САЩ - Източно и Западно крайбрежие 2019

Оферта номер: Е1589
Вид транспорт: Самолет Самолет
14 нощ / 16 дни - Ранни записвания до 15.03.2019 г.
ВАШИНГТОН – НИАГАРСКИ ВОДОПАД – НЮ ЙОРК – ЛОС АНДЖЕЛИС ЛАС ВЕГАС – САН ФРАНЦИСКО
Цена от: 8170.00 лв


ДАТА ЦЕНА ЗАПИТВАНЕ


Програма
1 ДЕН / 25.08.2019 Вашингтон
Полет София – Вашингтон /с прекачване/. Трансфер и настаняване в хотел.

2 ДЕН / 26.08.2019 Вашингтон
Закуска. Днес ще се отправите на панорамна обиколка из Вашингтон, за да видите Белия дом, Капитолия, Националната библиотека, Мемориалите на Линкълн, Джеферсън, Виетнамската и Корейската войни, квартала Джорджтаун. През свободното си време може да посетите Смитсониън – най-големия музеен и изследователски комплекс в света. Най-посещаваните музеи от колекцията са на въздухоплаването и космонавтиката, на африканското изкуство, галерията Фриър, природонаучния музей.

3 ДЕН / 27.08.2019 Ниагара
Закуска. Трансфер до летището за полет до Бъфало. Само на час път се намира градчето Ниагара фолс, където ще посетите Ниагарския водопад от американска страна. А след това ще се разходите с известното корабче “Девицата на мъглата” до самите водопади. Вечерта ще имате възможност да направите чудесни снимки на нощно осветление.

4 ДЕН / 28.08.2019 Ню Йорк
Закуска. Днес ще се върнете до Бъфало за полет до Ню Йорк. След пристигане и настаняване в хотел в Манхатън ви очаква разходка до един от най-известните площади в света Таймс Скуеър, разположен на срещата на Бродуей и 7-мо Авеню. Районът е център на индустрията за забавления с десетките си музикални театри, барове и ресторанти. Това е най-оживеното място в Ню Йорк, често наричано Кръстопът на света.

5 ДЕН / 29.08.2019 Ню Йорк
Закуска. Днес ще се запознаете с най-интересната част на Ню Йорк – остров Манхатън. Ще видите знаковия Сентрал парк, Кълъмбъс Съркъл, прочутото 5-то Авеню, катедралата Свети Патрик, Рокфелер център, седалището на ООН, Крайслер билдинг, Импайър Стейт билдинг. После ще се спуснете в южната част, за да посетите финансовия център – Уол стрийт с нейните банки и Фондовата борса, Световния Търговски Център с Мемориала на жертвите от 11 септември и построеният на мястото на кулите близнаци Фрийдъм тауър, Бруклинския мост и административната част на града. След обяд може да се включите в допълнителна екскурзия с корабче до Статуята на Свободата. За желаещите посещение на постановка в някой от театрите на Бродуей или спектакъл в Метрополитън опера.

6 ДЕН / 30.08.2019 Ню Йорк – Лос Анжелис
Закуска. Свободно време за разходка, пазаруване или посещение на музеите Метрополитън и Гугенхайм. След това ви очаква полет до западното крайбрежие и града на ангелите – Лос Анджелис. Пристигане, трансфер и настаняване в хотел в централната част на града.

7 ДЕН / 31.08.2019 Лос Анджелис
След закуска ще се отправите към красивите плажове на Санта Моника, а после Сънсет Булевард ще ви отведе в Холивуд, превърнал се в синоним на американското кино и тв индустрия. Там ще видите известната Алея на славата, Китайския театър Граумън и театъра Долби, където се връчват наградите на Филмовата Академия Оскар. Отново по Сънсет Булевард ще минете край идиличните улици на Бевърли Хилс осеяни с палми, където се намира и емблематичният розов хотел Beverly Hills Hotel, любим на звездите и бизнесмените. Ще посетите и най- скъпата търговска улица в света Родео Драйв. И накрая ще видите Downtown, където се намират небостъргачите, залата на Уолт Дисни, Операта, кметството, централната библиотека, залата Нокия и музея Грами.

8 ДЕН / 01.09.2019 Лос Анджелис
Закуска. Може да се разходите из града или да посетите Hollywood Universal Studios, където със специален трамвай и беседа ще се запознаете с правенето на холивудските продукции, специалните ефекти, както и да видите в реални размери героите и декорите от популярни филми. Трансфер до летището за полет до Лас Вегас. Нощуване в централен хотел.

9 ДЕН / 02.09.2019 Лас Вегас
Закуска. Запознайте се с Града на хазарта, град който никога не спи – очакват ви хотели, казина и невероятни шоу програми. Ще тръгнете на разходка из 5 километровата улица Стрип, край която са разположени най-атрактивните хотели с казина – Caesars Palace, The Venetian, New York New York, Paris Las Vegas, Luxor. Вечерта си изберете между десетките предложения за ресторанти и шоу спектакли.

10 ДЕН / 03.09.2019 Лас Вегас
Закуска. Градът ще ви грабне с множеството възможности за шопинг. Не пропускайте да опитате късмета си в някое от знаковите казина, а вечерта посетете известните клубове на Вегас.

11 ДЕН / 04.09.2019 Лас Вегас
Закуска. Днес ви предлагаме да се включите в допълнителна екскурзия до Гранд Каньон. Една от най-необичайните геологични формации в света, образувана преди 65 милиона години от ерозията на почвата и отмиването й от бурните води на река Колорадо. Днес е част от листата на ЮНЕСКО за природно наследство. На място ще имате възможност и да се разходите по стъклената подкова над пропастта и да направите зрелищни снимки. Екскурзията е целодневна с включен обяд и фото стоп при язовирната стена – Хувър дам, разположена на границата на щатите Невада и Аризона и включена в списъка на историческите забележителности на страната.

12 ДЕН / 05.09.2019 Сан Франциско
След закуска отлитаме за последната точка от нашия маршрут – Сан Франциско. Днес ще се запознаете със забележителностите на този красив град – градския съвет с площада и алеята на ООН, обществената библиотека, азиатският музей, операта и театъра. После ще продължите към квартала Туин Пийкс, от който се открива невероятно красива гледка към града. Ще спрете при Ломбарт стрийт - криволичещ участък с много цветя и Fisherman's Wharf – квартал, превърнал се в популярна туристическа атракция, заради красивите гледки към залива, откъдето се виждат емблематичния мост Голдън Гейт и Алкатрас, както и заради многобройните кафенета, ресторанти, магазини и излегналите се на платформи тюлени.

13 ДЕН / 06.09.2019 Сан Франциско
Закуска. Днес ще се разходите из Юниън скуеър и Китайския квартал. Свободно време. Вечерта ви предлагаме допълнително вечеря на кораб с круиз из залива на Сан Франциско или вечеря в Jazz Bistro.

14 ДЕН / 07.09.2019 Сан Франциско
Закуска. Свободно време или по желание може да посетите остров Алкатрас или Скалата, разположен в залива на града. Това е най-известният федерален затвор, в който е пребивавал и самия Ал Капоне. Днес мястото е обявено за национален исторически паметник. Пътуването до острова е с ферибот.

15 ДЕН / 08.09.2019 Сан Франциско
Закуска. Свободно време. Трансфер до летището за полет до България.

16 ДЕН / 09.09.2019
Пристигане в София.

Пакетни цени за ранни записвания до 15.03.2019  

В двойна стая Единична стая 3-ти човек в стая на допълнително легло Дете до 12 г.
8170 лв. 10 530 лв. 7 490 лв. 7040 лв.
 
 
Забележка : Децата ползват намаление само като трети човек в стая  
 
Цената включва:
-Самолетен билет София – Вашингтон – Сан Франциско – София с летищни такси и багаж;
-Самолетен билет Вашингтон – Бъфало с летищни такси;
-Самолетен билет Бъфало – Ню Йорк с летищни такси;
-Самолетен билет Ню Йорк – Сан Франциско с летищни такси;
-Самолетен билет Сан Франциско – Лас Вегас с летищни такси;
-Самолетен билет Лас Вегас – Лос Анджелис с летищни такси;
-Всички трансфери летище – хотел – летище;
-2 нощувки със закуски в 4* хотел в централната част на Вашингтон;
-1 нощувка със закуска в 3* хотел в Ниагара Фолс;
-2 нощувки със закуски в 4* хотел в централната част на Манхатън - Ню Йорк;
-2 нощувки със закуски в 4* хотел в централната част на Лос Анджелис;
-4 нощувки със закуски в 4* хотел в централната част на Лас Вегас;
-3 нощувки със закуски в 3* хотел в централната част на Сан Франциско;
-Панорамна екскурзия на Вашингтон;
-Екскурзия до Ниагарския водопад;
-Разходка с корабче из Ниагара;
-Разходка из Таймс Скуеър;
-Панорамна екскурзия на Ню Йорк – Манхатън;
-Панорамна екскурзия на Лос Анджелис;
-Разходка из Стрип в Лас Вегас;
-Панорамна екскурзия на Сан Франциско;
-Разходка из Юниън скуеър и  Китайския квартал в Сан Франциско;
-Медицинска застраховка с асистанс и покритие 50 000 евро;
-Тур мениджър от агенцията.
 
Цената не включва:
-Американска виза – 160 долара, плаща се директно на посолството. Фирмата оказва съдействие за попълване на необходимите документите. Посолството не връща сумата, ако откаже виза;
-Градски такси за хотелите;
-Багаж за вътрешните полети в САЩ между 25 и 35 $, плаща се на място;
-Екскурзия с корабче до Статуята на Свободата;
-Круиз с посещение до Алкатрас - 34.00 $ (без трансфери) 
-Целодневна екскурзия до Гранд Каньон с автобус – 165 $ ( включва автобусен транспорт, екскурзовод, входната такса, обяд и билет за стъклената подкова „ Скайуолк“)
-Входна такса за Холивуд Юнивърсал студио – 130 $ (без трансфери)
-Вечери и спектакли.
 
Резервации:                                                                                                   
При резервация се плаща 30% от стойността на екскурзията.
Втора вноска от 30% до 31.03.2019 г.
Пълно плащане до 25.06.2019 г.

 
Условия:
-Цената на екскурзията е валидна при 20 пълно платили.
-Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи – 30 дни преди датата на отпътуване.
-За пътуването до САЩ е необходим международен паспорт с валидност 6 месеца.
-Не са необходими ваксинации.
-Деца под 18 г., пътуващи с 1 родител е необходимо да имат нотариално заверено пълномощно от другия родител. По време на -пътуването е необходимо и фотокопие на пълномощното.
-Агенцията има сключена застраховка „Отговорност на туроператор” с Евроинс, полица №
03700100001324/07.12.2017г.
-Агенцията предлага застраховка Помощ при пътуване 

37/11/01

Етикети
oferti za ranni zapisvania usa , ekskurzia usa –източно и западно крайбрежие , оферти за ранни записвания , samoletni ekskurzii do usa ot sofia , 4* хотел в централната част на манхатън - ню йорк , ранни записвания екскурзии сащ , китайския театър граумън топ травелс , уол стрийт топ травелс , vodopad niagara , the venetian , 4* хотел в централната част на лас вегас; , статуята на свободата; , сан франциско , new york new york , залата на уолт дисни топ травелс , галерията фриър , самолетни екскурзии , сан франциско топ травелс , сащ – източно и западно крайбрежие , 5-то авеню , hollywood universal studios , театъра долби , ranni zapisvania usa , top travels , buffalo , ranni zapisvania pochivki usa , ranni zapisvania ekskurzii usa , оферти за сащ , капитолия , ниагара топ травелс , fisherman's wharf , ranni zapisvania pochivki usa , седалището на оон , 3* хотел в централната част на сан франциско , pochivka usa , родео драйв , jazz bistro , pochivki sys samolet , ранни записвания сащ топ травелс , почивки сащ топ травелс , самолетни екскурзии , наградите на филмовата академия оскар топ травелс , paris las vegas, luxor , водопад ниагара , oferti za usa , оферти за екскурзии топ травелс , театрите на бродуей , холивуд юнивърсал студио топ травелс , сащ , азиатският музей , oferti za pochivki , times square , samoletni pochivki do usa от софия , samoletni pochivki , оферти топ травелс , oferti sys samolet , oferti sys samolet , квартала туин пийкс , вашингтон топ травелс , галерията фриър , ниагара фолс , самолетни почивки до сащ от софия , ранни записвания екскурзии сащ топ травелс , niagara falls , caesars palace , катедралата свети патрик , usa –източно и западно крайбрежие , фрийдъм тауър , музей метрополитън топ травелс , манхатън , oferti za ekskurzii , вашингтон , бруклинския мост , samoletni pochivki , 3* хотел в централната част на сан франциско топ травелс , pochivki , централната библиотека , 4* хотел в централната част на вашингтон , кълъмбъс съркъл , pochivki ranni zapisvania , гугенхайм топ травелс , сащ – източно и западно крайбрежие , залата на уолт дисни , наградите на филмовата академия оскар. отново по сънсет булевард ще минете край идиличните бевърли хилс , таймс скуеър , самолетни почивки , почивки сащ , samoletni pochivki usa , ekskurzii ranni zapisvania , samoletni ekskurzii do usa ot sofia , buffalo , ранни записвания сащ , операта , оферти за почивки топ травелс , оферти за екскурзии , родео драйв , vodopad niagara , niski ceni , рокфелер център топ травелс , азиатският музей , белия дом топ травелс , usa –източно и западно крайбрежие , оферти за ранни записвания топ травелс , ekskurzii sus samolet ot sofia , екскурзии със самолет топ травелс , екскурзии със самолет от софия топ травелс , уол стрийт , oferti za ranni zapisvania , hollywood universal studios , оферти за почивки , new york , manhattan , крайслер билдинг , jazz bistro топ травелс , “девицата на мъглата” , почивки , почивки ранни записвания , oferti za ranni zapisvania , екскурзии ранни записвания топ травелс , театрите на бродуей топ травелс , обществената библиотека , екскурзии сащ , националната библиотека топ травелс , градския съвет с площада и алеята на оон , ниски цени , ekskurzii usa , ekskurzii sus samolet ot sofia , почивки със самолет , ekskurzia usa –източно и западно крайбрежие , китайския театър граумън , кълъмбъс съркъл топ травелс , сънсет булевард топ травелс , ekskurzii sys samolet , сан франциско , залата нокия и музея грами , почивки ранни записвания топ травелс , оферти за сащ топ травелс , остров алкатрас , река колорадо , 4* хотел в централната част на манхатън - ню йорк топ травелс , ranni zapisvania ekskurzii usa , samoletni ekskurzii do usa , плажове на санта моника , топ травелс , new york , топ травелс , oferti za ranni zapisvania usa , оферти със самолет топ травелс , фрийдъм тауър , самолетни почивки до сащ от софия топ травелс , pochivki sys samolet ot sofia , ранни записвания почивки сащ , samoletni ekskurzii , холивуд юнивърсал студио , лас вегас , световния търговски център топ травелс , оферти , белия дом , 4* хотел в централната част на вашингтон топ травелс , почивки със самолет от софия топ травелс , мост голдън гейт и алкатрас , оферти със самолет , ranni zapisvania , мемориалите на линкълн, джеферсън виетнамската и корейската войни топ травелс , самолетни екскурзии до сащ от софия топ травелс , usa , кметството , фондовата борса топ травелс , рокфелер център , niagara , pochivki sys samolet , бъфало , централната библиотека , река колорадо топ травелс , екскурзии топ травелс , ниагара , мост голдън гейт и алкатрас топ травелс , хувър дам, невада и аризона , екскурзия сащ – източно и западно крайбрежие , бродуей и 7-мо авеню , операта , холивуд топ травелс , самолетни почивки сащ , ranni zapisvania usa , националната библиотека , ekskurzii sys samolet , los angeles , градския съвет с площада и алеята на оон , самолетни почивки сащ топ травелс , downtown , музей метрополитън , ню йорк топ травелс , почивки със самолет топ травелс , почивки със самолет от софия , юниън скуеър и китайския квартал топ травелс , гранд каньон топ травелс , самолетни почивки топ травелс , крайслер билдинг топ травелс , екскурзия сащ – източно и западно крайбрежие топ травелс , samoletni ekskurzii , таймс скуеър топ травелс , oferti za pochivka , manhattan , бродуей и 7-мо авеню , ekskurzii usa , манхатън топ травелс , usa , самолетни екскурзии до сащ топ травелс , oferti za ekskurzii , oferti za usa , ekskurzii , pochivki sys samolet ot sofia , 3* хотел в ниагара фолс топ травелс , гугенхайм , pochivki ranni zapisvania , театъра. , операта , ниски цени топ травелс , caesars palace , екскурзии със самолет от софия , екскурзии сащ топ травелс , ню йорк , водопад ниагара топ травелс , 4* хотел в централната част на лос анджелис топ травелс , лас вегас топ травелс , оферти за ранни записвания сащ топ травелс , oferti , алея на славата , paris las vegas, luxor , спектакъл в метрополитън опера , юниън скуеър и китайския квартал , oferti za pochivki , ранни записвания почивки сащ топ травелс , самолетни екскурзии до сащ , сентрал парк топ травелс , самолетни екскурзии до сащ от софия , театъра. , times square , pochivka usa , ranni zapisvania , обществената библиотека , niagara , сентрал парк , статуята на свободата топ травелс , бруклинския мост топ травелс , ekskurzii ranni zapisvania , oferti , vashington , samoletni pochivki usa , niski ceni , vashington , операта , екскурзии ранни записвания , спектакъл в метрополитън опера топ травелс , los angeles , мемориалите на линкълн, джеферсън виетнамската и корейската войни , световния търговски център , 4* хотел в централната част на лос анджелис; , после сънсет булевард , холивуд , фондовата борса , ранни записвания , почивки топ травелс , плажове на санта моника топ травелс , fisherman's wharf , квартала туин пийкс топ травелс , top travels , лос анжелис топ травелс , 5-то авеню топ травелс , бъфало , 3* хотел в ниагара фолс , samoletni pochivki do usa от софия , “девицата на мъглата” , импайър стейт билдинг топ травелс , niagara falls , капитолия , залата нокия и музея грами топ травелс , алея на славата , лос анжелис , ранни записвания топ травелс , the venetian , екскурзии , ниагара фолс топ травелс , pochivki , седалището на оон , катедралата свети патрик топ травелс , new york new york , остров алкатрас топ травелс , ekskurzii , кметството , хувър дам, невада и аризона топ травелс , downtown , сан франциско топ травелс , oferti za pochivka , театъра долби , екскурзии със самолет , оферти за ранни записвания сащ , импайър стейт билдинг , гранд каньон , samoletni ekskurzii do usa , 4* хотел в централната част на лас вегас топ травелс , сащ топ травелс
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах