Уикенд в Малта 2021 Дати на заминаване всяка събота от 13.02 до 27.03.2021 и всеки петък от 02.04 до 17.12.2021/3 нощ         Екскурзия Дубай – 6 дни + 3 екскурзии и 5 вечери включени в цената Целогодишно заминаване – всеки понеделник, сряда, петък и неделя/          Екскурзия Дубай – 5 дни + 4 екскурзии и 4 вечери включени в цената Заминаване всеки понеделник през Февруари и Март и всеки вторник през Април и Май 2021         

Екскурзия до БУЕНОС АЙРЕС, водопадите ИГУАСУ, РИО ДЕ ЖАНЕЙРО и АМАЗОНИЯ

Оферта номер: Е2038
Вид транспорт: Самолет Самолет
14 нощ , 17 дни
РИО ДЕ ЖАНЕЙРО, водопадите ИГУАСУ, БУЕНОС АЙРЕС, АМАЗОНИЯ
Цена от: 7510.00 лв


ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ


Програма
1 ДЕН
.

Програма по дни

Ден 1
Среща в 05:40 ч. на летище София, Терминал 2. В 07.40 ч. - самолетен полет София – Рим с “Alitalia”. Пристигане в Рим в 08.50 ч. В 21.45 ч. - полет Рим - Буенос Айрес.

Ден 2
Пристигане в Буенос Айрес в 07.55 ч. сутринта (местно време). Трансфер до хотел. След обяд от 14.00 ч. - панорамна и туристическа обиколка на Буенос Айрес – разглеждане на чаровния квартал „Ла Бока”, родното място на тангото, „Пласа де майо” с Каса Росада, Катедралата, Кметството, сградата на Националната банка, театър Колон (само отвън), Гробницата на Евита Перон в елегантния квартал Реколета, Палермо с фото-стоп на площада на Обединените нации и др. Вечерта – свободно време. Нощувка в Буенос Айрес.

Ден 3
Закуска. Свободен ден в Буенос Айрес или по желание - екскурзия до ранчо и среща с гаучоси в пампата (тръгване в 09.00 ч. сутринта), където ще имате възможност да участвате или наблюдавате обяздване на коне, да наблюдавате шоу на гаучосите с танци и да опитате от чая мате. Очаква ви вкусен обяд със специалитети на гаучосите и напитки. Връщане в хотела около 17.00-18.00 ч. Нощувка в Буенос Айрес.

Ден 4
Този ден Ви се предлагат по желание: 1. Еднодневна екскурзия с ферибот до Монтевидео с включена туристическа обиколка. Ранна закуска. Тръгване от хотела в 06.15 ч. В 08.00 ч. – отплаване с кораб от пристанището на Буенос Айрес. В 11.00 ч. - пристигане в Монтевидео. Следва туристическа обиколка: Площада на Независимостта, Сградата на Парламента, театър Солис, закрития пазар на Монтевидео. Обиколката продължава с посещение на аристократичния квартал Карраско, Крайбрежния булевард с хубавите плажове, откъдето имате възможност да се наслаждавате на панорамата на града. В 16.00 ч.- посещение на шопинг центъра “Пунта Каретас”. В 17.00 ч.- трансфер до пристанището. В 19.00 ч. – отпътуване за Буенос Айрес. Пристигане в Буенос Айрес около 23.00 ч. или 2. Еднодневна екскурзия с ферибот до Колония дел Сакраменто (Colonia del Sakramento) - бившата португалска Колония да Сакраменто е град в югозападната част на Уругвай, от Рио де ла Плата, с лице към Буенос Айрес, Аржентина. Това е най-старият град в Уругвай и столица на областта Колония. Тя има население от 129 127 души (при преброяване през 2015 г.). Градът е известен със своите исторически места, част от световното културно наследство. Модерната Колония произвежда текстилни изделия и има зона за свободна търговия, в допълнение към политехнически център и различни правителствени сгради. Нощувка в Буенос Айрес.

Ден 5
Закуска. Този ден Ви се предлага, по желание - екскурзия с корабче по делтата на р.Тигре. Пътува се с автобус до гр.Тигре, откъдето се прави разходка с корабче по р.Тигре и делтата на р.Парана. Очаква ви едно изключително приятно пътуване между острови с хубави вили и къщи по ръкавите на делтата, за да добиете представа как живеят хората извън континенталната част. В 12,30ч. - отпътуване за Буенос Айрес. Възможност за разходка в централанта част на града с пешеходната улица „Флорида’’, където ще се насладите на танцуващи по площадите майстори на аржентинското танго, на редица красиви сгради и множество магазини. Вечерта, по желание – посещение на танго шоу. Нощувка в Буенос Айрес.

Ден 6
Закуска. Свободно време до обяд, в зависимост от полетното разписание. В 11.00 ч. - трансфер до летището и в 14.30 ч. полет Буенос Айрес - Игуасу с “LATAM”. Кацане в Игуасу в 16.20 ч. Трансфер до хотел. След обяд Ви се предлага, по желание – посещение на Сиудад дел Есте, свободната търговска зона на Парагвай и вторият търговски град по оборот след Дубай. Вечерта, по желание – вечеря в традиционен семеен ресторанрт( заплаща се на място). Нощувка в Игуасу.

Ден 7
Закуска. Следва посещение на най-впечатляващите водопади в Южна Америка от бразилска страна. Посещение на Птичия парк, където ще видите на живо най-интересните птичи представители на фауната на Южна Америка. Възможност за участие в макуку сафари - разходка с моторница под водопадите - (по желание). Имате уникалната възможност за полет с хеликоптер над водопадите Игуасу - (по желание). По желание – посещение на Тройната граница между Бразилия, Аржентина и Парагвай, където се намира Пирамидата, символизираща трите страни, откъдето се открива красива панорамна гледка към р.Парана. Нощувка в Игуасу.

Ден 8
Закуска. Разглеждане на водопадите от аржентинска страна. Впечатляващото Дяволско гърло ще ви остави без дъх. Ще се разходите и над самите каскади на водопадите. Нощувка в Игуасу.

Ден 9
Закуска. Трансфер до летището. В 11.30 ч. - полет Игуасу – Рио де Жанейро. Кацане на летището в Рио в 13.35 ч. Посещение на Ботаническата градина (входът се плаща допълнително), една приятна разходка във флората на Южна Америка. Възможност за снимки. По желание и съобразно работното време - посещение на най-известния стадион в света Маракана, където имате възможност да влезете в съблекалните и вътре в стадиона (входът се плаща допълнително). Трансфер до хотел. Вечерта - възможност за разходка по Копакабана, един от най-известните плажове в света, с красивата сграда на хотел „Копакабана палас”. Нощувка в Рио де Жанейро.

Ден 10
Закуска. Туристическа обиколка “Един ден в Рио” с местен екскурзовод и превод на български език - забележителностите в центъра на града, сградата на Градския театър, сградата на Кметството, сградата на „Банко ду Бразил” и др., кварталите Копакабана, Ипанема, Леблон, планината Сера де Кариока, която е част от Националния парк Тиджука, където на хълма Корковадо е разположена статуята на Исус Христос - символът на града. Обяд в ресторант в квартала Копакабана или Ипанема, по време на който ще имате възможност да опитате типичните ястия за Бразилия. Изкачване с два кабинкови лифта до хълма „Захарната глава”, откъдето се открива най-красивата гледка към залива Гуанабара, в който живописно е разположен градът. Свободно време с възможност за посещение на световно известната фабрика за скъпоценни камъни „Щерн”. Ще Ви бъде показана обработката на скъпоценните камъни и ще посетите шоу-рума, където може да си купите произведения на фабриката. Нощувка в Рио де Жанейро.

Ден 11
Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – екскурзия до лагуните на Ангра дос Рейс – зеленото крайбрежие и разходка с корабче до един от тропическите острови (с включен обяд). Привечер - връщане в Рио де Жанейро. Вечерта - разходка по най-известния плаж в света Копакабана, където можете да пийнете типична бразилска напитка или да вечерятe. Нощувка в Рио де Жанейро.

Ден 12
Закуска. Свободен ден в Рио де Жанейро или по желание – еднодневна екскурзия до Петрополис, където се намира бившата лятна Резиденция на двамата бразилски императори Педро І и Педро ІІ. Следва разглеждане на Двореца и китното градче Петрополис. Връщане в хотела в Рио де Жанейро към 16.00 ч. Вечерта, по желание – посещение на изключително интересното шоу „Ginga Tropical“, където ще се насладите на бразилските ритми и пищни костюми и ще имате възможност да вземете урок по самба. Нощувка в Рио де Жанейро.

Ден 13
Закуска. В 11:55 ч. – полет Рио де Жанейро – Манаус. Пристигане в Манаус в 14.55 ч. (Манаус е град в Бразилия, столица на щата Амазонка. Разположен е наустието на река Рио Негро в река Амазонка. Той е един от най-големите усамотени и недостъпни градове в света.Трансфер до лоджия в Амазонската джунгла(пътува се общо 2,30 ч. по суша и вода). Посрещане с плодови коктейли, настаняване и обяд. Вечерта, по програма на лоджията – екскурзия с моторизирано кану в р.Рио Негро и езерата. Посещение на локално рибарско селище на местно племе и къща „маниок“. Ще имате възможност за първа среща с типичните за джунглата плодове и обичаи. Вечеря и нощувка в лоджия в джунглата на Амазония.

Ден 14
Закуска. Активности в джунглата, предлагани по програма на лоджията.Сутринта ви се предлага разходка из джунглата. Обяд.След обяд – риболов на пирани. Вечеря. След вечеря – наблюдение на алигатори. Нощувка в лоджия в джунглата на Амазония.

Ден 15
Закуска. Активности в джунглата, предлагани по програма на лоджията –предиобедна разходка с кану в езерото Акахатуба. Обяд.След обяд – посещение на местните общности в джунглата и запознаване с начина им на живот. Вечеря и нощувка в лоджия в джунглата на Амазония.

Ден 16
Закуска. В 08.00 часа – трансфер до Манаус, за да направите възхитителния тур „Среща на водите“, мястото където се сливат р.Амазонка и р.Рио Негро. На път за летището ще минете през центъра на Манаус, за да се насладите на сградата на Театър „Амазонас“. В 14.45 ч. полет Манаус – Сао Пауло. Пристигане вСао Пауло в 19.40 ч. В 21.30 ч. – самолетен полет Сао Пауло – Рим с“Alitalia”.

Ден 17
Пристигане в Рим в 12.30 ч. В 15.20 ч. – самолетен полет Рим – София с“Alitalia”. Пристигане на летище София в 18.15 ч.


 1. ЦЕНАТА  ВКЛЮЧВА:
 • самолетни билети за всички международни и вътрешни полети;
 • летищни такси за всички международни полети - 1 066 лв/ 545 евро (19.03.2020г.) - подлежат на потвърждение;
 • летищни такси за вътрешните полети - 323 лв/ 165 евро (19.03.2020 г.) - подлежат на  потвърждение;
 • всички трансфери летище – хотел – летище;
 • трансфер от летището в Манаус до лоджия в Амазонската джунгла и обратно;
 • 4 нощувки със закуски в Буенос Айрес в хотел 4*;
 • 3 нощувки със закуски в Игуасу в хотел 4*; 
 • 4 нощувки със закуски в Рио де Жанейро в хотел 4*;
 • 3 нощувки с 3 закуски, 3 обяда и 3 вечери в лоджия в джунглата на Амазония;  
 • (настаняването в хотелите е между 14.00 ч и 16.00 ч)
 • 1 обяд в ресторант в квартала Копакабана (с типичните ястия за Бразилия) - 10-ти ден;
 • панорамна и туристическа обиколка на Буенос Айрес (2-ри ден);
 • посещение на водопадите Игуасу от бразилска (7-ми ден) и от аржентинска страна  (8-ми ден) - без  входа за Националния парк с водопадите Игуасу, плаща се допълнително;
 • посещение на Ботаническата градина в Рио (без входа и без билетите за градския транспорт - те се плащат допълнително) - 9-ти ден;
 • туристическа обиколка „Един ден в Рио” (10-ти ден);
 • посещение на Колониалния център на Рио (10-ти ден);
 • изкачване на хълма Корковадо (със статуята на Исус) със зъбчата железница, като се пътува през тропическа гора (10-ти ден);
 • качване с лифт до хълма „Захарната Глава” (10-ти ден);
 • посещение на фабриката за скъпоценни камъни „Щерн” (10-ти ден);
 • екскурзия с моторизирано кану в р.Рио Негро и езерата (13-ти ден);
 • посещение на локално рибарско селище на местно племе и къща „маниок“(13-ти ден);
 • наземен транспорт с туристически автобус;
 • екскурзоводско обслужване, с местен екскурзовод и превод на български език от водачът, който придружава групата
 • такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - ­102 лв.              

2. В  ЦЕНАТА  НЕ  СА  ВКЛЮЧЕНИ:

 • медицинска и туристическа застраховка: с покритие 25 000 евро38лв (за лица до 70год.), за лица от 71 год. до 80 год. - 76 лв;
 • допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване”;
 
 -допълнителни екскурзии и мероприятия, които се заявяват и заплащат предварително в офиса на туроператора:
 • посещение на ранчо в пампата (с включен обяд)130 щ.долара (3-ти ден);
 • екскурзия до Монтевидео (с ферибот) – 345 щ.долара (с включена обиколка на Монтевидео и трансфер до ферибота) - 4-ти ден 
      или
 • екскурзия до Колония дел Сакраменто (с ферибот) - 210 щ.долара (4-ти ден);
 • екскурзия с корабче до „Тигре и Делта” –  70 щ. долара (5-ти ден);
 • танго шоу в Буенос Айрес145 щ.долара (с вечеря);   
                                        –   95 щ.долара (без вечеря)   /5-ти ден/ 
 •   посещение на Сиудад дел Есте, Парагвай30 щ.долара (6-ти ден);
 •  макуку сафари -  от бразилска страна - 105 щ.долара (7-ми ден);        
 • посещение на Тройната граница между Парагвай, Бразилия и Аржентина – 30 щ.д.- 7-ми ден
 • шоу програма в Игуасу (с вечеря)75 щ.долара (8-ми ден);
 • самба шоу „Джинджа Тропикал” в нощен  клуб в Рио –  115 щ.долара (без вечеря)
                                                                                       -  130 щ.долара (с вечеря)       (12-ти ден)                                                       
 • екскурзия до Петрополис70 щ. долара (12-ти ден);
 • екскурзия до лагуните на Ангра дос Рейс и разходка с корабче до тропически остров (с включен обяд) – 90 щ.долара (11-ти ден).
 
- допълнителни екскурзии и мероприятия (плащат се на място):
 • билети градски транспорт в Рио: - за метро (9-ти и 10-ти ден) – около 5-6 щ.долара;
         (1 билет - около 2 щ.долара)        - за автобус (9-ти и 10-ти ден) – около 12 щ.долара
 
 • вход за Ботаническата градина – 10 реала (около 5 щ.долара) - 9-ти ден;             
 • полет с хеликоптер над водопадите Игуасу120 щ.долара (за 1 турист) - 7-ми ден (плаща се на място);
 • вход за Птичия парк в Игуасу – 15 щ.долара (7-ми ден);
 • вход за Националния парк с водопадите Игуасу
         - от бразилска страна  – 24 щ.долара;                                                         
        - от аржентинска страна – 30 щ.долара;
 •   посещение на стадион Маракана 18 щ. долара (9-ти ден);
 
*Забележки:
1.  Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата,
    което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за
      последните два дни по същата.
2. За полетите между отделните държави и за вътрешните полети лимитът за багажа е 20 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж. За външните полети лимитът е съответно 23 кг. за голям багаж и 7кг. за ръчен багаж.
 3.  Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 19.03.2020 г.
 4..Входовете на посещаваните обекти и полета с хеликоптер се плащат на място.
 5. Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат в
     офиса на туроператора.
 6. Категоризацията на хотелите в Бразилия, Аржентина и Амазония не съответства на  
 критериите за категоризация на хотелите в Европа.
7. Туроператорът  си запазва правото при промяна на летищните такси от 
 страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на
 екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от
клиента. 
3. За екскурзията до Монтевидео местата се заявяват предварително още при
     записване, защото са ограничени. 
4. Цените 7 510 лв/7 610 лв са за човек в двойна стая. За единична стая се доплащат
1 105 лв./подлежи на актуализация/

5. За деца до 12 год., настанени на трето допълнително легло - отстъпката е 370 лв.
 
*Забележка: Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия, както и цените за доплащане на единична стая са към дата 19.03.2020 г и  подлежат на  актуализация
 
6. Начин на плащане:
             - в брой (в офиса на ТО )
             - по банков път
 

При  записване  се  внася  депозит  от 3700 лвИнформация за хотелите (или подобни):
BUENOS  AIRESUnique Executive Central 4*
https://www.hotels-unique.com/es
FOZ DE IGUASU - Viale Tower Hotel  4*
//www.vialehoteis.com.br/hoteis/viale-tower-hotel
RIO DE JANEIRO Rio Design Hotel 4*
//www.riodesignhotel.com/
Tariri Amazon Lodge - //www.taririamazonlodge.com.br/
 

ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  7 510 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 14 ЧОВЕКА ЗА БРАЗИЛИЯ И АРЖЕНТИНА И МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА ЗА АМАЗОНИЯПРИ ГРУПА OT 9 ДО 13 ЧОВЕКА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ ОТ 120 лв
 
СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА  7 610 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА.  ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 14 ЧОВЕКА ЗА БРАЗИЛИЯ И АРЖЕНТИНА И МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА ЗА АМАЗОНИЯПРИ ГРУПА OT 9 ДО 13 ЧОВЕКА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ ОТ 120 лв
 
 
ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  7 510 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 14 ЧОВЕКА ЗА БРАЗИЛИЯ И АРЖЕНТИНА И МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА ЗА АМАЗОНИЯПРИ ГРУПА OT 9 ДО 13 ЧОВЕКА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ ОТ 120 лв
 
СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА  7 610 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА.  ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 14 ЧОВЕКА ЗА БРАЗИЛИЯ И АРЖЕНТИНА И МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА ЗА АМАЗОНИЯПРИ ГРУПА OT 9 ДО 13 ЧОВЕКА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ ОТ 120 лв
 
 
26/10
Етикети
екскурзии , оферти за ранни записвания , оферти за екскурзии , ekzotichni ekskurzii с водач , гр.тигре , копакабана , oferti za ekskurzii , амазонската джунгла , pochivki , сао пауло , ekskurzia arzhentina , амазония , рио де жанейро , колония дел сакраменто , площада на обединените нации , ekzotichni pochivki , ekskurzia rio de janeiro , pochivki ranni zapisvania , почивки оферти за ранни записвания , ekskurzii oferti za ranni zapisvania , монтевидео , pochivki oferti za ranni zapisvania , почивки , ekzotichni pochivki s vodach , oferti , oferti za ranni zapisvania , ranni zapisvania , oferti za pochivki , водопадите игуасу , квартал „ла бока” , водопадите игуасу , оферти за почивки , птичия парк , каса росада , екскурзии оферти за ранни записвания , ексурзия аржентина , ekskurzia arzhentina s vodach , катедралата , екзотични почивки , екзотични екскурзии , почивки ранни записвания , arzhentina , екскурзия буено айрес , палермо , ekzotichni ekskurzii , театър колон , , буенос айрес , екзотични почивки с водач , екскурзии ранни записвания , ранни записвания , ниски цени , родното място на тангото, „пласа де майо” , сиудад дел есте , оферти , сградата на националната банка , vodopadite iguasu , ekskurzii ranni zapisvania , ekskurzii , манаус , екзотични екскурзии с водач , niski ceni , лагуните на ангра дос рейс , ekskurzia buenos aires , езерото акахатуба , екскурзия рио де жанейро , аржентина , ексурзия аржентина с водач , кметството , гробницата на евита перон
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах