ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         

Класическа Виена, самолетна програма от Варна

Оферта номер: Е1988
Вид транспорт: Самолет Самолет
01.03-05.03.2020 4нощ/5дни
Варна-Виена-Варна
Цена от: 599.00 лв


ДАТА ЦЕНА ЗАПИТВАНЕ


Програма
1 ДЕН
,

Класическа Виена с полет от Варна
5 дни / 4 нощувки, 1-5 март 2020
Настаняване в 3* хотел в центъра на Виена

Пакетна цена: 599 лв на турист

Програма на екскурзията:

1 март - неделя. Отпътуване от Варна за Виена с редовен полет на а/к Уиз Еър в 14:05 ч. Пристигане във Виена в 14:55 ч. Посрещане от представителя на туроператора. Трансфер до хотел IBIS Mariahilf 3*, разположен в непосредствена близост до Марияхилферщрасе, главната търговска артерия на града. Настаняване. Кратка опознавателна разходка. Нощувка.
2 март - понеделник. Закуска. Пешеходна обиколка на Виена с екскурзовод на български език /3,5 часа/: Мариетерезиен Платц - с Природоисторическия музей и Музея на историята на изкуствата на Виена, дворецът Хофбург, следва предварително резервирано посещение на Съкровищницата /билетът и беседата са включени в цената/. В Съкровищницата се съхраняват най-значимите ценности на Хабсбургската династия - корони, кралски регалии, скъпоценности и други уникални предмети, които демонстрират властта и престижа на фамилията. Обиколката продължава покрай сградата на Операта, Парламента, Кралския театър, Кметството, улица Грабен, Катедралата Св.Стефан и др. Следобед - свободно време за самостоятелно посещение на Пратера, Музея на Мадам Тюсо и др. Нощувка.
3 март - вторник. Закуска. Свободен ден. Нощувка. По желание: Посещение на двореца Шонбрун - лятната резиденция на Хабсбургите с екскурзовод на български език. Цена - 65 лв на възрастен турист при минимум 10 туристи. Цената включва такса резервация и беседа. По време на беседата се разглеждат част от апартаментите, в които са живели австрийските императори и техните семейства и се добива представа за дворцовия начин на живот. Необходимо е ползване на градски транспорт.
4 март - сряда. Закуска. Свободен ден. Нощувка. По желание: Целодневна екскурзия до Братислава с посещение на търговския център Parndorf. Цена - 110 лв на турист при минимум 10 записани туристи. Туристическа програма в столицата на Словакия: Кулата Св.Михаил - единствената запазена от средновековната крепостна стена, Катедралата Св.Мартин, в която са короновани унгарските крале, Народния театър, Старото кметство с кулата, в което днес се помещава Градският музей на Братислава, Двореца на Архиепископа от 18 век, в който е подписан мирния договор между Наполеон и Австрия след битката в Аустерлиц, днес Ново кметство на Прага, Хвездославовия площад - сърцето на Братислава, паметника на „Наблюдателя” - най-сниманият паметник на града, Главният площад, Стария пазар /1,5-2 часа/. Връщане във Виена. По пътя - посещение на търговския център Parndorf, в който се предлагат над 100 модни и лайфстайл марки с над 70% отстъпки. Продължителност на екскурзията 9 часа /8:30 ч - 17:30 ч./
5 март - четвъртък. Закуска. Свободно време. Трансфер до летище. 15:25 ч - излитане за Варна с полет на а/к Уиз Еър, пристигане в 18:10 ч. във Варна.

Агенцията си запазва правото да променя последователността на програмата.

Часове на полетите:
  • 1 март Варна - Виена: 14:05 ч. - 14:55 ч.
  • 5 март Виена - Варна: 15:25 ч. - 18:10 ч.
Разписанието подлежи на промяна от страна на авиокампаниите!

Необходими документи за пътуване: Лична карта или задграничен паспорт валидни поне 6 месеца от датата на връщане, деца под 18 г. - нотариално заверена декларация в случай, че не са придружени и от двамата си родители.

Условия за записване: Депозит от 250 лв при записване, доплащане - до 10 февруари 2020.
 

Програмата се провежда при минимум 10 записани туристи. В случай, че необходимият брой туристи не е събран и програмата няма да се осъществи, платилите туристи ще бъдат информирани 20 дни преди датата на отпътуване.

 


Условия за анулация:

В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора за организираното пътуване от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ТУРОПЕРАТОРЪТ удържа следните неустойки:

  • Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването от третия ден, следващ записването до 18 дни преди датата на пътуване дължи неустойка в размер на депозита.
  • Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването от 18 до 7 дни преди датата на пътуването - му се възстановяват 10% от общата стойност на пътуването.
  • Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването 7 дни преди пътуването, не му се възстановяват никакви суми.

 



Цената включва:
  • самолетен билет Варна - Виена - Варна на а/к Уиз Еър без кетъринг
  • малък ръчен багаж с размери 40 x 30 x 20 см
  • трансфери летище - хотел - летище
  • пешеходна обиколка на Виена с екскурзовод на български език
  • посещение на Съкровищницата с екскурзовод на български език и включен билет
  • 4 нощувки със закуски в хотел 3* във Виена
  • представител на ТО на български език по време на пътуването
  • медицинска застраховка с покритие 10 000 евро на компания Алианц.*
* Задължително се доплаща застраховка медицински разходи за всички туристи над 66 години.

 


Цената не включва:
  • багаж  42 х 32 х 23 см до 10 кг - цена 92 лв на пътник двупосочно към дата 13.10.19
  • багаж до 20 кг - 110 лв на пътник двупосочно дата 13.10.19
  • екскурзия в Двореца Хофбург - 69 лв на турист при минимум 10 записани туристи.
  • екскурзия до Братислава - 110 лв на турист при минимум 10 записани туристи
  • разходи за градски транспорт - 2,40 евро - еднократен билет, 16 евро - целодневна карта
  • входни такси за посещавани музеи и забележителности по избор
ВАЖНО: Може да се заявява само единия от двата вида багаж. Не се гарантират места едно до друго на полетите.
Допълнителните екскурзии и багаж се заявяват при записване, тъй като са свързани с предварителна организацияи резервации.
  48/01
Етикети
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах