Нова година 2020 в Ривиера Мая, Мексико 27.12.2019 и 30.12.2019/7 нощ - Ранни записвания         Почивка в Канкун 2019 Ноември и Декември всеки понеделник и петък/7 нощ - Ранни записвания         Почивка в Ривиера Мая 2020 от Януари до Април всеки понеделник и петък/7 нощ - Ранни записвания          

МЕКСИКО от А до Я – от Мексико Сити до Канкун 2019г / 2020г

Оферта номер: Е1695
Вид транспорт: Самолет Самолет
12 дни / 9 нощувки + 10 включени екскурзии - Ранни записвания до 31.05.2019
Валядолид – Чичен Ица – Уксмал – Кампече – Паленке – Чикана – Четумал – Тулум
Цена от: 4635.00 лв


ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ
04.12.2019 4635.00 лв Резервирай
31.01.2020 4635.00 лв Резервирай


Програма
1 ДЕН / СОФИЯ – МЕКСИКО СИТИ
Нашето пътешествие започва от летище София за полет София – Мексико Сити с луксозните самолети на Турски авиолинии през Истанбул.

2 ДЕН / МЕКСИКО СИТИ
Пристигане на международното летище в Мексико Сити, където ще ви посрещне местен представител на нашата фирма от партньор на място. Трансфер до хотела в центъра на Мексико Сити. Следва обзорна обиколка на столицата. Посещение на историческия център, Zocalo (централният площад на града), катедралата Metropolitan и Националния дворец, в който са разположени стенописи на известния художник Диего Ривера. След това програмата продължава със с Антропологическия музей, място, което след почти половин век от създаването си, остава най-емблематичната област, която съхранява културно-историческото наследство на Мексико. Настаняване в хотела. Нощувка.

3 ДЕН / МЕКСИКО – ПУЕБЛА – ОАХАКА
След вкусна закуска в хотела се отправяме към колониалния град Пуебла /140 км/. Ще се насладите на панорамна обиколка на повечето от известните църкви на града, като катедралата, внушителния св. Франциск с високата си камбанария и св. Доминик, посещавайки последния, за да се насладите на позлатения параклис на Розария. Кратка разходка през живописния център на града ви позволява да оцените разнообразието от архитектурни стилове, със силно присъствие на барокови дворци, манастири и имения. Местните геоложки обекти се отразяват в широкото използване на камъни Cantera, сива вулканична скала, както и на червените тухли и керемиди. Насладете се на апетитния обяд преди да продължите към Оахака. Продължаване към Оахака /340 км/. Настаняване в хотела.

4 ДЕН / МОНТЕ АЛБАН
Закуска. Посещение на Монте Албан, древната столица на сапотеките, която се намира на върха на планина, само на няколко километра западно от Оахака. Този археологически обект се съчетава заедно с колониалния град и е обект от световното наследство на ЮНЕСКО. Цивилизацията на сапотеките завършва с испанското завладяване през 1520 г, но можем да се докоснем до нея чрез този инженерен шедьовър, който стои на плато на 400 метра надморска височина в долината Оахака. Руините от пирамиди, храмове, площади и други жилищни сгради са разположени на централния площад. От тук можете да се насладите на 360-градусова гледка към града и долините по-долу. Реликвите са в изключително добро състояние и мястото за Игри на топка изглежда, че все още може да се използва за спорт. Завръщане в Оахака. Свободно време до края на деня. Нощувка.

5 ДЕН / КАНЬОН СУМИДЕРО – ТУСТЛА ГУТИЕРЕС
Отпътуване от Оахака много рано сутринта и закуска в кутия по време на пътя. Посещение на една от природните забележителности на Мексико – каньона Sumidero, издълбан в земята в продължение на милиони години край река Грихалва. По време на пътуването с лодка по внушителното каньонно легло ще можете да оцените колко дълбока е клисурата и ще се почувствате като джуджета на фона на огромните му стени, покрити с гъста растителност. След обиколката продължаваме към Tuxtla Gutierrez за настаняване в хотела. Нощувка.

6 ДЕН / ТУСТЛА ГУТИЕРРЕС – ВИЛЯЕРМОСА – ЛА ВЕНТА – ПАЛЕНКЕ
След закуска отпътуване на северозапад към град Виляермоса, в провинция Табаско /250 км/. След пристигането си посещаваме Parque-Museo La Venta, където се съхраняват много ценни експонати от олмекската култура, разпределени на 6.5 хектара земя. Представлява комбинация от открит музей на скулптурата на Олмеките и зоологическа градина, където можете да се насладите на огромни скулптури и местна фауна. Настаняване в хотела в Паленке /150 км/. Нощувка.

7 ДЕН / ХРАМОВЕТЕ НА ПАЛЕНКЕ – КАМПЕЧЕ
След вкусна закуска, следва посещение на храмовете в Паленке. Този археологически обект се гордее с някои от най-добрите архитектури творения на маите, скулптурата и барелефите. Разходката ни представя внушителния Храм на надписите, който достига почти 23 метра височина и гробницата на владетеля на маите – открита и разкопана в началото на 50-те години. В разцвета си Паленке е бил обширен град-държава, обхващащ близо 60 квадратни километра, но археолозите смятат, че са проучили само 5-10% от този обект на световното наследство на ЮНЕСКО. Досега са открити повече от 200 сгради, като най-известни са „Храмът на надписите”, „Дворецът”, „Храмът на Графа” и „Храмът на Кръста”. Отпътуване за Кампече /360 км/ . Настаняване в хотел. Нощувка.

8 ДЕН / КАМПЕЧЕ – УШМАЛ – МЕРИДА
Днес, след закуска в хотела, се отправяме на панорамна обиколка на този исторически крайбрежен град с пастелни колониални къщи, геометрично проектирани улици и стари църкви. Отпътуване от Кампече и посещение на внушителното археологическо място на Ушмал. Ще се насладите на обиколка с екскурзовод на този обект на световното наследство на ЮНЕСКО. За разлика от другите градове на Маите, Ушмал е погълнат от дъждовните гори след пристигането на испанците. Най-известната структура е 35-метровата Пирамида на магьосника. От другата страна на централния площад е „Дворецът на владетеля” с красиво декориран покрив. В южния край на главния комплекс се намира Голямата пирамида, от която само една страна е била реставрирана, а останалите три са все още непокътнати. След това се отправяме към красивия колониален град Мерида, където ще се насладим на панорамна обиколка , възхищавайки се на Губернаторския дворец, Кметството, Катедралата, Каса де Монтехо и типичен пазар. Настаняване в хотела в Мерида. Нощувка.

9 ДЕН / МЕРИДА – ЧИЧЕН ИЦА – РИВИЕРА МАЯ
Закуска. Започнете деня си със закуска в хотела. От Мерида се отправяме към едно от Седемте чудеса на света. Ще навлезем дълбоко в тропическите гори на полуостров Юкатан в търсене на легендарния град на маите Чичен Ица. Ще се запознаете с историята на маите и тяхната цивилизация, докато се възхищавате на мащаба и красотата на този древен град. Разгледайте геометричното съвършенство на 25-метровия храм Кукулкан, известен като Ел Кастийо („Замъкът“). Този храм е построен като представяне на мистичния календар на Маите и отразява оптичната илюзия за змия, която се промъква нагоре или надолу по пирамидата по време на пролетното и есенното равноденствие. Ще се удивим на гледката на най-голямото игрище за Игра на топка от 13-те, открити на мястото, на платформата за жертвоприношения на военопленници, както и Свещения сенот. Изключително добре запазени са „Храмът на Воините”, „Костницата” , „Манастирът” и съседната „Църква”, както и голямата обсерватория, известна като „Охлюва”.След това ще направим крайна спирка в Cenote за освежаващо плуване, преди да пристигнем в Ривиера Мая, където ще се настаните в избрания от вас хотел.

10 ДЕН / РИВИЕРА МАЯ
Време е за плаж и гмуркане сред корали и пъстри рибки

11 ДЕН / КАНКУН – СОФИЯ
След закуска отпътуваме към летище Канкун и се сбогуваме с Мексико и полуостров Юкатан. Полет Канкун – София, през Истанбул с луксозните самолети на Турски авиолинии.

12 ДЕН / СОФИЯ
Пристигане на летище София.

Запленяваща приказка за Ацтеките и за Маите

+ 10 включени екскурзии и посещения и ОЛ ИНКЛУЗИВ почивка на Ривиера Мая

Валядолид – Чичен Ица – Уксмал – Кампече – Паленке – Чикана – Четумал – Тулум

Едно пътешествие през времето. Велики индиански племена, населявали земите на днешно Мексико и оставили изумително наследство…

12 дни / 9 нощувки + 10 включени екскурзии и посещения и ALL INCLUSIVE ваканция на Ривиера Мая


Цените са в ЛЕВА, с включени всички такси, валидни.
 

Дати Човек в двойна стая Единична стая 3-ти възрастен* Дете 2-11.99 г
         
04.12 – 15.12 4635 5172 4368 4268
31.01 – 11.02 4635 5172 4368 4268
 

*ВАЖНО – В Мексико стаите на хотелите са тесни. Силно НЕ СЕ препоръчва трети човек в стаята. Допълнителните легла винаги са разтегателни легла или разтегателен фотьойл.
 

Цената включва:
-Самолетен билет София – Мексико Сити / Канкун – София с Турски авиолинии, през Истанбул с включен кетъринг;
-Летищни такси;
-Регистриран багаж 30 кг;
-2 нощувки ALL INCLUSIVE в хотел The Reef Coco Beach 4**** superior, Ривиера Мая, Playa del Carmen 
https://www.thereefresorts.com/reefcocobeach/About 
-8 ДНЕВЕН Обиколен тур
-Обзорна екскурзия на Мексико Сити и Антропологическия музей
-Обзорна екскурзия на Колониалния Пуебла
-Посещение на древната столица на сапотеките Монте Албан
-Посещение на каньона Сумидеро
-Посещение на Виляремоса с мизея на олмеките Ла Вента
-Екскурзия на храмовете Паленке (UNESCO)
-Екскурзия на колониалния град Мерида
-Екскурзия на Кампече
-Екскурзия ма Ушмал (UNESCO)
-Екскурзия на Чичен Ица (UNESCO)
-1 нощувка със закуска в хотел Regente 4****, Мексико Сити  
https://www.hotel-regente.com.mx/ 
-2 нощувка със закуска в хотел Hostal de la Noria 4****, Оаксака  https://www.lanoria.com/home 
-1 нощувка със закуска в хотел Marriott Tuxtla Gutierrez 4****https://www.marriott.com/hotels/ 
-1 нощувка със закуска в хотел Tulija Express Palenque 4****https://www.tulijahotelpalenque.com/ 
-1 нощувка със закуска в хотел Plaza Campeche 4****https://hotelplazacampeche.com/?lang=en 
-1 нощувка със закуска в хотел Los Aluxes 4****  //www.aluxes.com.mx/ 
-Всички входни такси по посещаваните обекти описани в програмата;
-Трансфер хотел The Reef Coco Beach до летище Канкун около 1 час;
-Медицинска застраховка Помощ при пътуване с покритие 10 000 евро на ДЗИ;
-Водач с български за целия престой;

ЗАБЕЛЕЖКА: Всички екскурзии се провеждат на български от лицензиран екскурзовод.

Цената не включва:
-Екскурзии по време на почивката в Ривиера Мая – Вашият водач, ще Ви помогне да изберете на място най-подходящите екскурзии измежду джип-сафари, разходка с катамаран, шнорхелинг сред красивите рибки и корали;
-
Разходи от личен характер;
-
Застраховка отмяна на пътуване със ЗАД „Алианц“;
-В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.
 

Резервации:
Първоначална вноска: 350 лв. при подписване на договор.
Краен срок за пълно плащане: 31 дни преди датата на пътуване.

Полетно разписание (всички времена са местни за съответната дестинация):

София – Истанбул 16:00 – 18:20 / Истанбул – Канкун 21:45 – 04:00
Канкун – Истанбул 10:10 – 06:15 (+ на следващия ден) / Истанбул – София 08:35 – 08:55

Трансфер летище – хотел – летище:

Летище Мексико Сити – хотел 1 час и 30 минути или 5 часа с времето за обяд и тур на Мексико Сити

Хотел The Reef Coco Beach – летище Канкун – 1 час


Информация за хотелите по програмата 
 
Хотел THE REEF COCO BEACH 4*
https://www.thereefresorts.com/reefcocobeach/About
Местоположение: Комплекс The Reeb Coco Beach 4* се намира в курорта Плая дел Кармен. Разположен е на брега на Карибите, целунат от слънцето, комлекса предлага прекрасна гледка към рифа на Плая дел Кармен. Намира се на 5 минути пеша от известния развлекателен район „5th Avenue“
Стаи: Всяка от 196-те климатизирани стаи за гости в хотел Reef Coco Beach 4* е проектирана да предложи релаксиращо изживяване, отличаващо се с модерен комфорт и удобство за всички гости. Всички помещения за настаняване ви приветстват да се насладите на спокойната атмосфера. Всяка стая разполага с балкон или тераса. Насладете се на всички съвременни удобства, които красивите стаи на комплекса предлагат, включително: Телевизор; телефон;  мини хладилник; самостоятелна баня; тоалетни принадлежности; сешоар и огледало за грим.
Ресторанти
Японски ресторант – Samurai- Вечеря от 18:00 часа – 22:30ч. Моля, обърнете внимание, че Samurai е отворен както за гостите на хотела, така и за гостите на курорта, които не отсядат в The Reef Coco Beach, но желаят да опитат най-добрата японска кухня в Плая дел Кармен.
Основен Ресторант – Mira Mar - Закуска от 7:00 до 11:00 часа. | Обяд 12: 30 часа – 15:00. | Вечеря от 18:30 часа. – от 22:00 часа .Бюфет-ресторант, предлагащ закуска, обяд и вечеря. Наскоро обновен, основният ресторант на шведска маса сервира закуска, обяд и вечеря на фона на зашеметяващите карибски гледки. Дрес код: на гостите не се разрешава да бъдат мокри, без риза или боси.
Италиански ресторант Rosinella- Вечеря от 18:30 часа. – от 22:00 часа. Италиански а-ла-карт ресторант Романтичен ресторант с изглед към Козумел, Rosinella предлага прясно приготвени италиански специалитети с тропически привкус. Този климатизиран ресторант предлага а-ла-карт меню. Дрес код: небрежно елегантен (мъже: дълги панталони или шорти, обувки и риза)
Ресторант Sobor Latino
Вечеря от 18:30 часа. – от 22:30 часа
Мексикански а-ла-карт ресторант
Отличаващ се с мексикански специалитети, този елегантен ресторант предлага а-ла-карт меню, вдъхновено от богатите кулинарни традиции на страната. Дрес код: небрежно елегантен (мъже: дълги панталони или шорти, обувки и риза)
 
Бар Palmar Snack Bar -Неформалната и релаксираща атмосфера на новия бар El Palmar е идеален за коктейли край басейна. Отворен от 18:00 часа – 02: 00 часа сутринта
 Бар AZUL 48
Отворен от 11:00 до 18:30 часа. Насладете се на коктейли, без да излизате от басейна. Предлагащ разнообразие от освежаващи напитки, бира и безалкохолни напитки.
Бар- кафене – TABACO & RON- Отворен от 10:00 часа до 23:00 часа.
 Плаж и басейни: Плажът Reef Coco предлага на гостите на хотела, възможност за спокойна почивка, чадъри и шезлонги. Възможности за водни спортове като гмуркане и шнорхелинг. Плажа разполага с бар на плажа, предлагащ освежаващи напитки и спасителен пункт. На разположение на гостите са два басейна. Басейн за възрастни и басейн за деца.
 Други удобства: Комплекса разполага с възможности за спорт и отдих, предлагат се настолни игри, билярд, възможност за игри като волейбол, водна топка, тенис маса и билярд. Спа центъра на хотелът предлага Дзен градина, сауна, душове, зона за релакс, съблекалня, бар с освежителни напитки, халати и чехли. Понеделник – събота от 9:00 до 19:00 часа и Неделя 9:00 – 17:00 часа Напълно оборудван фитнес център е на разположение на гостите. Безплатен Wi-Fi достъп.


HOTEL REGENTE CITY 4* , МЕКСИКО СИТИ https://www.hotel-regente.com.mx/
Местоположение: Удобно разположен в сърцето на града, хотел Regente City 4* се намира на кратко разсточние от центъра на града и на 400 метра от паметника на революцията в Мексико Сити. Централният парк Alameda е на 10 минути пеша.Спирка Reforma Metrobus е на 150 метра от хотела, а метростанция Revolución се намира на 600 метра.
Стаи: Стаите на хотел Regente City 5* са декорирани в черни, бели и червени тонове, елегантни, функционални и с ламиниран паркет. Те разполагат с напълно оборудвана баня, климатик, отопление, кабелна телевизия, високоскоростен интернет и сейф. Неговите 139 комфортни стаи, включително 3 Jr. Suites и 2 Presidential Suites, ще ви накарат да се почувствате комфортно като у дома си. Удобства във всички стаи: Безплатен интернет; Климатик с дистанционно управление;Телефон ;  Самостоятелна баня с луксозен душ; Сешоари; Будоар; Тоалетни принадлежности; Телевизор; Сейф; Събуждане по телефона; Ежедневно почистване
Ресторант:
Бар-ресторант Korinto- Разположен на приземния етаж на хотел Regente City 5*, Restaurante Korinto предлага всичко необходимо, за да зарадва най-взискателните вкусове, предлагайки изключително меню, специализирано в испански и международни ястия.
 Ресторантските услуги са на разположение 365 дни в годината в удобно време от 7:00 часа до 23:00 часа, а рум-сървизът се предоставя при поискване. Можете също така да се насладите на питие в бара или на открито на терасата.
Услуги: Бар;  Ресторант; Фитнес; Туристическо бюро; Бизнес център; Wi-fi; Паркинг; Сейф; Наем на автомобили; Охрана; Химическо чистене; Медицинско обслужване; Румсървиз; Двуезичен персонал

Hotel  DE LA NORIA 4* , ОАХАКА
  https://www.lanoria.com/home
Местоположение: Хотел De La Noria 4* се намира само на 2 пресечки от катедралата Оахака и площад Zócalo. Той предлага очарователен централен двор, безплатен Wi-Fi на рецепцията и тераса на покрива с изглед към града. Музеи, ресторанти и барове можете да намерите на 5 минути пеша от хотела.
Стаи: Всяка климатизирана стая в Хотел De La Noria 4* е декорирана в топли цветове и предлага балкон, кабелна телевизия и кафе машина. Самостоятелните бани включват безплатни тоалетни принадлежности и сешоар. Всяка стая е с размери около 18кв.м.
Удобства в стаята: балкон; телевизия; Телефон; Климатик; Вентилатор; Подови плочки / мрамор; Душ; Сешоар; Безплатни тоалетни принадлежности; Кафе машина
Ресторант:
Ресторант Asuncion сервира типична кухня от Oaхака, а бар Los Chapulines предлага напитки и леки закуски.
Ресторант Asuncion – Работно време от 07:00ч. – 23:00ч.
Бар Los Chapuline – отворен от 13:00ч. до 23:00 ч.
Други услуги на хотела: Слънчева тераса с бар;  Wi-Fi в рецепцията ; Обмяна на валута; Сейфове; Охраняем паркинг ;Ресторант;  Градина; Коли под наем; 24/7 Рецепция; Румсървиз;  Туристическо бюро
 


Hotel MARRIOTT TUXTLA GUTIERREZ HOTEL 5* https://www.marriott.com/hotels/
Местоположение: Хотелът се намира на булевард Belisario Dominguez, на няколко метра от центъра на града, търговския център Plaza Cristal и катедралата.Наблизо се намира живописният каньон Sumidero. Хотелът се намира само на 40 минути от международно летище Ángel Albino Corzo.
Стаи: Вдъхновеният от местната култура интериор украсява стените на всички помещения, за да създаде приветлива обстановка за всички гости на хотела. Всяка стая включва самостоятелна баня и луксозни удобства, като бюро, високоскоростен интернет, минибар, кафемашина и електронен сейф в стаята.
Ресторант: Мексикански ресторант - Насладете се на вкусна мексиканска кухня, приготвена с пресни продукти от района. Отворен за закуска, обяд и вечеря, ресторантът на хотела Ви кани да опитате шведска маса и а-ла-карт опции в живописна атмосфера, вдъхновена от Тустла Гутиерес.
Интернационален ресторант – La Mansion - Насладете се на световни ястия и класически коктейли в сърцето на Tuxtla Gutierrez в ресторант La Mansion. С международното меню и непринудена обстановка за вечеря, La Mansion е идеален избор за любителите на международната кухня.
Пъб Бар – PUB
Разположен във фоайето, барът на хотела предлага приятна атмосфера и разнообразие от вина, бири и коктейли.
Басейни: Външен басейн с работно време Понеделник-Неделя: 08:00 – 20:00 часа. Хотелът разполага и с дестски басейн с работно време – 08:00ч. – 18:00ч. всеки ден. Осигурени са кърпи, чадъри ишезлонги за гостите на хотела.
Други услуги: Ориенталски спа център; фризьорски салон Beauty Liss; Сауна; парни бани и душове; Масаж; Фитнес център; 24/7 Рецепция ; Румсървиз ; Ресторанти и барове; Туристическо бюро; Паркинг
 
HOTEL TULIJÁ EXPRESS 4*, PALENQUE
https://www.tulijahotelpalenque.com/

Местоположение: Хотел Tulija Express се намира на 12. Минути път с кола от националния парк Паленке. Центърът на Паленке е само на 1 километър от хотела, а автогарата ADO е на 5 минути път с кола. Руините на маите в Паленке и Летището на града се намират на около 10 мин. разсточние от хотела.
Стаи: Всички климатизирани стаи в хотел Tulija Express Excellent City Hotels 4* предлагат кът за сядане и кафемашина. Някои от стаите са с изглед към градината и басейна.
Стая с двойно легло king size- Просторна и комфортна стая с модерна декорация, идеална за двойки. Стаите разполагат с всичко необходимо за приятен престой: климатик, телевизор с плосък екран с кабелна телевизия, сейф, бюро, сешоар, хавлиени кърпи и чаршафи, телефон и безплатно кафе.
Стая с 2 отделни легла: Удобна и уютна стая с 2 двойни легла с модерна декорация с максимална заетост за 4-ма души, където можете да се отпуснете с семейството си. Стаите са много комфортно оборудвани с климатик, 2 двойни легла, телевизор с плосък екран с кабел, сейф , сешоар, хавлии, чаршафи, телефон, тоалетна хартия, бюро, килер и безплатно кафе.
 Джуниър суит: Елегантен, просторен и светъл, декориран със съвременен стил, идеален за двойки. Джуниор суитът разполага с двойно легло king size, тераса, бюро, гардероб, баня, безплатно кафе, плосък екран, сушилня, тоалетна хартия, разтегателен диван, кърпи, чаршафи, телефон.
 Ресторант:
Ресторант Malanga
Ще се насладите на богати мексикански специалитети и паста в ресторант Malanga, разположен в хотел Tulijá Palenque 4*. Ресторантът на хотела работи седем дни в седмицата от 7:00 до 11:00 часа. и от 18:30 до 22:30 часа.


HOTEL PLAZA CAMPECHE 4* https://hotelplazacampeche.com/?lang=en
Местоположение: Хотел Plaza Campeche 4* предлага високо качество, елегантност, комфорт и безопасност. Намира се в историческия център на града и пристанището на Кампече, срещу парка на Сан Мартин, стратегически разположен в сърцето на всички търговски, културни и туристически дейности в града, с всички услуги, предлагани от модерни хотели. Хотелът гарантира на своите гости комфортен и приятен престой.
Стаи: Всички помещения за настаняване ви приветстват да се насладите на спокойната атмосфера. Всяка стая разполага с балкон или тераса. Насладете се на всички съвременни удобства, които красивите стаи на комплекса предлагат, включително: Климатик ; Телевизор с плосък екран; Две двойни легла или спалня; Телефон; Климатик ;  Вентилатор; баня с вана или душ; електронен сейф с висока степен на сигурност.
Ресторант и барове:Ресторант “El Bicentenario”- Работно време: от 7:00 до 11:00 ч.Ресторантът предлага широка и изискана гама от регионални и международни ястия. Ресторантът предлага богата а-ла-карт традиционна закуска. Традиционен мексикански обяд с голямо разнообразие от меса и морски дарове. Международна вечеря с богат избор от вкусни ястия.
Кафетерия “Del Parque” предлага обслужване 24 часа на ден, където ще можете да се насладите на вкусна храна приготвена по бърз, лесен, хигиеничен и много апетитен начин.Бар “Ел Полворин” в който ще можете да се насладите на аперитив, в спокойна и елегантна обстановка, сред добра музикална обстановка.
Други услуги: 24-часова рецепция; Паркинг; Бизнес център; Ежедневно почистване; Асансьори; Безплатен Wi-Fi; Конферентна зала; Ресторант; Фитне; Шезлонги ; Кърпи за басейн; Открит плувен басейн (целогодишен)

Hotel LOS ALUXES 5* , МЕРИДА  //www.aluxes.com.mx
Местоположение: Хотел Los Aluxes 5* е разположен в центъра на град Мерида. Катедралата на Мерида се намира на 9 минути пеша от хотела, а парк Санта Ана – на 2 минути пеша.
Стаи: Хотел Los Aluxes 5*, раполага с 155 стаи, комфортно обзаведени стаи за непушачи. Всяка стая разполага със самостоятелна баня с безплатни тоалетни принадлежности, телевизия, климатик и сешоар. Стаите се почистват ежедневно.
 Услуги: Ресторант и бар;  Външен басейн; Предлага се закуска; Бизнес център; Грижи за деца; Денонощна рецепция; Климатик; Ежедневно почистване; Химическо чистене; Конферентно пространство; Портър / пиколо; Безплатен Wi-Fi в лобито и безплатен паркинг ; Изисквания при настаняване: Изисква се кредитна карта или паричен депозит; Документ за самоличност.Условия за прекратяване на договор
ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
Когато ПЪТУВАЩИЯТ прекрати договора по горната точка, той е длъжен да заплати на ТУРОПЕРАТОРА такса за прекратяване на договора.
ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристиеския пакет, без да заплаща никаква такса за прекратяване в случай на неопределими и извънредни обстоятелства, настъпили или случващи се в мястото на дестинацията или в непосредствена близост до него, които засягат значително изпълнението на туристическия пакет или превоза на пътници до дестинацията.
При прекратяване на договора за туристически пакет съгласно предходната точка, ПЪТУВАЩИЯТ има право на пълно възстановяване на всички направени плащания за туристическия пакет, но няма право на допълнително обезщетение.
ПЪТУВАЩИЯТ може да прекрати договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати стандартните разходи за прекратяване на договора.

ВАЖНО:
-Минимален брой туристи: 20 души. При неосъществен минимален брой туристи туроператорът е длъжен да уведоми 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
-Няма специални медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
-Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
-Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт, минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
-Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата.
-Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” 

32/05/01

Етикети
виляермоса , четумал , промо оферти мексико , oferti za mexico , oferti za ekskurzii , тулум , екзотично мексико , ранни записвания , ekskurzia mexico , promo oferti mexico , poleti prez istanbul , хотел the reef coco beach 4* , karibska ekzotika 2019-2020 , екзотични оферти , самолетни екскурзии , екзотични почивки от софия , ekzotichni ekskurzii ot sofia , каньон сумидеро , oferti riviera maya , уксмал , екзотични екскурзии с водач , samoletni pochivki ot sofia , ушмал , почивки със самолет , промо оферти мексико , oferti za pochivki , оферти за карибска екзотика , кампече , ekzotichni pochivki , ekzotichni pochivki s vodach , ekzotichni ekskurzii s vodach , ekzotichni ekskurzii s vodach s bylgarsko obsluzhvane , karibite , хотел tulija express palenque 4* , promo oferti , samoletni ekskurzii , самолетни почивки , ekzotichni pyteshestvia , pochivki , промо оферти , екзотични екскурзии от софия , 10 vklyucheni ekskurzii , оферти за ранни записвания , ekzotichno meksiko , промо оферта ривиера мая , екзотични почивки с водач , екзотични почивки с българско обслужване , чичен ица , мексико , samoletni ekskurzii , тустла гутиеррес , екзотични екскурзии с с българско обслужване , паленке , самолетни екскурзии от софия , ранни записвания почивки , ривиера мая , dalechni pyteshestvia , самолетни екскурзии , pochivka na karibsko morе , оферти за почивки , екскурзии , pochivka riviera maya , оферти за екскурзии , екзотични оферти , мексико с водач , ranni zapisvania mexico , екскурзии , karibsko more , samoletni pochivki , оахака , samoletni ekskurzii ot sofia , оферти за почивки , екзотични пътешествия , монте албан , promo oferti meksiko , самолетни екскурзии от софия , ранни записвания ривиера мая , perlite na karibite , почивка ривиера мая , ekzotichni oferti , ekzotichni ekskurzii s bulgarsko obsluzhvane , ekzotichni oferti , mexico , екзотични почивки с водач , mexico ot a do q , мексико с водач , храмовете на паленке – кампече , oferti za karibska ekzotika , ranni zapisvania pochivki , ол инклузив почивка на ривиера мая , чикана , ekzotichni pochivki niski ceni , далечни пътешествия , почивки от софия , пуебла , перлите на карибите , ekskurzii , oferti , ранни записвания екскурзии , почивки , карибите , самолетни почивки , ekskurzii sys samolet , ниски цени , pochivki ot sofia , niski ceni , ekzotichni pochivki s bulgarsko obsluzhvane , ranni zapisvania , полети през истанбул , оферти за ранни записвания екскурзии , карибско море , ekskurzii , top travels , promo oferta riviera maya , ranni zapisvania pochivki , pochivki sys samolet , 10 включени екскурзии , ривиера мая , ekzotichni ekskurzii s vodach , mexico s vodach , канкун , oferti za ranni zapisvania , оферти за екскурзии , niski ceni mexico , екскурзия мексико , екзотични екскурзии ниски цени , samoletni pochivki ot sofia , oferti za ranni zapisvania ekskurzii , екзотични екскурзии с водач , тустла гутиерес , хотел plaza campeche 4* , ранни записвания мексико , хотел marriott tuxtla gutierrez 4 , екскурзии със самолет , почивка на карибско море , samoletni ekskurzii ot sofia , мерида , oferti za ekskurzii , екзотични екскурзии с българско обслужване , чичен ица , ekzotichni oferti s vodach , ранни записвания почивки , ranni zapisvania riviera maya , ranni zapisvania mexico , мексико от а до я , ekzotichni ekskurzii , mexico s vodach , оферти , ниски цени мексико , ekzotichni pochivki ot sofia , оферти за мексико , екзотични почивки , oferti za pochivki , мексико сити , почивка мексико , самолетни почивки от софия , турски авиолинии , самолетни почивки от софия , ла вента , хотел los aluxes 4* , екзотични оферти с водач , топ травелс , ekzotichni pochivki s bylgarsko obsluzhvane , ekzotichni ekskurzii niski ceni , riviera maya , ривиера мая , ранни записвания мексико , мексико , ранни записвания юкатан , pochivka meksiko , валядолид , ekzotichni pochivki , мексико сити , pochivki , карибска екзотика 2019-2020 , mexico s bylgarsko obsluzhvane , почивки , кампече , екзотични екскурзии , юкатан с водач , оферти ривиера мая , ranni zapisvania ekskurzii , хотел hostal de la noria 4* , екзотични почивки с българско обслужване , ekzotichni pochivki s vodach , паленке , екзотични почивки ниски цени , екзотични почивки , samoletni pochivki , мексико с българско обслужване , мерида
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах