Почивка в Хавана и Варадеро от Януари до Април 2021 Полети всяка Сряда и Неделя от 03.01 до 21.04.2021/7 нощ - Ранни записвания         Почивка в Канкун, Мексико 2021 Полети всеки понеделник от Януари до Април/7 нощ - Ранни записвания         Свети Валентин 2021 в Малта 13 - 16.02.2021/3 нощ         

Екскурзия до о-в Бали

Оферта номер: Е2148
Вид транспорт: Самолет Самолет
15.04.2021/10 дни - 8 нощ с 7 екскурзии включени в цената
София - Доха - Бали - Доха - София


ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ


Програма
1 ДЕН
.

Остров Бали е истински тропически рай! Вулкани, планински склонове, покрити със стъпаловидни оризови тераси и гъста тропическа джунгла. Аромат на орхидеи, безкрайни плажове – черни и искрящи под горещото слънце на север и ослепително бели на юг. Пътешествие в Бали – открийте го с нас! Насладете на най-прекрасните кътчета на това вълшебно място с включените в цената екскурзии. Отпуснете се с традиционен балийски масаж и опитайте местната кухня.
  
Остров Бали е истински тропически рай! Вулкани, планински склонове, покрити със стъпаловидни оризови тераси и гъста тропическа джунгла. Аромат на орхидеи, безкрайни плажове – черни и искрящи под горещото слънце на север и ослепително бели на юг. Пътешествие в Бали – открийте го с нас! Насладете на най-прекрасните кътчета на това вълшебно място с включените в цената екскурзии. Отпуснете се с едночасов масаж и опитайте трационна балийска кухня.
 
ПРОГРАМА:

ДЕН 1: София - Доха - Бали

Среща на летище София и полет за Бали.

ДЕН 2: Бали
Пристигане на летището в Бали. На летището ще бъдете посрещнати от българските ни водачи живеещи на острова. Трансфер и настаняване в хотел в Убуд.
Нощувка.
 
ДЕН 3: Опознаване на културната столица на Бали - Убуд
Закуска. Днес ни предстои целодневна туристическа обиколка /вкл. в пакетната цена/ и опознаване на културата на Бали - Убуд. Ще посетим и гората на маймуните. Това е парк, намиращ се извън центъра на Убуд. Там балийски макаци живеят свободни в природата.
Ще посетим също и храма Гунунг Кави, който е един от най-интересните археологически обекти в Бали. Датира от 11-ти век и представлява редица издълбани в скали 7 метрови статуи. Намира се сред живописна джунгла от двете страни на река Пакерисан.
Слагаме банските - следва посещение на водопада Гоа Ранг Ренг – уникалния стъпаловиден водопад образува натурални басейни, в който ще се разхладим в бистрите планински води сред зелената балийска джунгла.
Нощувка.
 
ДЕН 4: Ден сред невероятната природа на Бали
Закуска. Днешната ни екскурзия /вкл. в пакетната цена/ ще започне с тричасов трекинг из водопадите на Мундук. Трите водопада са сред най-малко посещаваните места, далеч от цивилизация сред гъста джунгла. Разходката минава през какаови, кафеени и бананови плантации, а водопадите са високи, пълноводни и шумни.
Следва посещение на главния шиваитски воден храм в Бали - Улун Дану Бератан. Храмовият комплекс се намира на брега на езерото Братан в планината. Построен е през 1663 г. и е посветен на богинята на реките и езерата Деви Дану. Езерото Братан е известно като езерото на свещената планина заради плодовитостта на тази област. Намира се на 1200 м. над морското равнище и има студен тропически климат.
Нощувка.
 
ДЕН 5: Приключения из джунглите и храмовете на Убуд
Закуска. Днешната ни целодневна екскурзия /вкл. в пакетната цена/ ще започне с най-известното място за селфи в Бали - Люлката на Бали.
Продължаваме към Тегалаланг – живописните оризови тераси на Бали. Те са едни от любимите пейзажи на Убуд. Любими на пътешествениците и предлагащи страхотни възможности за снимки, оризовите насаждения са интересни и заради "субак" - традиционна балинезийска напоителна система, която според историята е предадена за поколенията от почитания свещеник на име Rsi Markandeya през далечния осми век.
Продължаваме към вулкана и езерото Батур – обяд високо в планината с гледка, която те остава без дъх.
Следващата ни спирка е храма Тирта Емпул - храмът на свещената вода. Тирта Емпул е изграден край минерален извор, за който се смята, че е сътворен от самия бог Индра и има магическа сила. От 926 г. - или близо 11 века, балийците отиват на това място за ритуално къпане. Вярват, че то ще им донесе духовно пречистване и изцеление. Изворът е отворен и достъпен за всички желаещи и ще се потопим в балийския ритуал преминавайки през всичките 15 чучура.
Обиколката ни продължава с двореца и езерото с лотосите в центъра на Убуд.
Ще завършим този вълнуващ ден с посещение на традиционни балийски танци кечак /вкл. в пакетната цена/.
Нощувка.
 
ДЕН 6: Време е за плаж
Закуска. Днешната целодневна екскурзия /вкл. в пакетната цена/ ще започне с разходка до храма Pura Lempuyang. Първия от редица храмове високо в планината с невероятна гледка към най-високия вулкан в Бали – Агунг извисяващ се на над 3000 м. Място, което те остава без думи.
Следващата ни спирка са кралските водни градини Tirta Gangga.
Време е за плаж!
Ще отидем на Virgin Beach - отдалечен от тълпите, истински девствен плаж с бели пясъци и кристална вода.
Нощувка.
 
ДЕН 7: Преоткриване на необятните плажове на Бали и техните тайни
Закуска. Днес денят ни започва с пъстра разходка до местния пазар за сувенири в Убуд.
Следва трансфер и настаняване в град Семиняк.
Свободно време за плаж и разходка или по желание курс по сърф /срещу допълнително заплащане/.
Нощувка в Семиняк.
 
ДЕН 8: Плажуване по балийски и изпращане на слънцето в уникален храм
Закуска. Днес ще посетим плажа Melasti - в най-южната точка на Бали, скрит от 80 метрови скали се простира няколко километров плаж с кристална вода. С маска и шнорхел ще видим шарени коралови рибки, а рачета ще ни заобикалят докато ходим по белите пясъци на това уникално място.
Днес ще посрещнем залеза в един от най-приказните храмове в Бали - Улувату /вкл. в пакетната цена/. Храмът е разположен на около 80 метра над морското равнище в южната част на Бали. Духовното светилище е на ръба на стръмни скали в село Пекату. Това е индуистки храм, един от деветте важни в Бали, които са предназначени да предпазват острова от зли духове. Освен това Улувату е част от Sad Kahyangan Temple – шестте най-свети места за поклонение на Бали. Според местните вярвания те са ключови и осигуряват духовен баланс на Бали.
Нощувка.
 
ДЕН 9: Твоят свободен ден в Бали!
Закуска. Свободно време за плаж и разходка или по желание курс по сърф /срещу допълнително заплащане/.
Нощувка.
 
ДЕН 10: Бали - Доха - София
Закуска. Трансфер до летището и полет за София.
Пристигане на летище София.
 
ДАТИ И ЦЕНИ:
Дата Цена на възрастен в двойна стая Цена на възрастен в единична стая
23.09.2020 - 03.10.2020 1 725 евро 1 965 евро
05.10.2020 - 15.10.2020 1 725 евро 1 965 евро
15.04.2021 - 25.05.2021 1 725 евро 1 965 евро
 
Цената включва:
- Двама от най-изявените български травъл блогъри, живеещи в Бали, ще бъдат с вас и ще ви разкрият всички тайни на острова
- Самолетен билет с Qatar Airways
- Летищни такси
- 30 кг чекиран багаж
- Ръчен багаж
- 5 нощувки със закуска в Убуд
- 3 нощувки в със закуска в Семиняк
- Трансфери летище – хотел – летище
- Транспорт по програмата
- Сим карта с интернет за лесна комуникация и бързо качване на снимки във Фейсбук :)
- Екскурзии и входни такси до всички забележителности упоменати в програмата
- Медицинска застраховка 

Цената не включва:
- Разходи от личен характер
- Специално упоменатите с доплащане екскурзии и услуги
- Бакшиши
- Застраховка „Отмяна на пътуване": Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". Полицата покрива разходите за анулиране на пътуването, за прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия или негови близки, съкращаване от работа, изпускане на полет и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора. Взима се предвид и възрастта на пътуващия. Стойността на застраховката е между 2% и 5% върху крайната дължима сума по договора за пътуване

ХОТЕЛИ:
- Настаняване в Убуд в Bakung Ubud 3* или подобен на база нощувка и закуска
- Настаняване в Семиняк в Grand Balisani Suites 4* или подобен на база нощувка и закуска 

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
- Български граждани пътуват до Индонезия без визи. Нужен е само задграничен паспорт, валиден поне 6 месеца след датата на завръщане
- Пътуването е без медицински изисквания за имунизации
- Местна валута: Индонезийска рупия /IDR/
- Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата
- Застраховка „Отмяна от пътуване“: Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата. 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ:
- 3 часа курс по сърф от професионални сърфисти - 50 евро на ден

4/07
Етикети
екскурзия до остров бали , ekskurzii ostrov bali , почивка остров бали , почивка на о-в бали 2021 , бали нуса дуа , почивка на остров бали , екскурзия до индонезия , почивка на остров бали , ранни записвания 2021 , оферти о-в бали , ostrov bali , остров бали , остров бали екскурзия , остров бали почивка , остров бали 2021 , toptravels , о-в бали 2021 , бали екскурзии , индонезия 2021 , exotika 2021 , ekskurzia do indonezia , екзотична почивка на остров бали , оферти остров бали , о-в бали , о-в бали , екскурзия до остров бали , почивка на о-в бали , оферти индонезия , почивка о-в бали , почивка на о-в бали , pochivka na ostrov bali , екскурзия до индонезия , индонезия 2021 , ekskurzii ostrov bali , остров бали екскурзия , pochivka bali , бали индонезия 2021 , индонезия остров бали , почивка о-в бали , ekskurzia do indonezia , остров бали , pochivka na ostrov bali , бали 2021 , почивка в индонезия , индонезия остров бали , pochivka bali , екскурзия до о-в бали , ostrov bali , остров бали 2021 , екскурзия до индонезия остров бали , екзотична почивка на остров бали , оферти остров бали , почивка в индонезия , екскурзия до индонезия остров бали , почивка остров бали , екскурзия до о-в бали 2021 , остров бали почивки , оферти остров бали
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах