Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         

Хонг Конг, Банкок и Дубай

Оферта номер: Е1839
Вид транспорт: Самолет Самолет
11 нощ/ 13 дни
София- Хонг Конг- Коулуун - Макао- Банкок -Аютая - Самут Сонгкрам-Дубай-Абу Даби-София
Цена от: 3599.00 лв


ДАТА ЦЕНА ЗАПИТВАНЕ


Програма
1 ДЕН
.

 
ПРОГРАМА

ДЕН 1-2 | Полет до Хонг Конг

Полет до Хонг Конг с най-големия самолет на света Air Bus A-380 Fly Emirates. Екскурзоводът ще Ви посрещне на летището. Трансфер до хотела. Нощувка в района на Хонг Конг.
 
ДЕН 3 | Коулуун
Закуска. Ще разгледате Коулуун, за да се потопите в живота на обикновените жители на Хонг Конг (колоритни пазари: за плодове и зеленчуци; за нефрит; за цветя и птици). Ще се отправите към известния храм Уонг Тай Син. Ще се разходите по световноизвестния крайбрежен булевард "Avenue of Stars", от който се открива най-добрата гледка към небостъргачите на Хонг Конг и пристанището
Виктория. Нощувка в района на Хонг Конг.
 
ДЕН 4 | Хонг Конг – Макао
Закуска. Свободно време или екскурзия до Макао ("Пакет допълнителни екскурзии"), където много от сградите са под егидата от ЮНЕСКО. Ще посетите най-големия казино-комплекс "Венеция", там ще имате възможност да опитате късмета си. Вечерта ще разполагате със свободно време в Хонг Конг. Нощувка в района на Хонг Конг.
 
ДЕН 5 | Хонг Конг – Полет до Банкок
Закуска. Ще посетите връх Виктория, от където се открива великолепна панорамна гледка към Хонг Конг и Южно Китайско море. Ще разгледате селището Абърдийн, известно с плаващите къщи, рибни ресторанти и безбройните джонки. Ще посетите мястото на "Богатите и Известните“, както и красивия плаж Рипълс Бей. Трансфер до летището. Полет до Банкок. Трансфер до хотела. Нощувка
в района на Банкок.
 
ДЕН 6 | Банкок
Закуска. Ще посетите три от най-величествените храмове в Банкок: "Уат Траймит" (храмът на Златния Буда, висок 3 м с тегло 5,5 т), "Уат По" (храмът на Полегналия Буда е най- големия в Банкок), "Уат Пра Кеу" (храмът на Изумрудения Буда, изсечен от един-единствен нефритен блок). Ще посетите и "Кралския дворец", една от най-известните туристически атракции в Тайланд. Вечеря в хотела ("Пакет вечери"). Нощувка в района на Банкок.
Забележка: За посещение на Големия дворец е необходимо подходящо облекло.
 
ДЕН 7 | Банкок – Аютая
Закуска. Ще посетите прочутите храмове в Аютая– старата столица на Тайланд ("Пакет допълнителни екскурзии" с включен обяд): "Уат Монгол Борпит", "Уат Локая Сутарам", "Банян Уат Махатат", "Уат Яи Чай Монгол". Ще посетите и Храмът на дълго царуване и славна ера (в списъка на Юнеско). На обяд ще се качите на баржа за пренасяне на ориз, където ще опитате традиционен тайландски обяд, плавайки бавно по река Чао Прая, покрай Аютая. Вечеря в хотела ("Пакет вечери"). Нощувка в района на Банкок.
Забележка: Пътуването с лодката подлежи на промяна без предизвестие, в зависимост от условията по реката.
 
ДЕН 8 | Банкок – Самут Сонгкрам
Закуска. Ще се отправите към провинция Самут Сонгкрам. Ще посетите колоритния железопътен пазар Маеклонг. През сърцето на този шарен пазар, по осем пъти на ден минава пътнически влак.
Щом търговците чуят свирката на приближаващия влак, издърпват стоката си от железопътния път, оставяйки достатъчно място за преминаването му. След това, с традиционна тайландска лодка, ще се отправите към прочутия плаващ пазар (Damnern Saduak). Връщане в Банкок. Ще имате възможност за вечеря на круизна лодка по река Чао Прая ("Пакет вечери") Нощувка в района на Банкок.
 
 
ДЕН 9 | Банкок – Полет до Дубай
Закуска. Трансфер до летището. Полет до Дубай. Трансфер до хотела. Свободно време и вечеря в хотела ("Пакет вечери"). Нощувка в района на Дубай.
 
ДЕН 10 | Модерен Дубай и Бурдж Халифа / Вечеря на арабска лодка-доу
Закуска. Свободно време или обиколка на Модерен Дубай ("Пакет допълнителни екскурзии"). След екскурзията може да пазарувате в Дубай Мол или да се наслаждавате на страхотната гледка към Дубай от 124 етаж на най-високата обсерватория в света в Бурдж Халифа ("Пакет допълнителни екскурзии"). Вечерта ще имате възможност да вечеряте на традиционна арабска лодка-доу ("Пакет
вечери"). Нощувка в района на Дубай.
 
ДЕН 11 | Абу Даби
Закуска. Ще отпътувате към Абу Даби - столицата на ОАЕ. Ще бъдете запленени от неговите небостъргачи, приказната джамия „Шейх Зайед“, Yas Marina. Ще посетите фабрика за килими, където ще се запознаете с цялостния производствен процес на изработка. Ще посетите и пазарувате в Марина Мол. Вечеря в хотела ("Пакет вечери"). Нощувка в района на Дубай.
 
ДЕН 12 | Традиционен Дубай / Сафари в пустинята
Закуска. Ще започнете с обиколка до канала „Дубай Крийк“ и историческия район „Бастакия“, крепостта „Форт Алфахиди“. Разходката Ви продължава с традиционна лодка „абра“, с която ще достигнете до пазара на подправките и популярния „Златен пазар”. Ще можете да купите сувенири, златни бижута и кожени изделия (ще присъствате на импровизирано модно ревю). Следобед ще имате възможност за Сафари с мощни джипове в пустинята ("Пакет допълнителни екскурзии" с включена вечеря). Ще спрете в бедуинско селище и ще пояздите камила. Може да си направите временна татуировка с къна или да пушите наргиле. Тази вълшебна вечер ще продължи
с вкусно барбекю, сервирано под звездите.
 
ДЕН 13 | Полет до България
Закуска. Трансфер до летището. Полет обратно към София.
 
 
Изключителна преживяване с наш опитен екскурзовод в Китай, Тайланд и Дубай. Съчетава незабравими срещи с древна култура, уникална архитектура и невероятни гледки.


Цената за избраната дата включва:
- ПОЛЕТИ С FLY EMIRATES София - Дубай - Хонг Конг - Банкок - Дубай - София
- ВСИЧКИ ЛЕТИЩНИ ТАКСИ
- БАГАЖ - 23 кг регистриран и 8 кг салонен багаж
- TРАНСФЕР с модерен автобус с климатик
- НАСТАНЯВАНЕ - специално за Вас сме избрали отлични 3* и 4* хотели
- ЕКСКУРЗИИ - 6 незабравими екскурзии
- ХРАНА - 11 закуски на блок маса
- ВОДАЧ с български език. По време на целия престой той ще бъде с Вас, за да Ви дава подробна информация за цялата програма, ще Ви съветва и оказва съдействие.
 

 Цената не включва:
 - Задължителна медицинска застраховка от Мондиал Асистанс с покритие 50 000 евро за лица до        65 г.: 42,00 лв. За лица, навършили 66 г., застраховката се заплаща в двоен размер.
- Доплащане за индивидуално настаняване (в случай, че желаете да пътувате сами и да нощувате в самостоятелна стая): 899,00 лв.;
- Туристическа виза за еднократно посещение на Тайланд: 35 евро на човек;
- В цената не е включен бакшишът за екскурзоводско обслужване и шофьор.
 
(На място се заплаща такса обслужване за местните екскурзоводи и шофьор, които ще бъдат на разположение и ще се грижат за групата по време на целия престой. Таксата, в размер на $ 50,00 ще бъде събрана от вашият водач от България. В края на пътуването всеки клиент решава сам, дали да задели допълнителна сума, която да остави, като комплимент и по този начин да даде оценка за обслужването, което е получил.)


 Ние Ви препоръчваме:

- "Пакет допълнителни екскурзии" – 599,00 лв., който осигурява:
• Екскурзия до Макао;
• Екскурзия до храмовете на Аютая (с включен обяд);
• Модерен Дубай и обсерваторирята на Бурдж Халифа;
• Сафари в пустинята с включена вечеря.
- "Пакет богати вечери" – 399,00 лв. който осигурява:
• 2 вечери в х-ла в Банкок + 1 на круиз по р. Чао Прая;
• 2 вечери в х-ла в Дубай + 1 на лодка-доу.
- Застраховка "Отмяна на пътуването"
 
Дати и цени – Пролет - Есен 2020:
 
Date BB HB EXC SGL Авиокомпания Полетна информация
15.01.2020 3599 399 599 899 FLY EMIRATES 1 15-Jan-2020  SOF-DXB  EK2229     Boeing 737   14:10 - 20:55       
2 16-Jan-2020  DXB-HKG EK0382  Airbus A380-800 03:15 -14:30              
3 19-Jan-2020  HKG-BKK EK0385     Airbus A380-800     21:00 - 23:15 
4  23-Jan-2020  BKK-DXB  EK0375  Airbus A380-800   09:30 - 13:15          
5  27-Jan-2020 DXB-SOF  EK 2228     Boeing 737    9:40 - 13:25
15.09.2020 3799 399 599 899 FLY EMIRATES N/A
 
 
* Посочените цени са на човек и са валидни при записване на двама души, настанени в двойна стая. До изчерпване на местата. Всички цени са с ДДС.
*Депозит при направа на резервация: 400,00 лв. на човек.

 
V. Примерни хотели по програмата:
 
- Хонг Конг – 3 нощувки в хотел
DORSETT TSUEN WAN 4*https://www.dorsetthotels.com/en/dorsett-tsuen-wan/index.html 
- Банкок – 4 нощувки в хотел X2 VIBE BANGKOK SUKHUMVIT 4* https://x2vibe.com/hotel/bangkok/ 
- Дубай – 4 нощувки в хотел HAMPTON BY HILTON DUBAI AIRPORT 3* https://hamptoninn3.hilton.com/en/hotels/uae/hampton-by-hiltondubaiairportDXBHXHX/index.htmlWT.mc_id=zKZEC0TR1GI2NaturalSearch3GoogleMyBusiness4LocalSearch_Feb5Generic6DXBHXHX7EN8i1 

 
47/10/01
Етикети
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах