Почивка в Канкун 2020 Полети от Юли до Октомври/7 нощ - Ранни записвания         Почивка в Хавана и Варадеро - от Юли до Октомври 2020 Полети от Юли до Октомври/7 нощ - Ранни записвания         Почивка във Варадеро, Куба Полети от Юли до Октомври/7 нощ - Ранни записвания         

Новогодишен Средиземноморски круиз - 3 континента: Eвропа, Азия и Африка - НЯМА МЕСТА!

Оферта номер: Е1643
Вид транспорт: Кораб Кораб
8 дни/ 7 нощувки / Ранни записвания до 30.08.2019!
София - Кулата - Пирея - Порт Саид - Ашдод - Лимасол - о-в Родос - Кушадасъ - Пирея - Кулата - София


ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ


Програма
1 ДЕН / Понеделник
Отпътуване от София в 06:00 часа от Стадион Васил Левски. Дневен преход до Пирея – главното пристанище на Гърция. Чекиране и настаняване на борда на круизния кораб Celestyal Crystal. В 21:00 корабът отплава. Вечеря и нощувка на борда.

2 ДЕН / Вторник
През целия ден корабът е в открито море. Туристите могат да се забавляват с развлекателната програма на борда.

3 ДЕН / Сряда
В 07:00 часа акостиране на пристанището Порт Саид, Египет. Свободен ден или екскурзия Класическо Кайро с обяд – целодневна, включена в цената. От пристанището с автобус се тръгва на юг, посока Кайро. Първата спирка е на едно от 7-те чудеса на света – пирамидите в Гиза. Свободно време за самостоятелно разглеждане на пирамидите, снимки, разходка с камила и т.н. Следващата спирка е при пазителя на долината – Древния Сфинкс. Следва обяд на блок маса в 5* хотел. Турът продължава в сърцето на Кайро – площад Тахрир / Свобода /, посещение на Националния Архиологически музей и залата на Тутанкамон. След това се посещава фабрика за производство на папируси. Свободно време за сувенири и отпътуване обратно към кораба. Продължителност на екскурзията – около 12 часа. Вечеря и нощувка на борда.

4 ДЕН / Четвъртък
В 08:00 ч. Корабът акостира в Ашдод - Израел. Свободно време или възможност за *допълнителни екскурзии. Вечеря на борда. 22:00 ч. отплаване. Нощувка.

5 ДЕН / Петък
В 11:00 корабът акостира в Лимасол – Кипър. Свободно време или възможност за *допълнителни екскурзии. В 18:00 корабът отплава към Гърция.

6 ДЕН / Събота
В 12:00 ч. Корабът акoстира на о-в Родос. Свободно време до 20:00 ч. или допълнителна *екскурзия до Акропола в Линдос и цитаделата на Рицарите – включено в цената. Турът е с продължителност около 4 ½ часа. Първо има трансфер с автобус до древния град Линдос и посещение на Акропола на Линдос с древния дорийски храм на Атина. Градът много векове е бил главният на острова, като достига своя разцвет през 6 в. Пр. н.е. В център му се намира и църквата Света Богородица от Линдос с фрески от 15 в. Следва разходка в стария град на Родос – по улицата на Рицарите, Двореца на Рицарите и т.н. Обратно на кораба. Вечеря и нощувка на борда.

7 ДЕН / Неделя
В 7:00 ч. Корабът акостира в Кушадасъ. Престой до 19:30 ч. и възможност за допълнителна екскурзия до гр. Ефес – включено в цената. Вечеря и нощувка на борда.

8 ДЕН / Понеделник
Корабът акостира на пристанище Пирея в 09:00 часа. Отпътуване за София с автобус. Пристигане вечерта. Хотели

ЦЕНИТЕ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ СА ВАЛИДНИ ПРИ РЕЗЕРВАЦИИ
НАПРАВЕНИ ДО 30 АВГУСТ 2019 г. И 50% ПРЕДПЛАТЕН ПАКЕТ !!!

Цена на човек, за пакет, в посочения вид каюта в лева Цени ранни записвания Редовни цени
На човек в двойна каюта IB (вътрешна,  на 3 и 4-та палуба) 1810.00 лв 1930.00 лв
Доплащане за единично настаняване в каюта IB 460.00 лв 460.00 лв
На човек в двойна каюта XB (външна, на 2 и 3-та палуба с люк 11м2) 1960.00 лв 2080.00 лв
Доплащане за единично настаняване в каюта XC 500.00 лв 500.00 лв
3-ти и 4-ти възрастен (всички видове каюти) 1565.00 лв 1685.00 лв
1-во и 2-ро дете от 2 – 11.99 г. ( всички видове каюти) 1055.00 лв 1075.00 лв
 

Цената включва:
- Транспорт с комфортен автобус София – Пирея – София;
- 8 дни – 7 нощувки на круизния кораб;
- Изхранването е на ALL INCLUSIVE с безлимитни маркови алкохолни и безалкохолни напитки;
- Басейн и фитнес, сейф бокс;
- Екскурзия Класическо Кайро с обяд – целодневна;
- Екскурзия до Акропола в Линдос и цитаделата на Рицарите – о-в Родос - полудневна;
- Екскурзия до гр. Ефес - полудневна;
- Пристанищни такси в размер на 289 евро; такса гориво; такса обслужване; бакшиш;
- Всички основни услуги на борда на кораба;
- Дневна анимация за възрастни и за деца;
- Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” опция Б и покритие  10 000 евро към ЗД Евроинс АД, гр. София / лица до 5 г. и над 64 г. имат доплащане /;
- Водач от фирмата организатор;
 
Цената не включва:
- Всички допълнителни екскурзии, които са по желание;
- Допълнителните услуги на борда /СПА, пране, комуникации и др./;
- Хазартни игри /казино, бинго/;
- Разходи от личен характер;
    *Лица до 5 год. и от 64 до 74 год. имат доплащане за мед. застраховка в размер на 16.00 лв. за цялото пътуване.
    *Лица от 75 до 80 год. имат доплащане за мед.застраховка от 32.00 лева на човек за цялото пътуване.
    *Застрахователната компания не застрахова лица над 85 год. Туристите от 80 до 84 год. Могат да бъдат застраховани за 2000 € срещу сумата от 2.00 лева на ден, която е изключително малка за тези страни и не препоръчваме пътуването на тези лица.

*Допълнителните екскурзии се заявяват и заплащат в България. Допълнителните екскурзии не са на български език.
За туристи, желаещи да ползват програмата със собствен транспорт – от цената се приспадат  120.00 лв.  Те не ползват и застраховка.

ОПИСАНИЕ НА КОРАБА  
Celestyal Crystal: 10 палуби, 4 асансьора, 162 м. дължина, 25 611 тона, 529 кабини,  един външен басейн, 18 възела скорост, 406 души екипаж; електричество 110-220 В; три бара, основен ресторант, бюфет на самообслужване и 2 специализирани ресторанта; фитнес, СПА център, салон за красота, безмитен магазин, бутик, конферентен център, медицински център и др.

ALL INCLUSIVE програма на борда на кораба: закуска, обяд и вечеря, следобедни снаксове, неограничено количество алкохолни и безалкохолни маркови напитки.
- Port, Sherry, Liqueurs – Campari, Sandeman’s; Pastis, Amaretto Disaronno, Kahlua, Cointreau, Beileys
- Whiskey & Bourbon – Canadian Club, Jim Beam, J&B, Johnnie Walker  - Червен етикет
- Gin – Beefeater, Gordon’s
- Rum – Bacardi / бяло и тъмно /
- Vodka – Smirnoff и Stolichnaya
- Tequila – Jose Cuervo бяло
- Гръцки аромати – включващи разнообразие от гръцки напитки и коктейли.
- Коктейли
- Бира – наливна, селектирани марки алкохолна и безалкохолна бира в кутии
- Вино – избрано бяло/ розе или червено вино от бутилка, но се дава на чаша
- Газирана и минерална вода в малки бутилки
- Сода, Кока Кола, Спрайт, Студен чай – 330 вл. Кутии
- Сокове – портокал, грейпфрут, домат и ананас – на чаши. Прясно изцедените сокове се заплащат
- Безалкохолни коктейли
- Кафе – еспресо, капучино, филтър, лате.
- Топли напитки – топъл шоколад и богат избор на чай
Всички останали напитки, които не са включени в този списък се заплащат.

Обща информация: Алкохол на лица под 18 години не се предоставя. Напитките са само за лична консумация и не могат да се използват за групови събирания и партита. Обслужването по каютите и мини бара не са включени в програмата. Напитките могат да се консумират докато изтече работното време на съответното заведение или до акостирането на кораба. Поръчката на напитките става лично и се предоставя бордовата карта. Ако някой реши да вземе напитка на приятел – тя ще бъде таксувана по нормални цени.
 
Допълнителни екскурзии:

ИЗРАЕЛ

Целодневна Ашдод - Йерусалим - Витлеем – от 9:00 ч. сутринта до 16:30 ч.  с включен обяд.Отпътуване от пристанище Ашдод към Елеонския хълм, разположен от източната страна на старите градски стени на Йерусалим. Посещение на църквата на всичките нации, Базиликата на агонията. От 10:00 до 12:00 разглеждане на Йерусалим. На обяд отпътуване за Витлеем. Следва обяд / 1 час време /. Посещение на Базиликата Рождество Христово – мястото, където е роден Исус. От 14:30 до 15:00 ч. свободно време за сувенири. В 16:30 ч. пристигане обратно на пристанището.
Цена: Възрастен: 115 евро / 225.00 лв. / и дете: 80 евро / 157.00 лв. /

Яфа и Тел Авив – полудневнаОтпътуване от Ашдод в 9:00 ч. по крайбрежието към стария град Яфа до църквата Св. Петър. Яфа е древен град с едно от най-старите, добре организирани пристанища, живописни малки улички, древна архитектура и прекрасна гледка към Тел Авив от хълмовете му. Следва посещение на „градът, който никога не спи“ – Тел Авив. В 14:00 ч. обратно на борда.
Цена: Възрастен: 74 евро / 145.00 лв. / и дете: 55 евро / 108.00 лв.
 
КИПЪР

Панорамна обиколка на Лимасол и Курион – полудневна, времетраене 4 часаПървата спирка е в центъра на Лимасол. Туристите имат възможност да се разходят с местен екскурзовод в старата част – около рибарското пристанище и Средновековната крепост. В тази крепост крал Ричард Лъвското сърце се жени за Беренгария Наварска и я провъзгласява за кралица на Англия. Посещение на самата крепост не е предвидено, има свободно време в града. Следва посещение на архиологическия парк Курион – един от най-важните градове – държави на острова в древността. Разглеждане на амфитеатъра с 3500 места и къщата на Еустолиос, римска вила, с много стаи, всяка с различни по цвят и конфигурация мозайки от 5 в. след Хр. Обратно на борда.
Цена: Възрастен: 65 евро / 127.00 лв. / и дете: 45 евро / 88.00 лв. /

Курион, виненото селище Омодос и Лимасол град с автобус – целодневна, времетраене 6 ½ - 7 часаАвтобусът се отправя към архиологическия парк Курион – един от най-важните градове – държави на острова в древността. Разглеждане на амфитеатъра с 3500 места и къщата на Еустолиос, римска вила, с много стаи, всяка с различни по цвят и конфигурация мозайки от 5 в. след Хр.Турът продължава към лозовата градина на Лимасол. Пристига се в едно от най-красивите селища на острова Омодос. Свободно време за обяд / не е включен в цената /. След това се разглеждат църквата на Свещения кръст, площада и древната преса за вино. Дегустация на местни вина. По път обратно към пристанището се минава с автобус през град Лимасол.
Цена: Възрастен: 74 евро / 145.00 лв. / и дете: 55 евро / 108.00 лв.

Пафос – градът на Юнеско целодневна, времетраене 6 ½ - 7 часаПафос е на западното крайбрежие и е един от най-важните архитектурни райони на острова. Целият град е включен в списъка на Юнеско и е обявен за културно наследство. Първо се посещава родното място на гръцката богиня на любовта – Афродита – „Петра ту Ромио“. Фото пауза. Следва посещение на Гробниците на Царете – издялани от камък подземни и надземни гробници на римски царе в периода от 4 в. пр. н. е. до 3 век след н.е. Освен тях, тук са погребвани и много аристократи и високопоставени лица. Гробниците са декорирани с дорийски колони, фрески, а някои вкопани в скалите имитират дом на живите. На няколко по стените е изобразен двуглав орел – гербът на династията на Птолемейте. По-късно тези гробници са служили за убежище на преследваните от римляните християни. Свободно време в района на пристанището и обратно на борда.
Цена: Възрастен: 74 евро / 145.00 лв. / и дете: 55 евро / 108.00 лв. /
 
Екскурзиите са на английски език. При 20 и повече българи по една екскурзия се подсигурява превод. Всички входни такси на историческите забележителности са включени в цената на екскурзията.

МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ:  40
Срок на уведомление при несъбран минимален брой туристи: 30 Ноември 2019 г.
 
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден документ за самоличност –  задграничен паспорт с минимум 6 месеца валидност. За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България – оригинал + 1 копие + паспорт на детето.  За Република Гърция няма визови, санитарни и медицински изисквания.
 
НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
- депозит – 800 лв. при подписване на договора ;
-  доплащане – 31 дни преди датата на отпътуване /ако се ползват цени ранни записвания – се вземат предвид условията на плащане по тях /.
 
Информация относно самото пътуване: 
​Началната и крайната спирка са фиксирани предварително в програмата и договора и допълнителни спирки на територията на гр. София не се правят. Настаняването в автобуса става по реда на записване. Спирките по време на самото пътуване са предварително регламентирани / при необходимост разбира се се спира, но слизат само нуждаещите се /. Спирането на супермаркети не влиза в нашите програми / освен ако не е пътуване с цел пазаруване /. По трасето от София до Кулата могат да се вземат туристи от: Перник, Дупница, Благоевград, Симитли, Кресна, Сандански и Кулата.
 
Туроператорът е сключил застраховка “Отговорност на Туроператора” със ЗД Евроинс АД, гр. София, бул. Христофор Колумб № 43, Застрахователна полица   № 03700100001714.
 
Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на Застраховка „Отмяна на пътуване“ по чл.80, ал.1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите при анулиране на пътуването, при съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия или негови близки. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на подписване на договора за организирано пътуване в агенцията, където се извършва записването. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa
 
Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !
 
Вид използван транспорт:
- Круизен кораб
- Автобус
 
Програмата е неподходяща за хора с трайни увреждания, трудно подвижни или с някои видове хронични заболявания.
 
ЗАБЕЛЕЖКА: Туроператорът си запазва правото за промяна на цените на обявените допълнителни екскурзии, в зависимост от предлагането на круизната компания. Организаторът си запазва правото за промяна в цената на екскурзията до 20 дни преди датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото. Таксите са калкулирани към  м. Август 2018 г. и круизната компания може да ги актуализира по обективни причини като: промяна цената на горивото; промяна на пристанищните такси и др.
 


17/01/03
Етикети
средиземноморски круиз , програми за нова година , топ травелс , celestyal cruises , ранни записвания нова година , круизен кораб celestyal crystal , почивка круиз за нова година , turcia , кипър , cruizi , програми за нова година 2020 , novogodishen sredizemnomorski kruiz , sredizemnomorski kruiz , нова година 2020 ранни записвания , обиколни програми , круиз с родос и кипър , kruzi za nova godina , круизи 2019 , круиз гърция - египет - израел - турция , новогодишни круизи , ранни записвания средиземноморски круиз , top travels , новогодишни почивки 2020 , круиз европа, азия и африка , лимасол , отпътуване от пирея , новогодишен круиз , круизи 2019 , порт саид, египет , izrael , средиземноморски круиз за нова година , garcia , круизи с тръгване от пирея , средиземноморски круиз с интересен маршрут , круиз за нова година , новогодишен средиземноморски круиз , ашдод, израел , новогодишни оферти , оферти , круизи от пирея , родос , круизни маршрути , ранни записвания 2020 , средиземноморски круиз 3 континента – европа, азия и африка , celestyal crystal , kruizi 2019 , средиземноморски круиз на три континента , круизни пътувания , egipet
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах