Нова Година 2021 в Доминикана 27.12.2020 - 04.01.2021/7 нощ - Ранни записвания         Почивка в Ривиера Мая, Мексико през Декември 2020 Декември 2020/7 нощ         Свети Валентин 2021 в Малта 13 - 16.02.2021/3 нощ         

Екскурзия до ВИЕТНАМ, КАМБОДЖА, МИАНМАР и ЛАОС

Оферта номер: Е1758
Вид транспорт: Самолет Самолет
20 нощ , 23 дни
Виентян, Луанпрабан, Ханой, Хюе, Хой Aн, Дананг, Златният мост на хълма Ба На, Сайгон (Хо Ши Мин), Пном Пен, Сием Реп, Анкор Том,Янгон, Баган, Мандалай, Бан Тинкео, Ок Поп Ток, Бан Ксангхонг, Бан Ксанглек
Цена от: 7180.00 лв


ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ
08.02.2021 7280.00 BGN Резервирай
12.03.2021 7280.00 BGN Резервирай
12.11.2021 7280.00 BGN Резервирай


Програма
1 ДЕН
14.11.2019 Сборен пункт на летище София в 10.25 ч. В 12.25 часа – полет София – Доха. Пристигане в Доха в 18.15 часа. В 20.25 часа полет Доха – Банкок.

2 ДЕН
15.11.2019 Пристигане в Банкок в 06.55 часа. В 9.45 часа – полет Банкок – Виентян. Пристигане във Виентян в 11.00 часа. Свободно време. Нощувка във Виентян.

3 ДЕН
16.11.2019 Закуска. Tуристическа обиколка на Виентян. Разглеждане на храма Ват Сисакет с хиляди миниатюрни статуи на Буда и на някогашния кралски храм Ват Пракео, в който преди се е пазела статуята на прочутия Изумруден Буда. Продължаваме към една от най-важните културни забележителности на Лаос – известната и свещена Луанг ступа; спирка за снимки пред впечатляващия паметник Патуксай – триумфалната арка на Виентян. Ще видите храма Ват Си Муанг, където се намира lak muang (колоната) на Виентян – основополагащият камък на града; храмът е дом на духа- пазител на статуите. Възможност да посетите изложбения център COPE, където ще се запознаете с живота в Лаос и най-големите проблеми за местните хора, с които се сблъскват ежедневно – необезвредени мини и други военни останки от времето на Виетнамската война. Този ден ще завърши с впечатляваща гледка по залез към река Меконг. Вечеря и нощувка във Виентян.

4 ДЕН
17.11.2019 Закуска. Трансфер до летището и в 09.10 ч. – вътрешен полет Виентян – Луанпрабан. Туристическа обиколка на Луанпрабан – обявен от ЮНЕСКО за „най- добре запазеният град в Югоизточна Азия”. Посещение на Музея на кралския дворец, в който са изложени редица интересни артефакти. Пешеходна обиколка, която ще Ви разкрие някой от скритите тайни на Луанпрабан, ще минете по спокойните малки улички до храма Ват Ксиентонг. По пътя до там ще спрем на храма Ват Чомкхонг, известен със своите декоративни дърворезби. Тази част на града е смесица от красиви стари френски колониални сгради и традиционни стари лаоски къщи. Ще минете покрай Училището за изящни изкуства, където ще разгледате изложбата с ценни изделия. Посещение на храма Ват Визон, който поради формата си е известен като „Динената ступа”. Посещение на чудесния Център за изкуства и етнология, който ще Ви даде по-задълбочена представа за етническото многообразие и култура на Лаос. Късно след обяд ще изкачите възвишението Пуси, откъдето се разкрива прекрасна гледка по залез с панорама към целия Луанпрабан и река Меконг. След което ще се спуснем към нощния пазар, където можете да откриете голямо разнообразие от местни текстилни и занаятчииски изделия. Вечеря и нощувка в Луанпрабан.

5 ДЕН
18.11.2019 Рано сутринта имате възможност да участвате в ежедневния сутрешен ритуал на загърнатите в шафранови роби монаси, които събират дарения и милостиня от вярващите жители на града. Тази процесия е уникална за Лаос – тук живее единствената будистка нация, която спазва традицията. След което ще посетим местния утринен пазар, преди да се върнете в хотела за закуска. След закуска – круиз по река Меконг, който ще Ви даде панорамен поглед към спокойните околности. Първата ни спирка ще бъде селището Бан Ксангаи, където се произвежда местният специалитет – оризово вино. След което круизът продължава, за да разгледаме мистериозните будистки пещери Пак Оу – две свързани пещери, изпълнени с хиляди статуи на Буда, покрити със златен лак, в различна големина и размер, оставени там от поклонниците. Обяд в местен ресторант. Връщане в Луанпрабан, като по път ще посетите селищата, известни с тъкани и текстилни произведения, Бан Ксангхонг и Бан Ксанглек. Връщане в Луанпрабан в късния следобед. Вечеря и нощувка в Луанпрабан.

6 ДЕН
19.11.2019 Закуска. Този ден ще посетите селището Бан Тинкео, където живее етническата група хмонг – ще се запознаете с начина им на живот, с тяхната култура и традиции. След това ще продължите към невероятно красивите водопади Куанг Си, където Ви очаква обяд- пикник с панорама към красивия многоструен водопад. Възможност да плувате в тюркоазено сините басейни на водопадите. По желание и при възможност във времето – спирка в Ок Поп Ток, център за коприна и тъкачество, където ще научите как се обработва коприната и как се изработват изделия от нея. Трансфер към летището на Луанпрабан. Полет Луанпрабан – Ханой. Пристигане в Ханой. Нощувка в Ханой.

7 ДЕН
20.11.2019 Закуска. Този ден Ви предстои обиколка на град Ханой – градът на езерата, парковете и сградите във френски стил. Ще се посетят: - Пагодата на една колона, построена през 1049 г. и състояща се само от 1 колона, така че да наподобава на цветето лотус; - „Храмът на литературата’’, построен през 1070 г. от император Лай Тан Тонг, който го е посветил на учените и писателите; - храмът „Нгок Сон’’, намиращ се в езерото Хоан Кием, разположено в сърцето на Ханой; - впечатляващата сграда на Операта, построена през 1911 г. за 900 зрители. Нощувка в Ханой.

8 ДЕН
21.11.2019 Закуска. От 08.00 ч. – екскурзия с автобус до популярния залив Халонг, докъдето се пътува около 3 часа през областта на делтата на Червената река в Северен Виетнам. Около 11.00 ч. се пристига в залива Халонг, където се качваме на туристическото корабче „Сонг Биен” за 4-часов круиз в залива. Халонг е едно от най-забележителните природни чудеса в света, което наподобява географско произведение на изкуството с хиляди варовикови островчета, извисяващи се живописно от чистите изумрудени води. Тази силно концентрирана на карстови острови зона, световно известна със забележителния си пейзаж от пещери и пещерички, е под закрилата на ЮНЕСКО. По време на разходката ще се насладите на спокойствието и красотата на изумителните гледки от борда на традиционното туристическо корабче. Плъзгайки се по кристално чистите води на залива, ще се потопите в едно от най-великолепните природни чудеса на Далечния Изток. Ще видите миниатюрните островчета, осеяни със скални сводове, отвесни скали, безчет белопясъчни плажове и закътани заливчета. Подобно на скулптури на анимационни герои, тези варовикови острови имат чудати имена: Ароматна пръчица, Каменно куче и Биещите се пилета (символ на Халонг). Спирка за разглеждане на най-красивата пещера – Тиен Кунг. Обяд с морска храна. Връщане в Ханой. Нощувка в Ханой.

9 ДЕН
22.11.2019 Закуска. Трансфер до летището. В 10.30 ч. – вътрешен полет Ханой – Хюе с “Jetstar”. В 11.40 ч. – пристигане в Хюе. В Хюе Ви предстои разходка с корабче по река Хуонг Гианг и посещение на пагодата “Тиен Му” и гробницата на император Мин Манг, комплекс с впечатляваща архитектура, богато декорирана със статуи. Тя е най-красивата гробница в гр. Хюе. Следва обиколка на гр. Хюе, столица на Виетнам за повече от 140 години, подслонил древни храмове и множество императорски сгради. Ще имате възможност да посетите: - Цитаделата и разположения в нея императорски дворец, построен в началото на 19-ти век по модел на Забранения град в Пекин. Предстои Ви да се насладите на множеството дворци, храмове, кули, библиотека и музеи. - Гробницата на император Кай Дин, строена в продължение на 11 години. Пътуване до Хой Ан. По пътя се минава през прохода Хай Ван, където ще може да се насладите на чудната гледка към Мраморните планини. Вечеря и нощувка в Хой Ан.

10 ДЕН
23.11.2019 Закуска. Пешеходна обиколка на централната част на град Хой Ан, известен като архитектурен и културен център, чаровно градче, разположено на двата бряга на р. Ту Бон: ще видите Китайския храм, Японския покрит мост, множество сгради с уникален архитектурен стил с китайско, японско или виетнамско влияние. Отпътуване към Дананг. Пътят минава покрай “Китайския плаж” с километри чудесна плажна ивица. В Дананг ще разгледате интересния музей „Чам”, където могат да бъдат видени едни от най-фините скулптури, издялани от камък. Вечеря и нощувка в Дананг.

11 ДЕН
24.11.2019 Закуска. С лифт ще се изкачите до хълма Ба На – определен за една от 5-те топ забележителности на Виетнам. Ризортът „Ба На Хилс” продължава да се развива от откриването си до ден днешен, предлагайки нови и нови забавления на посетителите. „Ба На Хилс” се слави като весел и забавен ризорт, място за провеждане на множество фестивали като Фестивалът на цветята през пролетта, Фестивалът на виното, Летен фестивал, Уличен карнавал и т.н. Най-голямата гордост за „Ба На Хилс” днес е Златният мост, определен от списание „Таймс” като „едно от най-интересните места, които можете да посетите в света”. В ранния следобед – връщане с лифт до Дананг. Трансфер до летището. В 18.40 ч. – вътрешен полет Дананг – Сайгон (Хо Ши Мин) с “Vietjet”. Пристигане в Сайгон в 20.05 ч. Трансфер до хотел и настаняване. Нощувка в Сайгон.

12 ДЕН
25.11.2019 Закуска. Следва обиколка на Сайгон (Хо Ши Мин) – най-големият град във Виетнам, с 300-та годишна история, изпълнена с традиции и култура. Ще имате възможност да посетите катедралата „Нотр Дам”, построена през 1877-83 г. в сърцето на гр. Сайгон; сградата на Централната поща и кметството в типичен френски стил; пагодата „Вин Нием” и Президентския дворец. Свободно време с възможност за разходка в централната част на града, където френското влияние в архитектурата се чувства навсякъде. По желание – посещение на тунелите Ку чи. (Тунелите Ку чи представляват огромна мрежа от свързани подземни тунели, разположени в квартала „Ку чи” на Хо Ши Мин и са част от много по-голяма мрежа тунели, прокарана под по-голяма част от страната. Тунелите Ку чи са били център на няколко военни кампании по време на Виетнамската война.) По желание – вечерна разходка с круизен кораб по река Меконг с музика на живо. Нощувка в Сайгон.

13 ДЕН
26.11.2019 Закуска. Свободен ден или, по желание – екскурзия до Делтата на река Меконг. С автобус ще пътувате до Вин Лонг – провинция Тиен Гианг, разположена на Делтата на река Меконг в Южен Виетнам. С моторна лодка ще стигнете до плаващия пазар. Тук ще имате възможност да наблюдавате пазаруване във вода от лодки – нещо, което можете да видете само в Азия. Разходката с лодка продължава към остров Донг Хоа Хиеп, за да разгледате красивата и успокояваща природа, заедно с традиционния живот по Делтата на река Меконг. Следобед ще се разходите по тесните канали. Вечеря и нощувка в Сайгон.

14 ДЕН
27.11.2019 Закуска. Свободен ден или, по желание – екскурзия до националния парк „Кан Джо” – биосферен резерват под закрилата на ЮНЕСКО, един от най-значимите резервати за диви животни във Виетнам. По време на екскурзията ще посетите Острова на маймуните, където живеят над 1 000 маймуни, крокодилска ферма и уникална мангрова гора. Нощувка в Сайгон.

15 ДЕН
28.11.2019 Закуска. Трансфер до летището и в 08.30 ч. – полет Сайгон – Пном Пен с “Vietnam Airlines”. Пристигане в Пном Пен в 09.25 ч. Следва обиколка на Пном Пен с посещение на Кралския дворец и Сребърната пагода, Националния исторически музей, Националния паметник на славата. Вечеря и нощувка в Пном Пен.

16 ДЕН
29.11.2019 След закуска – пътуване до Сием Реп с корабче при възможност или автобус със спирка в рибарско селище и на екзотичен пазар на местни деликатеси. Вечеря с традиционни танци „Апсара”. Нощувка в Сием Реп.

17 ДЕН
30.11.2019 В 05.30 ч. ще посрещнете изгрева на слънцето в Анкор. Този ден Ви предстоят незабравими мигове, посещавайки невероятните храмове на Анкор Ват: петте кули, които вероятно са били построени като гробница на император Сървармен, управлявал от 1112 г. до 1152 г. и др. Връщане в хотела за закуска. Следва обиколка на столицата Анкор Том с разглеждане на храмовете Байон, Томанон, Чао Сей Тевода, Бафуан, Фимеанакас. Продължава се към храма “Та Prоhm”. След това се посещава историческата зона „Ролус” от преданкорския период. Връщане в хотела. Свободно време. Вечеря и нощувка в Сием Реп.

18 ДЕН
01.12.2019 Закуска. Трансфер до летището и в 09.50 ч. – полет Сием Реп – Банкок. Пристигане в Банкок в 11.05 часа. Полет Банкок – Янгон в 13.45 ч. Пристигане в Янгон в 14.40 ч. Следва обиколка на Янгон: посещават се пагодата Суле, красива осмоъгълна златна ступа от преди повече от 2000 години; пагодата Чауктатгий, където се намира огромна статуя на Полегналия Буда. Следва разглеждане на центъра на Янгон. Обиколката завъшва с посещение на пагодата Шведагон – най-известната ступа в света на възраст над 2500 години, облицована с 11 тона чисто злато и 4 350 диаманта от 1 800 карата. На залез слънце Шведагон пагода предлага на посетителите впечатляващ спектакъл от светлини и сенки. Вечеря и нощувка в Янгон.

19 ДЕН
02.12.2019 Закуска. Трансфер до летището и полет Янгон – Баган. С пристигането в Баган ще бъдете отведени до пагодата Швезигон – прототип на по-късната мианмарска ступа. След това се разглежда храмът Wetkyi-in Gubyaukkyi, известен с фините си стенописи. Следобед туристическата обиколка продължава с посещение на селището Мианкабар, където ще се запознаете с местния бит и обичаи и също така ще имате възможност да се насладите на известните лакирани изделия. Също така можете да бъдете обучени в традиционната мианмарска направа на лакирани изделия. Следва храмът Мануха с гигантските изображения на Буда, Nanpaya, храм в раннен стил, с най-добрите каменни фрески. Въпреки че има инсталирани лампички, ще бъде по-безопасно да носите собствено фенерче, което да може да изключвате от време на време. Вечерта ще посетите храма Ананда – архитектурен шедьовър, наподобяващ гръцки кръст. Вечеря в ресторант „Нанда” с куклено представление. Нощувка в Баган.

20 ДЕН
03.12.2019 След закуска – посещение на най-високия храм на Баган “Thatbyinnyu”, и на „Dhammayangyi” – масивен храм с изящни тухлени орнаменти. Следва пътуване към Мандалай и посещение по пътя на планината Попа, изстинал вулкан, който е над Натс (духовете). На върха на планината има манастири, пагоди и светилища в различен стил. Късно вечерта пристигаме в Мандалай. Вечеря и нощувка в Мандалай.

21 ДЕН
04.12.2019 Закуска. Посещение на известната пагода Mахамуни, едно от най-светите изображения на Буда в Мандалай. Следва кратко посещение на работилнички за производство на мрамор, бронз и златно фолио. След обяд ще се насладите на туристическа обиколка на Мандалай, която започва с Мандалайския дворец, манастира „Швенандау”, забележителен, със своите дърворезби, пагодата Kутодау, известна като “най-голямата книга в света”, заради каменните будитски ръкописи. Обиколката продължава към Мандалайския хълм – най-добрият пункт за панорамна гледка на града. Вечеря и нощувка в Мандалай.

22 ДЕН
05.12.2019 Закуска – трансфер до летището. В 19.15 ч. – полет Мандалай – Банкок. Пристигане в Банкок в 21.40 ч.

23 ДЕН
06.12.2019 Полет Банкок – Доха в 01.45 ч. Пристигане в Доха в 05.25 ч. В 07.10 ч. – полет Доха – София. Пристигане на Летище София в 11.25 ч.

 ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  7 180 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА. ПРИ ПО-МАЛКА ГРУПА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ .
 
СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА  7 280 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА.  ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА. ПРИ ПО-МАЛКА ГРУПА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ. 


В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:

-самолетни билети за всички международни полети;
-самолетни билети за всички вътрешни полети;
-летищни такси за всички международни и вътрешни полети – 968 лв./ 495 евро (25.04.2018 г.) - подлежат на потвърждение;
-всички трансфери летище – хотел – летище;
-20 нощувки със закуски в хотели 3* и 4*(настаняването в хотелите е между 14.00 ч и 16.00 ч);
-2 обяда в местни  ресторанти (5-ти, 8-ми ден);
-1 обяд-пикник (6-ти ден);
-8 вечери в местни ресторанти (3-ти,4-ти,5-ти, 9-ти, 10-ти, 13-ти, 20-ти, 21-ви ден)
-1 вечеря с традиционни танци „Апсара”(16-ти ден);
-1 вечеря в ресторант „Нанда” с куклено представление (19-ти ден);
-екскурзия с автобус до залива Халонг (8-ми ден);
-корабен круиз в залива Халонг (8-ми ден);
-разходка с корабче по р. Хуонг Гианг в гр. Хюe (9-ти ден);
-посещение на хълма Ба На и Златния мост (11-ти ден);
-пътуване с експресно корабче или с автобус от Пном Пен до Сием Реп (16-ти ден);
-посещение на местен утринен пазар в Луанпрабан (5-ти ден);
-круиз по река Меконг (5-ти ден);
-разглеждане на будистките пещери Пак Оу (5-ти ден);
-наземен транспорт с туристически автобус с климатик;
-обиколките на градовете и екскурзиите, включени в програмата с местен екскурзовод и превод на български език от водача, който придружава групата;
-входни такси за всички посещавани обекти, посочени в програмата;
-възможност за посещение на представителни магазини за коприна и минерали;
такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките – ­125 лв. 


 В ЦЕНАТА НЕ СЕ ВКЛЮЧВАТ:
-изходна такса при напускане на Мианмар – 15 щ. долара (плаща се на място ма летището);
-такса за вътрешните полети – 2 000 кияти (около 2 щ.долара в местна валута) за всеки полет;
-виза за Виетнам – 25  щ. долара;
-виза за Камбоджа – 30 щ. долара (издава се на място на летището) – плаща се на място;
-виза за Мианмар – 50 щ. долара;
-виза за Тайланд – 170 евро (многократна);
-виза за Лаос – 30 щ. долара  (издава се на място на летището) – плаща се на място;
-такса за обработка и подаване на документите за визи – 70 лв.;
-медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро52 лв. (за лица до 70 год.), за лица от 71 год. до 80 год.104 лв.;
-допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване”;
  допълнителни екскурзии и мероприятия, които се заявяват и заплащат предварително в офиса на туроператора:
-посещение на тунелите Ку чи – 45 щ. долара (за група от минимум 10 човека, при по-малка група се налага доплащане) – (12-ти ден);
-вечерна разходка с круизен кораб по река Меконг с музика на живо и танци – 30 щ.  долара– (12-ти ден);
-екскурзия с автобус до делтата на р. Меконг и разходка с лодка в делтата на р. Меконг – 75 щ. долара (13-ти ден);
-екскурзия до парка „Кан Джо” – 75 щ. долара (14-ти ден);
*Забележки:
-
 Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на
 групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори,
 както и за последните два дни по същата.
-За полетите между отделните държави и за вътрешните полети лимитът за багажа е 20 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж. За външните полети лимитът е съответно 23 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж.
- Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 15.03.2018 г.
- Всички екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се заплащат в офиса на туроператора.
- Категоризацията на хотелите във Виетнам, Камбоджа, Мианмар и Лаос не съответства на критериите за категоризация на хотелите в Европа.
-Туроператорът  си запазва правото при промяна на летищните такси от  страна на авиокомпанията да промени летищните такси и съответно цената на екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от  клиента. 
 Цената 7 180 лв.  7 280 лв. е за турист в двойна стая. За единична стая се  доплащат 1 209 лв. /подлежи на актуализация/.

*Забележка: Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия, както и цените за доплащане на единична стая са към дата 15.03.2018 г и  подлежат на  актуализация.

 Начин на плащане:
 - в брой (в офиса на ТО )
 - по банков път.
 
 
ПРИ ЗАПИСВАНЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ВНЕСЕ ДЕПОЗИТ ОТ 3 500 лв.
 
Информация за хотелите (или подобни):
Ханой - Asian Rubby Hotel Hanoi  3*  
  www.asianrubyhotelhanoi.com/
Хюе - Hanhdat Hotel   3*    www.hanhdathotel.com.vn/
Сайгон - Hotel Ruby River  3*     www.rubyriverhotel.com.vn/
Пном Пен - Kolab Sor Hotel  4*      www.kolabsorhotel.com/
Сием Реп - Hotel The Angkor holiday   4*    www.angkorholidayhotel.com/
Банкок - Baiyoke Sky hotel   4*    www.baiyokehotel.com
Хотелът е най-високият хотел в Банкок, намира се в самия център на града. Със своите 88-етажа, той се извисява над целия Банкок и от него се открива невероятно красива гледка към града.
Мандалай - Hotel Shwe Phyu  3*  
  www.shwephyuhotel.com.mm/
Баган - Hotel Bagan Umra   3*    www.booking.com/hotel/mm/bagan-umbra.bg.html
Янгон - Hotel Eastern   3*    www.myanmareasternhotel.com/
 
 
ПРИ ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА, МОЖЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРА ИНДИВИДУАЛНО ПЪТУВАНЕ   
  С  ЕКСКУРЗОВОДСКО ОБСЛУЖВАНЕ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК.
 
ОБИКОЛКИТЕ В ГРАДОВЕТЕ ПОДЛЕЖАТ НА ПРЕПОТВЪРЖДЕНИЕ СПОРЕД АКТУАЛНАТА ПРОГРАМА НА МЕСТНИТЕ ТУРОПЕРАТОРИ.
 

Необходими документи
-Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на пътуване;
-1 снимкa (паспортен формат - актуалнa) за визата за Виетнам на дигитален носител
-1 снимка (паспортен формат – актуална) за виза за Камбоджа – да се носи  на летището на влизане в Камбоджа;
-1 снимка - за виза за Мианмар (дигитална, до 2 мегабайта, паспортен формат - 38 мм/46 мм,
-2 снимки (паспортен формат - актуални) за виза за Лаос - да се носят на летището на влизане в Лаос;
-Снимките трябва да е на светъл фон и лицето да е без очила.
За деца под 18 год., непридружавани от единия или и от двамата родители – нотариално заверена декларация от липсващия родител с разрешение за пътуване на детето им в чужбина.
Сканирана основна страница на паспорта на дигитален носител

26/08/01
 
Етикети
лаос , банкок , виентян , лампанг , залив халонг , екзотични екскурзии от софия с водач , питсанулок , сайгон (хо ши мин) , оферти за ранни записвания , пном пен , златният мост на хълма ба на , банкок , камбоджа , екзотични почивки от софия , ekzotichni ekskurzii ot sofia s vodach , виентян , баган , ekzotichni pochivki ot sofia s vodach , лампун , пном пен , луанпрабан , hotel asian rubby hotel hanoi 3* , мианмар , самолетни почивки от софия , азия , ekzotichni ekskurzii , бан тинкео , сайгон , вин лонг , hotel the angkor holiday 4* , река меконг , бан ксан , почивки , екзотични почивки с водач , бан тинкео , мандалай , azia ekskurzii , oferti za ranni zapisvania , ок поп ток , самолетни почивки , екзотични екскурзии с водач , аютая , екзотични екскурзии от софия , ekzotichni ekskurzii ot sofia , сиам аютая , ekzotichni pochivki ot sofia , шанг май , ekzotichni pochivki s vodach , янгон , hotel eastern 3* , сукотай , ranni zapisvania , хой aн , доха , azia , дананг , hotel baiyoke sky hotel 4* , луанпрабан , hotel bagan umra 3* , хюе , hotel shwe phyu 3* , samoletni pochivki , ekzotichni pochivki , азия екскурзии , екзотични почивки от софия с водач , pochivki , samoletni ekskurzii ot sofia , oferti , ekzotichni ekskurzii s vodach , шанг май , янгон баган , samoletni ekskurzii , екзотични почивки , ekskurzii , виетнам , екскурзия до лаос,виетнам, камбоджа, мианмар,тайланд , самолетни екскурзии , samoletni pochivki ot sofia , мандалай , hotel ruby river 3* , оферти , екскурзии , дананг. , hotel kolab sor hotel 4* , тайланд , hotel hanhdat hotel 3* , сием реп , екзотични екскурзии , ранни записвания , анкор том , хълма ба на , ханой , самолетни екскурзии от софия , ханой , хюе
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах