Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         

Най-доброто от САЩ - Източно и Западно крайбрежие

Оферта номер: Е1919
Вид транспорт: Самолет Самолет
13 нощ /15дни -Ранни записвания до 31.01.2020
София - Вашингтон - Ниагара - Ню Йорк - Сан Франциско - Лас Вегас - Лос Анджелис - София


ДАТА ЦЕНА ЗАПИТВАНЕ


Програма
1 ДЕН / .
.

ПРОГРАМА 
1 ден Вашингтон
Полет София – Истанбул /10.00 – 11.25/ и Истанбул – Вашингтон /14.55 – 19.25/. Трансфер и настаняване в хотел.

2 ден Вашингтон
Закуска. Днес ще се отправите на панорамна обиколка из Вашингтон, за да видите Белия дом, Капитолия, Националната библиотека, Мемориалите на Линкълн, Джеферсън, Виетнамската и Корейската войни, квартала Джорджтаун. През свободното си време може да посетите Смитсониън – най-големият музеен и изследователски комплекс в света. Най-посещаваните музеи от колекцията са на въздухоплаването и космонавтиката, на африканското изкуство, галерията Фриър, природонаучния музей.

3 ден Ниагара
Закуска. Трансфер до летището за полет до Бъфало. Само на час път се намира градчето Ниагара фолс, където ще посетите Ниагарския водопад от американска страна. А след това ще се разходите с известното корабче “Девицата на мъглата” до самите водопади. Вечерта ще имате възможност да направите чудесни снимки на нощно осветление.

4 ден Ню Йорк
Закуска. Днес ще се върнете до Бъфало за полет до Ню Йорк. След пристигане и настаняване в хотел в Манхатън ви очаква разходка до един от най-известните площади в света Таймс Скуеър, разположен на срещата на Бродуей и 7-мо Авеню. Районът е център на индустрията за забавления с десетките си музикални театри, барове и ресторанти. Това е най-оживеното място в Ню Йорк, често наричано Кръстопът на света.

5 ден Ню Йорк
Закуска. Днес ще се запознаете с най-интересната част на Ню Йорк – остров Манхатън. Ще видите знаковия Сентрал парк, Кълъмбъс Съркъл, прочутото 5-то Авеню, катедралата Свети Патрик, Рокфелер център, седалището на ООН, Крайслер билдинг, Импайър Стейт билдинг. После ще се спуснете в южната част, за да посетите финансовия център – Уол стрийт с банките и Фондовата борса, Световния Търговски Център с Мемориала на жертвите от 11 септември и построения на мястото на кулите близнаци Фрийдъм тауър, Бруклинския мост и административната част на града. След обяд може да се включите в допълнителна екскурзия с корабче до Статуята на Свободата. За желаещите посещение на постановка в някой от театрите на Бродуей или спектакъл в Метрополитън опера.  

6 ден Ню Йорк – Сан Франциско
Закуска. Свободно време за разходка, пазаруване или посещение на музеи. Полет към западното крайбрежие и Сан Франциско.

7 ден Сан Франциско
Закуска. Днес ще се запознаете със забележителностите на този красив град – градския съвет с площада и алеята на ООН, обществената библиотека, азиатския музей, операта и театъра. После ще продължите към квартал Туин Пийкс, от който се открива невероятно красива гледка към града. Ще спрете при Ломбарт стрийт – криволичещ участък с много цветя и Fisherman's Wharf – квартал, превърнал се в популярна туристическа атракция, заради красивите гледки към залива, откъдето се виждат емблематичния мост Голдън Гейт и Алкатрас, както и заради многобройните кафенета, ресторанти, магазини и излегналите се на платформи тюлени.

8 ден Сан Франциско
Закуска и свободно време. По желание може да посетите остров Алкатрас, или Скалата, разположен в залива на града. Това е най-известният федерален затвор, в който е пребивавал и самият Ал Капоне. Днес мястото е обявено за национален исторически паметник. Пътуването до острова е с ферибот. Трансфер до летището за вечерен полет до Лас Вегас.

9 ден Лас Вегас
Закуска. Запознайте се с Града на хазарта, град който никога не спи. Ще научите как е било поставено началото, историята на мафията и днешните огромни хотели с казина и невероятни шоу програми
Ще тръгнете на разходка из 5 километровата улица Стрип, за да видите най-атрактивните хотели – Caesars Palace, Bellagio, The Venetian, Palazzo, Wynn. Вечерта си изберете между десетките предложения за ресторанти и шоу спектакли. 

10 ден Лас Вегас
Закуска. Градът ще ви грабне с множеството възможности за шопинг. Не пропускайте да опитате късмета си в някое от знаковите казина, а вечерта посетете известните клубове на Вегас.

11 ден Лас Вегас
Закуска. Днес ви предлагаме да се включите в допълнителна екскурзия до Гранд Каньон. Една от най-необичайните геологични формации в света, образувана преди 65 милиона години от ерозията на почвата и отмиването й от бурните води на река Колорадо. Днес е част от листата на ЮНЕСКО за природно наследство и една от емблемите на САЩ. На място ще имате възможност и да се разходите по стъклената подкова над пропастта и да направите зрелищни снимки. Екскурзията е целодневна с включен обяд и фотостоп при язовирната стена – Хувър дам, разположена на границата на щатите Невада и Аризона и включена в списъка на историческите забележителности на страната.

12 ден Лос Анжелис
След закуска ще се отправите към летището за полет до града на ангелите – Лос Анджелис. След като се настаните в хотела ще се разходите из Даунтаун, където се намират залата на Уолт Дисни, Операта, кметството, централната библиотека, Staples center, залата Nokia и  музея Грами.

13 ден Лос Анджелис
Закуска. Днешната екскурзия ще започне с красивите  плажове на Санта Моника, а после Сънсет Булевард ще ви отведе в Холивуд, превърнал се в синоним на американското кино и тв индустрия. Там ще видите известната Алея на славата, Китайския театър Граумън и театъра Долби, където се връчват наградите на Филмовата Академия Оскар. Отново по Сънсет Булевард ще минете край идиличните улици на Бевърли Хилс осеяни с палми, където се намира и емблематичният розов хотел Beverly Hills Hotel, любим на звездите и бизнесмените. Ще посетите и най-скъпата търговска улица в света Родео Драйв. После може да се разходите из града или да посетите Hollywood Universal Studios, където със специален трамвай и беседа ще се запознаете с правенето на холивудските продукции, специалните ефекти, както и да видите в реални размери героите и декорите от популярни филми.

14 ден Лос Анджелис
Закуска. Свободно време и трансфер до летището за полет до Истанбул /18.30 – 17.35/

15 ден София
Полет Истанбул – София /19.25 – 20.45/.
 

Едни от най-интересните градове и забележителности в САЩ! Вижте с очите си защо наричат Америка "Страната на неограничените възможности" и я опознайте от Източното до Западното крайбрежие!
 
Цени за резервации до 31.01.2020 г.
В двойна стая Единична стая 3-ти човек в двойна стая Дете до 12 г.
7195 лв. 8995 лв. 6795 лв. 6495 лв.
 


Цената включва:
-Самолетен билет София – Вашингтон – Лос Анджелис – София с летищни такси и багаж;
-Самолетен билет Вашингтон – Бъфало с летищни такси;
-Самолетен билет Бъфало – Ню Йорк с летищни такси;
-Самолетен билет Ню Йорк – Сан Франциско с летищни такси;
-Самолетен билет Сан Франциско – Лас Вегас с летищни такси;
-Самолетен билет Лас Вегас – Лос Анджелис с летищни такси;
-Всички трансфери летище – хотел – летище;
-2 нощувки с 2 закуски в 4* хотел в централната част на Вашингтон;
-1 нощувка със закуска в 4* хотел в Ниагара Фолс;
-2 нощувки с 2 закуски в 4* хотел в централната част на Манхатън - Ню Йорк;
-2 нощувки с 2 закуски в 4* хотел в централната част на Сан Франциско;
-4 нощувки с 4 закуски в 4* хотел в централната част на Лас Вегас;
-2 нощувки с 2 закуски в 4* хотел в централната част на Лос Анджелис;
-Панорамна обиколка на Вашингтон;
-Екскурзия до Ниагарския водопад;
-Разходка с корабче из Ниагара;
-Панорамна екскурзия на Ню Йорк – Манхатън;
-Панорамна екскурзия на Лос Анджелис;
-Разходка из Стрип в Лас Вегас;
-Панорамна екскурзия на Сан Франциско;
-Медицинска застраховка с асистанс и покритие 25000 евро;
-Тур мениджър от агенцията.


Цената не включва:
-Американска виза – 160 долара, плаща се директно на посолството. Фирмата оказва съдействие за попълване на необходимите документите. Посолството не връща сумата, ако откаже виза;
-Курортна такса за хотелите във Вегас и Сан Франциско;
-Багаж за вътрешните полети в САЩ между 25 и 35 $, плаща се на място;
-Екскурзия с корабче до Статуята на Свободата – 90 $, включва транспорт и билети;
-Круиз с посещение на Алкатрас – 40 $, включва билет за затвора и ферибот, няма трансфер;
-Целодневна екскурзия до Гранд Каньон с автобус – 165 $, включва автобусен транспорт, екскурзовод, входната такса, обяд и билет за стъклената подкова „ Скайуолк“;
-Входна такса за Холивуд Юнивърсал студио – 130 $, без трансфери;
-Вечери и спектакли
-Доплащане за медицинска застраховка за лица, навършили 66 г.

 

Децата ползват намаление само като трети човек в стая.
В САЩ стаите разполагат с 2 спални, няма трето отделно легло.

 
Резервации:                                                                                                   
При резервация се плаща 30% от стойността на екскурзията.
Пълно плащане 60 дни преди датата на отпътуване.

 
 
Условия:
-Цената на екскурзията е валидна при 20 пълно платили.
-Може да има промени в цените на входните билетите.
-Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи – 30 дни преди датата на отпътуване.
-За пътуването до САЩ е необходим международен паспорт с валидност 6 месеца и виза.
-Не са необходими ваксинации.
-Деца под 18 г., пътуващи с 1 родител е необходимо да имат нотариално заверено пълномощно от другия родител. По време на пътуването е необходимо и фотокопие на пълномощното.
-Агенцията има сключена застраховка „Отговорност на туроператор” с Евроинс, полица 
№ 03700100001730
.

 
37/11/01

Етикети
почивки , манхатън , оферти , оферти за ранни записвания , oferti za pochivki , капитолия , самолетни екскурзии сащ , самолетни екскурзии сащ , samoletni ekskurzii s vodach , оферти за почивки , източно и западно крайбрежие , самолетни екскурзии сащ с водач , obikolni ekskurzii usa , samoletni ekskurzii usa s vodach , самолетни почивки , самолетни екскурзии с водач , самолетни екскурзии ранни записвания , samoletni ekskurzii usa , екскурзии , квартал туин пийкс , вашингтон , samoletni pochivki usa , бродуей , oferti za ranni zapisvania , ниагара ю , самолетни почивки ранни записвания , oferti ekskurzii , квартала джорджтаун , търговски център , самолетни почивки с водач , samoletni ekskurzii , санта моника, , samoletni pochivki s vodach , самолетни почивки оферти , the venetian , самолетни екскурзии оферти , самолетни почивки с водач , ню йорк , samoletni ekskurzii s vodach , ekskurzii ranni zapisvania , san francisco , samoletni pochivki usa , samoletni pochivki ranni zapisvania , оферти за екскурзии , oferti , белия дом , ranni zapisvania , samoletni pochivki , samoletni pochivki oferti , лос анджелис , samoletni ekskurzii usa , обиколни екскурзии сащ , samoletni pochivki usa s vodach , caesars palace , bellagio , националната библиотека , samoletni pochivki s vodach , 7-мо авеню , samoletni ekskurzii usa s vodach , сан франциско , самолетни екскурзии , niagara , лас вегас , ekskurzii , бъфало , ниагара фолс , vashington , samoletni ekskurzii ranni zapisvania , таймс скуеър , ранни записвания , las vegas , почивки ранни записвания , los angeles , palazzo , pochivki ranni zapisvania , самолетни екскурзии сащ , new york , мемориалите на линкълн , самолетни почивки сащ , samoletni pochivki usa , самолетни екскурзии с водач , екскурзии ранни записвания , samoletni ekskurzii oferti , pochivki , wynn
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах