Почивка на о. Мавриций през 2019г. Почивка на Мавриций         Почивка в Баяибе, Доминикана от Май до Октомври 2019 Лято / Есен 2019; 9 дни/ 7 нощувки         Нова Година 2020 в Доминикана 28.12.2019 и 30.12.2019/7 нощ - Ранни записвания         

Австралия - от Сидни до Големия бариерен риф

Оферта номер: Е1708
Вид транспорт: Самолет Самолет
11 нощ, 13 дни
София- Сидни - Айерс рок- Големия бариерен риф- Кернс -Мелбърн-София
Цена от: 8275.00 лв


ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ
25.11.2019 8275.00 BGN Резервирай


Програма
1 ДЕН / 25.11.2019
Полет София – Сидни с прекачване.

2 ДЕН / 26.11.2019
Пристигане в Сидни. Трансфер и настаняване в хотел.

3 ДЕН / 27.11.2019
Закуска. Днес ще се запознаем с едни от най-известните места в града. По време на панорамната обиколка ще видим Дарлинг Харбър – едно изцяло преобразено старо пристанище в център за забавления с множество кафенета, ресторанти и магазини, както и дом на Аквариума на Сидни и музея на Мадам Тюсо. После ще минем край историческите райони – Дъ Рокс, Кинг Крос и Падингтън, за да стигнем до Дарлингхърст, известен с парада Марди Гра, и търговската улица Оксфорд. От там ще продължим към плажа Бонди бийч, любимо място на сърфистите и жителите на града през летните месеци. Последната ни спирка ще бъде Операта - най-знаковата сграда в цяла Австралия. След посещението ѝ ще се отправим към близкото пристанище за круиз с обяд из залива на Сидни. След края на екскурзията автобусът ще ни върне обратно до хотела. Свободно време.

4 ДЕН / 28.11.2019
След закуска трансфер до летището за полет до Айерс рок. След пристигане ни очаква обяд и екскурзия до националния парк Ката Тюта, където се намира едно от чудесата на Австралия – скалният монолит Улуру, част от листата на ЮНЕСКО. Той се издига на 300 метра от земята, а обиколката му е повече от 9 км. Улуру е особено впечатляващ при изгрев и залез, когато цветът му се променя до огненочервено. Районът около него е населен от хилядолетия и по време на екскурзията ще разберем повече за вярванията на местните аборигени, свързани със скалата. А после ще посрещнем залеза с чаша шампанско, наблюдавайки как скалата променя цветовете си.

5 ДЕН / 29.11.2019
Закуска – сух пакет. Днес ще станем рано за да наблюдаваме изгрева над Улуру и Ката Тюта. Ката Тюта на местен език означава „Многото глави“. Те са 36 на брой и са намират на площ от 20 км2. Смята се, че скалите са на възраст над 500 милиона години. Най- високата точка е планината Олга, наречена на кралица Олга от Витенберг. Мястото е свещено за местните аборигени Анангу и е обгърнато с легенди. По време на екскурзията ще се разпознаем с част от историята и митовете на аборигените. После ни очаква полет до Кернс, в северната част на Австралия. Посрещане и настаняване в хотел.

6 ДЕН / 30.11.2019
Закуска. Днес ни очаква един необикновен ден в океана из Големия бариерен риф. По време на екскурзията с катамаран ще може да се гмуркате, за да наблюдавате невероятния морски свят от красиви корали и пъстри рибки. Ще научим за морската биология на рифа, а за тези, които не могат да плуват, има лодка със стъклено дъно, за да се насладят на подводния свят. Екскурзията е целодневна с включен обяд и следобеден чай. Връщане в хотела и свободна вечер.

7 ДЕН / 01.12.2019
Закуска. Свободен ден или допълнителна екскурзия до Кейп Трибулейшън и националния парк Дейнтри, част от листата на ЮНЕСКО. Наречен „Злочестия нос“ от капитан Кук през далечната 1770 г. Кейп Трибулейшън е уникално място, където дъждовните гори се срещат с Големия бариерен риф. Тропическата гора в националния парк е на хиляди години и усещането е сякаш времето на това място е спряло. Ще имаме възможност да видим една от най-старите екосистеми на земята - с дървета, родени преди нашето хилядолетие. Включен е круиз с лодка из мангровите гори и обяд.

8 ДЕН / 02.12.2019
Закуска. Свободен ден или екскурзия до Куранда – малко село в тропическите гори, което привлича посетители повече от век. Първата спирка ще бъде при аборигенското селище Тяпукай, където ще научим за историята на най-древните жители на континента. След това ни очаква пътешествие с лифт над дъждовната гора до Куранда. Мястото зашеметява с красотата на природата и невероятните гледки. В селото ще имаме свободно време за обяд и сувенири. Връщането ще бъде с панорамната железопътна линия Кернс-Куранда, построена между 1882 и 1891 г., която дори и днес се смята за инженерен подвиг с огромни размери. Стотици хора са били заети да построят 15 ръчно изработени тунели и 37 моста. Издигайки се от морското равнище до 328 метра височина, пътуването минава през тропически гори, стръмни проломи и живописни водопади.

9 ДЕН / 03.12.2019
След закуска трансфер до летището за полет до Мелбърн. Трансфер и настаняване в хотел.

10 ДЕН / 04.12.2019
Закуска. Красивият Мелбърн ни очаква. Ще видим Виктория Арт Сентър, градините Фицрой, Кук котидж, Федерейшън скуеър. Когато мислите за Мелбърн, думите, които най-вероятно ще изникнат в съзнанието Ви са кафе, улично изкуство и графити. Много градове имат изрисувани сгради, но тук има цели зони, който всеки посетител на града трябва да види. Не пропускайте да посетите и култовите местни кафенета, които превръщат правенето на кафе за изкуство. Свободно време.

11 ДЕН / 05.12.2019
Закуска. Целодневна екскурзия с обяд по Великия океански път. Насладете се на прекрасните гледки по южното крайбрежие на Австралия, започвайки от Мемориалната арка, посветена на първите строители, през Лорни и Аполо бей, чак до Дванадесетте апостоли. Това е известна скална формация, образувана от ерозията на мекия варовик, издигаща се във водите на океана. Екскурзията е целодневна с включен обяд в Аполо бей. Вечерта ще нощуваме в Суверен хил, увлекателен музей под открито небе, който представя историята на района от 1850 г., след откриването на златните мини в Баларат.

12 ДЕН / 06.12.2019
Закуска. Днешният ден ще прекараме в Суверен хил, реставриран град от епохата на треската за злато в Баларат. Ще видим живота в средата на 19 век, когато хиляди ирландци и китайци се стичат към новооткритие мини в търсене на богатство. По време на посещението може да слезете в реставрираните мини, да потърсите късмета си във водите на златоносната река, да посетите пиеса в местния театър, да опитате сладкиши и бонбони, произведени по старите традициионни рецепти или да изпиете чаша кафе в местния салон. Възстановката е изумителна, като включва и десетки актьори, облечени в костюми от епохата, които ще ви накарат за ден да забравите за действителността. Връщане и нощуване в Мелбърн.

13 ДЕН / 07.12.2019
Закуска. Трансфер до летището за полет към България.

 
Елате с нас на едно незабравимо пътешествие до другия край на света 
Изключителната Австралия ни очаква, а ние ще тръгнем от Сидни чак до Големия бариерен риф! 


Пакетни Цени 

На човек в двойна стая 8275 лв.
Единична стая 9520 лв.


Цената включва:
-Самолетни билети София – Сидни – Мелбърн – София с 23 кг багаж и летищни такси;
-Вътрешни полети Сидни – Айерс Рок – Кернс – Мелбърн с 20 кг багаж и летищни такси;
-11 нощувки с 11 закуски в хотели 3*/4*;
-Всички трансфери по програмата;
-Сидни сити тур;
-Сидни екскурзия с корабче с обяд;
-Двудневна екскурзия в Айерс рок с 1 обяд;
-Целодневна екскурзия с обяд до големия Бариерен риф;
-Мелбърн сити тур;
-Целодневна екскурзия с обяд из Големия океански път;
-Екскурзия из Суверен хил;
-Входни такси по включените екскурзии;
-Местни екскурзоводи по включените екскурзии;
-Медицинска застраховка с покритие 50 000 евро;
-Изваждане на австралийска виза;
-Тур мениджър от агенцията.

Цената не включва:
-Допълнителни екскурзии;
-Напитки и бакшиши;
-Доплащане за медицинска застраховка за лица, навършили 66 г. - 27 лв.

Резервации: 

При резервация се плаща 30% от стойността на екскурзията. 
Второ плащане от 30% до 30.08.2019 г. 
Пълно плащане 45 дни преди датата на отпътуване. 

Условия: 
Цената е смятана при курс 1 австралийски долар = 1,20 лв. При промяна в курса ще има преизчисляване на цената. 
Цената на екскурзията е валидна при 20 пълно платили.туристи 
Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой – 30 дни преди датата на отпътуване. 
За пътуване до Австралия е необходим международен паспорт с валидност 6 месеца. Не са необходими ваксинации. 
Деца под 18 г., пътуващи с 1 родител е необходимо да имат нотариално заверено пълномощно от другия родител. По време на пътуването е необходимо и фотокопие на пълномощното. 
Агенцията има сключена застраховка „Отговорност на туроператор” с Евроинс, полица № 03700100001730 
Агенцията предлага застраховка Помощ при пътуване – Анулиране и прекратяване на пътуването на ЗК Мондиал. 
Период на пътуване: 25.11-07.12.2019 

 
37/06/01

Етикети
падингтън , австралия със самолет , ekzotichni ekskurzii s vodach , самолетни екскурзи от софия , скалният монолит улуру , ekzotichni ekskurzii s vodach top travels , oferti , ranni zapisvania avstralia , ranni zapisvania avstralia , ekzotichni oferti top travels , екзотични почивки с водач топ травелс , dalechni pytuvania , австралия , почивки топ травелс , ekskurzii top travels , ranni zapisvania top travels , ekzotichni oferti , самолетни екскурзи топ травелс , samoletni ekskurzii top travels , суверен хил , екзотични почивки с водач топ травелс , ранни записвания австралия топ травелс , ранни записвания , оферти за екскурзии , ranni zapisvania ekskurzii top travels , оферти австралия , ранни записвания австралия , ekzotichni pytuvania , самолетни почивки от софия , samoletni pochivki ot sofia top travels , екзотични оферти , oferti top travels , dalechni pytuvania top travels , кейп трибулейшън , ranni zapisvania pochivki , екскурзии , екскурзии топ травелс , oferti za ekskurzii , оферти за почивки топ травелс , ekzotichni pochivki s vodach top travels , самолетни почивки , самолетни екскурзи от софия топ травелс , ekzotichni pytuvania top travels , от сидни до големия бариерен риф , дарлингхърст , oferti za ekskurzii top travels , австралия със самолет топ травелс , великия океански път , avstralia top travels , ekzotichni pytuvania , pochivki top travels , оферти за почивки , екзотични оферти , мелбърн , сидни , ekzotichni pytuvania top travels , ranni zapisvania pochivki top travels , oferti avstralia , ranni zapisvania ekskurzii , ранни записвания топ травелс , оферти австралия топ травелс , кернс , samoletni ekskurzii , дъ рокс , далечни пътувания , oferti za pochivki , куранда , avstralia sys samolet top travels , екзотични почивки с водач , австралия топ травелс , оферти за екскурзии топ травелс , екзотични оферти топ травелс , ekzotichni pochivki s vodach , ranni zapisvania , samoletni pochivki ot sofia , ранни записвания почивки , pochivki , oferti za pochivki top travels , кинг крос , oferti avstralia top travels , ekskurzii , oferti za ranni zapisvania , айерс рок , далечни пътувания топ травелс , националния парк дейнтри , avstralia , samoletni ekskurzii ot sofia , самолетни почивки от софия топ травелс , ekzotichni oferti top travels , oferti za ranni zapisvania top travels , ранни записвания екскурзии , samoletni pochivki top travels , екзотични почивки с водач , avstralia sys samolet , ранни записвания почивки топ травелс , оферти , ранни записвания екскурзии топ травелс , ekzotichni oferti , почивки , самолетни екскурзи , дарлинг харбър , samoletni pochivki , големия бариерен риф , samoletni ekskurzii ot sofia , самолетни почивки топ травелс , оферти топ травелс , екзотични оферти топ травелс
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах