Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         

Нова година 2021 в Сингапур и Филипините - луксът на Изтока и уникалните бели плажове с примамлив подводен свят на остров Бохол

Оферта номер: Е2156
Вид транспорт: Самолет Самолет
8 закуски, 2 обяда и Новогодишна вечеря
СОФИЯ – ДОХА - СИНГАПУР - МАНИЛА - БОХОЛ - ШОКОЛАДОВИТЕ ХЪЛМОВЕ - О-В БАЛИКАСАГ – БОХОЛ - МАНИЛА - ДОХА - СОФИЯ


ДАТА ЦЕНА ЗАПИТВАНЕ


Програма
1 ДЕН / .
.

Програма по дни
 
Ден 1 26.12.2020 СОФИЯ – ДОХА - СИНГАПУР
Среща на летище София, Терминал 2 за полет на Qatar airways до Сингапур с прекачване през Доха в 12:25 ч. Кацане в Катар в 18:05 ч. и свързващ полет до Сингапур в 20:30 ч.

Ден 2 27.12.2020 СИНГАПУР
Пристигане на международното летище в Сингапур в 09:15 ч. местно време. Порещане от представител на местния партньор.
След кацане ще се отправим на полудневен тур на Сингапур (включен в цената) - футуристичен дизайн и изискан лукс са най-честите асоциации за тази азиатска перла. Съчетаващ исторически места, храмове и традиции заедно със свръхмодерно развитие, Сингапур се изкачи до топ 5 на най-посещаваните градове. Архитектурните чудеса около Марина Бей, Музеят за наука и изкуство, Еспланадата, Градините край залива, Китайският квартал и Храмът на зъба на Буда, плажовете и атракционният парк „Юнивърсъл Студиос” на остров Сентоса, многобройните търговски центрове и изкусителни ресторанти са съвсем малка част сред множеството забележителни места в Сингапур.Да се потопиш в магията на това място, означава после да почувстваш силен прилив на енергия и вдъхновение!Нашата обиколка ще започне от забележителната „Градина на орхидеите“, част от Ботаническата градина на Сингапур, забележителен парк и любимо място за отдих на местните хора.
Ще продължим с Парка Мерлион-национален символ на Сингапур. Мерлионът е митично същество с глава на лъв и тяло на риба. От парка се откриват невероятни гледки към емблематичния хотел Марина Бей Сендс, виенското колело на Синапур – Singapore Flyer и Еспланадата.Ще посетим Малката Индия - етнически квартал, разположен точно срещу Китайския квартал. Идвайки тук, посетителите се потапят в един екзотичен свят с оживени улички, индийски пъстроцветни стоки, аромати, култури.
Ще видим също Civic District - административен център на града, сградата на Парламента, Националната галерия на Сингапур.
Обиколката ни ще завърши с качване на площадката за налбюдение на хотел Marina Bay Sands и панорамна гледка към целия град.
 Следобед се отправяме към хотел
Carlton 4*, настаняване и свободна вечер. Нощувка.

Ден 3 28.12.2020 СИНГАПУР
Закуска. Свободно време в Града на бъдещето.Предлагаме ви няколко варианта как да прекарате този ден:
-Ако сте почитатели на пазаруването, непременно се разходете по Orchard Road, където по протежение на 2,2 км ще намерите повече от 20 шопинг центъра с богато разнообразие от маркови магазини и елитни заведения (не е включено в цената).
-Ако търсите интересно, и в същото време по-изгодно място за пазаруване и вкусна храна, не пропускайте да отидете до Китайския квартал (не е включено в цената).
-Посетете о-в Сентоса (около 4 ч.) – изкуствено създаденият остров е известен с множеството увеселителни паркове, заведения и високо категорийни хотели, както и огромният SEA Аквариум (не е включено в цената).
-Разходка из Градините на Залива (Gardens by The Bay) (не е включено в цената).
-Посетете най-голямата зоологическа градина Wildlife в Сингапур (не е включено в цената).
Нощувка в хотела в Сингапур.

Ден 4 29.12.2020 СИНГАПУР – МАНИЛА, ФИЛИПИНИТЕ (полет с продължителност около 3,5ч)
Закуска. Напускане на хотела в Сингапур.Трансфер до летището за полет до Манила, Филипините.
Пристигане на международното летище в Манила и посрещане от представител на местния партньор.
Филипините са архипелаг съставен от 7107 острова, разположен в Тихия океан, източно от Виетнам, северно от Индонезия, а морето Сулавеси е на юг. Страната е разделена на три области – Лусон, Висаяс и Минданао. Столицата Манила се намира в Лусон, Себу – вторият по големина град е в област Висаяс, а известният град Давао е в Минданао. Страната разполага с повече от 15 500 км плажна ивица. Около 700 острова са населени, като на някои от тях са изникнали големи градове, други са с непокътната природа. Големи, малки, пясъчни, слънчеви, екзотични, релаксиращи и красиви – тези думи описват почти всички острови на тропическата страна. Населението на Филипините е усмихнато, приветливо и ще ви очарова с непринудеността и приятелското си отношение.  
Добре дошли във Филипините! Трансфер до хотел The Manila Hotel 5*. Настаняване и свободно време. Нощувка.

Ден 5 30.12.2020 МАНИЛА – БОХОЛ (полет с продължителност 1,20 ч.)
Закуска в хотела в Манила. Напускане на стаите и трансфер до летището за вътрешен полет до о-в Бохол.
Остров Бохол е 12-тия по големина от архипелага и е известен със своите „Шоколадови хълмове“, белите непокътнати плажове и изключително богат на морски обитатели, особено в залива Памилакан, подводен свят. Островът е известен със своите малки обитатели с големи ококорени очи – дългопети (tarsiers), също и с късите, но пълноводни и подходящи за различни водни спортове реки, както и с дългите девствени бели плажове.
Пристигане в ранния следобед на летище Тагбиларан и посрещане от представител на партньора на място. Трансфер до хотела на о-в Бохол. Настананяване в стаите и свободно време.Нощувка.

Ден 6 31.12.2020 БОХОЛ
Закуска. Свободен ден за почивка и слънчеви бани на райския бял пясъчен плаж на о-в Бохол.
Мястото, където се намираме е уникално с един от най-чистите плажове на острова, а съвсем наблизо е известният подходящ за водните си спортове плаж Думалуан (Dumaluan), както и „забързаният“ плаж Алона – популярна дестинация за любителите на нощните приключения. Не пропускайте да се насладите на слънцето под безгрижните палми, да се потопите в чистите води на океана и да се поглезите с коктейл на плажа...Подготовка за Новогодишната вечеря в хотела.Честита НОВА 2021 ГОДИНА!

Ден 7 01.01.2021 БОХОЛ
Закуска. Свободно време за релакс в курортния комплекс на о-в Бохол.Нощувка.

Ден 8 02.01.2021 БОХОЛ – ШОКОЛАДОВИТЕ ХЪЛМОВЕ
Закуска. Днес ни предстои целодневна разходка из красотите на прекрасния зелен остров Бохол (включено в цената, продължителност около 8 ч).Екскурзията ни ще започне с посещение на град Баклайон с фото стоп на историческия паметник, посветен на Кървавото споразумение, сключено през 1965 г. между местния управник Сикатуна и испанския пътешественик Мигел Лопес де Легаспи. Кървавото споразумение е вид местен ритуал, в който двама души сключват приятелски договор, скрепен с няколко капки кръв от ръката на всеки от участниците, смесени с вино. Сместта се изпива до последната капка...
Продължаваме към едноименната църква на Баклайон, която е една от многото църкви с каменна структура на острова, но тази е оцеляла почти без поражения след голямо заметресение. В нея са показани много религиозни предмети, местни дрехи и записана на животинска кожа църковна музика.След това се отправяме към голямата атракция на остров Бохол – Шоколадовите хълмове. Географските чудеса на острова, които менят цевта си в зависимост от сезона, са негова визитна картичка. През лятото, когато е много сухо и горещо, хълмчетата, разположени в долина, променят багрите си от зелено в кафяво, и погледнати от далеч се превръщат в големи „шоколадови капки“ насред долината. От там носят и своето име – Шоколадовите хълмове.   По пътя нагоре, ще минем през известната махагонова гора Билар.Слизайки надолу, ще спрем на река Лобок за круиз сред джунглата, а по време на круиза ще се насладим на вкусен обяд (местна кухня, включено в цената).Преди да се върнем към хотела, ще спрем в резерват за опзване на най-малките примати в света – дългопетите. Ще се запознаем отблизо с тези симпатични нощни животни с малки телца и дълги опашки, които правят впечатление с широките си ококорени очи.Връщане в хотела късния следобед..Свободно време.Нощувка.

Ден 9 03.01.2021 БОХОЛ – О-В БАЛИКАСАГ – БОХОЛ
Закуска в сух пакет. Ранно отпътуване към о-в Баликасаг, известен с уникалния си подводен свят (включено в цената).
О-в Баликасаг се намира само на 6 км от брега на Панглао (мястото, на което се намираме на о-в Бохол) и е рай за всички любители на коралите и цветните рибки. Ще имаме възможност да се разходим по острова (по желание) и/ или да се насладим на уникалния подводен свят. Ще направим пикник обяд на острова (включен в цената).
Ранния следобед – връщане към хотела.Свободен следобед. Нощувка.

Ден 10 04.01.2021 БОХОЛ – МАНИЛА - ДОХА
Закуска. Освобождаване на стаите около обяд.
Свободно време до трансфера до летището за полет до Манила.
Посрещане на терминала за вътрешни полети в Манила от представител на местния партньор и трансфер до международния терминал за полет до Доха в 23:30 ч.

Ден 11 05.01.2021 ДОХА – СОФИЯ
Пристигане на международното летище Hamad в Доха в 04:45 ч. Свързващ полет за София в 07:10 ч. Пристигане в България в 11:25 ч.


Пакет с включени 3 екскурзии и НГ вечеря в хотела на о-в Бохол
ХОТЕЛИ Цена на човек в двойна стая Цена на човек в единична стая Цена на 3-ти възрастен в двойна стая Дете до 10,99 г. с двама вързрастни в стая
BOHOL BEACH CLUB 4*/ BB/ deluxe room https://www.boholbeachclub.com.ph/ 2920 евро/
5712 лв.
3475 евро/
6797 лв.
2865 евро/
5603 лв.
2150 евро/
4205 лв.
AMORITA RESORT 5*/ BB/ deluxe room  https://www.amoritaresort.com/ 3322 евро/
6498 лв.
4122 евро/
8062 лв.
3178 евро/
6216 лв.
2381 евро/
4657 лв.


Цената включва
-Самолетен билет София – Доха – Сингапур – Манила – Доха – София с Qatar airways
-позволен регистриран багаж до 30 кг. с включени летищни такси; 
-Самолетен билет Сингапур - Манила с включен багаж 20 кг. с Philippines Airlines;
- Самолетен билет Манила – Тагбиларан – Манила с включен багаж 20 кг. с Philippines Airlines; 
-2 нощувки със закуски в Сингапур в deluxe стаи в хотел Carlton 4+*;  
 https://www.carltonhotel.sg/
-1 нощувка със закуска в Манила, Филипините в tower deluxe стаи в хотел The Manila Hotel 5*;  https://www.manila-hotel.com.ph/
-5 нощувки със закуски в избрания хотел на о-в Бохол, Филипините; 
-Новогодишна вечеря в хотела на о-в Бохол, Филипините;
- Трансфери летище-хотел-летище в Сингапур; Трансфери летище-хотел-летище в Манила;
- Трансфери летище-хотел-летище на о-в Бохол, Филипините; 
-Обзорна обиколка на Сингапур;
- Билет за Градината на Орхидеите, част от Ботаническата градина в Сингапур; 
-Билет за панорамната площадка на хотел Marina Bay Sands 5* в Сингапур;
- Обзорна екскурзия на о-в Бохол с посещение на Шоколадовите хълмове;
- Еднодневна екскурзия до о-в Баликасаг с възможност за шнорхелинг от о-в Бохол; 
-Всички преходи с автобус, включени в програмата; 
-Входни такси за посещаваните обекти по програмата;
- Екскурзоводско обслужване от сертифицирани екскурзоводи на място на английски език; 
-Водач от България по време на пътуването при минимум 14 туриста, който помага с превода; 
-Медицинска застраховка с покритие от 15 000 евро на човек с включен риск за лечение от COVID-19;


Цената не включва
-Доплащане за вечери в хотела на о-в Бохол: Bohol Beach Club 4*– 150 евро на човек за целия престой, включително и за деца до 10,99 г., по желание се доплаща предварително от България; Amorita Resort 5*– 180 евро на човек за целия престой, включително и за деца до 10,99 г., по желание се доплаща предварително от България; -Бакшиши /задължителен минимален бакшиш за екскузовод и шофьори/– 40 EUR на човек за цялата програма – заплащат се задължително от България; Напитки по време на храненията посочени в програмата; Лични разходи на място; Други допълнителни екскурзии;


 
Разписание на полетите с АК Qatar Airways:
Дата Лети от Излита в Каца в Пристига в Продължителност
26.12.2020 СОФИЯ 12:25 ДОХА 18:05 04:40 часа
26.12.2020 ДОХА 20:30 СИНГАПУР 09:15 07:45 часа
04.01.2021 МАНИЛА 23:30 ДОХА 04:45 + 1 (кацане на 05.01) 10:15 часа
05.01.2021 ДОХА 07:10 СОФИЯ 11:25 05:15 часа
 
-Часова разлика по време на пътуването между:
-София, България и Доха, Катар: +1 час
-София, България и Сингапур е: +6 часа
-София, България и Филипините е: +6 часа

Условия и забележки:

-Офертата важи при минимум 14 туристи.
-Краен срок за уведомление за събран минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 30 дни преди заминаването.
-Пътуването е без медицински изисквания за имунизации.
COVID-19 забележка – поради динамично променящите се условия, медицинските условия за влизане в страната подлежат на препотвърждение при приближаване периода на пътуване.
-Няма визови ограничения за български граждани за влизане в Сингапур и Филипините;
-Цената на екскурзията е калкулирана при курс на щатския долар 1 USD = 1.72 лв. и при увеличение или намаление на курса в рамките на 5% агенцията си запазва правото да преизчисли посочените цени по курса към момента на крайното плащане.
-Използван транспорт: самолет и автобус.
-Туроперторът си запазва правото на промяна на обявените хотели по програмата с хотели от същата категоризация, идентични по качество.
-Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата.
-Застраховка „Отмяна от пътуване“: Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма със ЗАД Армеец, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Застраховката се сключва най-късно до 5 календарни дни, считано от датата на внасяне на депозит. Размерът на застрахователната премия ориентировъчно е около 3% от застрахованата сума. Повече информация в офиса на фирмата.

Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните суми:
 
Срокове за анулации и неустойки:

-при наличие на повече от 60 дни преди датата на отпътуване – неустойка не се удържа;
- между 60-ия и 45-ия ден преди датата на заминаване се удържа размерът на внесения депозит, изискуем от авиокомпанията, като неустойка за анулирания самолетен билет;
-между 45-ия и 20-ия ден се удържат 70% от стойността на ТП
-при по-малко от 20 дни се удържа 100% от стойността на екскурзията.
-В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.
-ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билени по международни полети и не по-късно от 20.11.2020 г., като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите.
 
Информация относно здравните изисквания: няма ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ медицински и санитарни изисквания при пътуване до Сингапур и Филипините.

Пътуване на лица с ограничена подвижност: Пътуването като цяло НЕ Е подходящо за лица с ограничена подвижност.
 
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 13062010010318 на ЗК „ЛЕВ ИНС” АД

16/07/01
Етикети
сингапур екзотични почивки , filipinite nova godina , ekzotichni ekskurzii , singapur nova godina , екзотични кскурзии с водач , novogodishni praznici , филипините , почивки със самолет , филипините новогодишни празници , остров бохол почивки , niski ceni , ostrov bohol еkskurzii , почивки оферти за ранни записвания , екскурзии оферти за ранни записвания , екскурзии от софия , filipinite novogodishni praznici , сингапур екскурзии , сингапур новогодишни празници , oferti , nova godina , ekzotichni ekskurzii s vodach , о-в баликасаг , ostrov bohol , филипините нова година ранни записвания , pochivki ot sofia , novogodishni oferti , остров бохол нова година , amorita resort 5* , ostrov bohol pochivki , почивки оферти , филипините почивки , сингапур почивки , филипините екскурзии , сингапур , нова година ранни записвания , oferti za ranni zapisvania , ranni zapisvania , хотел carlton 4+* , pochivki ranni zapisvania , филипините ранни записвания , филипините екзотични почивки , ekzotichni pochivki s vodach , nova godina oferti , filipinite nova godina ranni zapisvania , pochivki oferti , екскурзии със самолет , топ травелс , новогодишни оферти ранни записвания , ostrov bohol nova godina , ekskurzii oferti , pochivki sys samolet , филипините нова година , екскурзии оферти , остров бохол , екскурзии ранни записвания , екскурзии , екзотични почивки , сингапур оферти , филипините оферти , нова година оферти , остров бохол екскурзии , singapur novogodishni praznici , почивки от софия , почивки , манила , pochivki , бохол , – доха , сингапур екзтоични екскурзии , екзотични почивки с водач , ekskurzii oferti za ranni zapisvania , ekskurzii ot sofia , нова година , новогодишни празници , bohol beach club 4* , сингапур ранни записвания , nova godina ranni zapisvania , филипините с водач , сингапур нова година ранни записвания , сингапур с водач , ранни записвания , singapur nova godina ranni zapisvania , филипините екзотични екскурзии , ниски цени , ekzotichni pochivki , ekskurzii ranni zapisvania , сингапур нова година , шоколадовите хълмове , екзотични екскурзии , pochivki oferti za ranni zapisvania , хотел the manila hotel 5* , оферти за ранни записвания , ekskurzii sys samolet , новогодишни оферти , ekskurzii , почивки ранни записвания , top travels , оферти , novogodishni oferti ranni zapisvania
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах