Уикенд в Малта 2021 Дати на заминаване всяка събота от 13.02 до 27.03.2021 и всеки петък от 02.04 до 17.12.2021/3 нощ         Екскурзия Дубай – 6 дни + 3 екскурзии и 5 вечери включени в цената Целогодишно заминаване – всеки понеделник, сряда, петък и неделя/          Екскурзия Дубай – 5 дни + 4 екскурзии и 4 вечери включени в цената Заминаване всеки понеделник през Февруари и Март и всеки вторник през Април и Май 2021         

Най-доброто от Виетнам и Камбоджа

Оферта номер: Е1641
Вид транспорт: Самолет Самолет
7 нощ /10 дни
Ханой - Халонг - Хошимин - тунелите Ку Чи - делтата на Меконг - Сиам Рип - Ангкор Том - Ангкор Ват -
Цена от: 3873.00 лв


ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ
18.10.2021 3935.00 BGN Резервирай
15.01.2022 3873.00 BGN Резервирай
16.02.2022 3873.00 BGN Резервирай
23.02.2022 3873.00 BGN Резервирай
02.03.2022 3873.00 BGN Резервирай
10.04.2022 3873.00 BGN Резервирай


Програма
1 ДЕН
Отпътуване от терминал 2 на летище София в 12:25 ч. за Доха с полет на "Qatar Airways". Кацане в Доха в 18:15 ч. Отпътуване в 20:50 ч. за Ханой. За дати на отпътуване 12.04.2020 г. и 01.05.2020 г. - от Терминал 2 на летище София в 21:40 с полет на "Turkish Airlines". Кацане в Истанбул в 23:05 ч.

Ден 2
Пристигане на летище „Ной Бай“ в Ханой в 07:25 ч.
За дата на отпътуване 01.05.2020 г. - отпътуване от Истанбул за Ханой в 02:40 ч. и  пристигане на летище "Ной Бай" в 16:25 ч.

Трансфер до хотела. Настаняване. Вечерта туристическа програма в Ханой с местен екскурзовод: езерото Хоан Кием, което в превод от виетнамски означава „езерото на върнатия меч“; храмът „Нгок Сон“ (Храмът на нефритената планина), посветен на националния герой Тран Хунг Дао; Старият квартал. Вечеря в местен ресторант с посещение на водно куклено шоу с включена напитка „Добре дошли“. Нощувка.

Ден 3
Закуска. В 8:00 ч. отпътуване за залива Халонг, включен в Списъка за световно културно и природно наследство заради изключителната красота на океана. Разходка с туристически кораб около многобройните островчета и пещери. Обяд с морски дарове на борда на кораба. Екскурзия до пещерите Тхиен Чунг или Даи Го (Пещерата на дървените стълбове) – едни от най-красивите в залива. Връщане в Ханой. Нощувка.

Ден 4
Закуска. Посещение с местен екскурзовод на мавзолея и музея на Хо Ши Мин; Пагодата на една колона (Пагодата на лотоса) – храм с изключително голямо значение за виетнамците, построен от император Ли Тхай Тонг през 11 в.; пагодата „Тран Куок“. Посещение на Храма на литературата – комплекс от пагоди с парк, построен през 1070 г. и посветен на Конфуций. Няколко години след построяването му на това място е основан първият университет във Виетнам, където са получавали своето образование синовете на мандарините. Университетът има пет вътрешни двора, олицетворяващи петте основни природни елемента – вода, дърво, огън, земя и метал. Изключително интересни са каменните стени, полегнали върху гърбовете на костенурки, изписани с имената на някогашните възпитаници. Обяд в местен ресторант. Полет до град Хошимин. Настаняване. Нощувка.

Ден 5
Закуска. Отпътуване за Куши за посещение на военната база на Виетнамската армия – подземен град, изграден през 1948 г., по време на виетнамската съпротива срещу френската окупация и по-късно разширяван, за да побере повече от 10 000 души по време на американската агресия. Частично отворен за туристи през 1988 г. и до днес този подземен комплекс с повече от 200 км тунели поразява с размерите си и най-вече с храбростта и стоицизма на виетнамския народ. Обяд в местен ресторант. Връщане в Хошимин. Панорамна обиколка на града: сградата на бившия дворец, построен през 1966 г. и частично разрушен при атаките на Северен Виетнам, но въпреки това великолепен пример за архитектурата на 60-те години; Военният музей; пазарът „Бен Тхан“, където ще се потопите в ежедневието на виетнамците и ще можете да си изберете подарък сред изобилието от традиционни виетнамски сувенири, стоки и продукти. Нощувка.

Ден 6
Закуска. Отпътуване за Ми Тхо – столицата на провинция Тиен Жианг, островно пристанище в делтата на река Меконг. Разходка с лодка по малък речен ръкав до устието на р. Меконг и до остров Фeникс. Спирка в традиционен ресторант с градина за типичен виетнамски обяд. Посещение на овощни градини с пчелни ферми, където можете да вкусите местен мед и медовина, да се насладите на тропическите плодове и традиционна музика. Ще се запознаете с процеса на производство на кокосови бонбони. Отпътуване за Хошимин. По пътя посещение на градина с бонсай в Ми Тхо („градинарство в поднос“) – изкуството да се отглеждат умалени копия на дървета и храсти, които се срещат естествено в природата. Традиционна вечеря в местен ресторант. Нощувка.

Ден 7
Закуска. Трансфер до летището за полет до Сием Реап, Камбоджа. Пристигане в Сием Реап. Трансфер до хотела. Посещение на южната порта на Ангкор Том; известният храм „Байон“, построен през 13 в., чиято най-отличителната черта са множеството усмихнати лица и барелефи, изобразяващи исторически, митологични и светски събития; храмът „Бапуон“; останките на Кралския дворец, Терасата на слоновете – платформа, откъдето ангкорските крале са наблюдавали паради, процесии и игри; Терасата на прокажения крал, чието име произлиза от скулптура, изобразяваща крал Яшоварман I, посветил по-голямата част от живота си на създаването на храмовия комплекс в Ангкор. Обяд в местен ресторант. Посещение на „Ангкор Ват“ – най-големият и най-добре запазен кхмерски храм и единственият, който и до днес запазва ролята си на важен религиозен център, едно от най-великите чудеса на света, символ на сърцето и душата на Камбоджа. Наблюдение на прекрасния залез от върха на хълма Пном Бакхенг. Вечеря с шоу на традиционни апсара танци. Нощувка.

Ден 8
Закуска. Отпътуване за известния храм „Та Прохм“, построен през 1186 г. от крал Джаяварман VII в чест на майка му. Обгърнат от корените на огромни смокинови дървета и до днес храмът не е възстановен. Посещение на храма „Пре Руп“ – класически храмов комплекс от 10 в., посветен на Шива; „Източен Мебон“ – храм построен през Х в. от крал Раджендраварман II като израз на почит към родителите му; „Неак Пеан“ – малък будистки храм с кръстообразно разположени водоеми с кръгъл остров в средата. Обяд в ресторант „Bopha Ta Prohm“. Посещение на Крован, кралската баня на Шрах Сранг и прочутия манастир „Бантай Кдей“. Нощувка.

Ден 9
Закуска. Разходка с лодка в езерото Тонле Сап (Великото езеро на Камбоджа) – едно от най-големите в Азия. Круиз покрай плаващите села пълни с училища, ресторанти и болници. Свободно време за разходка из местните пазари. Трансфер до летището в Сием Реап и отпътуване за Хошимин. След пристигане на летището в Хошимин, туристите трябва да останат в транзитната му зона. Отпътуване за Доха в 19:15 ч. с полета на авиокомпания "Qatar Airways". Пристигане на летището в Доха 23:55 ч.

За дата на отпътуване 01.05.2020 г. - отпътуване за Истанбул в 21:10 ч.

Ден 10
Отпътуване за България в 06:55 ч. с полет на авиокомпания "Qatar Airways". Кацане на летище София (Терминал 2) в 11:25 ч.
За дати на отпътуване 12.04.2020 г. и 01.05.2020 г. - пристигане на летището в Истанбул в 04:15 ч. Отпътуване за България в 07:45 ч. Пристигане в София 09:05 ч.

Продължителност на туристическата програма: 10 дни
Брой нощни пътувания по туристическата програма: 2 дни
Вид на пътуването: организирано пътуване
Тип транспорт: самолет

хотел настаняване валидна
(от - до)
цена
Хотел 4 * Двойна стая Superior/Deluxe с отделни легла (не се гарантира) - настаняването е включено в основната цена
Хотел 4 * Двойна стая Superior/Deluxe със спалня (не се гарантира) - настаняването е включено в основната цена
Хотел 4 * Единична стая Superior/Deluxe - 529 BGN


  Допълнителни услуги възрастова група / цени  
Многократна виза за Виетнам (заплаща се с депозита) от 1 до 100 години / 216 BGN
 

Цената включва
 • самолетен билет София - Истанбул - Ханой и Хошимин - Истанбул - София на авиокомпания "Turkish Airlines" с включени летищни такси, чекиран багаж до 30 кг. и ръчен багаж до 8 кг. само за дата на отпътуване 31.10.2020 г. /
 • самолетен билет София - Доха - Ханой и Хошимин - Доха - София на авиокомпания "Qatar Airways" с включени летищни такси, ръчен багаж до 7 кг и чекиран багаж до 30 кг за всички останали дати на отпътуване;
 • самолетни билети Ханой - Хошимин - Сием Реап - Хошимин на авиокомпания "Vietnam airline" с включени летищни такси, ръчен багаж до 7 кг (с размери 56x36x23 см) и чекиран багаж до 20 кг;
 • 2 нощувки със закуски в хотел "Flower Garden Hotel" 4* (или подобен) в Ханой;
 • 3 нощувки със закуски в хотел "Vissai Saigon Hotel" 4* (или подобен) в Хошимин;
 • 2 нощувки със закуски в хотел "Somadevi Angkor Hotel and SPA" 4* (или подобен) в Сием Реап;
 • трансфери летище - хотел - летище;
 • 6 обяда, описани в програмата;
 • 1 вечеря в Ханой с куклено шоу;
 • 1 вечеря в местен ресторант в Хошимин;
 • 1 вечеря с традиционни кхмерски апсара танци;
 • описаната туристическа програма в Ханой, Хошимин, тунелите Куши, делтата на Меконг, Сием Реап;
 • разходка с туристически кораб в залива Халонг;
 • всички входни такси за обектите описани по програмата;
 • местни екскурзоводи на английски език;
 • водач-преводач от България;
 • една бутилка минерална вода на ден;
 • всички местни и общински такси;
 • застрaховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 30 000 ЕUR на Застрахователно Дружество Евроинс АД.


Цената не включва
 • Виза за Камбоджа - 30 USD, издава се на летище в Сием Реап /заплаща се лично на място, попълва се визов формуляр и се предоставят валиден задграничен паспорт и една цветна снимка с размер 4см/6 см;
 • Виза за Виетнам - 216 лв., издава се предварително от посолството на Виетнам в София;
 • Допълнителни услуги и екскурзии по желание;
 • Бакшиши (2 USD на турист на ден за екскурзовода и 1 USD на турист на ден за шофьора);
 • За лица над 65 г. автоматично се добавя доплащане за завишена застрахователна премия;
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!)

Пояснения:
- Цената на екскурзията е калкулирана при цена на самолетен билет за вътрешния полет Ханой - Хошимин - Сием Реап - Хошимин 418 USD с летищни такси и при валутен курс 1 USD = 1,7 лв. При промяна на валутния курс с повече от 6% и/или цената на самолетния билет за вътрешния полет туроператорът си запазва правото да коригира цената на екскурзията в съответната посока.
- Екскурзията се осъществява при минимум 15 туристи.
- Валутен курс - 1 USD = 22363 VND (Виетнамси донг)
- Валутен курс - 1 USD = 4012 KHR (Камбоджански риел)
- Часово време: София 12 ч., Виетнам 17 ч., Камбоджа 17 ч.
- Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!
- Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
- Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт минимум 6 месеца след датата на влизане в страната и предварително издадена виза, получена в дипломатическите и консулските представителства на страната в чужбина. Агенцията осигурява разрешение (заповед) за виза от партньорите. Необходими документи за издаване на еднократна/многократна виза за Виетнам: 1 (една) цветна снимка с размер 4/6 см, копие от лична карта, самолетен билет, попълнен формуляр за виза, международен паспорт.
- Необходима е виза за влизане в Кралство Камбоджа. Камбоджанските власти издават визи на място при пристигане на летищата в Пном Пен и Сием Реап срещу такса от 30 щатски долара /едномесечна туристическа виза/, като за целта е необходимо да имате валиден международен паспорт и 2 цветни снимки с размер 4см/6см. Внимание! В паспорта Ви трябва да има поне една цяла свободна страница, за да може върху нея да бъде положена входната виза за страната. На гърба на тази страница не следва да има друга положена по-рано виза, освен печати от граничен контрол.

13/10
Етикети
ranni zapisvania kambodzha , екскурзии ранни записвания , ekzotichni pochivki vietnam , пещерите тхиен чунг , екзотични оферти камбоджа , ekzotichni samoletni ekskurzii , пагодата на една колона , ханой , истанбул , почивки ранни записвания виетнам , pochivki ranni zapisvania vietnam , хошимин , хотел "aristo saigon hotel" 4* ( , vietnam , ранни записвания , екзотични оферти ранни записвания виетнам , pochivki 2021 , ekskurzii , екзотични екскурзии ранни записвания камбоджа , екзотични самолетни почивки ранни записвания , samoleti ekskurzii ranni zapisvania , oferti vietnam , ekskurzii vietnam , pochivki vietnam , даи го , samoletni pochivki ranni zapisvania , ekzotichni samoletni pochivki , samoletni pochivki ranni zapisvania , pochivki kambodzha , екзотични оферти ранни записвания камбоджа , екскурзии 2021 , ekzotichni oferti vietnam , самолетни почивки , куши , екзотика , екзотични самолетни почивки ранни записвания , pochivki ranni zapisvania kambodzha , сием реап , oferti za ranni zapisvania , ekzotichni pochivki , ekzotichni samoletni ekskurzii ranni zapisvania , оферти за ранни записвания , самолетни екскурзии ранни записвания , екзотични почивки ранни записвания камбоджа , ekzotichni pochivki ranni zapisvania , pochivki ranni zapisvania , екзотични самолетни почивки , екзотични екскурзии ранни записвания , ekzotichni oferti ranni zapisvania kambodzha , самолетни екскурзии ранни записвания , делтата на река меконг , самолетни почивки ранни записвания , oferti za ranni zapisvania kambodzha , почивки ранни записвания камбоджа , ekzotichni ekskurzii ranni zapisvania , samoletni pochivki , ekzotichni pochivki kambodzha , ekzotichni oferti ranni zapisvania vietnam , сием реап , ekzotichni oferti 2021 , ekzotichni pochivki ranni zapisvania vietnam , екзотични екскурзии ранни записвания виетнам , почивки виетнам , ekzotichni oferti kambodzha , екзотични самолетни екскурзии ранни записвания , екзотични самолетни почивки , хошимин , екскурзии ранни записвания камбоджа , виетнам , ranni zapisvania , ekzotichni oferti ranni zapisvania 2021 , оферти камбоджа , почивки камбоджа , истанбул , ekzotichni samoletni pochivki ranni zapisvania , ekzotichni ekskurzii kambodzha , екзотични почивки ранни записвания виетнам , екскурзии ранни записвания виетнам , екзотични почивки виетнам , ekzotichni ekskurzii , ханой , оферти за ранни записвания камбоджа , ekzotichni ekskurzii ranni zapisvania kambodzha , екзотични оферти 2021 , ekzotichni ekskurzii vietnam , samoletni pochivki ranni zapisvania , самолетни екскурзии ранни записвания , хошимин , хотел "somadevi angkor hotel and spa" 4* , оферти за ранни записвания виетнам , samoletni pochivki ranni zapisvania , ми тхо , хотел "flower garden hotel" 4* , бохемия , самолетни екскурзии , ekskurzii kambodzha , халонг , oferti za ranni zapisvania vietnam , екзотични самолетни екскурзии , екзотични екскурзии камбоджа , kambodzha , samoletni pochivki ranni zapisvania , оферти виетнам , почивки ранни записвания , екзотични почивки ранни записвания , оферти , ekskurzii ranni zapisvania vietnam , куши , старият квартал , ekskurzii ranni zapisvania kambodzha , ranni zapisvania vietnam , ekzotichni pochivki ranni zapisvania kambodzha , храма на литературата , samoletni ekskurzii ranni zapisvania , екзотични почивки камбоджа , екзотични оферти ранни записвания , ekskurzii ranni zapisvania , oferti , екскурзии виетнам , samoletni ekskurzii , музея на хо ши мин; , екзотични екскурзии , ангкор , почивки 2021 , пагодата „тран куок“ , oferti kambodzha , екзотични оферти виетнам , храмът „нгок сон“ , екскурзии камбоджа , езерото хоан кием, , хошимин , екзотични почивки , samoleti ekskurzii ranni zapisvania , екзотични екскурзии виетнам , ранни записвания виетнам , камбоджа , ekzotichni ekskurzii ranni zapisvania vietnam , ранни записвания камбоджа
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах