Почивка в Канкун 2020 Полети от Юли до Октомври/7 нощ - Ранни записвания         Почивка в Доминикана 2020 Полети от Юли до Октомври/7 нощ - Ранни записвания         Почивка в Хавана и Варадеро - от Юли до Октомври 2020 Полети от Юли до Октомври/7 нощ - Ранни записвания         

Екскурзия до ВИЕТНАМ и КАМБОДЖА

Оферта номер: Е1759
Вид транспорт: Самолет Самолет
12 нощ / 15 дни
Ханой, Хюе, Хой Aн, Дананг, Златния мост на хълма Ба На,Сайгон Хо Ши Мин, Пном Пен, Сием Реп, Анкор Том


ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ


Програма
1 ДЕН
18.11.2019 Сборен пункт на летище София в 10.25 ч., Терминал 2. Самолетен полет София – Доха в 12.25 ч. с “Qatar Airways”. Пристигане в Доха в 18.15 ч. Самолетен полет Доха – Ханой в 20.50 ч.

2 ДЕН
19.11.2019 Пристигане в Ханой в 07.25 ч. Свободно време. Нощувка в Ханой.

3 ДЕН
20.11.2019 Закуска Този ден Ви предстои обиколка на град Ханой – градът на езерата, парковете и сградите във френски стил. Ще се посетят: - Пагодата на една колона, построена през 1049 г. и състояща се само от 1 колона, така че да наподобава на цветето лотус; - „Храмът на литературата’’, построен през 1070 г. от император Лай Тан Тонг, който го е посветил на учените и писателите; - храмът „Нгок Сон’’, намиращ се в езерото Хоан Кием, разположено в сърцето на Ханой; - впечатляващата сграда на Операта, построена през 1911 г. за 900 зрители. Нощувка в Ханой.

4 ДЕН
21.11.2019 Закуска. От 08.00 ч. – екскурзия с автобус до популярния залив Халонг, докъдето се пътува около 3 часа през областта на делтата на Червената река в Северен Виетнам. Около 11.00 ч. се пристига в залива Халонг, където се качваме на туристическото корабче „Сонг Биен” за 4-часов круиз в залива. Халонг е едно от най-забележителните природни чудеса в света, което наподобява географско произведение на изкуството с хиляди варовикови островчета, извисяващи се живописно от чистите изумрудени води. Тази силно концентрирана на карстови острови зона, световно известна със забележителния си пейзаж от пещери и пещерички, е под закрилата на ЮНЕСКО. По време на разходката ще се насладите на спокойствието и красотата на изумителните гледки от борда на традиционното туристическо корабче. Плъзгайки се по кристално чистите води на залива, ще се потопите в едно от най-великолепните природни чудеса на Далечния Изток. Ще видите миниатюрните островчета, осеяни със скални сводове, отвесни скали, безчет белопясъчни плажове и закътани заливчета. Подобно на скулптури на анимационни герои, тези варовикови острови имат чудати имена: Ароматна пръчица, Каменно куче и Биещите се пилета (символ на Халонг). Спирка за разглеждане на най-красивата пещера – Тиен Кунг. Обяд с морска храна. Връщане в Ханой. Нощувка в Ханой.

5 ДЕН
22.11.2019 Закуска. Трансфер до летището. В 10.30 ч. – вътрешен полет Ханой – Хюе с “Jetstar”. В 11.40 ч. – пристигане в Хюе. В Хюе Ви предстои разходка с корабче по река Хуонг Гианг и посещение на пагодата “Тиен Му” и гробницата на император Мин Манг, комплекс с впечатляваща архитектура, богато декорирана със статуи. Тя е най-красивата гробница в гр. Хюе. Следва обиколка на гр. Хюе, столица на Виетнам за повече от 140 години, подслонил древни храмове и множество императорски сгради. Ще имате възможност да посетите: - Цитаделата и разположения в нея императорски дворец, построен в началото на 19-ти век по модел на Забранения град в Пекин. Предстои Ви да се насладите на множеството дворци, храмове, кули, библиотека и музеи. - Гробницата на император Кай Дин, строена в продължение на 11 години. Пътуване до Хой Ан. По пътя се минава през прохода Хай Ван, където ще може да се насладите на чудната гледка към Мраморните планини. Вечеря и нощувка в Хой Ан.

6 ДЕН
23.11.2019 Закуска. Пешеходна обиколка на централната част на град Хой Ан, известен като архитектурен и културен център, чаровно градче, разположено на двата бряга на р. Ту Бон: ще видите Китайския храм, Японския покрит мост, множество сгради с уникален архитектурен стил с китайско, японско или виетнамско влияние. Отпътуване към Дананг. Пътят минава покрай “Китайския плаж” с километри чудесна плажна ивица. В Дананг ще разгледате интересния музей „Чам”, където могат да бъдат видени едни от най-фините скулптури, издялани от камък. Вечеря и нощувка в Дананг

7 ДЕН
24.11.2019 Закуска. С лифт ще се изкачите до хълма Ба На – определен за една от 5-те топ забележителности на Виетнам. Ризортът „Ба На Хилс” продължава да се развива от откриването си до ден днешен, предлагайки нови и нови забавления на посетителите. „Ба На Хилс” се слави като весел и забавен ризорт, място за провеждане на множество фестивали като Фестивалът на цветята през пролетта, Фестивалът на виното, Летен фестивал, Уличен карнавал и т.н. Най-голямата гордост за „Ба На Хилс” днес е Златният мост, определен от списание „Таймс” като „едно от най-интересните места, които можете да посетите в света”. В ранния следобед – връщане с лифт до Дананг. Трансфер до летището. В 18.40 ч. – вътрешен полет Дананг – Сайгон (Хо Ши Мин) с “Vietjet”. Пристигане в Сайгон в 20.05 ч. Трансфер до хотел и настаняване. Нощувка в Сайгон.

8 ДЕН
25.11.2019 Закуска. Следва обиколка на Сайгон (Хо Ши Мин) – най-големият град във Виетнам, с 300-та годишна история, изпълнена с традиции и култура. Ще имате възможност да посетите катедралата „Нотр Дам”, построена през 1877-83 г. в сърцето на гр. Сайгон; сградата на Централната поща и кметството в типичен френски стил; пагодата „Вин Нием” и Президентския дворец. Свободно време с възможност за разходка в централната част на града, където френското влияние в архитектурата се чувства навсякъде. По желание – посещение на тунелите Ку чи. (Тунелите Ку чи представляват огромна мрежа от свързани подземни тунели, разположени в квартала „Ку чи” на Хо Ши Мин и са част от много по-голяма мрежа тунели, прокарана под по-голяма част от страната. Тунелите Ку чи са били център на няколко военни кампании по време на Виетнамската война.) По желание – вечерна разходка с круизен кораб по река Меконг с музика на живо. Нощувка в Сайгон.

9 ДЕН
26.11.2019 Закуска. Свободен ден или, по желание – екскурзия до Делтата на река Меконг. С автобус ще пътувате до Вин Лонг – провинция Тиен Гианг, разположена на Делтата на река Меконг в Южен Виетнам. С моторна лодка ще стигнете до плаващия пазар. Тук ще имате възможност да наблюдавате пазаруване във вода от лодки – нещо, което можете да видете само в Азия. Разходката с лодка продължава към остров Донг Хоа Хиеп, за да разгледате красивата и успокояваща природа, заедно с традиционния живот по Делтата на река Меконг. Следобед ще се разходите по тесните канали. Вечеря и нощувка в Сайгон.

10 ДЕН
27.11.2019 Закуска. Свободен ден или, по желание – екскурзия до националния парк „Кан Джо” – биосферен резерват под закрилата на ЮНЕСКО, един от най-значимите резервати за диви животни във Виетнам. По време на екскурзията ще посетите Острова на маймуните, където живеят над 1 000 маймуни, крокодилска ферма и уникална мангрова гора. Нощувка в Сайгон.

11 ДЕН
28.11.2019 Закуска. Трансфер до летището и в 08.30 ч. – полет Сайгон – Пном Пен с “Vietnam Airlines”. Пристигане в Пном Пен в 09.25 ч. Следва обиколка на Пном Пен с посещение на Кралския дворец и Сребърната пагода, Националния исторически музей, Националния паметник на славата. Вечеря и нощувка в Пном Пен.

12 ДЕН
29.11.2019 След закуска – пътуване до Сием Реп с корабче при възможност или автобус със спирка в рибарско селище и на екзотичен пазар на местни деликатеси. Вечеря с традиционни танци „Апсара”. Нощувка в Сием Реп.

13 ДЕН
30.11.2019 В 05.30 ч. ще посрещнете изгрева на слънцето в Анкор. Този ден Ви предстоят незабравими мигове, посещавайки невероятните храмове на Анкор Ват: петте кули, които вероятно са били построени като гробница на император Сървармен, управлявал от 1112 г. до 1152 г. и др. Връщане в хотела за закуска. Следва обиколка на столицата Анкор Том с разглеждане на храмовете Байон, Томанон, Чао Сей Тевода, Бафуан, Фимеанакас. Продължава се към храма “Та Prоhm”. След това се посещава историческата зона „Ролус” от преданкорския период. Връщане в хотела. Свободно време. Вечеря и нощувка в Сием Реп.

14 ДЕН
01.12.2019 Закуска. По желание и срещу допълнително заплащане – екскурзия по езерото Тонле Сап. Трансфер до летището и в 21.00 ч. полет Сием Реп –Банкок. Пристигане в Банкок в 22.20 ч.

15 ДЕН
02.12.2019 В 01.20 ч. – полет Банкок – Доха. Кацане в Доха в 05.25 ч. Полет Доха – София в 06.55 ч. Пристигане на Летище София в 11.25 ч.

ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  4 870 лв.  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА.

СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА  4 970 лв.  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА.  ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА. В СЛУЧАЙ ЧЕ НЕ СЕ СЪБЕРЕ ГРУПА ОТ 10 ЧОВЕКА, СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:
-самолетни билети за всички международни и вътрешни полети;
-летищни такси за всички международни и вътрешни полети – 890 лв./ 455 евро (17.01.2018г.) – подлежат на потвърждение;
-всички трасфери летище – хотел – летище;
-12 нощувки със 12 закуски в хотели 3* и 4*;(настаняването в хотелите е между 14.00 ч и 16.00 ч.)
1 обяд (4-ти ден);
-5 вечери в местни ресторанти;
-1 вечеря с традиционни танци „Апсара”(12-ти ден);
-екскурзия с автобус до залива Халонг (4-ти ден);
-корабен круиз в залива Халонг (4-ти ден);
-разходка с корабче по р. Хуонг Гианг в гр. Хюе (5-ти ден);
-посещение на хълма Ба На и Златния мост- (7-ми ден);
-пътуване с експресно корабче или с автобус от Пном Пен до Сием Реп (12-ти ден);
-наземен транспорт с туристически автобус с климатик;
-обиколките на градовете и екскурзиите, включени в програмата с местен екскурзовод и превод на български език от -водачът, който придружава групата;
-входни такси за всички посещавани обекти, посочени в програмата;
-възможност за посещение на представителни магазини за коприна и минерали;
-такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките – ­72 лв. 

 
В ЦЕНАТА НЕ СЕ ВКЛЮЧВАТ:

-виза за Виетнам – 25 щ. долара;
-виза за Камбоджа – 30 щ. долара (издава се на място на летището) – плаща се на място;
-такса за обработка и подаване на документите за визи – 50 лв.;
-медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро – 34 лв.  (за лица до 70 год.), за лица от 71 год. до 80 год. – 64 лв.;
-допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване”;
 - допълнителни екскурзии и мероприятия, които се заявяват и заплащат предварително в офиса на туроператора:
посещение на тунелите Ку чи – 45 щ. долара (за група от минимум 10 човека, при  по-малка група се налага доплащане) – (8-ми ден);
-вечерна разходка с круизен кораб по река Меконг с музика на живо и танци – 30 щ.  долара– (8-ми ден);
-екскурзия с автобус до делтата на р. Меконг и разходка с лодка в делтата на р. Меконг – 75 щ. долара (9-ти ден).
-екскурзия до парка „Кан Джо” – 75 щ. долара (10-ти ден);
-екскурзия по езерото Тонле Сап - 22 щ. долара  (за група от минимум 7 човека, при   по-малка група се налага доплащане)(14-ти ден);
 
*Забележки:
1. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за последните два дни по същата.
2.За полетите между отделните държави и за вътрешните полети лимитът за багажа е 20 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж. За външните полети лимитът е съответно 23 кг. за голям багаж  и 7 кг. за ръчен багаж.
3. Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 15.03.2018 г.
4. Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат в офиса на туроператора.
5.  Категоризацията на хотелите във Виетнам и Камбоджа не съответства на критериите за категоризация на хотелите в Европа.
6. Туроператорът  си запазва правото при промяна на летищните такси от  страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от   клиента. 
3. Цените 4 870 лв./ 4 970 лв. са за турист в двойна стая. За единична стая се доплащат 570 лв.- /подлежи на актуализация/.
 
*Забележка: Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия, както и цените за доплащане на единична стая, са към дата 15.03.2018 г и подлежат на  актуализация.
 
Начин на плащане:

- в брой (в офиса на ТО )
-по банков път.


ПРИ ЗАПИСВАНЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ВНЕСЕ ДЕПОЗИТ ОТ 2 400 лв

Информация за хотелите (или подобни):
Ханой – Gondola Hotel and SPA 3*
//www.gondolahotel.com.vn/  
Хой Ан – Golden Holiday Hotel and SPA 4* //goldenholidayhoianhotel.com/
Дананг - Vanda Hotel 4* //www.vandahotel.vn/
 Сайгон – Orchids Saigon Hotel 4* //www.orchidshotelsaigon.com/en/   
Пном Пен – Sun & Moon Urban Hotel 4*  //www.sunandmoonhotel.com/
Сием Реп – Treasure Oasis Hotel 4*
https://treasureoasishotel.com/
 
ПРИ ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА, МОЖЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРА ИНДИВИДУАЛНО ПЪТУВАНЕ С ЕКСКУРЗОВОДСКО ОБСЛУЖВАНЕ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК.

ОБИКОЛКИТЕ В ГРАДОВЕТЕ ПОДЛЕЖАТ НА ПРЕПОТВЪРЖДЕНИЕ СПОРЕД АКТУАЛНАТА ПРОГРАМА НА МЕСТНИТЕ ТУРОПЕРАТОРИ.
 
Необходими документи 

Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на пътуване;
1 снимкa (паспортен формат - актуалнa) за визата за Виетнам на дигитален носител
1 снимка (паспортен формат – актуална) за виза за Камбоджа – да се носи  на летището на влизане в Камбоджа;
1 снимкa (за тайландска виза);

Снимките трябва да са на светъл фон и на снимката лицето да е без очила.
За деца под 18 год., непридружавани от единия или и от двамата родители – нотариално заведена декларация от липсващия родител с разрешение за пътуване на детето им в чужбина.
Сканирана основна страница на паспорта на дигитален носител

26/08/01
 

Етикети
почивки , golden holiday hotel and spa 4* , ekzotichni ekskurzii ot sofia s vodach , ekskurzii , залива халонг , екзотични екскурзии от софия , самолетни екскурзии , vietnam , екзотични почивки , екскурзия камбоджа , екскурзия виетнам , ekzotichni ekskurzii ot sofia , самолетни екскурзии от софия , самолетни почивки , сием реп , oferti , ekskurzia vietnam , samoletni pochivki ot sofia , езерото тонле сап , treasure oasis hotel 4* , samoletni ekskurzii , екзотични почивки от софия с водач , виетнам , екзотични почивки от софия , ekzotichni pochivki , ранни записвания , пном пен , оферти , ekzotichni pochivki s vodach , камбоджа , samoletni pochivki , река меконг , ханой , kambodzha , река хуонг гианг , екзотични почивки с водач , националния парк „кан джо” , ekzotichni pochivki ot sofia s vodach , екзотични екскурзии от софия с водач , град хой ан , хо ши мин , ekskurzia kambodzha , samoletni ekskurzii ot sofia , ekzotichni pochivki ot sofia , ekzotichni ekskurzii , екзотични екскурзии с водач , oferti za ranni zapisvania , екзотични екскурзии , хълма ба на , оферти за ранни записвания , ekzotichni ekskurzii s vodach , gondola hotel and spa 3* , екскурзии , sun & moon urban hotel 4* , азия , ranni zapisvania , самолетни почивки от софия , pochivki , azia , банкок
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах