Почивка в Канкун 2020 Полети от Юли до Октомври/7 нощ - Ранни записвания         Почивка във Варадеро, Куба Полети от Юли до Октомври/7 нощ - Ранни записвания         Почивка в Хавана и Варадеро - от Юли до Октомври 2020 Полети от Юли до Октомври/7 нощ - Ранни записвания         

Австралия - от Сидни до Големия бариерен риф

Оферта номер: Е1708
Вид транспорт: Самолет Самолет
11 нощ, 13 дни
София- Сидни - Айерс рок- Големия бариерен риф- Кернс -Мелбърн-София


ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ


Програма
1 ДЕН / 25.11.2019
Полет София – Сидни с прекачване.

2 ДЕН / 26.11.2019
Пристигане в Сидни. Трансфер и настаняване в хотел.

3 ДЕН / 27.11.2019
Закуска. Днес ще се запознаем с едни от най-известните места в града. По време на панорамната обиколка ще видим Дарлинг Харбър – едно изцяло преобразено старо пристанище в център за забавления с множество кафенета, ресторанти и магазини, както и дом на Аквариума на Сидни и музея на Мадам Тюсо. После ще минем край историческите райони – Дъ Рокс, Кинг Крос и Падингтън, за да стигнем до Дарлингхърст, известен с парада Марди Гра, и търговската улица Оксфорд. От там ще продължим към плажа Бонди бийч, любимо място на сърфистите и жителите на града през летните месеци. Последната ни спирка ще бъде Операта - най-знаковата сграда в цяла Австралия. След посещението ѝ ще се отправим към близкото пристанище за круиз с обяд из залива на Сидни. След края на екскурзията автобусът ще ни върне обратно до хотела. Свободно време.

4 ДЕН / 28.11.2019
След закуска трансфер до летището за полет до Айерс рок. След пристигане ни очаква обяд и екскурзия до националния парк Ката Тюта, където се намира едно от чудесата на Австралия – скалният монолит Улуру, част от листата на ЮНЕСКО. Той се издига на 300 метра от земята, а обиколката му е повече от 9 км. Улуру е особено впечатляващ при изгрев и залез, когато цветът му се променя до огненочервено. Районът около него е населен от хилядолетия и по време на екскурзията ще разберем повече за вярванията на местните аборигени, свързани със скалата. А после ще посрещнем залеза с чаша шампанско, наблюдавайки как скалата променя цветовете си.

5 ДЕН / 29.11.2019
Закуска – сух пакет. Днес ще станем рано за да наблюдаваме изгрева над Улуру и Ката Тюта. Ката Тюта на местен език означава „Многото глави“. Те са 36 на брой и са намират на площ от 20 км2. Смята се, че скалите са на възраст над 500 милиона години. Най- високата точка е планината Олга, наречена на кралица Олга от Витенберг. Мястото е свещено за местните аборигени Анангу и е обгърнато с легенди. По време на екскурзията ще се разпознаем с част от историята и митовете на аборигените. После ни очаква полет до Кернс, в северната част на Австралия. Посрещане и настаняване в хотел.

6 ДЕН / 30.11.2019
Закуска. Днес ни очаква един необикновен ден в океана из Големия бариерен риф. По време на екскурзията с катамаран ще може да се гмуркате, за да наблюдавате невероятния морски свят от красиви корали и пъстри рибки. Ще научим за морската биология на рифа, а за тези, които не могат да плуват, има лодка със стъклено дъно, за да се насладят на подводния свят. Екскурзията е целодневна с включен обяд и следобеден чай. Връщане в хотела и свободна вечер.

7 ДЕН / 01.12.2019
Закуска. Свободен ден или допълнителна екскурзия до Кейп Трибулейшън и националния парк Дейнтри, част от листата на ЮНЕСКО. Наречен „Злочестия нос“ от капитан Кук през далечната 1770 г. Кейп Трибулейшън е уникално място, където дъждовните гори се срещат с Големия бариерен риф. Тропическата гора в националния парк е на хиляди години и усещането е сякаш времето на това място е спряло. Ще имаме възможност да видим една от най-старите екосистеми на земята - с дървета, родени преди нашето хилядолетие. Включен е круиз с лодка из мангровите гори и обяд.

8 ДЕН / 02.12.2019
Закуска. Свободен ден или екскурзия до Куранда – малко село в тропическите гори, което привлича посетители повече от век. Първата спирка ще бъде при аборигенското селище Тяпукай, където ще научим за историята на най-древните жители на континента. След това ни очаква пътешествие с лифт над дъждовната гора до Куранда. Мястото зашеметява с красотата на природата и невероятните гледки. В селото ще имаме свободно време за обяд и сувенири. Връщането ще бъде с панорамната железопътна линия Кернс-Куранда, построена между 1882 и 1891 г., която дори и днес се смята за инженерен подвиг с огромни размери. Стотици хора са били заети да построят 15 ръчно изработени тунели и 37 моста. Издигайки се от морското равнище до 328 метра височина, пътуването минава през тропически гори, стръмни проломи и живописни водопади.

9 ДЕН / 03.12.2019
След закуска трансфер до летището за полет до Мелбърн. Трансфер и настаняване в хотел.

10 ДЕН / 04.12.2019
Закуска. Красивият Мелбърн ни очаква. Ще видим Виктория Арт Сентър, градините Фицрой, Кук котидж, Федерейшън скуеър. Когато мислите за Мелбърн, думите, които най-вероятно ще изникнат в съзнанието Ви са кафе, улично изкуство и графити. Много градове имат изрисувани сгради, но тук има цели зони, който всеки посетител на града трябва да види. Не пропускайте да посетите и култовите местни кафенета, които превръщат правенето на кафе за изкуство. Свободно време.

11 ДЕН / 05.12.2019
Закуска. Целодневна екскурзия с обяд по Великия океански път. Насладете се на прекрасните гледки по южното крайбрежие на Австралия, започвайки от Мемориалната арка, посветена на първите строители, през Лорни и Аполо бей, чак до Дванадесетте апостоли. Това е известна скална формация, образувана от ерозията на мекия варовик, издигаща се във водите на океана. Екскурзията е целодневна с включен обяд в Аполо бей. Вечерта ще нощуваме в Суверен хил, увлекателен музей под открито небе, който представя историята на района от 1850 г., след откриването на златните мини в Баларат.

12 ДЕН / 06.12.2019
Закуска. Днешният ден ще прекараме в Суверен хил, реставриран град от епохата на треската за злато в Баларат. Ще видим живота в средата на 19 век, когато хиляди ирландци и китайци се стичат към новооткритие мини в търсене на богатство. По време на посещението може да слезете в реставрираните мини, да потърсите късмета си във водите на златоносната река, да посетите пиеса в местния театър, да опитате сладкиши и бонбони, произведени по старите традициионни рецепти или да изпиете чаша кафе в местния салон. Възстановката е изумителна, като включва и десетки актьори, облечени в костюми от епохата, които ще ви накарат за ден да забравите за действителността. Връщане и нощуване в Мелбърн.

13 ДЕН / 07.12.2019
Закуска. Трансфер до летището за полет към България.

 
Елате с нас на едно незабравимо пътешествие до другия край на света 
Изключителната Австралия ни очаква, а ние ще тръгнем от Сидни чак до Големия бариерен риф! 


Пакетни Цени 

На човек в двойна стая 8275 лв.
Единична стая 9520 лв.


Цената включва:
-Самолетни билети София – Сидни – Мелбърн – София с 23 кг багаж и летищни такси;
-Вътрешни полети Сидни – Айерс Рок – Кернс – Мелбърн с 20 кг багаж и летищни такси;
-11 нощувки с 11 закуски в хотели 3*/4*;
-Всички трансфери по програмата;
-Сидни сити тур;
-Сидни екскурзия с корабче с обяд;
-Двудневна екскурзия в Айерс рок с 1 обяд;
-Целодневна екскурзия с обяд до големия Бариерен риф;
-Мелбърн сити тур;
-Целодневна екскурзия с обяд из Големия океански път;
-Екскурзия из Суверен хил;
-Входни такси по включените екскурзии;
-Местни екскурзоводи по включените екскурзии;
-Медицинска застраховка с покритие 50 000 евро;
-Изваждане на австралийска виза;
-Тур мениджър от агенцията.

Цената не включва:
-Допълнителни екскурзии;
-Напитки и бакшиши;
-Доплащане за медицинска застраховка за лица, навършили 66 г. - 27 лв.

Резервации: 

При резервация се плаща 30% от стойността на екскурзията. 
Второ плащане от 30% до 30.08.2019 г. 
Пълно плащане 45 дни преди датата на отпътуване. 

Условия: 
Цената е смятана при курс 1 австралийски долар = 1,20 лв. При промяна в курса ще има преизчисляване на цената. 
Цената на екскурзията е валидна при 20 пълно платили.туристи 
Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой – 30 дни преди датата на отпътуване. 
За пътуване до Австралия е необходим международен паспорт с валидност 6 месеца. Не са необходими ваксинации. 
Деца под 18 г., пътуващи с 1 родител е необходимо да имат нотариално заверено пълномощно от другия родител. По време на пътуването е необходимо и фотокопие на пълномощното. 
Агенцията има сключена застраховка „Отговорност на туроператор” с Евроинс, полица № 03700100001730 
Агенцията предлага застраховка Помощ при пътуване – Анулиране и прекратяване на пътуването на ЗК Мондиал. 
Период на пътуване: 25.11-07.12.2019 

 
37/06/01

Етикети
ranni zapisvania pochivki , dalechni pytuvania top travels , avstralia top travels , кинг крос , oferti za ranni zapisvania , екзотични оферти топ травелс , екзотични почивки с водач топ травелс , оферти за екскурзии , самолетни екскурзи , ekzotichni pochivki s vodach top travels , oferti avstralia , ranni zapisvania ekskurzii , далечни пътувания топ травелс , ekzotichni pytuvania , оферти топ травелс , ekskurzii top travels , ekzotichni ekskurzii s vodach top travels , samoletni ekskurzii ot sofia , ranni zapisvania avstralia , ekzotichni pytuvania , екскурзии топ травелс , oferti za ranni zapisvania top travels , oferti za pochivki top travels , ранни записвания екскурзии топ травелс , почивки , австралия със самолет , ekzotichni ekskurzii s vodach , кернс , ранни записвания , оферти за екскурзии топ травелс , самолетни почивки топ травелс , оферти австралия топ травелс , екзотични оферти , скалният монолит улуру , ранни записвания австралия топ травелс , oferti za ekskurzii , екзотични почивки с водач топ травелс , великия океански път , samoletni pochivki ot sofia top travels , avstralia sys samolet top travels , айерс рок , pochivki top travels , ekzotichni pytuvania top travels , самолетни екскурзи от софия топ травелс , оферти за почивки топ травелс , ekzotichni oferti , екскурзии , ekzotichni oferti top travels , ранни записвания почивки топ травелс , австралия , samoletni pochivki ot sofia , oferti avstralia top travels , ekzotichni pytuvania top travels , сидни , ranni zapisvania , самолетни екскурзи топ травелс , екзотични оферти , ранни записвания австралия , екзотични почивки с водач , samoletni ekskurzii ot sofia , pochivki , oferti za ekskurzii top travels , ekzotichni pochivki s vodach , дарлингхърст , ekskurzii , оферти австралия , самолетни екскурзи от софия , avstralia sys samolet , далечни пътувания , националния парк дейнтри , австралия със самолет топ травелс , почивки топ травелс , samoletni pochivki top travels , куранда , ранни записвания екскурзии , самолетни почивки , samoletni ekskurzii top travels , oferti , падингтън , ranni zapisvania top travels , оферти , оферти за почивки , от сидни до големия бариерен риф , самолетни почивки от софия , кейп трибулейшън , oferti top travels , дарлинг харбър , ранни записвания почивки , австралия топ травелс , samoletni pochivki , самолетни почивки от софия топ травелс , avstralia , екзотични оферти топ травелс , ranni zapisvania ekskurzii top travels , суверен хил , ekzotichni oferti , големия бариерен риф , ekzotichni oferti top travels , мелбърн , дъ рокс , екзотични почивки с водач , dalechni pytuvania , ранни записвания топ травелс , oferti za pochivki , ranni zapisvania avstralia , samoletni ekskurzii , ranni zapisvania pochivki top travels
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах