Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         

Холандска приказка (2020) от София

Оферта номер: Е1928
Вид транспорт: Самолет Самолет
4 нощ / 5 дни - Ранни записвания до 27.12.2019
София - Кьокенхоф - Делфт - Лайден - Хага – Ротердам - Амстердам – София


ДАТА ЦЕНА ЗАПИТВАНЕ


Програма
1 ДЕН / .
.

ПРОГРАМА

Ден 1 - 01.04.2020 - София - Амстердам - Кьокенхоф

Среща на летище София / Терминал 2 с водача на групата в 05:10ч. и полет за Амстердам в 07:10 ч. с авиокомпания BULGARIA AIR. Пристигане на летище Schiphol/Амстердам в 09:00 ч. Трансфер с автобус от летището за град Лисе /югозападно от Амстердам. Посещение на най-голямата цветна градината Кьокенхоф. 14:00 ч. - отпътуване от Кьокенхоф за района на Хага. Настаняване, в хотел Grand Winston 4* в Rijswijk . След обяд туристическа програма в Делфт - един от най-красивите градове в Холандия. Разходка в старата част на града: Nieuwe Kerk (Новата църква), Oude Kerk (Старата църква), Кметството, Зърнения пазар, посещение на фабрика за типичния синьо-бял порцелан, с който градът е световно известен. Все още произвеждан и ръчно рисуван тук, той е изключително популярен и търсен. Вечните шарки и цветови схеми на делфтския порцелан са устояли на времето и изменящите се вкусове на колекционерите. ( от хотела до Делфт се пътува 5 мин с влак ) Нощувка.

Ден 2 - 02.04.2020- екскурзия по желание в Ротердам и Хага

Закуска. Отпътуване за Ротердам - разходка по старото пристанище, едно от най-големите и най-старите пристанища в Ротердам. То е разположено в близост до Кубовидните къщи и Бялата къща - първият небостъргач в Европа. Там ще видите коpaбocтpоителници, докове и плавателни съдове. Мостът Еразъм (Erasmusbrug) свързва северната част на града с южната и е един от символите на Ротердам. Мартхал - футуристична сграда, която по ското прилича на кацнал космически кораб, отколкото на покрит зеленчуков пазар. След обяд посещение на кралска Хага. Туристическа програма с разглеждане на комплекса от сгради Биененхов, старата Църква, Кралския дворец - един от трите действащи дворци на кралското семейство. По желание: посещение на парка Мадуродам – Холандия на длан. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 3 - 03.04.2020 - Туристическа програма в Лайден и Амстердам

Закуска. Отпътуване за Лайден, където поезията е написана върху всяка стена. Лайден е град с уникална архитектура, благодарение на множеството архитектурни паметници от XIII-XVII в. Разходка в Стария град, където голяма част от сградите, датиращи от XVI и XVII в. са запазени непокътнати. Историческият център на Лайден се счита за втория най-голям в Холандия, изпреварен единствено от този в Амстердам. Отпътуване за Алмере. Настаняване в Хотел Best Western Plaza Almere. Следобед туристическа програма в  Амстердам ( с влак 20 мин е пътуването от хотела до центъра на Амстердам )  посещение на един от най-големите цветни пазари, а след обяд - разходка в старата част на града: Катедралата от 1302 г., разположена на улица Вармстраат (Warmoesstraat), районът „Де Вален“ (de Wallen) - т.нар. „Квартал с червените фенери“ в Амстердам и основна туристическа дестинация. Разположен е в сърцето на старата част на Амстердам и покрива периметър от няколко пресечки южно от църквата „Оуде Керк“ (Oude Kerk), като пресича и няколко канала. Следва - площад „Дам“ с Кралския дворец, построен през 1665 г. и  Новата църква (Nieuwe Kerk), построена през XV в. Връщане в хотела. Нощувка

Ден 4 - 04.04.2020 – пълен туристически ден в Амстердам

Закуска. Пълен туристически ден в Амстердам ( с влак 20 мин е пътуването от хотела до центъра на Амстердам )  Възможност за посещение на два от най известните музеи в града - Музеят на Ван Гог, разпологащ с най-голямата художествена колекция в света от Винсънт Ван Гог, както и с много творби на други импресионисти като Моне и Гоген и Националният музей (Rijksmuseum), който притежава уникална художествена колекция от около 5 хиляди творби, сред които безспорно най-добрата е „Нощна стража” на Рембранд. След музеите - Възможност за разходката с корабче по каналите на Амстердам (с продължителност от около 60 мин), по време на която ще чуете прекрасна беседа и ще се насладите на града от по-различна гледна точка. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 5 - 05.04.2020 - Амстердам - София
Ранна закуска. В 07:15ч. - трансфер до летището и полет до София в 10:15 ч. Пристигане в София в 13:55 ч.


Пакетна цена включва:

-Самолетни билети София – Амстердам – София с редовен полет на авиокомпания България Ер
включени летищни такси и багаж до 23кг.
-Трансфери по програмата
-2 нощувки със закуски в хотел Grand Winston Rijswijk 4* в Rijswijk 
https://www.bestwestern.nl/booking-path/hotel-rooms/best-western-plus-grand-winston-rijswijk-92737?checkInDate=2019-12-02&checkOutDate=2019-12-03&numberOfRooms=1&numAdults[]=1&numChild[]=0&cid=BLBWI0004G:google:gmb:92737&ssob=BLBWI0004G&iata=00171880  или подобен
-2 нощувки със закуски в хотел Best Western Almere 4* в Almere https://plazahotels.de/hotel-almere/ или подобен
-Билети за влак – 1ви ден Делфт, 3ти и 4ти ден до Амстердам
-Водач-екскурзовод по време на цялото пътуване
-Туристическа програма в Делфт, Амстердам, Лейден
-Посещение на най-голямата цветна градината Кьокенхоф с включен билет
-Медицинска застраховка с лимит на отговорност 10 000 евро

 

Цената не включва:
-Целодневна екскурзия на български език до Ротердам и Хага с автобус – Цена 58 лв при 15 плащащи
-Входни такси за посещаваните обекти
-Разходи от личен характер
-Билет за музея Ван Гог – 40 лева на човек. По желание и при допълнителна заявка и заплащане от България.
-Доплащане за медицинска застраховка за лица над 66 години - 10 лв.

Доплащане:
За единична стая – 250 лв

Условия:
Минимален брой участници: 20
Срок за набиране на група: 10.03.2020

Условия за записване
-Записването се извършва срещу внесен депозит в размер на 50% от стойността на пакета и сключен договор за организирано пътуване.
Заплащането на остатъка от изцяло дължимата сума се извършва не по-късно от 30 дни преди обявената начална дата на отпътуване.аако се направи отказ от пътуване е до 60 дни преди датата на отпътуване, Потребителят не дължи такса прекратяване (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
-Цената е валидна при минимум 20 туриста;
-Срок за уведомяване за ненабран брой туристи: 20 дни преди датата на отпътуване;
-В случай че минималният брой записани за осъществяване на екскурзията не е достигнат, туроператорът може да анулира пътуването като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение.
-При ненабран минимален брой от 20 туриста, но не по-малко от 15 записани, при желание от страна на пътуващите туроператорът предлага осъществяване на пътуването с доплащане от 70 лева на човек.

Паспортен и визов режим за граждани на България, пътуващи по програмата: валиден международен паспорт или лична карта с валидност минимум 6 месеца след датата на излизане от последната дестинация.
Необходима ваксина: Няма изискване за задължително ваксиниране преди влизане в страните, нито специфични медицински и здравни изисквания в дестинациите по програмата.

Ориентировъчни входни такси:
• В Холандия сменете часовниците си с 1 час назад
• Hotel Grand Winston 4* – хотела се намира до централната гара на града Rijswijk, на пешеходно разстояние има голям търговски център, има ресторанти и супермаркети.
• Hotel Best Western Almere 4* - хотела е разположен в град Алмере в централната част, около хотела има множество магазини и заведения за хранене. ( само на 20 мин с влак от центъра на Амстердам )
• Разходката с корабче в Амстердам – 13 евро, по - каналите, ще чуете прекрасна беседа и ще се насладите на града от една друга гледна точка (около 60 мин)
• Еднодневна Карата за градски транспорт в Амстердам – 8 евро
• Музея на Мадам Тюсо – 25 евро
• Национален музей (Rijksmuseum) – 20.00 еврo
• Музея на бирата Хайникен – 22 евро

Допълнителни условия:
- Доплащане за единична стая – 250 лв.
- Възможна е промяна в поредността на посещаваните обекти в зависимост от полетното разписание, преценката на екскурзовода и сезоните промени в работното време.
- Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност.
- Туроператорът предлага на туристите да сключат застраховка „Отмяна на пътуване“, която покрива разходите за прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия. Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за организирано пътуване, при условие, че е извършено първо плащане по договора. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Непълнолетни, пътуващи сами или само с единия родител - нотариално заверено родителско разрешение.

49/12/01

Етикети
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах