 нощувка със закуска в 3* хотел в Ниагара Фолс;
-2 нощувки със закуски в 4* хотел в централната част на Манхатън - Ню Йорк;
-2 нощувки със закуски в 4* хотел в централната част на Лос Анджелис;
-4 нощувки със закуски в 4* хотел в централната част на Лас Вегас;
-3 нощувки със закуски в 3* хотел в централната част на Сан Франциско;
-Панорамна екскурзия на Вашингтон;
-Екскурзия до Ниагарския водопад;
-Разходка с корабче из Ниагара;
-Разходка из Таймс Скуеър;
-Панорамна екскурзия на Ню Йорк – Манхатън;
-Панорамна екскурзия на Лос Анджелис;
-Разходка из Стрип в Лас Вегас;
-Панорамна екскурзия на Сан Франциско;
-Разходка из Юниън скуеър и  Китайския квартал в Сан Франциско;
-Медицинска застраховка с асистанс и покритие 50 000 евро;
-Тур мениджър от агенцията.
 
Цената не включва:
-Американска виза – 160 долара, плаща се директно на посолството. Фирмата оказва съдействие за попълване на необходимите документите. Посолството не връща сумата, ако откаже виза;
-Градски такси за хотелите;
-Багаж за вътрешните полети в САЩ между 25 и 35 $, плаща се на място;
-Екскурзия с корабче до Статуята на Свободата;
-Круиз с посещение до Алкатрас - 34.00 $ (без трансфери) 
-Целодневна екскурзия до Гранд Каньон с автобус – 165 $ ( включва автобусен транспорт, екскурзовод, входната такса, обяд и билет за стъклената подкова „ Скайуолк“)
-Входна такса за Холивуд Юнивърсал студио – 130 $ (без трансфери)
-Вечери и спектакли.
 
Резервации:                                                                                                   
При резервация се плаща 30% от стойността на екскурзията.
Втора вноска от 30% до 31.03.2019 г.
Пълно плащане до 25.06.2019 г.

 
Условия:
-Цената на екскурзията е валидна при 20 пълно платили.
-Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи – 30 дни преди датата на отпътуване.
-За пътуването до САЩ е необходим международен паспорт с валидност 6 месеца.
-Не са необходими ваксинации.
-Деца под 18 г., пътуващи с 1 родител е необходимо да имат нотариално заверено пълномощно от другия родител. По време на -пътуването е необходимо и фотокопие на пълномощното.
-Агенцията има сключена застраховка „Отговорност на туроператор” с Евроинс, полица №
03700100001324/07.12.2017г.
-Агенцията предлага застраховка Помощ при пътуване 

37/11/01

Етикети
pochivki ranni zapisvania , pochivka usa , остров алкатрас , хувър дам, невада и аризона топ травелс , ранни записвания екскурзии сащ топ травелс , 4* хотел в централната част на лос анджелис; , самолетни почивки сащ топ травелс , бъфало , бъфало , плажове на санта моника , ню йорк , 4* хотел в централната част на лос анджелис топ травелс , vodopad niagara , почивки , самолетни екскурзии до сащ , бродуей и 7-мо авеню , oferti za usa , статуята на свободата; , катедралата свети патрик топ травелс , 4* хотел в централната част на лас вегас топ травелс , хувър дам, невада и аризона , галерията фриър , екскурзии , fisherman's wharf , уол стрийт топ травелс , театрите на бродуей топ травелс , квартала туин пийкс топ травелс , кметството , градския съвет с площада и алеята на оон , oferti za pochivki , jazz bistro , сащ – източно и западно крайбрежие , азиатският музей , niagara falls , река колорадо , samoletni pochivki , екскурзия сащ – източно и западно крайбрежие , наградите на филмовата академия оскар. отново по сънсет булевард ще минете край идиличните бевърли хилс , манхатън , сентрал парк , после сънсет булевард , оферти , таймс скуеър топ травелс , 3* хотел в централната част на сан франциско топ травелс , new york new york , paris las vegas, luxor , залата на уолт дисни , екскурзии сащ топ травелс , националната библиотека , oferti za pochivki , седалището на оон , samoletni pochivki usa , new york , театъра. , samoletni pochivki usa , бродуей и 7-мо авеню , 5-то авеню топ травелс , the venetian , вашингтон , залата нокия и музея грами , юниън скуеър и китайския квартал , река колорадо топ травелс , екскурзии сащ , белия дом топ травелс , самолетни екскурзии , оферти за екскурзии , сънсет булевард топ травелс , спектакъл в метрополитън опера , usa , топ травелс , ekskurzii , ниагара топ травелс , спектакъл в метрополитън опера топ травелс , downtown , ranni zapisvania pochivki usa , ranni zapisvania usa , почивки със самолет от софия топ травелс , залата нокия и музея грами топ травелс , екскурзии със самолет топ травелс , оферти за сащ , 3* хотел в ниагара фолс , сан франциско топ травелс , top travels , ekskurzia usa –източно и западно крайбрежие , vashington , pochivki , oferti za ekskurzii , екскурзии ранни записвания , ранни записвания сащ топ травелс , niagara , театъра. , ranni zapisvania ekskurzii usa , театрите на бродуей , импайър стейт билдинг , гугенхайм , лас вегас , ниагара , ранни записвания почивки сащ , операта , залата на уолт дисни топ травелс , ranni zapisvania , “девицата на мъглата” , oferti za ranni zapisvania usa , оферти за сащ топ травелс , фондовата борса топ травелс , 4* хотел в централната част на манхатън - ню йорк топ травелс , 4* хотел в централната част на манхатън - ню йорк , сащ , бруклинския мост , мост голдън гейт и алкатрас топ травелс , оферти за почивки , галерията фриър , холивуд юнивърсал студио , операта , китайския театър граумън , оферти топ травелс , самолетни почивки до сащ от софия , самолетни почивки сащ , 4* хотел в централната част на лас вегас; , алея на славата , paris las vegas, luxor , ранни записвания , ranni zapisvania ekskurzii usa , the venetian , мост голдън гейт и алкатрас , 4* хотел в централната част на вашингтон топ травелс , top travels , usa –източно и западно крайбрежие , vodopad niagara , седалището на оон , ranni zapisvania , ekskurzii ranni zapisvania , buffalo , niski ceni , почивки със самолет от софия , ниски цени топ травелс , ekskurzii usa , капитолия , екскурзии ранни записвания топ травелс , сан франциско , сащ топ травелс , manhattan , азиатският музей , оферти със самолет топ травелс , катедралата свети патрик , ekskurzia usa –източно и западно крайбрежие , oferti sys samolet , oferti za ranni zapisvania usa , водопад ниагара топ травелс , националната библиотека топ травелс , сентрал парк топ травелс , pochivki sys samolet , екскурзия сащ – източно и западно крайбрежие топ травелс , световния търговски център , холивуд юнивърсал студио топ травелс , ню йорк топ травелс , градския съвет с площада и алеята на оон , операта , рокфелер център топ травелс , niski ceni , мемориалите на линкълн, джеферсън виетнамската и корейската войни , samoletni ekskurzii do usa , oferti za usa , ниагара фолс , new york , централната библиотека , downtown , ranni zapisvania pochivki usa , уол стрийт , ekskurzii sus samolet ot sofia , samoletni ekskurzii , оферти за почивки топ травелс , ранни записвания екскурзии сащ , лос анжелис , oferti za ranni zapisvania , times square , vashington , водопад ниагара , ekskurzii sus samolet ot sofia , остров алкатрас топ травелс , гранд каньон , fisherman's wharf , ekskurzii sys samolet , оферти за ранни записвания сащ топ травелс , квартала туин пийкс , samoletni pochivki , оферти за ранни записвания топ травелс , samoletni pochivki do usa от софия , pochivki , usa , почивки със самолет топ травелс , рокфелер център , samoletni ekskurzii do usa ot sofia , ниагара фолс топ травелс , алея на славата , гугенхайм топ травелс , oferti sys samolet , samoletni ekskurzii do usa ot sofia , гранд каньон топ травелс , “девицата на мъглата” , pochivki sys samolet , белия дом , манхатън топ травелс , екскурзии топ травелс , обществената библиотека , фрийдъм тауър , oferti , холивуд топ травелс , oferti , операта , pochivki sys samolet ot sofia , los angeles , ekskurzii usa , samoletni pochivki do usa от софия , 5-то авеню , ekskurzii ranni zapisvania , екскурзии със самолет от софия топ травелс , niagara falls , таймс скуеър , ранни записвания топ травелс , ранни записвания сащ , самолетни екскурзии до сащ топ травелс , почивки топ травелс , 4* хотел в централната част на вашингтон , los angeles , buffalo , caesars palace , оферти за ранни записвания сащ , самолетни екскурзии до сащ от софия топ травелс , hollywood universal studios , лос анжелис топ травелс , плажове на санта моника топ травелс , бруклинския мост топ травелс , китайския театър граумън топ травелс , екскурзии със самолет от софия , ekskurzii sys samolet , 3* хотел в ниагара фолс топ травелс , сан франциско топ травелс , почивки сащ топ травелс , times square , вашингтон топ травелс , театъра долби , лас вегас топ травелс , екскурзии със самолет , почивки със самолет , oferti za pochivka , самолетни екскурзии , pochivki sys samolet ot sofia , родео драйв , кметството , крайслер билдинг топ травелс , сан франциско , caesars palace , фондовата борса , samoletni ekskurzii , niagara , театъра долби , oferti za ranni zapisvania , pochivki ranni zapisvania , сащ – източно и западно крайбрежие , кълъмбъс съркъл топ травелс , топ травелс , юниън скуеър и китайския квартал топ травелс , мемориалите на линкълн, джеферсън виетнамската и корейската войни топ травелс , кълъмбъс съркъл , статуята на свободата топ травелс , new york new york , ранни записвания почивки сащ топ травелс , jazz bistro топ травелс , импайър стейт билдинг топ травелс , музей метрополитън , самолетни почивки до сащ от софия топ травелс , usa –източно и западно крайбрежие , 3* хотел в централната част на сан франциско , родео драйв , hollywood universal studios , световния търговски център топ травелс , капитолия , почивки сащ , оферти за екскурзии топ травелс , оферти за ранни записвания , oferti za pochivka , обществената библиотека , pochivka usa , централната библиотека , почивки ранни записвания , самолетни екскурзии до сащ от софия , самолетни почивки топ травелс , оферти със самолет , ekskurzii , фрийдъм тауър , самолетни почивки , samoletni ekskurzii do usa , manhattan , наградите на филмовата академия оскар топ травелс , почивки ранни записвания топ травелс , oferti za ekskurzii , ниски цени , холивуд , крайслер билдинг , ranni zapisvania usa , музей метрополитън топ травелс
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах