Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         

Коледен речен круиз по Рейн - Германия и Франция

Оферта номер: Е1726
Вид транспорт: Кораб Кораб
5 нощ / 6 дни - Ранни записвания до 31.08.2019
Майнц- Манхайм - Страсбург -Рюдесхайм – Кобленц- Кьолн -Дюселдорф
Цена от: 1070.00 лв


ДАТА ЦЕНА ЗАПИТВАНЕ


Програма
1 ДЕН / 22.12.2019 Майнц
Настаняване на круизния кораб в Майнц след 16.00 ч. Отплаване в 23.00 ч.

2 ДЕН / Манхайм
Закуска. Престой в Манхайм между 07.00 и 13.00 ч. Може да се разходите из града или да изберете екскурзия до университетския град Хайделберг, който се намира само на 20 км. от Манхайм. Наричан столицата на Романтизма, през 19 век в него са творили Гьоте и Шуман. Ще посетите замъка над Хайделберг, един от най-старите в Германия. Дострояван през различни епохи, той е носител и на различни архитектурни стилове – немски Барок, Готика и Ренесанс. В миналото в него се е намирала и първата аптека в света, на чието място днес има малък музей, където могат да се видят средновековни хирургически инструменти, аптекарски везни и други интересни предмети. Ще видите огромната винена бъчва в мазето, слънчевия часовник със зодиакални знаци и различни скулптури от епохата на Възраждането. След това ще може да се разходите из старата част на Хайделберг, която впечатлява с красиви исторически сгради, църкви, площади, както и с най- стария университет в Германия от 14 век. Връщане на борда за обяд и отплаване към Шпайер. Престой в града между 15.00 и 19.00 ч. Разходете се сами из този средновековен град или се включете в допълнителна екскурзия с екскурзовод. Тук се намира най-голямата романска църква, строена още през 10 век. Ще се разходите из историческия център и ще чуете историята за протестанството, чието начало се поставя тук през 1529 г. от последователите на доктрината на Мартин Лутер.

3 ДЕН / Страсбург
Престой в Страсбург между 07.00 и 17.00 ч. Преди обяд ви очаква екскурзия из Страсбург. Този град ще ви завладее напълно. Особено впечатляващ е старинният район с канали и покрити мостове, наречен „Малката Франция“. Тук се е запазила традиционната архитектура, характерна за Елзас. Ще видите и перлата на европейската готика, катедралата Нотр Дам, най- високата сграда в Средновековна Европа. Старият град е включен в листата на ЮНЕСКО. В новата част на Страсбург ще видите Съвета на Европа, Европейския парламент и Съда за правата на човека. Може да се върнете на борда за обяд или да останете в града и да опитате прочутата елзаска кухня, а после да се впуснете в шопинг или да се разходите с лодка из каналите на стария град.

4 ДЕН / Рюдесхайм – Кобленц
Днес ще бъдете в Рюдесхайм между 08.00 и 14.00 ч. Градчето се намира в един от известните винени райони на страната, като винената традиция тук е поставена още от римляните. Центърът е запазил къщи от Средновековието, а 144 метра дългата главна улица „Дроселгасе“ е магнит за посетителите с множеството барове и таверни. Ще посетите и нетрадиционния музей за механични музикални инструменти. Пъстрото немско градче посреща над 3 милиона гости всяка година. След разходката ще имате свободно време. Пристигане в Кобленц в 17.30 ч. и престой до полунощ. Преди вечеря може да се включите в пешеходна обиколка на историческия център. Кобленц е един от най-старите градове в Германия, създаден от римляните преди 2000 г., и красиво разположен при сливането на реките Рейн и Мозел. В дългата си история той често е бил цел на чужди завоеватели, оставили тук своя отпечатък. Пешеходната разходка из старинните романтични улички ще ни срещне с едни от най-старите църкви в Германия, запазените търговски къщи, сградата на кметството от 17 век.

5 ДЕН / Кьолн
Пристигане в Кьолн в 05.30 ч. сутринта и престой до полунощ. Днес може да се разходите сами из града или да се включите в екскурзия из историческия център, където се намират средновековна сграда на Кметството, останки от римския период, красиви романски църкви, известната Кьолнска катедрала, строена повече от 600 г. Ще научите и историята на дома, в който се създава прочутата Кьолнска вода, или О`де колон. След обяд ще имате достатъчно време за шопинг. Днес е прощалната вечеря с вашите любезни домакини

6 ДЕН / Дюселдорф
Освобождаване на кораба след закуска.

Цени за ранни резервации до 31.08.2019:


Палуби В двойна каюта Единична каюта Дете 2-11.99 г.
Основна 1070 лв. 1595 лв. 930 лв.
Горна 1570 лв. 2395 лв. 1350 лв.
 
Детето ползва отстъпка като 2-ри човек в стая с 1 възрастен.
Единичните каюти са само на запитване. Няма тройни каюти.



Цената включва:
5 нощувки в двойна каюта; 
-5 закуски, 4 обяда, 4 вечери;
-Празнична коледна вечеря на борда;
-Следобедно кафе със сладки или вечерен снакс;
-Бутилка вода в стаята всеки ден;
-Вода, чай и кафе по време на хранене;
-Чай и кафе на самообслужване;
-Коктейл за добре дошли;
-Капитанска вечеря със специално меню;
-Пристанищни такси;
-Жива музика в бара;
-Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро със ЗАД Мондиал;
-Тур мениджър по време на круиза на български език при 20 пътуващи.
 

Цената не включва:
-Самолетни билети и трансфери до кораба.
-Допълнителни екскурзии – заявяват се и се заплащат в България;
-Напитки;
-Бакшиши към персонала – /препоръчителна сума 7 евро на човек, на ден/;
-По желание фиксиран номер на кабина при резервацията – 100 лв.
-Доплащане за медицинска застраховка за лица, навършили 66 г. – 1,50 лв. на ден на човек
 
Цените на круиза са базирани на настоящите цени на горивата и пристанищните такси. При промяна може да се начисли горивна такса, за която ще бъдете информирани не по-късно от 20  дни преди началото на круиза.


Допълнителни екскурзии:
Пакет 3 екскурзии – 150 евро
Включва: Автобусна екскурзия до Хайделберг, Кьолн – пешеходна екскурзия и Страсбург -
автобусна и пешеходна обиколка.
Шпайер – пешеходна екскурзия – 30 евро
Рюдесхайм – пешеходна екскурзия с музея за механични инструменти – 40 евро
Кобленц – пешеходна екскурзия – 30 евро
Екскурзиите се провеждат при минимум 10 платили.
 
 
Условия:
Цената на круиза е валидна при 20 пълно платили.
Резервации се приемат с авансово плащане от 500 лева на човек.
Пълно плащане до 05.11.2019 г.
Има доплащане за медицинска застраховка за лица, навършили 65 г.
Клиентът може да се настани на кораба в първия ден на круиза след 16.00 ч.
Освобождаването на кораба последния ден е преди 09.00 ч. сутринта.
При по-ранно пристигане или по-късно отпътуване багажът може да се остави на борда.
При метеорологични проблеми и промени в нивото на реката е възможна промяна в местата и часовете на спиране на кораба, както и на предварителната програма.
Дата за потвърждаване на круиза с водач е 01.11.2019 г.
Необходими документи: валидна лична карта или валиден задграничен паспорт.
По дестинацията не са необходими ваксинации.
Часовете на пристигане и отпътуване са примерни. Възможни са промени.
Деца под 18 г., пътуващи с 1 родител е необходимо да имат нотариално заверено пълномощно от другия родител. По време на пътуването е необходимо и фотокопие на пълномощното.


 
Круизен кораб Crucevita
 Разполага с три палуби и места за 110 души. Корабът е изграден като голяма яхта с подобен декор с дърво, което създава усещането на дом. В лобито има открита камина, която придава уют в зимните вечери. Разполага с ресторант, бар, малък фитнес и сауна, слънчева тераса с шезлонги, асансьор.Каютите разполагат с 2 легла, които през деня могат да се вдигнат и да освободят още място в стаята. Всички имат климатик с индивидуален контрол, сателитна ТВ, сейф, телефон, сешоар, баня и тоалетна. Каютите на основна палуба има големи прозорци. Каютите на горна палуба са основно реновирани през 2018 година и имат големи панорамни френски прозорци.
Информацията за кораба е валидна към 20.06.2019 г., възможни са промени.


37/07/01

Етикети
oferti za kruizi , оферти за ранни записвания , оферти за крузи , дюселдорф , коледни празници , круизи ранни записвания , оферти за речни круизи , оферти за крузи ранни записвания , oferti za ranni zapisvania , круизи , ранни записвания , oferti , кьолн , коледни оферти , koledni praznici , екскурзии ранни записвания , kruzi ranni zapisvania , rechen kruiz , pochivki ranni zapisvania , oferti za pochivki , koleda , германия и франция , kruzi , oferti za ekskurzii , koleden kruiz , oferti za koleda , ekskurzii ranni zapisvania , коледен речен круиз по рейн , страсбург , oferti za ekskurzii ranni zapisvania , речен круиз , почивки , офети за коледа , oferti za kruizi ranni zapisvania , ranni zapisvania , оферти за почивки ранни записвания , круиз по рейн , oferti za pochivki ranni zapisvania , круиз германия и франция , oferti za rechni kruizi , коледа , koledni ofеrti , оферти , kruiz germania i francia , майнц , germania i francia , круизен кораб crucevita , манхайм , оферти за почивки , почивки ранни записвания , екскурзии , kruiz po rein , pochivki , коледен круиз , рюдесхайм , koleden kruiz po rein , ekskurzii , кобленц
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах