Почивка в Доминикана през Декември 2020 Промо оферта с право на анулация до 7 дни преди заминаване/7 нощ         Почивка в Малта през Февруари 2021 02 - 27.02.2021/3, 4, 5 или 7 нощ         Уикенд в Малта 2020 Дати на заминаване всяка събота от 15.08 до 26.12.2020/3 нощ         

Най-доброто от Виетнам и Камбоджа

Оферта номер: Е1641
Вид транспорт: Самолет Самолет
7 нощ /10 дни
Ханой - Халонг - Хошимин - тунелите Ку Чи - делтата на Меконг - Сиам Рип - Ангкор Том - Ангкор Ват -
Цена от: 3873.00 лв


ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ
24.04.2021 3873.00 BGN Резервирай
17.10.2021 3873.00 BGN Резервирай
03.11.2021 3873.00 BGN Резервирай
15.01.2022 3873.00 BGN Резервирай
16.02.2022 3873.00 BGN Резервирай
23.02.2022 3873.00 BGN Резервирай
02.03.2022 3873.00 BGN Резервирай
10.04.2022 3873.00 BGN Резервирай


Програма
1 ДЕН
Отпътуване от терминал 2 на летище София в 12:25 ч. за Доха с полет на "Qatar Airways". Кацане в Доха в 18:15 ч. Отпътуване в 20:50 ч. за Ханой. За дати на отпътуване 12.04.2020 г. и 01.05.2020 г. - от Терминал 2 на летище София в 21:40 с полет на "Turkish Airlines". Кацане в Истанбул в 23:05 ч.

Ден 2
Пристигане на летище „Ной Бай“ в Ханой в 07:25 ч.
За дата на отпътуване 01.05.2020 г. - отпътуване от Истанбул за Ханой в 02:40 ч. и  пристигане на летище "Ной Бай" в 16:25 ч.

Трансфер до хотела. Настаняване. Вечерта туристическа програма в Ханой с местен екскурзовод: езерото Хоан Кием, което в превод от виетнамски означава „езерото на върнатия меч“; храмът „Нгок Сон“ (Храмът на нефритената планина), посветен на националния герой Тран Хунг Дао; Старият квартал. Вечеря в местен ресторант с посещение на водно куклено шоу с включена напитка „Добре дошли“. Нощувка.

Ден 3
Закуска. В 8:00 ч. отпътуване за залива Халонг, включен в Списъка за световно културно и природно наследство заради изключителната красота на океана. Разходка с туристически кораб около многобройните островчета и пещери. Обяд с морски дарове на борда на кораба. Екскурзия до пещерите Тхиен Чунг или Даи Го (Пещерата на дървените стълбове) – едни от най-красивите в залива. Връщане в Ханой. Нощувка.

Ден 4
Закуска. Посещение с местен екскурзовод на мавзолея и музея на Хо Ши Мин; Пагодата на една колона (Пагодата на лотоса) – храм с изключително голямо значение за виетнамците, построен от император Ли Тхай Тонг през 11 в.; пагодата „Тран Куок“. Посещение на Храма на литературата – комплекс от пагоди с парк, построен през 1070 г. и посветен на Конфуций. Няколко години след построяването му на това място е основан първият университет във Виетнам, където са получавали своето образование синовете на мандарините. Университетът има пет вътрешни двора, олицетворяващи петте основни природни елемента – вода, дърво, огън, земя и метал. Изключително интересни са каменните стени, полегнали върху гърбовете на костенурки, изписани с имената на някогашните възпитаници. Обяд в местен ресторант. Полет до град Хошимин. Настаняване. Нощувка.

Ден 5
Закуска. Отпътуване за Куши за посещение на военната база на Виетнамската армия – подземен град, изграден през 1948 г., по време на виетнамската съпротива срещу френската окупация и по-късно разширяван, за да побере повече от 10 000 души по време на американската агресия. Частично отворен за туристи през 1988 г. и до днес този подземен комплекс с повече от 200 км тунели поразява с размерите си и най-вече с храбростта и стоицизма на виетнамския народ. Обяд в местен ресторант. Връщане в Хошимин. Панорамна обиколка на града: сградата на бившия дворец, построен през 1966 г. и частично разрушен при атаките на Северен Виетнам, но въпреки това великолепен пример за архитектурата на 60-те години; Военният музей; пазарът „Бен Тхан“, където ще се потопите в ежедневието на виетнамците и ще можете да си изберете подарък сред изобилието от традиционни виетнамски сувенири, стоки и продукти. Нощувка.

Ден 6
Закуска. Отпътуване за Ми Тхо – столицата на провинция Тиен Жианг, островно пристанище в делтата на река Меконг. Разходка с лодка по малък речен ръкав до устието на р. Меконг и до остров Фeникс. Спирка в традиционен ресторант с градина за типичен виетнамски обяд. Посещение на овощни градини с пчелни ферми, където можете да вкусите местен мед и медовина, да се насладите на тропическите плодове и традиционна музика. Ще се запознаете с процеса на производство на кокосови бонбони. Отпътуване за Хошимин. По пътя посещение на градина с бонсай в Ми Тхо („градинарство в поднос“) – изкуството да се отглеждат умалени копия на дървета и храсти, които се срещат естествено в природата. Традиционна вечеря в местен ресторант. Нощувка.

Ден 7
Закуска. Трансфер до летището за полет до Сием Реап, Камбоджа. Пристигане в Сием Реап. Трансфер до хотела. Посещение на южната порта на Ангкор Том; известният храм „Байон“, построен през 13 в., чиято най-отличителната черта са множеството усмихнати лица и барелефи, изобразяващи исторически, митологични и светски събития; храмът „Бапуон“; останките на Кралския дворец, Терасата на слоновете – платформа, откъдето ангкорските крале са наблюдавали паради, процесии и игри; Терасата на прокажения крал, чието име произлиза от скулптура, изобразяваща крал Яшоварман I, посветил по-голямата част от живота си на създаването на храмовия комплекс в Ангкор. Обяд в местен ресторант. Посещение на „Ангкор Ват“ – най-големият и най-добре запазен кхмерски храм и единственият, който и до днес запазва ролята си на важен религиозен център, едно от най-великите чудеса на света, символ на сърцето и душата на Камбоджа. Наблюдение на прекрасния залез от върха на хълма Пном Бакхенг. Вечеря с шоу на традиционни апсара танци. Нощувка.

Ден 8
Закуска. Отпътуване за известния храм „Та Прохм“, построен през 1186 г. от крал Джаяварман VII в чест на майка му. Обгърнат от корените на огромни смокинови дървета и до днес храмът не е възстановен. Посещение на храма „Пре Руп“ – класически храмов комплекс от 10 в., посветен на Шива; „Източен Мебон“ – храм построен през Х в. от крал Раджендраварман II като израз на почит към родителите му; „Неак Пеан“ – малък будистки храм с кръстообразно разположени водоеми с кръгъл остров в средата. Обяд в ресторант „Bopha Ta Prohm“. Посещение на Крован, кралската баня на Шрах Сранг и прочутия манастир „Бантай Кдей“. Нощувка.

Ден 9
Закуска. Разходка с лодка в езерото Тонле Сап (Великото езеро на Камбоджа) – едно от най-големите в Азия. Круиз покрай плаващите села пълни с училища, ресторанти и болници. Свободно време за разходка из местните пазари. Трансфер до летището в Сием Реап и отпътуване за Хошимин. След пристигане на летището в Хошимин, туристите трябва да останат в транзитната му зона. Отпътуване за Доха в 19:15 ч. с полета на авиокомпания "Qatar Airways". Пристигане на летището в Доха 23:55 ч.

За дата на отпътуване 01.05.2020 г. - отпътуване за Истанбул в 21:10 ч.

Ден 10
Отпътуване за България в 06:55 ч. с полет на авиокомпания "Qatar Airways". Кацане на летище София (Терминал 2) в 11:25 ч.
За дати на отпътуване 12.04.2020 г. и 01.05.2020 г. - пристигане на летището в Истанбул в 04:15 ч. Отпътуване за България в 07:45 ч. Пристигане в София 09:05 ч.

Продължителност на туристическата програма: 10 дни
Брой нощни пътувания по туристическата програма: 2 дни
Вид на пътуването: организирано пътуване
Тип транспорт: самолет

хотел настаняване валидна
(от - до)
цена
Хотел 4 * Двойна стая Superior/Deluxe с отделни легла (не се гарантира) - настаняването е включено в основната цена
Хотел 4 * Двойна стая Superior/Deluxe със спалня (не се гарантира) - настаняването е включено в основната цена
Хотел 4 * Единична стая Superior/Deluxe - 529 BGN


  Допълнителни услуги възрастова група / цени  
Многократна виза за Виетнам (заплаща се с депозита) от 1 до 100 години / 216 BGN
 

Цената включва
 • самолетен билет София - Истанбул - Ханой и Хошимин - Истанбул - София на авиокомпания "Turkish Airlines" с включени летищни такси, чекиран багаж до 30 кг. и ръчен багаж до 8 кг. само за дата на отпътуване 31.10.2020 г. /
 • самолетен билет София - Доха - Ханой и Хошимин - Доха - София на авиокомпания "Qatar Airways" с включени летищни такси, ръчен багаж до 7 кг и чекиран багаж до 30 кг за всички останали дати на отпътуване;
 • самолетни билети Ханой - Хошимин - Сием Реап - Хошимин на авиокомпания "Vietnam airline" с включени летищни такси, ръчен багаж до 7 кг (с размери 56x36x23 см) и чекиран багаж до 20 кг;
 • 2 нощувки със закуски в хотел "Flower Garden Hotel" 4* (или подобен) в Ханой;
 • 3 нощувки със закуски в хотел "Vissai Saigon Hotel" 4* (или подобен) в Хошимин;
 • 2 нощувки със закуски в хотел "Somadevi Angkor Hotel and SPA" 4* (или подобен) в Сием Реап;
 • трансфери летище - хотел - летище;
 • 6 обяда, описани в програмата;
 • 1 вечеря в Ханой с куклено шоу;
 • 1 вечеря в местен ресторант в Хошимин;
 • 1 вечеря с традиционни кхмерски апсара танци;
 • описаната туристическа програма в Ханой, Хошимин, тунелите Куши, делтата на Меконг, Сием Реап;
 • разходка с туристически кораб в залива Халонг;
 • всички входни такси за обектите описани по програмата;
 • местни екскурзоводи на английски език;
 • водач-преводач от България;
 • една бутилка минерална вода на ден;
 • всички местни и общински такси;
 • застрaховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 30 000 ЕUR на Застрахователно Дружество Евроинс АД.


Цената не включва
 • Виза за Камбоджа - 30 USD, издава се на летище в Сием Реап /заплаща се лично на място, попълва се визов формуляр и се предоставят валиден задграничен паспорт и една цветна снимка с размер 4см/6 см;
 • Виза за Виетнам - 216 лв., издава се предварително от посолството на Виетнам в София;
 • Допълнителни услуги и екскурзии по желание;
 • Бакшиши (2 USD на турист на ден за екскурзовода и 1 USD на турист на ден за шофьора);
 • За лица над 65 г. автоматично се добавя доплащане за завишена застрахователна премия;
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!)

Пояснения:
- Цената на екскурзията е калкулирана при цена на самолетен билет за вътрешния полет Ханой - Хошимин - Сием Реап - Хошимин 418 USD с летищни такси и при валутен курс 1 USD = 1,7 лв. При промяна на валутния курс с повече от 6% и/или цената на самолетния билет за вътрешния полет туроператорът си запазва правото да коригира цената на екскурзията в съответната посока.
- Екскурзията се осъществява при минимум 15 туристи.
- Валутен курс - 1 USD = 22363 VND (Виетнамси донг)
- Валутен курс - 1 USD = 4012 KHR (Камбоджански риел)
- Часово време: София 12 ч., Виетнам 17 ч., Камбоджа 17 ч.
- Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!
- Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
- Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт минимум 6 месеца след датата на влизане в страната и предварително издадена виза, получена в дипломатическите и консулските представителства на страната в чужбина. Агенцията осигурява разрешение (заповед) за виза от партньорите. Необходими документи за издаване на еднократна/многократна виза за Виетнам: 1 (една) цветна снимка с размер 4/6 см, копие от лична карта, самолетен билет, попълнен формуляр за виза, международен паспорт.
- Необходима е виза за влизане в Кралство Камбоджа. Камбоджанските власти издават визи на място при пристигане на летищата в Пном Пен и Сием Реап срещу такса от 30 щатски долара /едномесечна туристическа виза/, като за целта е необходимо да имате валиден международен паспорт и 2 цветни снимки с размер 4см/6см. Внимание! В паспорта Ви трябва да има поне една цяла свободна страница, за да може върху нея да бъде положена входната виза за страната. На гърба на тази страница не следва да има друга положена по-рано виза, освен печати от граничен контрол.

13/10
Етикети
истанбул , ekzotichni pochivki vietnam , екскурзии 2021 , samoletni ekskurzii ranni zapisvania , самолетни почивки , халонг , пагодата „тран куок“ , ekzotichni pochivki , екзотични самолетни почивки , ekzotichni oferti ranni zapisvania 2021 , музея на хо ши мин; , pochivki ranni zapisvania vietnam , самолетни екскурзии ранни записвания , екзотични самолетни екскурзии ранни записвания , куши , ranni zapisvania vietnam , екзотични оферти виетнам , почивки ранни записвания виетнам , хотел "flower garden hotel" 4* , ekzotichni ekskurzii , samoletni pochivki ranni zapisvania , ekskurzii , екзотични почивки ранни записвания виетнам , самолетни почивки ранни записвания , екзотични самолетни почивки ранни записвания , ангкор , ханой , даи го , ekzotichni pochivki ranni zapisvania kambodzha , хошимин , екзотични екскурзии ранни записвания , екзотични оферти ранни записвания , екскурзии камбоджа , ekzotichni ekskurzii ranni zapisvania , ekzotichni pochivki ranni zapisvania , samoleti ekskurzii ranni zapisvania , храма на литературата , ekzotichni ekskurzii ranni zapisvania vietnam , ранни записвания камбоджа , ми тхо , екзотични самолетни почивки ранни записвания , ranni zapisvania kambodzha , pochivki ranni zapisvania , екзотични екскурзии камбоджа , ekzotichni ekskurzii vietnam , vietnam , екзотични почивки камбоджа , екзотични оферти 2021 , екскурзии ранни записвания виетнам , oferti za ranni zapisvania , ekskurzii kambodzha , екзотика , храмът „нгок сон“ , ekzotichni samoletni ekskurzii , екзотични почивки виетнам , оферти камбоджа , ранни записвания виетнам , ekzotichni samoletni pochivki , ранни записвания , samoleti ekskurzii ranni zapisvania , ekzotichni oferti ranni zapisvania kambodzha , ekzotichni oferti vietnam , samoletni pochivki ranni zapisvania , бохемия , samoletni ekskurzii , samoletni pochivki ranni zapisvania , ekzotichni oferti kambodzha , камбоджа , езерото хоан кием, , оферти за ранни записвания , oferti vietnam , екзотични почивки , екзотични самолетни екскурзии , oferti za ranni zapisvania vietnam , екзотични оферти камбоджа , сием реап , почивки 2021 , почивки виетнам , екзотични екскурзии ранни записвания виетнам , samoletni pochivki ranni zapisvania , екскурзии виетнам , екзотични екскурзии , ekskurzii ranni zapisvania , екзотични екскурзии ранни записвания камбоджа , ekskurzii ranni zapisvania kambodzha , старият квартал , pochivki kambodzha , сием реап , самолетни екскурзии , ekzotichni samoletni ekskurzii ranni zapisvania , oferti za ranni zapisvania kambodzha , екзотични самолетни почивки , делтата на река меконг , самолетни екскурзии ранни записвания , pochivki ranni zapisvania kambodzha , хошимин , kambodzha , ekzotichni pochivki kambodzha , оферти виетнам , pochivki 2021 , хотел "somadevi angkor hotel and spa" 4* , самолетни екскурзии ранни записвания , ekskurzii vietnam , ханой , куши , екзотични оферти ранни записвания виетнам , samoletni pochivki ranni zapisvania , екзотични почивки ранни записвания камбоджа , истанбул , хошимин , почивки камбоджа , екскурзии ранни записвания , ekzotichni oferti ranni zapisvania vietnam , екзотични оферти ранни записвания камбоджа , pochivki vietnam , хотел "aristo saigon hotel" 4* ( , пещерите тхиен чунг , екзотични екскурзии виетнам , ekzotichni ekskurzii kambodzha , оферти , екскурзии ранни записвания камбоджа , ranni zapisvania , почивки ранни записвания камбоджа , ekzotichni pochivki ranni zapisvania vietnam , пагодата на една колона , oferti , екзотични почивки ранни записвания , ekzotichni samoletni pochivki ranni zapisvania , ekskurzii ranni zapisvania vietnam , ekzotichni ekskurzii ranni zapisvania kambodzha , оферти за ранни записвания виетнам , оферти за ранни записвания камбоджа , ekzotichni oferti 2021 , oferti kambodzha , виетнам , samoletni pochivki , хошимин , почивки ранни записвания
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах