Почивка в Ривиера Мая, Мексико от Май до Октомври 2019 Май - Октомври 2019/7 нощ         Почивка в Хавана и Варадеро, Куба с водач от България 23.10 - 31.10.2019 /7 нощ - Ранни записвания         Почивка във Варадеро, Куба През Ноември и Декември 2019 всяка неделя и сряда/7 нощ - Ранни записвания         

Наследството на Маите- полуостров Юкатан ,Мексико 2020г

Оферта номер: Е1694
Вид транспорт: Самолет Самолет
10 дни / 7 нощувки + 8 включени екскурзии - Ранни записвания до 31.05.2019
Валядолид – Чичен Итца – Ушмал – Кампече – Паленке – Чикана – Четумал – Тулум
Цена от: 3768.00 лв


ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ
10.01.2020 3768.00 лв Резервирай
02.02.2020 3768.00 лв Резервирай


Програма
1 ДЕН / СОФИЯ – КАНКУН
Полет София- Истанбул - Канкун

2 ДЕН / КАНКУН – ВАЛЯДОЛИД – ЧИЧЕН ИЦА
Пристигане на международното летище в Канкун в 08:40. След като минем през митнически и гранични формалности, заемаме местата си в луксозния автобус и започваме нашето приключение в света на маите.Трансфер до хотела в Чичен Ица (210 км), като по пътя ще спрем във Валядолид за разходка и обяд. Живописният Валядолид, основан през 1543 г. е с красива колониална архитектура. Посещаваме центъра и ще имаме свободно време, за да открием неговите забележителности. Кратка разходка в центъра – църквата San Servacio, централния градски парк и кметството. Отправяме се за заслужена почивка към хотела в Чичен Ица. Свободно време. Нощувка.

3 ДЕН / ЧИЧЕН ИЦА – УШМАЛ – КАМПЕЧЕ
Днес денят ни започва много рано, за да посрещнем изгрева с впечатляващо преживяване. Изпиваме по едно кафе за събуждане и в 5 ч. отпътуваме за едно от Седемте чудеса на света Чичен Ица, където ще имаме ексклузивно посещение преди да бъде отворено за другите туристи. Ще се потопим дълбоко в тропическите гори на полуостров Юкатан в търсене на легендарния град на маите, който е скрит в гъстата джунгла. Чичен Ица – тук се запознаваме с историята на маите и тяхната цивилизация, докато се възхищаваме на мащаба и красотата на този древен град. Удивително е геометричното съвършенство на 25-метровия храм Кукулкан, известен като Ел Кастийо („Замъкът“), който е построен като представяне на мистичния календар на Маите и отразява оптичната илюзия за змия, която се промъква нагоре или надолу по пирамидата по време на пролетното и есенното равноденствие. Ще се удивим на гледката на най-голямото игрище за Игра на топка от 13- те, открити на мястото, на платформата за жертвоприношения на военопленници, както и Свещения сенот. Изключително добре запазени са „Храмът на Воините”, „Костницата” , „Манастирът” и съседната „Църква”, както и голямата обсерватория, известна като „Охлюва”. Закуска в хотела. След кратък отдих отпътуваме към Ушмал /200 км/ . Тук ще направим панорамна обиколка на историческия град. Древният Ушмал е поредното доказателство за уникалните способности на маите и невероятните архитектурни творения, които са оставили след себе си. Считан за върхово архитектурно постижение, днес Ушмал е част от Световното културно и историческо наследство на ЮНЕСКО. Ще посетим „Двореца на губернатора”, „Площада на монахините”, „Пирамидата на магьосника”, „Храма на Костенурката” и още изумителни кътчета.След интензивната ни програма отпътуваме към красивият град – Кампече /70 км/. Настаняване в хотела. Нощувка.

4 ДЕН / КАМПЕЧЕ – ПАЛЕНКЕ
Днес, след закуска в хотела, се отправяме на панорамна обиколка на този исторически крайбрежен град с пастелни колониални къщи, геометрично проектирани улици и стари църкви. Кампече е столица на един от федералните щати на Мексико и е обявен за обект на световното наследство на ЮНЕСКО през 1999 година. Намира се в югоизточната част на страната, граничи с щатите Юкатан на североизток, Кинтана Ро – на изток, и Табаско – на югозапад. Градът е основан през 1540 година когато започва испанската инвазия и завладяването на полуостров Юкатан. По време на колониалния период градът е бил важно и ключово пристанище, изобилстващо от богатства, но тази негова роля отслабва след обявяването на независимостта на Мексико. Днес голяма част от икономическия просперитет на щата се дължи на откриването на фабрики за добив на нефт през 70-те години на XX век, което е направило крайбрежните градове Кампече и Сиудад дел Кармен важни промишлени центрове. Територията на региона е съхранила и останките от културата на древните маи. Продължаваме нашето пътешествие във времето, като посещаваме завладяващите храмове в Паленке /450 км/ . Този археологически обект се гордее с някои от най-добрите архитектури творения на маите, скулптурата и барелефите. Разходката ни представя внушителния Храм на надписите, който достига почти 23 метра височина и гробницата на владетеля на маите – открита и разкопана в началото на 50-те години. В разцвета си Паленке е бил обширен град-държава, обхващащ близо 60 квадратни километра, но археолозите смятат, че са проучили само 5-10% от този обект на световното наследство на ЮНЕСКО. Досега са открити повече от 200 сгради, като най-известни са „Храмът на надписите”, „Дворецът”, „Храмът на Графа” и „Храмът на Кръста”. Настаняване в хотела. Нощувка.

5 ДЕН / ПАЛЕНКЕ – ЧИКАНА – ЧЕТУМАЛ
Закуска. Посещение на град Чикана /360 км/. Чикана са руини на древен град на маите, които се намират в мексиканския щат Кампече. Археологическият комплекс се намира само на два километра западно от друг град на маите – Бекан. Чикана е бил населен в периода между 300-1100 г. и е един от най-ярките примери в региона за смесване на архитектурните стилове: сградите са построени в архитектурен стил “Рио Бек” и “Ченес”, дори има сгради и в северният архитектурен стил “Пуук”. В градът няма големи пирамиди, а преобладават сравнително малки по размери сгради украсени с орнаменти и висококачествено изработени декорации, което предполага че Чикана е бил център на регионалния елит. Отпътуване за Четумал /130 км/. Настаняване в хотела. Нощувка.

6 ДЕН / ЧЕТУМАЛ – ТУЛУМ – РИВИЕРА МАЯ
Вкусна закуска в хотела и продължаваме удивителното си пътешествие из земите на маите с посещение на Тулум /260 км/. Руините са разположени на 12-метрова скала край Карибско море. Тулум е археологически обект в Югоизточно Мексико, щата Кинтана Ро, обхващащ развалините на някогашен град на маите. Той е сред най- късните градове на маите. Достига своя разцвет през 13- 15 век, като просъществува 70 години след началото на завладяването на региона от Испания. Така с края на историята за разцвета на маите, завършва и нашето пътуване. Насочваме се към Ривиера Мая /60-70 км/, за да изкараме няколко дни на Карибските плажове и да се насладим на активна почивка. Настаняване в хотела.

7 ДЕН / РИВИЕРА МАЯ
Време е за плаж и гмуркане сред корали и пъстри рибки

8 ДЕН / РИВИЕРА МАЯ
Време е за плаж и гмуркане сред корали и пъстри рибки

9 ДЕН / КАНКУН – СОФИЯ
След закуска отпътуваме към летище Канкун и се сбогуваме с Мексико и полуостров Юкатан. Полет Канкун – София, през Истанбул с луксозните самолети на Турски авиолинии.

10 ДЕН / СОФИЯ
Пристигане на летище София.

НАСЛЕДСТВОТО НА МАИТЕ

+ 8 включени екскурзии и ОЛ ИНКЛУЗИВ почивка на Ривиера Мая

Валядолид – Чичен Итца – Ушмал – Кампече – Паленке – Чикана – Четумал – Тулум

Потапяме се в легендите за маите, удивляваме се на едно от Седемте чудеса на света и отпускаме сред корали и пъстри рибки на Ривиера Мая. БЕЗ КОНКУРЕНЦИЯ


10 дни / 7 нощувки + 8 включени екскурзии и ALL INCLUSIVE ваканция


Цените са в ЛЕВА, с включени всички такси, валидни за резервации направени до 31.05.2019 г.
 

Дати Човек в двойна стая Единична стая 3-ти възрастен* Дете 2-11.99 г*
         
10.01 – 19.01 4268 3768 4772 4272 4118 3618 4018 3518
02.02 – 11.02 4268 3768 4772 4272 4118 3618 4018 3518
 

*ВАЖНО – В Мексико стаите на хотелите са тесни. Силно НЕ СЕ препоръчва трети човек в стаята. Допълнителните легла винаги са разтегателни легла или разтегателен фотьойл.

Цената включва:
-Самолетен билет София – Канкун – София с Турски авиолинии, през Истанбул с включен кетъринг;
-Летищни такси;
-Регистриран багаж 30 кг;
-3 нощувки ALL INCLUSIVE в хотел The Reef Coco Beach 4**** superior, Ривиера Мая, Playa del Carmen 
https://www.thereefresorts.com/reefcocobeach/ 
-5 ДНЕВЕН Обиколен тур Валядолид – Чичен Ица – Ушмал – Кампече – Паленке – Чикана – Четумал – Тулум, описан по-долу;
-1 обяд във Валядолид;
-1 нощувка със закуска в Чичен Ица Villas Arqueológicas Chichén Itzá 3*** superior;
https://www.villasarqueologicaschichen.com/ 
-1 нощувка със закуска в Кампече, хотел Plaza Campeche 4**** superior;https://hotelplazacampeche.com/ 
-1 нощувка със закуска в Паленке, хотел Tulijá Express Palenque 4**** superior;https://www.tulijahotelpalenque.com/ 
-1 нощувка със закуска в Чеутамал, хотел Capital Plaza Chetumal 4**** superior;//capitalplaza.mx/ 
-Туристическа обиколка на Валядолид с екскурзовод на български;
-Туристическа обиколка на Чичен Ица с екскурзовод на български;
-Туристическа обиколка на Кампече с екскурзовод на български;
-Туристическа обиколка на Ушмал с екскурзовод на български;
-Туристическа обиколка на Паленке с екскурзовод на български
-Туристическа обиколка на Чикана с екскурзовод на български;
-Туристическа обиколка на Четумал с екскурзовод на български;
-Туристическа обиколка на Тулум с екскурзовод на български;
-Всички входни такси по посещаваните обекти описани в програмата;
-Трансфер хотел The Reef Coco Beach до летище Канкун около 1 час;
-Медицинска застраховка Помощ при пътуване с покритие 10 000 евро на ДЗИ;
-Водач с български за целия престой;


ЗАБЕЛЕЖКА: Всички екскурзии се провеждат на български от лицензиран екскурзовод

Цената не включва:
-Екскурзии по време на почивката в Ривиера Мая – Вашият водач, ще Ви помогне да изберете на място най-подходящите екскурзии измежду джип-сафари, разходка с катамаран, шнорхелинг сред красивите рибки и корали;
-Разходи от личен характер;
-Застраховка отмяна на пътуване със ЗАД „Алианц“;
-В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на 

Резервации: 
Първоначална вноска: 350 лв. при подписване на договор.
Краен срок за пълно плащане: 31 дни преди датата на пътуване.

Полетно разписание (всички времена са местни за съответната дестинация):

София – Истанбул 16:00 – 18:20 / Истанбул – Канкун 21:45 – 08:40

Канкун – Истанбул 10:10 – 06:15 (+ на следващия ден) / Истанбул – София 08:35 – 08:55

Трансфер летище – хотел – летище:

Летище Канкун – Чичен Ица 2 часа и 30 минути или 5 часа с времето за обяд и разходка във Валядолид

Хотел The Reef Coco Beach – летище Канкун – 1 час

Информация за хотелите по програмата : 

Хотел THE REEF COCO BEACH 4*
https://www.thereefresorts.com/reefcocobeach/About
Местоположение: Комплекс The Reeb Coco Beach 4* се намира в курорта Плая дел Кармен. Разположен е на брега на Карибите, целунат от слънцето, комлекса предлага прекрасна гледка към рифа на Плая дел Кармен. Намира се на 5 минути пеша от известния развлекателен район „5th Avenue“.
Стаи: Всяка от 196-те климатизирани стаи за гости в хотел Reef Coco Beach 4* е проектирана да предложи релаксиращо изживяване, отличаващо се с модерен комфорт и удобство за всички гости. Всички помещения за настаняване ви приветстват да се насладите на спокойната атмосфера. Всяка стая разполага с балкон или тераса. Насладете се на всички съвременни удобства, които красивите стаи на комплекса предлагат, включително: Телевизор;  телефон;  мини хладилник ; самостоятелна баня; тоалетни принадлежности; сешоар и огледало за грим.
Ресторанти
Японски ресторант – Samurai
Вечеря от 18:00 часа – 22:30ч. Моля, обърнете внимание, че Samurai е отворен както за гостите на хотела, така и за гостите на курорта, които не отсядат в The Reef Coco Beach, но желаят да опитат най-добрата японска кухня в Плая дел Кармен.
Основен Ресторант – Mira Mar
Закуска от 7:00 до 11:00 часа. | Обяд 12: 30 часа – 15:00. | Вечеря от 18:30 часа. – от 22:00 часа
Бюфет-ресторант, предлагащ закуска, обяд и вечеря
Наскоро обновен, основният ресторант на шведска маса сервира закуска, обяд и вечеря на фона на зашеметяващите карибски гледки. Дрес код: на гостите не се разрешава да бъдат мокри, без риза или боси.
Италиански ресторант Rosinella -Вечеря от 18:30 часа. – от 22:00 часа
Италиански а-ла-карт ресторант:Романтичен ресторант с изглед към Козумел, Rosinella предлага прясно приготвени италиански специалитети с тропически привкус. Този климатизиран ресторант предлага а-ла-карт меню.
Дрес код: небрежно елегантен (мъже: дълги панталони или шорти, обувки и риза)
Ресторант Sobor Latino : Вечеря от 18:30 часа. – от 22:30 часа
Мексикански а-ла-карт ресторант:Отличаващ се с мексикански специалитети, този елегантен ресторант предлага а-ла-карт меню, вдъхновено от богатите кулинарни традиции на страната.
Дрес код: небрежно елегантен (мъже: дълги панталони или шорти, обувки и риза)
Бар Palmar Snack Bar:Неформалната и релаксираща атмосфера на новия бар El Palmar е идеален за коктейли край басейна.Отворен от 18:00 часа – 02: 00 часа сутринта
Бар AZUL 48:Отворен от 11:00 до 18:30 часа.Насладете се на коктейли, без да излизате от басейна. Предлагащ разнообразие от освежаващи напитки, бира и безалкохолни напитки.
Бар- кафене – TABACO & RON:Отворен от 10:00 часа до 23:00 часа.
Плаж и басейни: Плажът Reef Coco предлага на гостите на хотела, възможност за спокойна почивка, чадъри и шезлонги. Възможности за водни спортове като гмуркане и шнорхелинг. Плажа разполага с бар на плажа, предлагащ освежаващи напитки и спасителен пункт. На разположение на гостите са два басейна. Басейн за възрастни и басейн за деца. Други удобства:
 Комплекса разполага с възможности за спорт и отдих, предлагат се настолни игри, билярд, възможност за игри като волейбол, водна топка, тенис маса и билярд. Спа центъра на хотелът предлага Дзен градина, сауна, душове, зона за релакс, съблекалня, бар с освежителни напитки, халати и чехли. Понеделник – събота от 9:00 до 19:00 часа и Неделя 9:00 – 17:00 часа. Напълно оборудван фитнес център е на разположение на гостите. Безплатен Wi-Fi достъп.

Хотел VILLAS ARQUEOLÓGICAS 3* CHICHÉN ITZÁ
https://www.villasarqueologicaschichen.com/
Местоположение: Villa Arqueologica Chichen Itza е само на няколко крачки от зашеметяващите руини на маите в Чичен Ица. Град Валадолид е на 30 минути път с кола.Комплек Villas Arqueológicas Chichén Itzá се намира на 120 километра от град Мерида и на 199 километра от град Канкун.
Хотел:Заобиколен от тропически градини, този уютен хотел Villas Chichén Itzá предлага 43 стаи, обзаведени с дървени мебели и построени около атрактивен басейн с акценти от статуите на маите. Общите пространства, ресторантът и барът са украсени с традиционна декорация с керамичен под и красиви арки. В допълнение към мястото за почивка, вилите Chichén Itzá предлагат следните удобства на нашите гости: Басейн, заобиколен от меки шезлонги ; Паркинг; Безплатен достъп до Wi-Fi в определени зони.; Туристическо бюро с обща информация за района и археологическите обекти; ТВ зала и билярдна маса за допълнително забавление в хотела; Спа център
Стаи: Стаите в Villa Chichen Itza са декорирани в колониален стил и предлагат изглед към градините на хотела. Всяка стандартна стая за гости разполага с 1 двойно легло и 1 единично легло. Стаите са оборудвани с: Сейф; Сешоар; Телефон; Климатик; Вентилатор;баня с вана или душ;Дъска за гладен;Тоалетни принадлежности;Други услуги:билярд;тераса с градина  ;Стая за игри  ;Снек-бар;Ресторант ;безплатен Wi-Fi;Охраняем паркинг;Басейн;Чадъри;Шезлонги;Спа и уелнес център;24/7 Рецепция; Място за багаж;Обмяна на валута;Ежедневно почистване;Пералня Бизнес;Копирни услуги;Бизнес център; Обособена зона за пушене
 

HOTEL PLAZA CAMPECHE 4* https://hotelplazacampeche.com/?lang=en
Местоположение: Хотел Plaza Campeche 4* предлага високо качество, елегантност, комфорт и безопасност. Намира се в историческия център на града и пристанището на Кампече, срещу парка на Сан Мартин, стратегически разположен в сърцето на всички търговски, културни и туристически дейности в града, с всички услуги, предлагани от модерни хотели. Хотелът гарантира на своите гости комфортен и приятен престой.
Стаи: Всички помещения за настаняване ви приветстват да се насладите на спокойната атмосфера. Всяка стая разполага с балкон или тераса. Насладете се на всички съвременни удобства, които красивите стаи на комплекса предлагат, включително: Климатик; Телевизор с плосък екран; Две двойни легла или спалня; Телефон; Климатик; Вентилатор;баня с вана или душ; електронен сейф с висока степен на сигурност.
Ресторант и барове
Ресторант “El Bicentenario”
Работно време: от 7:00 до 11:00 ч.Ресторантът предлага широка и изискана гама от регионални и международни ястия. Ресторантът предлага богата а-ла-карт традиционна закуска. Традиционен мексикански обяд с голямо разнообразие от меса и морски дарове. Международна вечеря с богат избор от вкусни ястия. Кафетерия “Del Parque” предлага обслужване 24 часа на ден, където ще можете да се насладите на вкусна храна приготвена по бърз, лесен, хигиеничен и много апетитен начин.
Бар “Ел Полворин” в който ще можете да се насладите на аперитив, в спокойна и елегантна обстановка, сред добра музикална обстановка. Други услуги: 24-часова рецепция; Паркинг; Бизнес център;‘ Ежедневно почистване; Асансьори; Безплатен Wi-Fi; Конферентна зала; Ресторант;Фитнес;Шезлонги; Кърпи за басейн;Открит плувен басейн (целогодишен)


Хотел CAPITAL PLAZA HOTEL 4* , Четумал //capitalplaza.mx/ 
Местоположение: Хотел Capital Plaza Hotel се в центъра на град Четумал. Отличното местоположение на хотела ще ви позволи бързо да се придвижите до търговската и развлекателна зона на града. На няколко крачки от хотела се намира Музеят на културата на маите и Културният център на изкуствата. Предлагащ открит басейн, фитнес зала и стилни стаи с безплатен Wi-Fi, този модерен хотел е чудесен избор за престой както за двойки, така и за семейства.
Стаи: Хотелът разполага с 85 комфортни стаи, 66 двойни, 7 единични и 9 апартамента. Стаите са обзаведени със стил в топли цветове. Всички легла разполагат с подсилени и удобни матраци. Всяка стая е оборудвана и с: LCD телевизор 32 “; Климатик; Сейф; Работно бюро с ергономичен стол; Кафе машина; Сешоар; Ютия и дъска за гладене; Баня с душ/вана; Безжичен интернет‘ Басейн: Хотелът разполага с открит басейн. На разположение на гостите на хотела са осигурени чадъри и шезлонги; Удобства на хотела: Денонощна рецепция; Безплатен паркинг; Консиерж услуги; Високоскоростен безжичен интернет; Ресторант с работно време от 7:00 до 23:00 часа;Коли под наем; Бизнес център; Машина за лед; Открит басейн; Фитнес център;Румсървис;Туристическо бюро;Зали за мероприятия;Приемат се кредитни карти Visa, Master Card и American Express.;Хотелът разполага с удобства за хора със специални потребности;Не се допускат домашни любимци.
 

HOTEL TULIJÁ EXPRESS 4*, PALENQUE https://www.tulijahotelpalenque.com/
Местоположение:Хотел Tulija Express се намира на 12. Минути път с кола от националния парк Паленке. Центърът на Паленке е само на 1 километър от хотела, а автогарата ADO е на 5 минути път с кола. Руините на маите в Паленке и Летището на града се намират на около 10 мин. разсточние от хотела.
Стаи:Всички климатизирани стаи в хотел Tulija Express Excellent City Hotels 4* предлагат кът за сядане и кафемашина. Някои от стаите са с изглед към градината и басейна. Стая с двойно легло king size. Просторна и комфортна стая с модерна декорация, идеална за двойки. Стаите разполагат с всичко необходимо за приятен престой: климатик, телевизор с плосък екран с кабелна телевизия, сейф, бюро, сешоар, хавлиени кърпи и чаршафи, телефон и безплатно кафе.
Стая с 2 отделни легла: Удобна и уютна стая с 2 двойни легла с модерна декорация с максимална заетост за 4-ма души, където можете да се отпуснете с семейството си. Стаите са много комфортно оборудвани с климатик, 2 двойни легла, телевизор с плосък екран с кабел, сейф , сешоар, хавлии, чаршафи, телефон, тоалетна хартия, бюро, килер и безплатно кафе.Джуниър суит: Елегантен, просторен и светъл, декориран със съвременен стил, идеален за двойки. Джуниор суитът разполага с двойно легло king size, тераса, бюро, гардероб, баня, безплатно кафе, плосък екран, сушилня, тоалетна хартия, разтегателен диван, кърпи, чаршафи, телефон.
Ресторант:
Ресторант Malanga: Ще се насладите на богати мексикански специалитети и паста в ресторант Malanga, разположен в хотел Tulijá Palenque 4*. Ресторантът на хотела работи седем дни в седмицата от 7:00 до 11:00 часа. и от 18:30 до 22:30 часа.


Условия за прекратяване на договор
ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
Когато ПЪТУВАЩИЯТ прекрати договора по горната точка, той е длъжен да заплати на ТУРОПЕРАТОРА такса за прекратяване на договора.
ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристиеския пакет, без да заплаща никаква такса за прекратяване в случай на неопределими и извънредни обстоятелства, настъпили или случващи се в мястото на дестинацията или в непосредствена близост до него, които засягат значително изпълнението на туристическия пакет или превоза на пътници до дестинацията.
При прекратяване на договора за туристически пакет съгласно предходната точка, ПЪТУВАЩИЯТ има право на пълно възстановяване на всички направени плащания за туристическия пакет, но няма право на допълнително обезщетение.
ПЪТУВАЩИЯТ може да прекрати договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати стандартните разходи за прекратяване на договора.
ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на първоначалната вноска, ако прекрати договора до 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет.
ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на пълната стойност по договора, ако прекрати договора в периода между 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет и датата на започване изпълнението на туристическия пакет включително.

ВАЖНО:
Минимален брой туристи: 20 души. При неосъществен минимален брой туристи туроператорът е длъжен да уведоми 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
Няма специални медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт, минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата.
Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване”

32/05/01

Етикети
екзотични почивки , ekzotichni ekskurzii s vodach , ekzotichni ekskurzii s bulgarsko obsluzhvane , екзотични почивки , четумал , ранни записвания почивки , karibite , оферти за екскурзии , самолетни почивки , samoletni ekskurzii ot sofia , ниски цени мексико , mexico , ranni zapisvania pochivki , poleti cancun , oferti za pochivki , екскурзии , ekzotichni pochivki s vodach , 8 включени екскурзии , валядолид , samoletni pochivki , самолетни екскурзии , karibsko more , ekzotichni pyteshestvia , riviera maya , екзотични оферти , pochivki ot sofia , pochivka na karibsko morе , топ травелс , екзотични екскурзии , хотел capital plaza chetumal 4* , перлите на карибите , екскурзии със самолет , ranni zapisvania riviera maya , niski ceni mexico , джип-сафари , nasledstvoto na maite , екзотични оферти , промо оферти мексико , ekzotichni oferti s vodach , оферти ривиера мая , ekskurzia mexico , ekzotichni ekskurzii , ривиера мая , оферти за почивки , top travels , promo oferti meksiko , полуостров юкатан , оферти за ранни записвания , оферти за ранни записвания екскурзии , екзотични почивки от софия , ekzotichni oferti , кампече , ранни записвания мексико , обиколка на чичен ица на български; , екскурзия полуостров юкатан , самолетни почивки от софия , ekzotichni pochivki niski ceni , екзотични екскурзии с българско обслужване , полети канкун , екзотични екскурзии ниски цени , oferti , обиколка на паленке на български; , ekzotichni pochivki s bulgarsko obsluzhvane , promo oferti , екзотични почивки с българско обслужване , оферти за карибска екзотика , екзотични екскурзии от софия , полети през истанбул , ekzotichni ekskurzii ot sofia , ранни записвания ривиера мая , promo oferti mexico , екзотични екскурзии с водач , ranni zapisvania mexico , oferti za ranni zapisvania , ranni zapisvania mexico , самолетни екскурзии , промо оферти мексико , екзотични екскурзии с водач , pochivki , ол инклузив почивка на ривиера мая , ekzotichni pochivki ot sofia , pochivka meksiko , samoletni ekskurzii ot sofia , samoletni pochivki ot sofia , ekzotichni pochivki s vodach , тулум , карибите , niski ceni , ekskurzii , ранни записвания почивки , промо оферта ривиера мая , оферти за почивки , почивка мексико , шнорхелинг сред красивите рибки и корали , оферти , oferti riviera maya , ранни записвания мексико , почивка на карибско море , мексико с водач , почивка ривиера мая , почивки , samoletni pochivki ot sofia , promo oferta riviera maya , ekzotichni oferti , ranni zapisvania , наследството на маите , ekskurzii sys samolet , обиколка на валядолид на български; , samoletni pochivki , екскурзия мексико , самолетни почивки , хотел tulijá express palenque 4* superior , почивки от софия , мексико , чикана , turkish airlines , мексико с водач , ekskurzii , ниски цени , екзотични почивки с водач , ekzotichni ekskurzii s vodach s bylgarsko obsluzhvane , карибска екзотика 2019-2020 , екзотично мексико , оферти за екскурзии , ранни записвания , екзотични пътешествия , ranni zapisvania pochivki , далечни пътешествия , 8 vklucheni ekskurzii , ekzotichni pochivki , ekzotichno meksiko , ekzotichni pochivki , oferti za ekskurzii , karibska ekzotika 2019-2020 , почивки със самолет , екзотични оферти с водач , oferti za karibska ekzotika , samoletni ekskurzii , хотел the reef coco beach 4* , чичен итца , самолетни почивки от софия , екскурзии , oferti za pochivki , промо оферти , екзотични почивки с българско обслужване , ekzotichni ekskurzii niski ceni , oferti za ekskurzii , почивка полуостров юкатан , pochivki sys samolet , почивки , pochivka riviera maya , самолетни екскурзии от софия , оферти за мексико , самолетни екскурзии от софия , ranni zapisvania ekskurzii , ekzotichni pochivki s bylgarsko obsluzhvane , ekzotichni ekskurzii s vodach , обиколка на тулум на български , екзотични почивки ниски цени , мексико с българско обслужване , обиколка на четумал на български; , хотел plaza campech 4 * , oferti za ranni zapisvania ekskurzii , промо оферта юкатан , обиколка на ушмал на български; , паленке , mexico s bylgarsko obsluzhvane , мексико и юкатан , oferti za mexico , карибско море , ранни записвания екскурзии , mexico s vodach , разходка с катамаран , mexico s vodach , турски авиолинии , ушмал , dalechni pyteshestvia , samoletni ekskurzii , обиколка на кампече на български; , villas arqueológicas chichén itzá 3* superior; , pochivki , екзотични почивки с водач , екзотични екскурзии с с българско обслужване , юкатан с водач , обиколка на чикана на български; , ранни записвания юкатан , perlite na karibite , poleti prez istanbul
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах